Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. června 2010 ve 20:07® VODA
- Datum lovu: 13.4 | Revír: Nema Cenu | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsme vcera opet vyrazili s Kominem na steč a opet vytezne!JESTE TAM PAR KOUSKU ZUSTALO?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. června 2010 v 19:38® noolda
- Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: BEROUNKA 3 | Způsob lovu: Klasická položená
0,32mm vlasec, olůvko 20g, háček 1/0 a na něm pořádná rousnice (skoro se na něj nevešla). Vyrazil jsem s kolegou na noční lov úhořů a jak bývá na tomto revíru zvykem na pár sumčích miminek (40–50cm). Abych předešel zbytečným výtkám, předem upozorňuji že na tomto revíru nemá sumec míru ani dobu hájení. Důvod této vyjímky nemusím určitě nikomu vysvětlovat. Čekal jsem na záběr skoro tři hodiny. Kolega už měl na kontě 3 úhoře a jedno sumčí mimino. Začínal jsem trpět mírnou depresí a nahodil jeden z posledních pokusů kolem půl dvanácté. Sotva jsem položil prut do stojanu, tak vylítnul swinger a já na nic nečekal. Zdolávání trvalo asi tak 20 minut a pak už jsem se mohl radovat jak malý kluk. První sumec v životě a hned 105cm. Chtěl bych tímto poděkovat kolegovy za jeho odborné rady při zdolávání, za které jsem mu vděčen a také za zničený podběrák
Tento příspěvek byl editován 14.6.2010 19:45:16 uživatelem noolda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. června 2010 v 19:10® Beer.Beda
- Datum lovu: 12.6 | Revír: malý rybníček na návsi | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si byl v sobotu zvednou svoje ego
Závody se vydařily,
bylo studené a dobré, jen jedna věc mi vadila.Rybám nachytaným byla brána míra až těsně před koncem závodů tak to dopadlo takto.22 kousků, největší 57cm.5 hodin rybařiny a jasná jednička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. června 2010 v 17:12® skwor
- Datum lovu: 14.6. | Způsob lovu: Feeder
Na nějakou dobu poslední feederovačka. Viděl jsem i hezkého candáta, už tam na mě asi čeká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 21:42® acam
- Datum lovu: 13.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač
Nemít lanko tak jsem o wobíka lehčí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 21:05® hecht
- Datum lovu: 12.12.2010 | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes podvečer jsem zkusil s mlaskačkou druhou šanci na našem rybníku brčálníku. Výsledek : celkem ohnutý vláčák Black stream SPORTEX, no a pár kilo masa na gril. Jsou to starousedlíci, co už něco znaj. Po prvotní jízdě napříč rybníkem ymetl asi 20 metrů příbřežní trávy, takže se v tom chuchvalci nakonec sám odsoudil ke zmaru. Ten klacek bude mocná zbraň
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 21:01® Char
- Datum lovu: dnes | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Feeder
dnes tři hodky posezení u feedru a lapnuti dva lopatˇáci a dva líni, jinak veselo- okouni a boleni mlátí do potěru až voda stříká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 20:46® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní lov 10:30 – 14:30 byla veliká bída. Za celou dobu ani ťuk a když jsem se šel vyčurat, že sbalím a pojedu domů, přišel kapřík 50cm. Omlouvám se za foto, přijal pozvání na gril.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 14:48® vladah
- Datum lovu: 11.6.2010 | Způsob lovu: Feeder
tak sice byla velká voda ale šloto docela dobře bylo i pár cejnku ale ty sem nefotil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. června 2010 ve 14:36® swashik
- Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: tajnéé | Způsob lovu: Klasická položená
ahoj tak dneska na našem fleku s kámošem kámoš chytil sumečka americkýho cca 35cm a já tak akorát stihl podseknou užovku cca 15cm užovku jsem bohužel nevyfotil z důvodu odplazení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 ve 21:09® acam
- Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač
Kruťák z nadjezí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 v 17:59® Jak.novi
- Datum lovu: 12. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska chytačka plotic pomocí biče. Vedle plotic se objevili perlíni a oukleje, které bylo neskutečně težké vyselektovat. Pokusil jsem se i o cejny po francouzsku, ale neúspěšně.
Tento příspěvek byl editován 12.6.2010 18:00:39 uživatelem Jak.novi.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 v 17:52® Sander
- Datum lovu: 12. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Hechtovi jsem slíbil report.
Řeka kalná, po dvou náhozech jsem se evakuoval vedle na koupaliště – mimochodem neviděl jsem vyžehlenější stoják, na hektar jsem napočítal 7 kapříků a jednoho amura, takže toho jednoho vyžehlenýho kapra beru jako neskutečnej úspěch.
Řeka mi nedala spát, popojel jsem o kus níž k malé tišině, což byla trefa do černýho, bo byla narvaná rybama. Kapři, tloušti, cejni, cejnci, plotice, aj hrouzci a oukleje. Neskutečný, co jich na těch deseti metrech stálo.
Ještě se mi vypnul karas, kterej by možná atakoval padesát čísel. Zmohl jsem se jen na dvě sprostá slova. Byl fakt velkej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 ve 13:26® tomashr
-
Ještě k předchozímu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 ve 13:26® tomashr
- Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Pěkný tloušť, cca 43 cm délka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. června 2010 v 11:04® Barynka
- Datum lovu: 12.6.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska brzo ráno na plavačku na kuku
super chytačka, podařilo se mi pár kapříků ale vyfotila jsem jenom toho největšího, mohl mít tak 55 cm p.s. všechno vráceno vodě – jako vždy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. června 2010 ve 22:29® tomashr
- Datum lovu: 11.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Docela to šlo, mimo jiné i pěkný kapřík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. června 2010 ve 21:31® acam
- Datum lovu: 11.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem si byl zaházet, no a od jisté doby má na jistých místech lanko i na pstruhovce. Duhákům to myslím moc neva …
Zkoušel jsem plovoucí woblery, nechal jsem je plout pár desítek metrů po proudu a pak jsem je pomalu přitahoval. Byl sem překvapený brutalitou záběrů, u prvního duháka jsem si myslel, že to do toho napálil bolen. Pokaždý vyseli za prostřední trojhák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. června 2010 ve 20:55® spike
- Datum lovu: 10.6.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Po včerejším neúspěchu na řece jsem dnes zase vyrazil pokusit se o nějakého kapra. Oproti včerejšku jsem změnil způsob zakrmování a povedlo se. Na břeh se za 4 hodiny lovu podívalo 5 kaprů velikostně 35–46cm. V proudu se bez boje nevzdávali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. června 2010 v 19:52® Mega-Fish
-
Dnes super feedrovačka bralo to na hod … Ke konci jsem nahodil kuku k větvím a vzal to větší kapr a jel přímo do prostřed no 14 to nezvládla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. června 2010 v 15:02® aldis
- Datum lovu: 10.6.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ranní feederovačka spolu s kukkynem a jediný cíl, ulovit konečně nějakou parmu. Dopadlo to jako vždy… všechny možný rybky, jen ne parmy. Docela mě překvapili, a nakonec vlastně i potěšili, kapříci. Souboje s nimi v proudu byly velmi napínavé. I když s parmou by to byly větší nervy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 23:18® Scanix
- Datum lovu: 9,6,2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou pokus o nejakeho granulace se nezdaril, on na musak jeden potah, jinak nic, oba pak na vlacku bez zaberu, ja nakonec jednu fisku vyloudil. Celkem bida za 1,5h lovu, ale nebylo to aspon zero
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 22:12® Libor
- Datum lovu: 09.06.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno to oproti jiným dnům doslova žralo, před pátou jsem už byl u vody, bylo krásně. Chytil jsem 9 kaprů a nějaké karásky. Před osmou už jsem mazal do práce a opravdu se mi tam nechtělo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 22:05® sgt.mooody
-
Pardón zapoměl jsem zmenčit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 22:00® sgt.mooody
-
Začínají být pěkně při chuti jen by mohli začít brát větší letos nej zatím jen 65 cm tkaničky to jsou
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 22:01:06 uživatelem sgt.mooody.ale potěší
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 14:18® Leník
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Rožmberk nad Vltavou | Způsob lovu: Klasická položená
Můj životní úlovek, tak snad časem vznikne i nějaký ten potěr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:14® swashik
-
…
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 08:38:13 administrátorem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:12® swashik
-
…
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 08:37:56 administrátorem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:10® swashik
- Datum lovu: 31.5 | Revír: tajnéé | Způsob lovu: Klasická položená
Omlouvám se za opožděné foto a i příspěvek Ale byl jsem chytat a vytáhl jsem 50 cm kapr potom kapříci kolem 30–40 cm 2 lín 33 a 36 amura 48 uhoře odhadem 35 sumeček a bolen 45cm
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 20:26:56 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.