Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 5. června 2010 ve 23:34® matx
matx
Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: hluboká

Tak dnešní odpoledne jsem trávil s rodinkou v zoo Hluboká. Vzal jsem doma všechno pečivo co šlo a minimálně polovinu času v zoo jsem stravil na břehu rybníka a krmil kapříky. Byla to paráda jen škoda, že jsem si nemohl nahodit. tak snad zítra. jo a bylo mi líto, těch ryb co mají v akváriích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 5. června 2010 ve 20:22® Kazan
    Datum lovu: 5.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední výprava na pstruhovku, vysoká kalná voda, lov se nakonec nekonal, ale začaly růst houby.

Tento příspěvek byl editován 5.6.2010 20:23:05 uživatelem Kazan.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34748.jpg
      Sobota 5. června 2010 ve 14:55® malej.uzasnak
      Datum lovu: 5.6

Skoda ze sem nestihl vyfotit ty 2 předešlé plotice, ale jsem rád jelikož jsem chitil prvniho cejna v zivote.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34735.jpg
        Sobota 5. června 2010 ve 2:57® osprey
        osprey
        Datum lovu: 4.6. 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem si shodou okolností kromě jiného i sáhnul na rybu…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34732.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34733.jpg
          Pátek 4. června 2010 ve 23:33® Holajz2
          Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem navzdory všem špatným myšlenkám na vysokou vodu vyrazil do Mohel. No, vody fakt moc, našel jsem si jedno místečko, kde šlo aspoň trochu nahodit. Za čtyři hoďky 2 záběry, jednoho čudla jsem vytáhnul…

Pátek 4. června 2010 v 18:56® Sander
            Sander
            Datum lovu: 4. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Vzal jsem jen „kapesní“ proutek a zajel se mrknout jak to vypadá s rybama po opadnutí vody. Bez nějakého cíle, jentak si někam zalézt do křoví, dávat bacha co se děje ve vodě a zkusit štěstí.
            Shodou nedávných událostí se ryby z proudů natlačily zpět do tůní a pěkně dojily dno, takže bylo jen otázkou času, kdy něco vcucne rohlík a přehloubený splávek se rozjede.
            68 a 66cm. Vlasec 0,14, ale dost prostoru, takže jsem si zdolávání fakt užil.
            Oba budou sežráni, letos jsem na MP ještě nevraždil a hlad je zlej.

Na tuhle řeku fakt úlet!

Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 18:57:21 uživatelem Sander.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34730.jpg
              Středa 2. června 2010 v 9:28® Zoles
              Zoles
              Datum lovu: nedávno | Revír: řeky ZČ | Způsob lovu: Feeder

Nemam energii to sem cpat ale tady posilam alespon neco malo z poslednich 14 dnu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34678.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34679.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34680.jpg
                Středa 2. června 2010 v 1:14® osprey
                osprey
                Datum lovu: 1.6. 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Včerejšek jsem strávil na židli, tak jsem si dneska dopřál zdravotní procházku s prutem. Fakt ani nevím, jestli jsem víc chodil nebo chytal. Voda divná, počasí divné, braní ryb divné… Pár čudlí jsem nakonec pochytal, ale abych v červnu ve dvě odpoledne fotil rybu bleskem, to nepamatuju.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34676.jpg
                  Úterý 1. června 2010 ve 23:10® kukkyn
                  kukkyn
                  Datum lovu: dneska | Revír: v udolí | Způsob lovu: Feeder

Paradni feederovacka s kukurickou :-)

Úterý 1. června 2010 ve 12:33® jeldas
                    jeldas
                    Datum lovu: 31,5,2010 | Revír: podhájí | Způsob lovu: Feeder

byla zima jak v ruským filmu ale chytání parádní

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34655.jpg
                      Úterý 1. června 2010 v 11:34® merysek007
                      merysek007
                      Datum lovu: 27.5 - 30.5 | Revír: Sázava 19 (Pilská nádrž) | Způsob lovu: Kaprařina

Kaprařská výprava,dopadla docela dobře,chytli jsme několik kaprů přes 50cm,hodně malých kaprů, a nakonec tohoto krásného kapra 90cm a 14kg,kterého chytl muj brácha.Navíc je to jeho osobáček:-) :-) s pozdravem Carpteam na Háčku:-) www.karpteam.7x.cz

Tento příspěvek byl editován 1.6.2010 11:35:44 uživatelem merysek007.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34651.jpg
                        Pondělí 31. května 2010 v 18:57® zazatec
                        zazatec
                        Datum lovu: 30.5. | Revír: soukromý revír v Černé Hoře | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem byl s kámošem v Černé Hoře na štikách. Ze začátku to nestálo za nic, potom jsem chytil dvě štičky 41cm a 48cm. Kámoš asi o půl hodiny později uvláčel u přítoku štiku 105cm. Ke konci jsem chytil štiku 70cm. Suprová chytačka, ale bylo mizerný počasí.

Pondělí 31. května 2010 v 18:55profil byl smazán
                          Datum lovu: 31.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Zakončení květnových vycházek sem nechal na poslední den v měsíci.Vyrazili jsme s kamarádem rozloučit se s končícím měsícem a přivítat následující.Na místo jsme dorazili celkem pozdě s výmluvou,že ryby si taky protáhnou spánek.Po příchodu to vypadalo spíš na pěknej slejvák,ale nestalo se tak a rybařiny jsme si užili parádně. Chyceno bylo plno ryb složení (plotice,cejni,ka­ras,podoustve,os­troretky).na fotkách karas 40,cejn 49 a ostroretka 44(ale měl sem jí zpočátku za podoustev)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34636.jpg
                            Neděle 30. května 2010 ve 22:51® Char
                            Char
                            Datum lovu: víkend | Revír: velká voda za lesem | Způsob lovu: Feeder

V pátek večer jsem si šel nakrmit mé místečko tak jsem dvě hodky poseděl a chytnul pár plotic, línka a na závěr kapra 52 cm, v sobotu se rybačka povedla, druhově všehochutˇ plotky, perlíni, cejni, jeseni a líni, největší cejn 51cm se dokázal docela poprat.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34615.jpg
                              Neděle 30. května 2010 ve 22:23® Piranha
                              Piranha
                              Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Na vecir jsem zajel na Labko v Usti potrapit nejaky tlouste na sucho.Nejdriv jsem se trapil ja a jeste o to vic, kdyz mi predemnou cca 10m zbirali kapri jak noha.Doslova se mi smali do kichtu, ale nevzdal jsem to a cekal az zaleze zbytek slunce s tim ze snad vylezou i tlousti na rojici se chrostiky. A taky ze jo. Povedli se mi 4 tlousti nejmensi 46 a nejvetsi 52, za toho jsem moc rad. Pak jsem se jeste bavil v zaplaveny trave s okulejema.Musky bile jepice a pak jsem vazal takovou nocni muru, nevim, nezanam, ale ta dostala toho bigra.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34610.jpg
                                Neděle 30. května 2010 ve 21:40® kubas
                                kubas
                                Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Plavaná

Po včerejším vydaření lovu rousnic, jsem ráno nastartoval kolo a šel zkusit chytit úhoře. První nához, prut ještě pomalu ani nebyl ve vidličkách a kapr šupináč 53cm v podběráku. Puštěn a hned vzápětí přišla odměna v podobě hada cca 65cm, měl to krásně za krajíček, takže puštění bylo otázkou chvilky. Bohužel větší had se nekonal, ale i tak potěšil. Chyceno pár cejnů a karásnků. Jinak všem fotí úspěšně úhoře klobouk dolů :-D . Fotka jen ilustrační momentka mobilovka…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34606.jpg
                                  Neděle 30. května 2010 ve 21:10® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 30,5,2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Neplanovite me kolega na chvilku vytahl na reku a dobre udelal, pochytali jsme par okounu, duhaku, on i potocaky a me se povedla kudla 60+. Opet pekny den i lov.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34601.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34602.jpg
                                    Neděle 30. května 2010 ve 21:07® Holajz2
                                    Datum lovu: dnes | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Vyrazli jsme s klukama na Šenkes chytnout nějakýho lína a povedlo se to tak napůl. Sice jsme chytli 3 kousky, ale žádnej slušnější. K tomu přišel kapřík, první letošní úhoř (cca 45cm), nějaká bílá ryba a karas. Vše plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34600.jpg
                                      Neděle 30. května 2010 v 18:59® acam
                                      Datum lovu: 20100530 | Způsob lovu: Přívlač

Perlín zabiják

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34592.jpg
                                        Neděle 30. května 2010 v 18:10® Libor
                                        Libor
                                        Datum lovu: 30.05.2010 | Revír: přísně tajné | Způsob lovu: Plavaná

Jsem nadšený, dnes se mi konečně po těžkém souboji podařilo zdolat nádherně vybarveného kartónovce východního (regulérně za hubu). Zabral metr od břehu na květ z pampelišky a kdybych neměl psa, asi by mě stáhl do vody. Upozorňuji že byl zdolán jen na bič, tedy bez navijáku.. . Doufám, že mi ho osprey nebo HaD zařadí do místního atlasu.. .

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 18:10:52 uživatelem Libor.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34590.jpg
                                          Neděle 30. května 2010 v 16:12® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: 30.5. | Způsob lovu: Přívlač

Letos poprvé na duhákodromu. Kromě klasických pstruhů jsem si užil docela adrenalinovou desetiminutovou zdolávačku. TD 3–14g se celkem slušně ohýbal a nakonec… No, čekal jsem, že až chytím kapra kolem sedmdesáti, tak to bude na feeder :-)) 66cm, odhadem 6kg.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34585.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34586.jpg
                                            Neděle 30. května 2010 v 15:33@ HAFIK
                                            Datum lovu: 29.5. 2010 | Revír: SOUKROMÝ RYBNÍK | Způsob lovu: Kaprařina

NAVŠTÍVIL JSEM OPĚT ******** RYBNÍK U *********** KRASNÁ KAPRAŘINA KAPŘI OKOLO 65CM. JEDEN DOKONCE 80CM. NO PARÁDA! DOPORUČUJI.

REKLAMA → upraveno!

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 18:33:05 administrátorem CeP.
                                              Neděle 30. května 2010 ve 13:35® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes opět na našem Labíčku. Nádherná chytačka, 18 kousků ostrých a že to byly holky vypasený. Nad 40cm a 3 kousky rovných 50. 8 cejnů navíc (nej pár kolem 50ky), suprovej den… :-) Udělaly neskutčnou radost!

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 13:35:48 uživatelem BlueShark.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34576.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34577.jpg
                                                Neděle 30. května 2010 ve 13:32® BlueShark
                                                BlueShark
                                                Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
                                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34574.jpg
                                                  Neděle 30. května 2010 ve 13:09® dodorider
                                                  dodorider
                                                  Datum lovu: 22.5.2010 | Revír: marenice | Způsob lovu: Přívlač

smackovani na svitavce, ryby to odobavaly a obcas to dobraly, na foto je pstruh rekl bych ze na mistni podminky hezky kousek.

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 13:11:26 uživatelem dodorider.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34563.jpg
                                                    Neděle 30. května 2010 v 11:52® Mega-Fish
                                                    Mega-Fish
                                                    Datum lovu: 30/5 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Kaprařina

Tak včera od 4 do 11večer na pískovně pro mě zase dopadla blbě malý kapři.Ostatní kluci zdolali dvě 70ky jinak všechno malý.Holt mám ted smůlu už snad měsíc jsem neviděl mého kapra na břehu : (… ted mě větší padají pod nohama : (

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34561.jpg
                                                      Neděle 30. května 2010 v 9:54® džigit
                                                      Datum lovu: včera odpovečer | Revír: Bystřička | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem zaajel do Rožnova a zajeli jsme s Tucnakem zkontrolovat Bystřičku.Voda ještě nadstav,ale čistá.„Udolali“ jsme pár cejnů a plotic.Paradoxně mohl být největším úlovkem mohutný jelen,který mi vlezl do cesty,když jsem jel domů. Ač proti němu klouzal „kvílejíci“ Multivan,vykračoval si majestátně dobré půlminuty,chajzl :-)

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 09:56:07 uživatelem džigit.
                                                        Neděle 30. května 2010 v 8:54® kamos007
                                                        kamos007
                                                        Datum lovu: včera večer | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer ještě vláčka ve složení cca potočák 50× nej měl 27 cm., duhák 2× cca 12 a 20 cm, které asi přinesla voda z chovných rybníčků.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34556.jpg
                                                          Neděle 30. května 2010 v 8:51® kamos007
                                                          kamos007
                                                          Datum lovu: včera ráno | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem byl ráno na závody lidí bylo celkem málo a ryby taky moc nešly. Díky toho že jsem měl dobrou nástrahu i návnadu jsem skončil duruhý. celkem jsem toho mel 1,91 kg. Ve složení plotice a 1 okoun. Vyhrál jsem kaprový prud od spra, chemické světýlka a 2 splávky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34554.jpg
                                                            Sobota 29. května 2010 ve 23:47® osprey
                                                            osprey
                                                            Datum lovu: 29.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dal po čase šoulačku s matchkou, protože začínám ztrácet kontakt se svou vodou. Vůbec nevím, co se na ní děje, jak se věci mají a připadám si jako slepý.

Dnes jsem to trochu napravil.

Navíc jsem potkal u vody jednoho známého, skvěle jsme pokecali a chytili pár rybek. Dominovali tloušti a plotičky, já chytil okouna, kolega pár podouství, kterým vévodil nádherně vybarvený mlíčák (fotku jsem ořízl a doostřil, jinak sem na barvy ani nesáhl). A nakonec jsem si konečně chytil vytouženou parmu. Moc velká nebyla, ale byla. Akorát jsem neodhadl směr a intenzitu světla a všechny její fotky jsem zmrvil…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34553.jpg