Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. května 2010 v 17:58® LuboO
LuboO
Datum lovu: 22.05.2010 | Revír: u nas doma | Způsob lovu: Plavaná

Tak som si dnes po dlhej dobe konecne poriadne zalapal. Zaciatok o 7:15, koniec o 11:00, vo finale mi vyslo 46 kaprikov a 7 skalakov. Kaprici pidi, od 25 do 40 cm. Bolo to lapanie ozaj na nahodenie, nestihal som pomaly ani prikrmovat. Tesi ma, ze som dokopy nepremenil len asi 6 zaberov. Vacsinou boli dost slusne zazrate, ale s tym som nejak nic neurobil, aj ked som zvacsil hacik a skratil navazec na 15 cm, brali a zrali jak dive. Som rad, ze som ich tolko popichal, aspon si nabuduce daju pozor. Haciky bez protihrotov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 22. května 2010 v 17:32® skwor
    skwor

Po dlouhé době jsem si sáhl na velkou podoustev těsně pod 40cm. Kamarádi chytili i solidní skaláky a velkým překvapením byly ostroretky 44 a 46

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34272.jpg
      Pátek 21. května 2010 ve 22:37® Robur
      Robur
      Datum lovu: dnes | Revír: Rožmberk | Způsob lovu: Kaprařina

tož dnes nám firma zaplatila lov na ROžmberku, vyjel jsem již včera a přespal u Hadů, tímto jim děkuji, naoplátku jsem asi Davidovi nechal prchnout v jeho kanceláři masné červy, které mně daroval. No halt ty svině utekli, ale krabičku zavíral David… Pavla se zatím nevyjářila. Při příjezdu na Rožmberk to celkem ušlo, jinak pro zájemce, je tam povolen lov pro ty, kdo si zaplatí 1000Kč na den. Zahájili jsem párečkem a koláčkem a v 9:00 začali chytat, hned první nához jsem proměnil v 38cm kapříka. V prvním kole jsem přidal ještě 3 a asi jsem byl na druhém místě. Kluk, kterému jsem stíhal nahazovat měl ryby 3 a z dětí byl první. Těšíl jsem se na druhé kolo, které jsem zahájíl tím ,že jsem hned první nához urval o kličku. Když jsem urval náhradní prut o rybu, tak začalo chcát, takže jsem ulepenýma rukama něco navázal a rezignoval na lov a začal podporovat synka, který prakticky na každý nához dostal do 10 minut záběr a musel zdolat rybu. Děckám to najelo fak fest, protože 4 děti se vlezly do první desítky z cca 50 lovců. Já už lapl jen dva kapry, kluk asi 11 a amura. Největší ryba dne byl kapr 63 cm a opakem okoun 6cm. NEsmělo se vnadit a přípravu jsem podcenil. Zapomněl jsem prodlužovací díl fídru a trefit rybu 50m od břehu byl celkem oříšek, takže vítězil synkův balaton, prut sona a 25 vlasec. Nejvíc si tu užila děcka, takže jsem spokojený i já.

Tento příspěvek byl editován 21.5.2010 22:45:03 uživatelem Robur.
        Čtvrtek 20. května 2010 v 15:49® BlueShark
        BlueShark
        Datum lovu: 20.5.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

A ještě …

Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 15:50:58 uživatelem BlueShark.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34258.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34259.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34260.jpg
          Čtvrtek 20. května 2010 v 15:49® BlueShark
          BlueShark
          Datum lovu: 20.5.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes nádnerný rybí počasí. Konečně jsem se utrhl a šel k vodě. Zachytali jsme s Luciopercou a plán byl jasný v téhle vodě, podoustev a ostrá. Bralo to parádně, Lucio si trhnul rekordík v podoustvi 43cm. Já zase v ostrý, letos poprvé je tahám na Labi. Tahle na fotce měla 47cm. Podoustve měli krásný svatební šat, oranžové jak tulipány. Já dnes: 6 x podoustev, 3 x cejnek, 3 x cejn, 2 x plotka a 4 x ostrá. Spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34253.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34254.jpg
            Čtvrtek 20. května 2010 ve 12:55® cormaxx
            cormaxx
            Datum lovu: 19.5.2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Před zkouškou jsem si zašel na chvilku sednou k vodě.Poprvé jsem feederoval na řece,poprvé jsem chytil podoustev (ta mi udělala radost :-) ). Chytil jsem 2 cejny(oba měli k 50cm),7 ska­láků,plotici,2 hrou­zky a ouklje. Vsázel jsem na červy,zkoušel jsem kuku,žížalu,jejich kombinace,ale až když jsem vytáhnul svačinu,tak to začalo pořádně brát.Francouzská bageta jim šmakovala nejvíc:-)

Středa 19. května 2010 ve 21:23® Olda.Plzen
              Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Klasická položená

První letošní kapřík… Povolenku sem kupoval pozdě.. první letošní návštěva na rybách

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34249.jpg
                Středa 19. května 2010 ve 20:33® tankaboth
                tankaboth
                Datum lovu: 13.5.2010 | Revír: Po | Způsob lovu: Feeder

Karas/bojovník )))

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34246.jpg
                  Středa 19. května 2010 v 1:03® hecht
                  hecht
                  Datum lovu: 16.5. | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Po delší době jsem se byl podívat na rychlé špičky, ale nic moc. Kalná voda moc šancí dedávala. Pár bělob a první letošní karas. Nakonec mě pobavila tahle spešl trojka. Hlad to hejno ale mělo, tak jsem zkrmil všechno pečivo z baťohu a šel dom. Foceno mobilem :-(

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34236.jpg
                    Úterý 18. května 2010 ve 20:27® Kazan
                    Datum lovu: 18.5.2010 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pstruhovce, cíl potočáci.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34234.jpg
                      Pondělí 17. května 2010 ve 22:14® Leník
                      Leník
                      Datum lovu: 24., 25., 26.4.2010 | Revír: Toušeň | Způsob lovu: Kaprařina

Poslední mazlík ze soukromáku, teď už zase zpátky na svazovky. Těš se Sázavo…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34217.jpg
                        Pondělí 17. května 2010 ve 22:12® Leník
                        Leník

Ještě pár kousků :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34216.jpg
                          Pondělí 17. května 2010 ve 22:09® Leník
                          Leník

Koncem dubna jsme se vydali na velké kapry na Toušeň. Za týden se nám povedlo nachytat ve čtyřech přes 40 kaprů 55–94 cm. Nádhera. Jo a přítele chytil žlučník, to už takovej luxus nebyl :-D Musela jsem to tam dochytávat za něho :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34213.jpg
                            Pondělí 17. května 2010 ve 21:42® Leník
                            Leník
                            Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: soukromý revír Štít | Způsob lovu: Plavaná
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34206.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34207.jpg
                              Pondělí 17. května 2010 ve 21:40® Leník
                              Leník
                              Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: soukromý revír Štít | Způsob lovu: Kaprařina

Počasí na prdlačku, ale kapříci byli docela při chuti. Nejmenší 70 cm, největší 88 cm. Krásný ryby. Povedl se mi i lín 41cm, po třech dnech na větru a dešti se mi ale nechtělo před objektiv, tak jsem si s ním vyfotila Táďu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34204.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34205.jpg
                                Pondělí 17. května 2010 ve 20:56profil byl smazán

další foto

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34202.jpg
                                  Pondělí 17. května 2010 ve 20:53profil byl smazán
                                  Datum lovu: 17.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná

vyrazil jsem si dneska k Labi se splávkem vyzkoušet jak budou reagovat ryby.A chytání bylo parádní.Ryb bylo hodně,nepočítal jsem ale kolem 20–30.Největší kousky se povedli jesen 45 a tloušť 47,5 krásný chytání.Takže se dnes celkem dařilo :-)

Tento příspěvek byl editován 17.5.2010 20:55:08 uživatelem .
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34199.jpg
                                    Pondělí 17. května 2010 ve 20:21® Kazan
                                    Datum lovu: 17.5.2010 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Odskočil jsem si na pstruhovku seřídit asi 15 wobů, po nastavení jsem vytáhl twistříky a potrápil trochu duháky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34193.jpg
                                      Pondělí 17. května 2010 v 7:19® Dawee
                                      Dawee
                                      Datum lovu: 16.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

vzal na žížalu

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34177.jpg
                                        Pondělí 17. května 2010 v 0:15® Holajz2
                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Kaprařina

Protože dnes bylo hodně hnusně, věnoval jsem čas domácí přípravě… ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34172.jpg
                                          Neděle 16. května 2010 ve 20:46® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 16. května 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes brali krásní potočáci, spletl se slušný lipan a několik okounů, ale pozvánka na pánvičku byla svěřena těm k tomu určeným.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34170.jpg
                                            Neděle 16. května 2010 ve 14:52® mira.ll
                                            mira.ll
                                            Datum lovu: 14.5.2010 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Marmyškování

Páteční podvečer během půldruhé hodiny pět kousků kapra na marmyšku s hnojáčkem. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34162.jpg
                                              Neděle 16. května 2010 ve 14:12® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 16.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Dnes 10 kousků, nej asi tenhle karásek, do 9ti bralo parádně pak po 11 ale to už jsem musel do práce, škoda větru, byly to tak jemné záběry, že pokud foukalo, nebyla šance nic vidět i když jsem měl prut bokem a špičku dolu a když něco většího, tak to utrhnu, njn :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34159.jpg
                                                Neděle 16. května 2010 ve 13:54® Řízek
                                                Řízek
                                                Datum lovu: 16.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Na 2 hodky u vody na plavanou 1bolen a 1kaprik.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34156.jpg
                                                  Neděle 16. května 2010 v 9:52® lejdula
                                                  Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Feeder

V sobotu na štěrkáču nic moc, karasi to sice tahali, ale kapřík se nespletl žádný......snad příště to bude lepší......

Neděle 16. května 2010 v 8:10® surza1
                                                    Datum lovu: 12.11.2010 | Revír: otava | Způsob lovu: Plavaná

toto je moje nádherné dva kousky!:)

Tento příspěvek byl editován 16.5.2010 08:12:31 uživatelem surza1.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34154.jpg
                                                      Neděle 16. května 2010 v 0:09® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 14.-15.5.2010 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Pred malou chvili jsem se predcasne vratil z jihosrazu, male nebylo nejak dobre, asi snedla prilis mnoho cunika bez chleba, no snad uz bude v poradku…jinak paradni akce, skoda toho pocasi, ale bylo fakt dobre s fajn lidma a i nejake fisky se povedly. Ma nej ryba byla stikule 83cm. Rozhodne by chtelo mit lepsi pocasi a venovat se vice lovu, kazdopadne i tak spokojenost. Diky chlapcum za fajn akci…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34150.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34152.jpg
                                                        Sobota 15. května 2010 ve 21:10® kamos007
                                                        kamos007
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Baška

Tak dneska jsem nemohl ani dospat už o půl šesté jsem šel míchat krmení a za pět minut 7 se vyjíždělo.Počasí nám přálo ovšem podmínky pro lov hrozivé. při břehu strašně moc naplavenin v podobě halůzí klacků a klacíků, květů, trávy a voda byla zakalená. Ti co chytali s kluznými splávky tak to měli podstatně horší, já jsem chytal na 4 m bič a semtam chvílemi na feeder. chytil jsem dohromady 3,7 kg a nějaké drobné gramy. Na feeder jsem vytáhl pouze 2 ryby ( obě plotice) ta první měla cca 25 cm a ta druhá cca 12 cm. zajímavé bylo že ta menší to vzala pěkněji, ta první to se špička ohybala do 0,5 cm tak pomalu třepavě a ta menší to tak 1 – 1,5 cm ohla. háčky jsem měl malé takže jsem nemusel čekat. na plavačku jsem chytil moře ouklejí cca 10 plotic do 15 cm, 2 cejny cca 20+ a jednoho perlínka cca 12 cm. Byl jsem na 5. místě a vyhrál jsem 5 m bič. Kdyžto se na to tak podívám tak jsem mohl dopadbnout trochu lépe, ale poučil jsem se že nemůžu chytat aji na feeder aji na plavačku buď to jedno nebo druhé. příští závody jsou na jiné vodě tak jdu jenom do feedru pak jsou závody zase tam kde dnes a to půjdu do plavačky.

Sobota 15. května 2010 v 19:39® jersey
                                                          jersey
                                                          Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes s kolegou na rybách na Sázavě a dva nádherní potočáci.46 a 47cm.Foto se mi sem nepodařilo dát ani na tři pokusy…škoda.

Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 19:42:04 uživatelem jersey.
                                                            Sobota 15. května 2010 v 19:03® Tommy
                                                            Tommy
                                                            Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Celý deštivý pátek na rybách

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34139.jpg