Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. května 2010 ve 13:54® Řízek
Řízek
Datum lovu: 16.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Na 2 hodky u vody na plavanou 1bolen a 1kaprik.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34156.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 16. května 2010 v 9:52® lejdula
    Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Feeder

V sobotu na štěrkáču nic moc, karasi to sice tahali, ale kapřík se nespletl žádný......snad příště to bude lepší......

Neděle 16. května 2010 v 8:10® surza1
      Datum lovu: 12.11.2010 | Revír: otava | Způsob lovu: Plavaná

toto je moje nádherné dva kousky!:)

Tento příspěvek byl editován 16.5.2010 08:12:31 uživatelem surza1.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34154.jpg
        Neděle 16. května 2010 v 0:09® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 14.-15.5.2010 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Pred malou chvili jsem se predcasne vratil z jihosrazu, male nebylo nejak dobre, asi snedla prilis mnoho cunika bez chleba, no snad uz bude v poradku…jinak paradni akce, skoda toho pocasi, ale bylo fakt dobre s fajn lidma a i nejake fisky se povedly. Ma nej ryba byla stikule 83cm. Rozhodne by chtelo mit lepsi pocasi a venovat se vice lovu, kazdopadne i tak spokojenost. Diky chlapcum za fajn akci…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34150.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34152.jpg
          Sobota 15. května 2010 ve 21:10® kamos007
          kamos007
          Datum lovu: dnes | Revír: Baška

Tak dneska jsem nemohl ani dospat už o půl šesté jsem šel míchat krmení a za pět minut 7 se vyjíždělo.Počasí nám přálo ovšem podmínky pro lov hrozivé. při břehu strašně moc naplavenin v podobě halůzí klacků a klacíků, květů, trávy a voda byla zakalená. Ti co chytali s kluznými splávky tak to měli podstatně horší, já jsem chytal na 4 m bič a semtam chvílemi na feeder. chytil jsem dohromady 3,7 kg a nějaké drobné gramy. Na feeder jsem vytáhl pouze 2 ryby ( obě plotice) ta první měla cca 25 cm a ta druhá cca 12 cm. zajímavé bylo že ta menší to vzala pěkněji, ta první to se špička ohybala do 0,5 cm tak pomalu třepavě a ta menší to tak 1 – 1,5 cm ohla. háčky jsem měl malé takže jsem nemusel čekat. na plavačku jsem chytil moře ouklejí cca 10 plotic do 15 cm, 2 cejny cca 20+ a jednoho perlínka cca 12 cm. Byl jsem na 5. místě a vyhrál jsem 5 m bič. Kdyžto se na to tak podívám tak jsem mohl dopadbnout trochu lépe, ale poučil jsem se že nemůžu chytat aji na feeder aji na plavačku buď to jedno nebo druhé. příští závody jsou na jiné vodě tak jdu jenom do feedru pak jsou závody zase tam kde dnes a to půjdu do plavačky.

Sobota 15. května 2010 v 19:39® jersey
            jersey
            Datum lovu: 15.5.2010 | Revír: sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes s kolegou na rybách na Sázavě a dva nádherní potočáci.46 a 47cm.Foto se mi sem nepodařilo dát ani na tři pokusy…škoda.

Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 19:42:04 uživatelem jersey.
              Sobota 15. května 2010 v 19:03® Tommy
              Tommy
              Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Celý deštivý pátek na rybách

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34139.jpg
                Sobota 15. května 2010 v 17:22® VODA
                VODA

tak tady jeta fotka zraloku????????

Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 17:25:02 uživatelem VODA.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34136.jpg
                  Sobota 15. května 2010 ve 13:57® lucioperce69
                  lucioperce69

dlouho sem nehodil fotky do z lovu tak dnes musim 41cm a je jich tam víc a větších

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34131.jpg
                    Sobota 15. května 2010 v 10:11® aldis
                    aldis
                    Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Tento rok třetí pokus o parmy. Opět s nulovým výsledkem8-( Ale docela mě potěšili první letošní ježdík s úhořem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34126.jpg
                      Pátek 14. května 2010 ve 21:33® pichy
                      pichy
                      Datum lovu: 13.5. | Způsob lovu: Přívlač

Ve čtvrtek po škole jsme s bratrem vyrazili na pstruhovku ve snaze pokusit se zdolat si nějakou lepší rybku. Výsledek se dostavil téměř okamžitě. Hned jeden z prvních náhozů přinesl menšího duháka. Ryba, o kterou jsme se pokoušeli, přišla o pár minut později – duhák 40 cm. Povedly se ještě dvě nádherný ryby, opět krásně stavění duháci 40, 42 cm + několik dalších, velikostí však menších:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34119.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34121.jpg
                        Pátek 14. května 2010 ve 20:26® VODA
                        VODA
                        Datum lovu: 14.52010 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná

Ahoj vsichni tak po dlouhe odmlce opet u vody a brali to docela slusni den az nato pocasi

Pátek 14. května 2010 v 18:43® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: 13.5. 2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

V očekávání lijáků a následného zákalu vody jsem ještě narychlo vyrazil na pstruhovku. Voda vyšší, ale poměrně čistá, braní dost opatrné, asi polovina ryb mi spadla, ale pár kousků jsem zdolal, mezi nimi i pěkného bojovného duháka, zřejmě starousedlíka. Za předvedený výkon zasloužil svobodu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34114.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34115.jpg
                            Pátek 14. května 2010 v 18:38® osprey
                            osprey
                            Datum lovu: někdy v týdnu | Způsob lovu: Feeder

Věnoval jsem během týdne jeden podvečer trénování feederu. A bylo co trénovat – ryby braly velmi neochotně, musel jsem měnit místo, předělávat sestavu a dost jsem se nadřel. Nakonec jsem ryby víceméně tahal, takže jsem byl spokojen, že jsem si dokázal poradit. Již méně jsem byl spokojen s velikostí úlovků, která jen vzácně a o málo překračovala 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34112.jpg
                              Pátek 14. května 2010 v 18:33profil byl smazán
                              Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Tak sem si dneska skáknul se splávkem k vodě a zkoušel co ještě plave na starých místech,kam sem už dlouho nechodil.Byl sem hodně překvapenej. První ryba jesen 43 cm a pak už to šlo po krátký přestávce celkem samo – pár dalších solidních tloušťů a ke konci mi chodili už samí skaláci cca 30–35cm.Dva tloušťi mi utekli,jeden z nich moh mít něco lehce přes 50.Ale on příjde znovu ;-)

Tento příspěvek byl editován 14.5.2010 18:57:04 administrátorem osprey.
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34108.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34107.jpg
                                Pátek 14. května 2010 v 11:24® RomanB
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34104.jpg
                                  Čtvrtek 13. května 2010 ve 21:29® pierisJ
                                  Datum lovu: 13.5. | Revír: Januštice 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes se mi zadařilo už po 5 minutách u vody, kapr 51 cm, 3,1kg

Tento příspěvek byl editován 13.5.2010 21:29:42 uživatelem pierisJ.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34091.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34092.jpg
                                    Čtvrtek 13. května 2010 v 19:40® lucioperce69
                                    lucioperce69

par momentek, nejdřív bylo hezky u jednoho zapomenutyho rybníčka v lese asi po hodině jsem musel lízt na strom chro chro

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34083.jpg
                                      Čtvrtek 13. května 2010 v 19:08® Piranha
                                      Piranha
                                      Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření

Dseka stejný flek jako včera.Foukalo to ale pekne ale hodinku jsem to vydržel. I ty rybky byly už malinko větší, opět goddard.

Čtvrtek 13. května 2010 v 16:25® Leonardo
                                        Leonardo
                                        Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: reka | Způsob lovu: Feeder

letošní pořádný kapřík 52cm, pěkná zdolávačka na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34078.jpg
                                          Čtvrtek 13. května 2010 v 16:00® štikouš
                                          štikouš
                                          Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

kapří úlovek

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34075.jpg
                                            Čtvrtek 13. května 2010 v 15:59® štikouš
                                            štikouš

plotice na feeder na kukuřici

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34073.jpg
                                              Čtvrtek 13. května 2010 v 15:58® štikouš
                                              štikouš
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34072.jpg
                                                Čtvrtek 13. května 2010 v 15:56® štikouš
                                                štikouš
                                                Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

květnoví kapři

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34070.jpg
                                                  Čtvrtek 13. května 2010 v 15:55® štikouš
                                                  štikouš
                                                  Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

kapři

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34068.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34069.jpg
                                                    Čtvrtek 13. května 2010 v 15:52® štikouš
                                                    štikouš
                                                    Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

jarní feeder

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34066.jpg
                                                      Čtvrtek 13. května 2010 v 15:51® štikouš
                                                      štikouš
                                                      Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

plotice s vyrážkou

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34065.jpg
                                                        Středa 12. května 2010 ve 21:30® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 12.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dcerka dnes prohlasila, ze vcerejsi pstrouzek byl namka a tak se jede dnes na pstruhovku, co ja ubohy otec mel na to namitat. U vody bylo pekne, rybky sice moc nespolupracovaly, ale nejaka se premluvit nechala. Kolo stesteny padlo na sivena, ktery pry ma podle male krasne zoubky a bude proto vhodny k tepelne uprave :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34038.jpg
                                                          Středa 12. května 2010 ve 20:50® Piranha
                                                          Piranha
                                                          Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření

Navečer jsem zasel na suchou, jestli nebudou zbirat Jelcí.A oni pacholcí zbírali. Ven slo cca 8 rybek okolo 30 a jeden peknejsi okolo 40 se vyrizl.Vse na Goddarda.

Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 20:51:28 uživatelem Piranha.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34037.jpg
                                                            Středa 12. května 2010 v 17:52® Řízek
                                                            Řízek
                                                            Datum lovu: 12.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Na 2 hodiny u vody a akorad jeden zaber a je z toho kapr 56cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34032.jpg