Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. června 2010 v 15:08® František
František
Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač

Ahoj, tak mám zahájíno a popravdě, čekal jsem u vody větší nával. Za dopoledne 5× štika ±50, pár okounů jak dlaň a jako bonus bolen 56. Tloušti se mi setřepali dva docela pěkní, nějak se mi nedařilo správně zaseknout. Lidi já sem tak šťastněj, že až do zimy už sebou nemusím na ryby tahat batoh, židličku, krmení.......... :-) Dneska už nikam nejdu, bo necítím ruku a záda, on si člověk za těch šest měsíců odvykne.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35081.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35082.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 16. června 2010 ve 14:58® mira.ll
    mira.ll
    Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak první letošní kudla na svazovce.Jinak ani ťuk :-|

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35080.jpg
      Středa 16. června 2010 ve 14:56® aldis
      aldis
      Datum lovu: 16.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem chtěl zahájit na řece, ale kvůli stavu a barvě vody to nebylo možný. Zvolili jsme s kukkynem stoják a nebylo to tak špatný. Teda až na úžasnýho rybičkáře, který nechával zažrat ani ne 50cm štičky minimálně minutu. Žádný důchodce, ale kluk v mém věku… a o to je to asi horší. Ze začátku ryby kousaly, ale hodně jich popadalo. Potom jsme změnili revír, abychom se nakonec mohli vrátit zpět a přece jen nějaký štičky pochytat.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35079.jpg
        Středa 16. června 2010 ve 14:12® HaD
        HaD
        Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak za sebou mám zahájení, které jsem pojal spíše formálně. Po probdělé noci jsem vstal až okolo oběda, v jednu nabil na těžkotonážní vláčák velký wobler a s kámošem vyrazil. Cílová ryba SUMEC, se nekonal. Měl jsem několik útoků od bolenů a štik, ale cajk byl přeci jen příliš humpolácký a ryby se většinou v závěrečné fázi útoku odvrátily. Tomáš byl s malým woblerem úspěšnější – za dvě hodiny se utkal s třemi rybami. Menším tlouštěm, podměrečnou štičkou v místech, kde už prošlo určitě dvacet rybářů a krásným bolenem přes 60 cm. Fajn procházka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35075.jpg
          Středa 16. června 2010 ve 14:09® Zoles
          Zoles
          Datum lovu: nedavno | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder

Ma dovolena na jiznim Slovensku je v plnym proudu. Vcera sme se vratili s brachou z Hronu. Bylo bezkonkurencne dobre.Jak pocasi tak ryby. Pochytali sme dost parem a ostrejch. Je to fakt paradni reka.Ted to odeslu a frcime tam zase,tentokrat jen na 2 noci.
          Dnesni zahajeni docela vyslo.Vsadil jsem na Vah a dostal jsem 4 boleny nej 60. Ten na foto 50.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35060.jpg
            Středa 16. června 2010 ve 13:43® RomanB
            Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

první miminko (48cm)…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35056.jpg
              Středa 16. června 2010 ve 13:07® BlueShark
              BlueShark
              Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahájená alespoň ryba, přišla ve 12:30, už jsem nedoufal. Mám hodně co zlepšovat. Bolen měl 55cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35054.jpg
                Středa 16. června 2010 v 8:33® Alf
                Alf
                Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Krátká zahajovačka před prací a byl z toho letošní první sumík.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35047.jpg
                  Středa 16. června 2010 v 8:28® Hyper
                  Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: Sportovní rybník Dešná | Způsob lovu: Kaprařina

24 hodinový závod na sportovním rybníku v Dešné.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35046.jpg
                    Středa 16. června 2010 v 6:40® Hyper
                    Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Feeder

Ahoj, první letošní kousek co se ráno poštěstil. Je to sumeček o délce 28 cm, zabral na feeder na velkou rousnici.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35045.jpg
                      Úterý 15. června 2010 ve 22:08® HaD
                      HaD

S VELKOU RADOSTÍ OZNAMUJI, ŽE FOTOGRAFIE JIŽ LZE VKLÁDAT V LIBOVOLNÉ VELIKOSTI A JE VELMI RYCHLÉ. DOUFÁM, ŽE TEĎ VAŠICH FOTOGRAFIÍ PŘIBUDE!

FOTOGRAFIE SE PŘIDÁVAJÍ TLAČÍTKEM, KTERÝ VIDÍTE NA OBRÁZKU.

Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 07:24:31 administrátorem revoke.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35044.jpg
                        Úterý 15. června 2010 ve 12:38® Berty
                        Berty
                        Datum lovu: 6.6 - 12.6 | Revír: Švédsko

Po různém odhlašování účastníku jsme zbyly tři, ale přesto jsme vyjeli. V neděli paráda, ryby braly a slunce svítilo. Od pondělka nám celý týden propršel, tak se na ryby chodilo velmi sporadicky, zatopivo nám chutnalo :-) . Příští rok to snad s tím počasím vyjde líp

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35020.jpg
                          Úterý 15. června 2010 v 10:11® Ficak
                          Ficak
                          Datum lovu: 14.6.2010 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Plavaná

2hodinky plavačky – foukaná pšenice vanilka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35005.jpg
                            Úterý 15. června 2010 v 10:00® Ficak
                            Ficak
                            Datum lovu: 13.6.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35002.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35001.jpg
                              Pondělí 14. června 2010 ve 22:16® osprey
                              osprey
                              Datum lovu: 14.6. 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnes cestou od Davida zastávka na Orlíku. Feederovačka asi hodinu a půl, deset rybek ve složení cejnek, plotice a tloušť. Velikostně průměr, tloušť atakoval čtyřicítku.

Fotky nemám. Zkuste si představit zelenou trávu, feederový prut se starým černým Shimanem GT z roku 1993 a u toho ryba dle vlastního výběru z výše uvedené nabídky. Majitelé obzvlášť velké představivosti si mohou vybavit i odlesky zapadajícího slunce na hřbetě ryby a dokonalou práci s hloubkou ostrosti:-))

Pondělí 14. června 2010 ve 21:22® Padis
                                Padis
                                Datum lovu: víkend | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu jsem byl vyzkoušet jak dopadla obsádka ryb po velké vodě.Musím říci,že v pohodě.Chyceno několik PO a PD/3 byli zmaseni/,4× štika ty jsem přemístil jinam.A o 2 velké ryby jsem přišel.Takže to byl fajn čas u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35000.jpg
                                  Pondělí 14. června 2010 v 19:30® Dejwík2504
                                  Dejwík2504
                                  Datum lovu: 14.6.2010 | Způsob lovu: Plavaná

První parma mě velmi potěšila. Sice malá, ale krásná. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34978.jpg
                                    Pondělí 14. června 2010 v 19:07® VODA
                                    VODA
                                    Datum lovu: 13.4 | Revír: Nema Cenu | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsme vcera opet vyrazili s Kominem na steč a opet vytezne!JESTE TAM PAR KOUSKU ZUSTALO?

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34976.jpg
                                      Pondělí 14. června 2010 v 18:38® noolda
                                      Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: BEROUNKA 3 | Způsob lovu: Klasická položená

0,32mm vlasec, olůvko 20g, háček 1/0 a na něm pořádná rousnice (skoro se na něj nevešla). Vyrazil jsem s kolegou na noční lov úhořů a jak bývá na tomto revíru zvykem na pár sumčích miminek (40–50cm). Abych předešel zbytečným výtkám, předem upozorňuji že na tomto revíru nemá sumec míru ani dobu hájení. Důvod této vyjímky nemusím určitě nikomu vysvětlovat. Čekal jsem na záběr skoro tři hodiny. Kolega už měl na kontě 3 úhoře a jedno sumčí mimino. Začínal jsem trpět mírnou depresí a nahodil jeden z posledních pokusů kolem půl dvanácté. Sotva jsem položil prut do stojanu, tak vylítnul swinger a já na nic nečekal. Zdolávání trvalo asi tak 20 minut a pak už jsem se mohl radovat jak malý kluk. První sumec v životě a hned 105cm. Chtěl bych tímto poděkovat kolegovy za jeho odborné rady při zdolávání, za které jsem mu vděčen a také za zničený podběrák ;-)

Tento příspěvek byl editován 14.6.2010 19:45:16 uživatelem noolda.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34972.jpg
                                        Pondělí 14. června 2010 v 18:10® Beer.Beda
                                        Beer.Beda
                                        Datum lovu: 12.6 | Revír: malý rybníček na návsi | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si byl v sobotu zvednou svoje ego :-)) Závody se vydařily,pivo bylo studené a dobré, jen jedna věc mi vadila.Rybám nachytaným byla brána míra až těsně před koncem závodů tak to dopadlo takto.22 kousků, největší 57cm.5 hodin rybařiny a jasná jednička.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34969.jpg
                                          Pondělí 14. června 2010 v 16:12® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: 14.6. | Způsob lovu: Feeder

Na nějakou dobu poslední feederovačka. Viděl jsem i hezkého candáta, už tam na mě asi čeká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34966.jpg
                                            Neděle 13. června 2010 ve 20:42® acam
                                            Datum lovu: 13.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač

Nemít lanko tak jsem o wobíka lehčí

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34958.jpg
                                              Neděle 13. června 2010 ve 20:05® hecht
                                              hecht
                                              Datum lovu: 12.12.2010 | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes podvečer jsem zkusil s mlaskačkou druhou šanci na našem rybníku brčálníku. Výsledek : celkem ohnutý vláčák Black stream SPORTEX, no a pár kilo masa na gril. Jsou to starousedlíci, co už něco znaj. Po prvotní jízdě napříč rybníkem ymetl asi 20 metrů příbřežní trávy, takže se v tom chuchvalci nakonec sám odsoudil ke zmaru. Ten klacek bude mocná zbraň :-))

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34954.jpg
                                                Neděle 13. června 2010 ve 20:01® Char
                                                Char
                                                Datum lovu: dnes | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Feeder

dnes tři hodky posezení u feedru a lapnuti dva lopatˇáci a dva líni, jinak veselo- okouni a boleni mlátí do potěru až voda stříká

Neděle 13. června 2010 v 19:46® Holajz2
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená

Dnešní lov 10:30 – 14:30 byla veliká bída. Za celou dobu ani ťuk a když jsem se šel vyčurat, že sbalím a pojedu domů, přišel kapřík 50cm. Omlouvám se za foto, přijal pozvání na gril.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34953.jpg
                                                    Neděle 13. června 2010 ve 13:48® vladah
                                                    vladah
                                                    Datum lovu: 11.6.2010 | Způsob lovu: Feeder

tak sice byla velká voda ale šloto docela dobře bylo i pár cejnku ale ty sem nefotil

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34948.jpg
                                                      Neděle 13. června 2010 ve 13:36® swashik
                                                      Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: tajnéé | Způsob lovu: Klasická položená

ahoj tak dneska na našem fleku s kámošem kámoš chytil sumečka americkýho cca 35cm a já tak akorát stihl podseknou užovku cca 15cm užovku jsem bohužel nevyfotil z důvodu odplazení

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34945.jpg
                                                        Sobota 12. června 2010 ve 20:09® acam
                                                        Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač

Kruťák z nadjezí

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34939.jpg
                                                          Sobota 12. června 2010 v 16:59® Jak.novi
                                                          Jak.novi
                                                          Datum lovu: 12. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska chytačka plotic pomocí biče. Vedle plotic se objevili perlíni a oukleje, které bylo neskutečně težké vyselektovat. Pokusil jsem se i o cejny po francouzsku, ale neúspěšně.

Tento příspěvek byl editován 12.6.2010 18:00:39 uživatelem Jak.novi.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34934.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34936.jpg
                                                            Sobota 12. června 2010 v 16:52® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 12. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Hechtovi jsem slíbil report.
                                                            Řeka kalná, po dvou náhozech jsem se evakuoval vedle na koupaliště – mimochodem neviděl jsem vyžehlenější stoják, na hektar jsem napočítal 7 kapříků a jednoho amura, takže toho jednoho vyžehlenýho kapra beru jako neskutečnej úspěch.
                                                            Řeka mi nedala spát, popojel jsem o kus níž k malé tišině, což byla trefa do černýho, bo byla narvaná rybama. Kapři, tloušti, cejni, cejnci, plotice, aj hrouzci a oukleje. Neskutečný, co jich na těch deseti metrech stálo.
                                                            Ještě se mi vypnul karas, kterej by možná atakoval padesát čísel. Zmohl jsem se jen na dvě sprostá slova. Byl fakt velkej.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34933.jpg