Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. června 2010 v 1:14® osprey
osprey
Datum lovu: 1.6. 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Včerejšek jsem strávil na židli, tak jsem si dneska dopřál zdravotní procházku s prutem. Fakt ani nevím, jestli jsem víc chodil nebo chytal. Voda divná, počasí divné, braní ryb divné… Pár čudlí jsem nakonec pochytal, ale abych v červnu ve dvě odpoledne fotil rybu bleskem, to nepamatuju.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34676.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 1. června 2010 ve 23:10® kukkyn
    kukkyn
    Datum lovu: dneska | Revír: v udolí | Způsob lovu: Feeder

Paradni feederovacka s kukurickou :-)

Úterý 1. června 2010 ve 12:33® jeldas
      jeldas
      Datum lovu: 31,5,2010 | Revír: podhájí | Způsob lovu: Feeder

byla zima jak v ruským filmu ale chytání parádní

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34655.jpg
        Úterý 1. června 2010 v 11:34® merysek007
        merysek007
        Datum lovu: 27.5 - 30.5 | Revír: Sázava 19 (Pilská nádrž) | Způsob lovu: Kaprařina

Kaprařská výprava,dopadla docela dobře,chytli jsme několik kaprů přes 50cm,hodně malých kaprů, a nakonec tohoto krásného kapra 90cm a 14kg,kterého chytl muj brácha.Navíc je to jeho osobáček:-) :-) s pozdravem Carpteam na Háčku:-) www.karpteam.7x.cz

Tento příspěvek byl editován 1.6.2010 11:35:44 uživatelem merysek007.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34651.jpg
          Pondělí 31. května 2010 v 18:57® zazatec
          zazatec
          Datum lovu: 30.5. | Revír: soukromý revír v Černé Hoře | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem byl s kámošem v Černé Hoře na štikách. Ze začátku to nestálo za nic, potom jsem chytil dvě štičky 41cm a 48cm. Kámoš asi o půl hodiny později uvláčel u přítoku štiku 105cm. Ke konci jsem chytil štiku 70cm. Suprová chytačka, ale bylo mizerný počasí.

Pondělí 31. května 2010 v 18:55profil byl smazán
            Datum lovu: 31.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Zakončení květnových vycházek sem nechal na poslední den v měsíci.Vyrazili jsme s kamarádem rozloučit se s končícím měsícem a přivítat následující.Na místo jsme dorazili celkem pozdě s výmluvou,že ryby si taky protáhnou spánek.Po příchodu to vypadalo spíš na pěknej slejvák,ale nestalo se tak a rybařiny jsme si užili parádně. Chyceno bylo plno ryb složení (plotice,cejni,ka­ras,podoustve,os­troretky).na fotkách karas 40,cejn 49 a ostroretka 44(ale měl sem jí zpočátku za podoustev)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34636.jpg
              Neděle 30. května 2010 ve 22:51® Char
              Char
              Datum lovu: víkend | Revír: velká voda za lesem | Způsob lovu: Feeder

V pátek večer jsem si šel nakrmit mé místečko tak jsem dvě hodky poseděl a chytnul pár plotic, línka a na závěr kapra 52 cm, v sobotu se rybačka povedla, druhově všehochutˇ plotky, perlíni, cejni, jeseni a líni, největší cejn 51cm se dokázal docela poprat.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34615.jpg
                Neděle 30. května 2010 ve 22:23® Piranha
                Piranha
                Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Na vecir jsem zajel na Labko v Usti potrapit nejaky tlouste na sucho.Nejdriv jsem se trapil ja a jeste o to vic, kdyz mi predemnou cca 10m zbirali kapri jak noha.Doslova se mi smali do kichtu, ale nevzdal jsem to a cekal az zaleze zbytek slunce s tim ze snad vylezou i tlousti na rojici se chrostiky. A taky ze jo. Povedli se mi 4 tlousti nejmensi 46 a nejvetsi 52, za toho jsem moc rad. Pak jsem se jeste bavil v zaplaveny trave s okulejema.Musky bile jepice a pak jsem vazal takovou nocni muru, nevim, nezanam, ale ta dostala toho bigra.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34610.jpg
                  Neděle 30. května 2010 ve 21:40® kubas
                  kubas
                  Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Plavaná

Po včerejším vydaření lovu rousnic, jsem ráno nastartoval kolo a šel zkusit chytit úhoře. První nához, prut ještě pomalu ani nebyl ve vidličkách a kapr šupináč 53cm v podběráku. Puštěn a hned vzápětí přišla odměna v podobě hada cca 65cm, měl to krásně za krajíček, takže puštění bylo otázkou chvilky. Bohužel větší had se nekonal, ale i tak potěšil. Chyceno pár cejnů a karásnků. Jinak všem fotí úspěšně úhoře klobouk dolů :-D . Fotka jen ilustrační momentka mobilovka…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34606.jpg
                    Neděle 30. května 2010 ve 21:10® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 30,5,2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Neplanovite me kolega na chvilku vytahl na reku a dobre udelal, pochytali jsme par okounu, duhaku, on i potocaky a me se povedla kudla 60+. Opet pekny den i lov.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34601.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34602.jpg
                      Neděle 30. května 2010 ve 21:07® Holajz2
                      Datum lovu: dnes | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Vyrazli jsme s klukama na Šenkes chytnout nějakýho lína a povedlo se to tak napůl. Sice jsme chytli 3 kousky, ale žádnej slušnější. K tomu přišel kapřík, první letošní úhoř (cca 45cm), nějaká bílá ryba a karas. Vše plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34600.jpg
                        Neděle 30. května 2010 v 18:59® acam
                        Datum lovu: 20100530 | Způsob lovu: Přívlač

Perlín zabiják

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34592.jpg
                          Neděle 30. května 2010 v 18:10® Libor
                          Libor
                          Datum lovu: 30.05.2010 | Revír: přísně tajné | Způsob lovu: Plavaná

Jsem nadšený, dnes se mi konečně po těžkém souboji podařilo zdolat nádherně vybarveného kartónovce východního (regulérně za hubu). Zabral metr od břehu na květ z pampelišky a kdybych neměl psa, asi by mě stáhl do vody. Upozorňuji že byl zdolán jen na bič, tedy bez navijáku.. . Doufám, že mi ho osprey nebo HaD zařadí do místního atlasu.. .

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 18:10:52 uživatelem Libor.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34590.jpg
                            Neděle 30. května 2010 v 16:12® skwor
                            skwor
                            Datum lovu: 30.5. | Způsob lovu: Přívlač

Letos poprvé na duhákodromu. Kromě klasických pstruhů jsem si užil docela adrenalinovou desetiminutovou zdolávačku. TD 3–14g se celkem slušně ohýbal a nakonec… No, čekal jsem, že až chytím kapra kolem sedmdesáti, tak to bude na feeder :-)) 66cm, odhadem 6kg.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34585.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34586.jpg
                              Neděle 30. května 2010 v 15:33@ HAFIK
                              Datum lovu: 29.5. 2010 | Revír: SOUKROMÝ RYBNÍK | Způsob lovu: Kaprařina

NAVŠTÍVIL JSEM OPĚT ******** RYBNÍK U *********** KRASNÁ KAPRAŘINA KAPŘI OKOLO 65CM. JEDEN DOKONCE 80CM. NO PARÁDA! DOPORUČUJI.

REKLAMA → upraveno!

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 18:33:05 administrátorem CeP.
                                Neděle 30. května 2010 ve 13:35® BlueShark
                                BlueShark
                                Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes opět na našem Labíčku. Nádherná chytačka, 18 kousků ostrých a že to byly holky vypasený. Nad 40cm a 3 kousky rovných 50. 8 cejnů navíc (nej pár kolem 50ky), suprovej den… :-) Udělaly neskutčnou radost!

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 13:35:48 uživatelem BlueShark.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34576.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34577.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34575.jpg
                                  Neděle 30. května 2010 ve 13:32® BlueShark
                                  BlueShark
                                  Datum lovu: 30.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34574.jpg
                                    Neděle 30. května 2010 ve 13:09® dodorider
                                    dodorider
                                    Datum lovu: 22.5.2010 | Revír: marenice | Způsob lovu: Přívlač

smackovani na svitavce, ryby to odobavaly a obcas to dobraly, na foto je pstruh rekl bych ze na mistni podminky hezky kousek.

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 13:11:26 uživatelem dodorider.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34563.jpg
                                      Neděle 30. května 2010 v 11:52® Mega-Fish
                                      Mega-Fish
                                      Datum lovu: 30/5 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Kaprařina

Tak včera od 4 do 11večer na pískovně pro mě zase dopadla blbě malý kapři.Ostatní kluci zdolali dvě 70ky jinak všechno malý.Holt mám ted smůlu už snad měsíc jsem neviděl mého kapra na břehu : (… ted mě větší padají pod nohama : (

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34561.jpg
                                        Neděle 30. května 2010 v 9:54® džigit
                                        Datum lovu: včera odpovečer | Revír: Bystřička | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem zaajel do Rožnova a zajeli jsme s Tucnakem zkontrolovat Bystřičku.Voda ještě nadstav,ale čistá.„Udolali“ jsme pár cejnů a plotic.Paradoxně mohl být největším úlovkem mohutný jelen,který mi vlezl do cesty,když jsem jel domů. Ač proti němu klouzal „kvílejíci“ Multivan,vykračoval si majestátně dobré půlminuty,chajzl :-)

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 09:56:07 uživatelem džigit.
                                          Neděle 30. května 2010 v 8:54® kamos007
                                          kamos007
                                          Datum lovu: včera večer | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer ještě vláčka ve složení cca potočák 50× nej měl 27 cm., duhák 2× cca 12 a 20 cm, které asi přinesla voda z chovných rybníčků.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34556.jpg
                                            Neděle 30. května 2010 v 8:51® kamos007
                                            kamos007
                                            Datum lovu: včera ráno | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem byl ráno na závody lidí bylo celkem málo a ryby taky moc nešly. Díky toho že jsem měl dobrou nástrahu i návnadu jsem skončil duruhý. celkem jsem toho mel 1,91 kg. Ve složení plotice a 1 okoun. Vyhrál jsem kaprový prud od spra, chemické světýlka a 2 splávky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34554.jpg
                                              Sobota 29. května 2010 ve 23:47® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 29.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dal po čase šoulačku s matchkou, protože začínám ztrácet kontakt se svou vodou. Vůbec nevím, co se na ní děje, jak se věci mají a připadám si jako slepý.

Dnes jsem to trochu napravil.

Navíc jsem potkal u vody jednoho známého, skvěle jsme pokecali a chytili pár rybek. Dominovali tloušti a plotičky, já chytil okouna, kolega pár podouství, kterým vévodil nádherně vybarvený mlíčák (fotku jsem ořízl a doostřil, jinak sem na barvy ani nesáhl). A nakonec jsem si konečně chytil vytouženou parmu. Moc velká nebyla, ale byla. Akorát jsem neodhadl směr a intenzitu světla a všechny její fotky jsem zmrvil…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34553.jpg
                                                Sobota 29. května 2010 ve 21:54® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 29.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou na rece, zaberu fakt hodne, i kdyz to rybky nedobiraly, lapili jsme nejake duhaky, sem tam potocaka a pomerne dost okounu. Pekne odpoledne u vody ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34549.jpg
                                                  Sobota 29. května 2010 ve 21:41® acam
                                                  Datum lovu: 29.5.2010 | Revír: ??? | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem si byl posvítit na pstruhovce na okouňatech. Jako vedlejší efekt bylo popíchání pár malých potočáků ale výměnou woba za gumu, kterou šlo lépe tahat u dna jsem záběry potočáků omezil na minimum.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34544.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34545.jpg
                                                    Sobota 29. května 2010 ve 21:07® ART
                                                    ART
                                                    Datum lovu: dnes

Dnes jsem náhodácky na feeder chytil úhoře. Vůbec nehnul se špičkou a ve chvíly kdy jsem se rozhodl přehodit tak jsem ho zasek. Jinak dnešní rybačka byla dosti podprůměrná

Sobota 29. května 2010 v 17:10® BlueShark
                                                      BlueShark
                                                      Datum lovu: 441022 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes ve znamení krásného počasí a utraceno pár hodin na rybách u Labe. Povedlo se mi zase něco, co ještě nikdy, 18 ostroretek, 8 cejnů (CM + CV) a karas. Moc pěkná chytačka. Ostatní bobkaři koukali na nehybné policajty a meldovali, že ryby nejdou. ;-)

Tento příspěvek byl editován 29.5.2010 17:10:53 uživatelem BlueShark.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34528.jpg
                                                        Sobota 29. května 2010 v 15:57® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 29. května 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zkusil jsem po obědě chvilku povláčet vobler, tlak lufťáků už malinko polevil, takže se fiška s náma místníma začíná už trošku bavit.
                                                        K véče jsem vzal duháka, vyžehlil pár potočáků, z nichž jednoho jsem si neodpustil vyfotit.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34522.jpg
                                                          Sobota 29. května 2010 ve 12:22® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: V týdnu | Revír: stoják | Způsob lovu: Klasická položená

Tak se konečně povedli slušní hadi, na fotkách rovná osmdesátka a druhý 94 cm. Na mělké vodě to bylo slušný potahání, snad prvně v životě jsem vytáhnul na úhoře třicítku monofil, chvílemi se s nimi nedalo hnout:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34515.jpg
                                                            Pátek 28. května 2010 ve 23:16® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 28.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou M… u vody, konecne neprselo, ale velke trapeni, vzal jsem si jen stikovy prut a tak ji i zkousel, ale obdrzel na vetsi gumu jen drbance od pstruhu, jeden 44cm se podival ven. Kolega s par drbanci skoncil jako bezrybka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34511.jpg