Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. června 2010 v 11:29® swashik
Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

tak sem byl včera po druhé od zahájení bylo tolepší než 16.6. to jsem nechytl nic ale včera to byly 2 okounci jeden asi 5cm viz foto a druhý kolem 15 cm ale vibil se mi mobil

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35249.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 19. června 2010 v 10:57® Sander
    Sander
    Datum lovu: 18. června 2010

Konečně jsem se od toho zahájení dostal k pořádný rybě!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35245.jpg
      Sobota 19. června 2010 v 10:18® Mirus
      Mirus
      Datum lovu: 19.6. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Ranní vláčka s Davishem se moc nevyvedla :-D . Řeka byla dost kalná a zvedlá, na začátku mi spadla štička a Davishovi na konci jedna překousla vlasec.. Smolaři no :-D ..

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 10:18:57 uživatelem Mirus.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35243.jpg
        Sobota 19. června 2010 v 0:16® cercer
        cercer

tak ještě ta žíhaná..nejde to vložit s ostatníma fotkama
        EDIT:fotky se stále musí zmenšovat..

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 00:17:56 uživatelem cercer.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35241.jpg
          Sobota 19. června 2010 v 0:13® cercer
          cercer

moje zahájená se vcelku vydařila cca 10 okounů25–35 a nakonec i jedna zubatka.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 00:14:42 uživatelem cercer.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35238.jpg
            Pátek 18. června 2010 ve 23:40® mira.ll
            mira.ll
            Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dvě štiky a jeleček…

Tento příspěvek byl editován 18.6.2010 23:48:14 uživatelem mira.ll.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35236.jpg
              Pátek 18. června 2010 ve 22:41® tomashr
              Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Štika 67cm. kromě ní jen pár okounů…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35232.jpg
                Pátek 18. června 2010 ve 22:02® hecht
                hecht
                Datum lovu: 16.6. | Revír: bájná řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tohle zahájení bylo takové zvláštní. K vodě jsem se dostal až ve 14 h, po několika hodinách bez záběru a puštěné Charovo 63 štice jsem dostal zvláštní ztěžknutí na wobleru. Výsledek přikládám, je to můj osobák 96 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35230.jpg
                  Pátek 18. června 2010 v 19:38® ART
                  ART
                  Datum lovu: 18.7. | Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem si jen tak s třpytkou black feury na okouny. Pár se jich spletlo a jedno štíhle

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35226.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35227.jpg
                    Pátek 18. června 2010 v 15:46® kraui
                    kraui
                    Datum lovu: 17.6 | Způsob lovu: Feeder

Na hnojáčka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35221.jpg
                      Pátek 18. června 2010 ve 14:35® kosatka
                      Datum lovu: 14.6.2010 | Revír: Klubovka | Způsob lovu: Feeder

V pondělí jsme se Zdendou chtěli vyzkoušet na chvíli Klubovku. Po krátké obcházce jsme našli ryby na prvním fleku. Ryby braly docela dobře a Zdendovi se povedl jeden hodně dobrej na plavačku (79 cm, 11kg).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35217.jpg
                        Čtvrtek 17. června 2010 ve 23:52® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 17.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem s kolegou na 2hod vecerniho lovu, povedlo se mi 6 mensich candatu, 1 stika a sprasit sumci zaber, ktery mi div nevytrhl prut z ruky. Kolega M… si po vcerejsim zahajeni spravil chut tusim 3 candaty, 1 bolenem a sumikem 91cm. Protoze jsem zapomnel vymenit baterky, mam jen jedinou fotku kudly, ktera mi nastesti neukousla pletenku ;-)

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 23:53:05 uživatelem Scanix.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35204.jpg
                          Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:28® ART
                          ART

nešlo vložit fotky, tak snad ted

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35202.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35203.jpg
                            Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:14® ART
                            ART
                            Datum lovu: 17.6. | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač

Dneska to vypadalo jako přes kopírák se včerejškem

Čtvrtek 17. června 2010 v 18:46® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Datum lovu: 17.6 | Revír: srdcovka | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená s bráchou,povedl se tenhle kousek 65cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35181.jpg
                                Čtvrtek 17. června 2010 v 18:26® jiris
                                jiris
                                Datum lovu: zahajená | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená o den později. Aktivita ryb slušná, něco se i chytilo. Jak vypadá candát a štika víte.

Čtvrtek 17. června 2010 v 18:05® Kazan
                                  Datum lovu: 17.6.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes hned po práci hurá k vodě. Boleni docela solidně koušou.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35180.jpg
                                    Čtvrtek 17. června 2010 v 17:31® olda
                                    olda
                                    Datum lovu: 16.6 2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Sumík na horneta, malinkej, ale já mněl radost.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35177.jpg
                                      Čtvrtek 17. června 2010 v 15:45® Mirus
                                      Mirus
                                      Datum lovu: 16.6. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahajování mohlo dopadnout i hůř :-) .. déšť byl teda pěkně otravnej, ale něco málo se mi podařilo vytáhnout :-) .. 2× bolen, štička a tloušť, mohlo to být i horší :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35174.jpg
                                        Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:34® BigMike

.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35159.jpg
                                          Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:17® BigMike
                                          Datum lovu: 17.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne další záběr na Big Majka:) 70 cm

Tak mi nejdou vkládat fotky ani sem!:(((

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 13:18:24 uživatelem BigMike.
                                            Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:05® shadys
                                            shadys
                                            Datum lovu: 16-17.6.2010 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

jeden zaber jeden kapr 58cm

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 13:06:36 uživatelem shadys.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35157.jpg
                                              Čtvrtek 17. června 2010 v 11:54® Boleslav
                                              Boleslav
                                              Datum lovu: 16.6. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Celé dopoledne jsem lovil v jednom podjezí. Chytl jsem dvě šedesátky, těžko jsem asi mohl očekávat víc (ačkoliv jsem očekával víc). Překvapila mě konkurence. Ani ne tak množstvím, ale tím, že se průvod vláčejících vždy postupně postavil na jedno totéž místo, metl symbolicky několikrát pod jez a zase putoval dál. Druhá štika měla wobler celý v hubě, trojhák hluboko v jícnu…tak jsem po rozvaze změnil operaci v pitvu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35145.jpg
                                                Čtvrtek 17. června 2010 v 11:21® kerob
                                                kerob

Letos zadny prejizdeni z reviru na revir, ale zahajili jsme na jednom, kde jsme zustali az do vecera. V zivote jsem nezazil vydarenejsi vlaceci zahajeni. Ryby jsem ani nepocital, ale odhad je tak 80ks. Nepreberne mnozstvi okounu (cca 20 –35cm), dve stiky (cca 50 a 60cm) dva candati (cca 35 a 40 cm) a asi 20 bolenu (35–70cm a i vetsi na prute byli)… a skoro nikdo u vody, prvniho vlackare jsme potkali az odpoledne…proste super :-D akorat necejtim zada, rameno a ruce…

Kolegove dopadli co do poctu ryb velice podobne… vse pusteno zpet do vody.

Čtvrtek 17. června 2010 v 7:49® Holajz2
                                                  Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač

Odhájení jsme si s klukma užili. Procestovali jsme s přívláčákama široké okolí, něco jsme pochytali. Největší tolstologik za hřbet – necelých 70cm, štičky, a večer na rybku úhoři.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35144.jpg
                                                    Čtvrtek 17. června 2010 v 0:17® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po dopoledni akci, ktera nedopadla valne zkusil i neco vecerniho lovu a opravdu jsem si spravil chut. Zacatek byl famozni, v 5ti hodech 3 ryby ve slozeni candat, bolen, sumec :-) Pak uz to tak rychle neslo, ale ve finale z toho byli 2 candati (cca 55–60), 6 bolenu (cca 45–60) a 3 sumici (cca 70–90). K tomu par nepromenenych zaberu, aby mel lov ten spravny punc. Takze nakonec spokojenost, az na to, ze mi po tech 3 rybach vypovedel fotak a snazeni mobilem jsem vzdal, viz posledni foto ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35139.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35140.jpg
                                                      Středa 16. června 2010 ve 23:41® acam
                                                      Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: To je jedno

Šel jsem zkusit jedno takový moje místo, ale strašně foukalo a byly velký vlny, voda cca 15–20m od břehu hnědá jako kakao a tak jsem šel jinam. Nakonec jsem dorazil ke klukům co měli nahozeno na sumce, pokecal jsem s nima a pak jsem dostal žízeň a šel jsem domů :-) No …, a zahájení mám z krku … :-)

Středa 16. června 2010 ve 22:08® BigMike
                                                        Datum lovu: 16.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35125.jpg
                                                          Středa 16. června 2010 ve 21:52® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: 16.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení ráno od šesti do devíti, něco málo bylo, potěšila štika pár cm přes šedesát (puštěna ve vodě).

Obecně aktivita ryb nízká.

Středa 16. června 2010 ve 21:49® osprey
                                                            osprey
                                                            Datum lovu: 15. 6. 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem zabil dvě mouchy jednou ranou – pomstil jsem se červům, kteří mi utekli do ledničky a zahájil test zapůjčeného nádobíčka.

Chtěl jsem parmu nebo velkou ostroretku. Parma nebyla, ale ostrých dost, jen nebyly velké. Největší měřily kousek přes 40 cm. K tomu dost dalších bílých ryb.

Dělal jsem co se dalo, abych omezil počet úlovků a chytil jen pár velkých ryb, ale moc to nešlo. V řece je hlad…

Fotky bych vložil rád, ale mám nějaké potíže s tím Adobe Flash Playerem.