Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. června 2010 ve 22:05® sgt.mooody
-
Pardón zapoměl jsem zmenčit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 22:00® sgt.mooody
-
Začínají být pěkně při chuti jen by mohli začít brát větší letos nej zatím jen 65 cm tkaničky to jsou
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 22:01:06 uživatelem sgt.mooody.ale potěší
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 ve 14:18® Leník
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Rožmberk nad Vltavou | Způsob lovu: Klasická položená
Můj životní úlovek, tak snad časem vznikne i nějaký ten potěr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:14® swashik
-
…
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 08:38:13 administrátorem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:12® swashik
-
…
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 08:37:56 administrátorem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. června 2010 v 7:10® swashik
- Datum lovu: 31.5 | Revír: tajnéé | Způsob lovu: Klasická položená
Omlouvám se za opožděné foto a i příspěvek Ale byl jsem chytat a vytáhl jsem 50 cm kapr potom kapříci kolem 30–40 cm 2 lín 33 a 36 amura 48 uhoře odhadem 35 sumeček a bolen 45cm
Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 20:26:56 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 22:48® sgt.mooody
-
Tak dnes menší výprava na úhoře počasí na to přálo a hadíkům se to také líbilo
chyceno 9ks z toho největší jen 65cm sice žádný hadice ale rybačka dobrá!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 22:09® kugča
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Lučina 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Neděle byla jedním z těch krásných dnů,kdy sluníčko svítí a ryby berou.S přítelkyní jsme dohromady lapili asi 20 kapříků,ikdyž všechny v rozmezí 40–45cm.Ale zaskočila nás hlavně tahle Ostroretka,kterou má drahá polovička ulovila na položenou s červy na háčku.Všechny přelstěné rybky se prohání opět po přehradě a o zážitek zkušenější..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 21:44® osprey
- Datum lovu: 6.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Po návštěvě kamaráda jsem cestou domů využil příležitosti a ulovil si večeři. Možná jsou to poslední letošní ponechané tečky, za chvíli bude možno věnovat se jiným fišům…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 21:32® Barynka
- Datum lovu: 8.6.2010 | Revír: 465 | Způsob lovu: Feeder
Dneska tloušti na feeder na třešně
super chytačka nejlepší jsou ty záběry … jemné zachvění špičky a potom velká rána, prostě bomba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. června 2010 ve 14:10® skwor
- Datum lovu: 7.6. | Způsob lovu: Přívlač
Naprosto luxusní vláčka. Ve dvou lidech chyceno kolem 70–80 okounů, vesměs však v akvarijních velikostech. Ukázali se ale i dva z jiné cenové kategorie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. června 2010 ve 13:56® zazatec
- Datum lovu: 6.6. | Revír: Loučka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem si byl zachytat v Dolních Loučkách. Počasí bylo parádní a ryby docela braly. Za dvě hodiny lovu jsem chytil dva kapry (42 cm a 43 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 23:29® b.gun
- Datum lovu: 06.06.2010 | Revír: Northwestern Territory | Způsob lovu: Plavaná
Po dopoledním rozchytání v podobě asi miliardy karasů do cca 35 cm jsem zajel k vodě ještě na dvě hodinky večer. Do zakrmeného místa asi pět metrů od břehu najeli jeseni a vděčně atakovali nabízené červy. Kolik jich nakonec bylo netuším, po několikátém jsem ztratil přehled, vše 40–50 cm. Na ilustrační fotce jeden z těch menších, víc jsem jich nefotil. Kapříka jsem zahlédl na fleku jen jednoho, odhadem tak 75 cm, ale asi tam bylo na něj moc rušno …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:41® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: brčálník | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem po dvou dnech štípání dříví na maličké odreagování. Test nového wobu docela fajn. Fotka hrozná – ve slunci z mobilu nic lepšího nevyleze.
Lepší adrenalin byl s kaproněma a amurama na mlaskačku, když už jsem ale dostal šanci ohnout si vláčecí Sportex, povolil asi blbě navázaný hák
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 22:41:55 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:35® matx
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: jordán | Způsob lovu: Plavaná
Dnes pokus ulovit nějakého kapříka nebo cejna se nezdařil. Cejni se třou a nic okolo je nezajímá. Za to boleni byli při chuti a moc jim zachutnal můj rohlíček na břeh se jich podívalo cca 10 ks od 25 do 45 cm. Super rybaření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:17® kamos007
- Datum lovu: Dnes ráno | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno jsem se vypravil na pstruhy a musím říct že letos nej chytačka. Chyceno hodně potočáků ti nej samozdřejně se vypli nebo nepíchli, ale i tak pěkné rby nej. 26,25. ještě jsem chtil pár uprchlých duháčku z chovných rybníčku okolo 18 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 21:35® acam
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem si na duháčky a takhle to dopadlo.
Prut: TECHNIUM DF 210UL (2–10g)
Naviják: TWIN POWER 1000FA
Vlasec: Antares Silk Shock 0,12
Nástraha: Taková malinká guma
Zdolávání: Dle výpovědi svědků asi tak 40minut
S takových zážitků pak žiju celý rok
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 21:36:06 uživatelem acam.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:24® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná
tak po kolistice, sběru bezu na šťávu jsem se na 2 hodinky odebral k vodě, za 2 záběrů dvě ryby, cejn a lín, nevím, zda to miohu říci, zatím letos pokaždě na břehu šupina byla, ale je to snad čím dál horší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:11® skwor
- Datum lovu: 6.6. | Způsob lovu: Feeder
Naprosto luxusní pickerovačka s kolegou paiou. Bezpočet kaprů, karasů a jako rarita dva hadi. Odhadem 50 a 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:03® Manažerka
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Sausfork
Dnes na našem rybníčku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 17:14® Jak.novi
- Datum lovu: 6.6. 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska chytačka s bičem. Vše ryby v miniaturní velikosti, až kapra kolem 50 cm, který mi stejně u břehu upadnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 17:06® spike
- Datum lovu: 6.6.2010 | Způsob lovu: Feeder
I přes chvílema silný nárazový vítr jsem vyrazil feederovat na jeden stoják. Kombinace slabého vlasce a tuhé špičky se vyplatila a za 2 hodinky lovu se na břeh ukázali 3 kapříci a jeden se vyhákl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 15:43® Sander
- Datum lovu: 6. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Vono taky doma se jim zavděčit je umění. Ten velkej z pátku prej půjde do udírny, takže mám vyžehlit něco normálního na řízky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 15:05® Tomik
- Datum lovu: Víkend | Revír: Tam za vodou v rákosí..... | Způsob lovu: Přívlač
Super sobotní boutovačka s Tomuchou, ryb pomálu, zato voda krásně čistá, počasí skvělé a vnadné slečny na břehu. Co víc si přát?:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 12:32® MP-E65mm
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: nejstojatější stoják | Způsob lovu: Feeder
Právě jsem se vrátil z celkem úspěšné rybačky, povedlo se sedm kapříků, největší rovných půl metra. Krásná voda, počasí víc než slušné, jediná černá skvrna na tomto vymazleném dni byl ranní střet s hrochtavcem divokým. Moje přibližovadlo utrpělo patřičnou újmu a musí do servisu. Tvor to divoký již chrochtá v nebíčku
nechť je mu zem lehká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 10:59® Barynka
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska kapřík, cejni a nějaká drobotina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 10:54® Barynka
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska kapřík, cejni a nějaká drobotina
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 10:56:22 administrátorem CeP.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 0:44® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená
Ještě fotky ze včerejška, jak to vypadá aktuálně v Mohelnici…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 23:39® matx
- Datum lovu: 5.6.2010
zapomněl jsem zmenšit fotky se neprotáhly takže tady jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.