Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 16. června 2010 ve 21:48® Kazan
- Datum lovu: 16.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne Jordán, pochytáni okouni a malí boleni. Po obídku nabito na velké ryby a hurá na Lužnici. Pár útoků na nástrahu, nic neseknuto. Ale viděl jsem šéfredaktora při práci s prutem a foťákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 ve 21:42® libryb
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení nic moc, za celej den jen dva candoši, jeden asi 25 a druhej něco přes pade.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 ve 20:50® ART
-
Tady jsou ty fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 ve 20:04® spike
Tak jsem dnes s dejwíkem vyrazil zahajovat. Jako cíl jsem si zadal chytit první štiku na vláčku a nějakého slušného okouna. Nejdřív chytačka na stojáku kde jsem na břeh dostal 4 štiky, největší měla 54cm. Potom následoval přesun na řeku, kde jsem chytl jednu štiku a malého bolena.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 20:09:16 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 19:55® Tycoon
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Zahajní na moje poměry docela slušný 3 okouni a asi 5 mi jich spadlo.A nějaký štíhle mi roztrhlo smáčka vejpůl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 19:55® sethy
- Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač
Totální výbuch, 7 lidí a téměř nic se nechytlo. Ale grilovačka dobrá a sranda byla taky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 19:55® džigit
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
Tak krom různých šrámů a děr v těle a oděvech,přišla i jedna 65cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 19:18® swashik
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Jižní čechy | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní zahájení beru jako nevydařené ani ťuk na twistera woba ale ani třyptka nic prostě ani tuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 18:48® Dejwík2504
Letošní zahájení hodnotím jako velmi vydařené. Nejdřív jsem zašel na stoják. Největší laplá štička měla 50,5cm. Potom jsem přešel na řeku a chytl prvního bolena v životě. Měl 43cm. Pak jsem chytl ještě další od 36cm do 40,5cm. Takže supr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 18:04® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: jihočeská MP a P | Způsob lovu: Přívlač
Tak jako temer kazdy rok, i letos jsem zahajoval, jen jsem si tentokrat prispal a zvolil uplne jiny revir, stojak, bo reka tece o 106. Celkove musim rict, ze tak jako kazdy rok, i letos byly rybky zase o neco mensi, s kolegou jsme nechytli jedinou mirovou stiku. Dokonce ani rybickari nemeli stesti, alespon tam, kde jsme byli koncili se zerem. Rano pokus o candata candata, vysledek 0, okounu taktez 0, i kdyz par pidi se pokousel nasat nastrahu jako byli oni samotni
Ve finale jsme si chteli spravit chut na P ricce, ryby ale velikosti pripominaly ty sticky, az na jednoho lepsiho potocaka, tedy na mistni pomery lepsiho. Celkove tedy slabota, ale co bychom chteli pri celodennim desti, ktery tu kraluje i v tuto dobu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 17:49® Robur
-
objety 4 revíry, našly jsem 1 pole, kde měl být dle mapy rybník, dost good procházka, viděli jsem i chytejáky, na závěr navštívili stoják, kam jsem vůbec nechtěli a zabojovali si tam asi s 15 štikami, možná mně na menší štičku, kterou jsem prakticky serfoval pod hladinou skočilo něco většího, protože najednou si ryba začal brát z navijáku a ihned zajela do vázky, na prutě jsem ve dvou měli asi 25 ryb z čehož se polovina podívala /vše štiky až na 1 candátka/ na břeh a asi končím na chytej, bo při návratu jsem na posledním fleku zašlápl hada. Pkud ho tedy nezašlápl někdo přede mnou, ale vypdal dost čerstvě. Míru nemělo nic, až na dva kousky, které se ale nepodařilo vytáhnout.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 16:37® Beer.Beda
- Datum lovu: 16.6 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešek se vydařil.Chyceno 5 štiček do 50cm a na poslední nához, kdy už sem byl pevně rozhodnut, že pojedu domů mi to vzala rovná 80-ka.Takže nový osobáček.Byla nějak pokousaná nebo jestli za to mohla velká voda nevím.Měla to s obou stran tak se přikláním k jinemu dravcovi.Chycena na woba cca 4cm pak se říká, že velká štika-velká nástraha.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 16:38:59 uživatelem Beer.Beda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 16:21® ART
- Datum lovu: 16.6 | Revír: orlas | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zahájení na Orlasu bylo dle mého očekávání už v 4:05, když jsem dojel k vodě byl u vody nával takovej, že jsem ani nezkoušech vláčet ze břehu. Na břeh se podíval candátek a jedno krmítko, které mi udělalo i trolingu záběr, až jsem měl málem radost co to nebude za rybu. Foták mám v autě, takže fotky až večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 16:08® František
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj, tak mám zahájíno a popravdě, čekal jsem u vody větší nával. Za dopoledne 5× štika ±50, pár okounů jak dlaň a jako bonus bolen 56. Tloušti se mi setřepali dva docela pěkní, nějak se mi nedařilo správně zaseknout. Lidi já sem tak šťastněj, že až do zimy už sebou nemusím na ryby tahat batoh, židličku, krmení..........
Dneska už nikam nejdu, bo necítím ruku a záda, on si člověk za těch šest měsíců odvykne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 15:58® mira.ll
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak první letošní kudla na svazovce.Jinak ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 15:56® aldis
Dneska jsem chtěl zahájit na řece, ale kvůli stavu a barvě vody to nebylo možný. Zvolili jsme s kukkynem stoják a nebylo to tak špatný. Teda až na úžasnýho rybičkáře, který nechával zažrat ani ne 50cm štičky minimálně minutu. Žádný důchodce, ale kluk v mém věku… a o to je to asi horší. Ze začátku ryby kousaly, ale hodně jich popadalo. Potom jsme změnili revír, abychom se nakonec mohli vrátit zpět a přece jen nějaký štičky pochytat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 15:12® HaD
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak za sebou mám zahájení, které jsem pojal spíše formálně. Po probdělé noci jsem vstal až okolo oběda, v jednu nabil na těžkotonážní vláčák velký wobler a s kámošem vyrazil. Cílová ryba SUMEC, se nekonal. Měl jsem několik útoků od bolenů a štik, ale cajk byl přeci jen příliš humpolácký a ryby se většinou v závěrečné fázi útoku odvrátily. Tomáš byl s malým woblerem úspěšnější – za dvě hodiny se utkal s třemi rybami. Menším tlouštěm, podměrečnou štičkou v místech, kde už prošlo určitě dvacet rybářů a krásným bolenem přes 60 cm. Fajn procházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 15:09® Zoles
- Datum lovu: nedavno | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder
Ma dovolena na jiznim Slovensku je v plnym proudu. Vcera sme se vratili s brachou z Hronu. Bylo bezkonkurencne dobre.Jak pocasi tak ryby. Pochytali sme dost parem a ostrejch. Je to fakt paradni reka.Ted to odeslu a frcime tam zase,tentokrat jen na 2 noci.
Dnesni zahajeni docela vyslo.Vsadil jsem na Vah a dostal jsem 4 boleny nej 60. Ten na foto 50.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 ve 14:43® RomanB
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
první miminko (48cm)…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 ve 14:07® BlueShark
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak zahájená alespoň ryba, přišla ve 12:30, už jsem nedoufal. Mám hodně co zlepšovat. Bolen měl 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 9:33® Alf
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Krátká zahajovačka před prací a byl z toho letošní první sumík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 9:28® Hyper
- Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: Sportovní rybník Dešná | Způsob lovu: Kaprařina
24 hodinový závod na sportovním rybníku v Dešné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. června 2010 v 7:40® Hyper
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Feeder
Ahoj, první letošní kousek co se ráno poštěstil. Je to sumeček o délce 28 cm, zabral na feeder na velkou rousnici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. června 2010 ve 23:08® HaD
-
S VELKOU RADOSTÍ OZNAMUJI, ŽE FOTOGRAFIE JIŽ LZE VKLÁDAT V LIBOVOLNÉ VELIKOSTI A JE VELMI RYCHLÉ. DOUFÁM, ŽE TEĎ VAŠICH FOTOGRAFIÍ PŘIBUDE!
FOTOGRAFIE SE PŘIDÁVAJÍ TLAČÍTKEM, KTERÝ VIDÍTE NA OBRÁZKU.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 07:24:31 administrátorem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. června 2010 ve 13:38® Berty
- Datum lovu: 6.6 - 12.6 | Revír: Švédsko
Po různém odhlašování účastníku jsme zbyly tři, ale přesto jsme vyjeli. V neděli paráda, ryby braly a slunce svítilo. Od pondělka nám celý týden propršel, tak se na ryby chodilo velmi sporadicky, zato
nám chutnalo
. Příští rok to snad s tím počasím vyjde líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. června 2010 v 11:11® Ficak
- Datum lovu: 14.6.2010 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Plavaná
2hodinky plavačky – foukaná pšenice vanilka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. června 2010 v 11:00® Ficak
- Datum lovu: 13.6.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 14. června 2010 ve 23:16® osprey
- Datum lovu: 14.6. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes cestou od Davida zastávka na Orlíku. Feederovačka asi hodinu a půl, deset rybek ve složení cejnek, plotice a tloušť. Velikostně průměr, tloušť atakoval čtyřicítku.
Fotky nemám. Zkuste si představit zelenou trávu, feederový prut se starým černým Shimanem GT z roku 1993 a u toho ryba dle vlastního výběru z výše uvedené nabídky. Majitelé obzvlášť velké představivosti si mohou vybavit i odlesky zapadajícího slunce na hřbetě ryby a dokonalou práci s hloubkou ostrosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. června 2010 ve 22:22® Padis
- Datum lovu: víkend | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem byl vyzkoušet jak dopadla obsádka ryb po velké vodě.Musím říci,že v pohodě.Chyceno několik PO a PD/3 byli zmaseni/,4× štika ty jsem přemístil jinam.A o 2 velké ryby jsem přišel.Takže to byl fajn čas u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. června 2010 ve 20:30® Dejwík2504
- Datum lovu: 14.6.2010 | Způsob lovu: Plavaná
První parma mě velmi potěšila. Sice malá, ale krásná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.