Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. června 2010 ve 22:48® sgt.mooody
-
Tak dnes menší výprava na úhoře počasí na to přálo a hadíkům se to také líbilo
chyceno 9ks z toho největší jen 65cm sice žádný hadice ale rybačka dobrá!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 22:09® kugča
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Lučina 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Neděle byla jedním z těch krásných dnů,kdy sluníčko svítí a ryby berou.S přítelkyní jsme dohromady lapili asi 20 kapříků,ikdyž všechny v rozmezí 40–45cm.Ale zaskočila nás hlavně tahle Ostroretka,kterou má drahá polovička ulovila na položenou s červy na háčku.Všechny přelstěné rybky se prohání opět po přehradě a o zážitek zkušenější..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 21:44® osprey
- Datum lovu: 6.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Po návštěvě kamaráda jsem cestou domů využil příležitosti a ulovil si večeři. Možná jsou to poslední letošní ponechané tečky, za chvíli bude možno věnovat se jiným fišům…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. června 2010 ve 21:32® Barynka
- Datum lovu: 8.6.2010 | Revír: 465 | Způsob lovu: Feeder
Dneska tloušti na feeder na třešně
super chytačka nejlepší jsou ty záběry … jemné zachvění špičky a potom velká rána, prostě bomba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. června 2010 ve 14:10® skwor
- Datum lovu: 7.6. | Způsob lovu: Přívlač
Naprosto luxusní vláčka. Ve dvou lidech chyceno kolem 70–80 okounů, vesměs však v akvarijních velikostech. Ukázali se ale i dva z jiné cenové kategorie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. června 2010 ve 13:56® zazatec
- Datum lovu: 6.6. | Revír: Loučka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem si byl zachytat v Dolních Loučkách. Počasí bylo parádní a ryby docela braly. Za dvě hodiny lovu jsem chytil dva kapry (42 cm a 43 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 23:29® b.gun
- Datum lovu: 06.06.2010 | Revír: Northwestern Territory | Způsob lovu: Plavaná
Po dopoledním rozchytání v podobě asi miliardy karasů do cca 35 cm jsem zajel k vodě ještě na dvě hodinky večer. Do zakrmeného místa asi pět metrů od břehu najeli jeseni a vděčně atakovali nabízené červy. Kolik jich nakonec bylo netuším, po několikátém jsem ztratil přehled, vše 40–50 cm. Na ilustrační fotce jeden z těch menších, víc jsem jich nefotil. Kapříka jsem zahlédl na fleku jen jednoho, odhadem tak 75 cm, ale asi tam bylo na něj moc rušno …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:41® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: brčálník | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem po dvou dnech štípání dříví na maličké odreagování. Test nového wobu docela fajn. Fotka hrozná – ve slunci z mobilu nic lepšího nevyleze.
Lepší adrenalin byl s kaproněma a amurama na mlaskačku, když už jsem ale dostal šanci ohnout si vláčecí Sportex, povolil asi blbě navázaný hák
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 22:41:55 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:35® matx
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: jordán | Způsob lovu: Plavaná
Dnes pokus ulovit nějakého kapříka nebo cejna se nezdařil. Cejni se třou a nic okolo je nezajímá. Za to boleni byli při chuti a moc jim zachutnal můj rohlíček na břeh se jich podívalo cca 10 ks od 25 do 45 cm. Super rybaření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 22:17® kamos007
- Datum lovu: Dnes ráno | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno jsem se vypravil na pstruhy a musím říct že letos nej chytačka. Chyceno hodně potočáků ti nej samozdřejně se vypli nebo nepíchli, ale i tak pěkné rby nej. 26,25. ještě jsem chtil pár uprchlých duháčku z chovných rybníčku okolo 18 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 21:35® acam
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Svazová PSTRUHOVKA | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem si na duháčky a takhle to dopadlo.
Prut: TECHNIUM DF 210UL (2–10g)
Naviják: TWIN POWER 1000FA
Vlasec: Antares Silk Shock 0,12
Nástraha: Taková malinká guma
Zdolávání: Dle výpovědi svědků asi tak 40minut
S takových zážitků pak žiju celý rok
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 21:36:06 uživatelem acam.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:24® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná
tak po kolistice, sběru bezu na šťávu jsem se na 2 hodinky odebral k vodě, za 2 záběrů dvě ryby, cejn a lín, nevím, zda to miohu říci, zatím letos pokaždě na břehu šupina byla, ale je to snad čím dál horší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:11® skwor
- Datum lovu: 6.6. | Způsob lovu: Feeder
Naprosto luxusní pickerovačka s kolegou paiou. Bezpočet kaprů, karasů a jako rarita dva hadi. Odhadem 50 a 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 19:03® Manažerka
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: Sausfork
Dnes na našem rybníčku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 17:14® Jak.novi
- Datum lovu: 6.6. 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska chytačka s bičem. Vše ryby v miniaturní velikosti, až kapra kolem 50 cm, který mi stejně u břehu upadnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 17:06® spike
- Datum lovu: 6.6.2010 | Způsob lovu: Feeder
I přes chvílema silný nárazový vítr jsem vyrazil feederovat na jeden stoják. Kombinace slabého vlasce a tuhé špičky se vyplatila a za 2 hodinky lovu se na břeh ukázali 3 kapříci a jeden se vyhákl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 15:43® Sander
- Datum lovu: 6. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Vono taky doma se jim zavděčit je umění. Ten velkej z pátku prej půjde do udírny, takže mám vyžehlit něco normálního na řízky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 15:05® Tomik
- Datum lovu: Víkend | Revír: Tam za vodou v rákosí..... | Způsob lovu: Přívlač
Super sobotní boutovačka s Tomuchou, ryb pomálu, zato voda krásně čistá, počasí skvělé a vnadné slečny na břehu. Co víc si přát?:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 ve 12:32® MP-E65mm
- Datum lovu: 6.6.2010 | Revír: nejstojatější stoják | Způsob lovu: Feeder
Právě jsem se vrátil z celkem úspěšné rybačky, povedlo se sedm kapříků, největší rovných půl metra. Krásná voda, počasí víc než slušné, jediná černá skvrna na tomto vymazleném dni byl ranní střet s hrochtavcem divokým. Moje přibližovadlo utrpělo patřičnou újmu a musí do servisu. Tvor to divoký již chrochtá v nebíčku
nechť je mu zem lehká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 10:59® Barynka
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska kapřík, cejni a nějaká drobotina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 10:54® Barynka
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska kapřík, cejni a nějaká drobotina
Tento příspěvek byl editován 6.6.2010 10:56:22 administrátorem CeP.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. června 2010 v 0:44® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená
Ještě fotky ze včerejška, jak to vypadá aktuálně v Mohelnici…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 23:39® matx
- Datum lovu: 5.6.2010
zapomněl jsem zmenšit fotky se neprotáhly takže tady jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 23:34® matx
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: hluboká
Tak dnešní odpoledne jsem trávil s rodinkou v zoo Hluboká. Vzal jsem doma všechno pečivo co šlo a minimálně polovinu času v zoo jsem stravil na břehu rybníka a krmil kapříky. Byla to paráda jen škoda, že jsem si nemohl nahodit. tak snad zítra. jo a bylo mi líto, těch ryb co mají v akváriích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 20:22® Kazan
- Datum lovu: 5.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední výprava na pstruhovku, vysoká kalná voda, lov se nakonec nekonal, ale začaly růst houby.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2010 20:23:05 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 14:55® malej.uzasnak
- Datum lovu: 5.6
Skoda ze sem nestihl vyfotit ty 2 předešlé plotice, ale jsem rád jelikož jsem chitil prvniho cejna v zivote.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. června 2010 ve 2:57® osprey
- Datum lovu: 4.6. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si shodou okolností kromě jiného i sáhnul na rybu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. června 2010 ve 23:33® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem navzdory všem špatným myšlenkám na vysokou vodu vyrazil do Mohel. No, vody fakt moc, našel jsem si jedno místečko, kde šlo aspoň trochu nahodit. Za čtyři hoďky 2 záběry, jednoho čudla jsem vytáhnul…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. června 2010 v 18:56® Sander
- Datum lovu: 4. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Vzal jsem jen „kapesní“ proutek a zajel se mrknout jak to vypadá s rybama po opadnutí vody. Bez nějakého cíle, jentak si někam zalézt do křoví, dávat bacha co se děje ve vodě a zkusit štěstí.
Shodou nedávných událostí se ryby z proudů natlačily zpět do tůní a pěkně dojily dno, takže bylo jen otázkou času, kdy něco vcucne rohlík a přehloubený splávek se rozjede.
68 a 66cm. Vlasec 0,14, ale dost prostoru, takže jsem si zdolávání fakt užil.
Oba budou sežráni, letos jsem na MP ještě nevraždil a hlad je zlej.Na tuhle řeku fakt úlet!
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 18:57:21 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. června 2010 v 9:28® Zoles
- Datum lovu: nedávno | Revír: řeky ZČ | Způsob lovu: Feeder
Nemam energii to sem cpat ale tady posilam alespon neco malo z poslednich 14 dnu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.