Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. května 2010 v 17:22® VODA
-
tak tady jeta fotka zraloku????????
Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 17:25:02 uživatelem VODA.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. května 2010 ve 13:57® lucioperce69
-
dlouho sem nehodil fotky do z lovu tak dnes musim 41cm a je jich tam víc a větších
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. května 2010 v 10:11® aldis
- Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Feeder
Tento rok třetí pokus o parmy. Opět s nulovým výsledkem
Ale docela mě potěšili první letošní ježdík s úhořem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 ve 21:33® pichy
- Datum lovu: 13.5. | Způsob lovu: Přívlač
Ve čtvrtek po škole jsme s bratrem vyrazili na pstruhovku ve snaze pokusit se zdolat si nějakou lepší rybku. Výsledek se dostavil téměř okamžitě. Hned jeden z prvních náhozů přinesl menšího duháka. Ryba, o kterou jsme se pokoušeli, přišla o pár minut později – duhák 40 cm. Povedly se ještě dvě nádherný ryby, opět krásně stavění duháci 40, 42 cm + několik dalších, velikostí však menších
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 ve 20:26® VODA
- Datum lovu: 14.52010 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj vsichni tak po dlouhe odmlce opet u vody a brali to docela slusni den az nato pocasi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 v 18:43® osprey
- Datum lovu: 13.5. 2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
V očekávání lijáků a následného zákalu vody jsem ještě narychlo vyrazil na pstruhovku. Voda vyšší, ale poměrně čistá, braní dost opatrné, asi polovina ryb mi spadla, ale pár kousků jsem zdolal, mezi nimi i pěkného bojovného duháka, zřejmě starousedlíka. Za předvedený výkon zasloužil svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 v 18:38® osprey
- Datum lovu: někdy v týdnu | Způsob lovu: Feeder
Věnoval jsem během týdne jeden podvečer trénování feederu. A bylo co trénovat – ryby braly velmi neochotně, musel jsem měnit místo, předělávat sestavu a dost jsem se nadřel. Nakonec jsem ryby víceméně tahal, takže jsem byl spokojen, že jsem si dokázal poradit. Již méně jsem byl spokojen s velikostí úlovků, která jen vzácně a o málo překračovala 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 v 18:33profil byl smazán
- Datum lovu: 14.5.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Tak sem si dneska skáknul se splávkem k vodě a zkoušel co ještě plave na starých místech,kam sem už dlouho nechodil.Byl sem hodně překvapenej. První ryba jesen 43 cm a pak už to šlo po krátký přestávce celkem samo – pár dalších solidních tloušťů a ke konci mi chodili už samí skaláci cca 30–35cm.Dva tloušťi mi utekli,jeden z nich moh mít něco lehce přes 50.Ale on příjde znovu
Tento příspěvek byl editován 14.5.2010 18:57:04 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. května 2010 v 11:24® RomanB
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 21:29® pierisJ
- Datum lovu: 13.5. | Revír: Januštice 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se mi zadařilo už po 5 minutách u vody, kapr 51 cm, 3,1kg
Tento příspěvek byl editován 13.5.2010 21:29:42 uživatelem pierisJ.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 19:40® lucioperce69
-
par momentek, nejdřív bylo hezky u jednoho zapomenutyho rybníčka v lese asi po hodině jsem musel lízt na strom chro chro
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 19:08® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření
Dseka stejný flek jako včera.Foukalo to ale pekne ale hodinku jsem to vydržel. I ty rybky byly už malinko větší, opět goddard.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 16:25® Leonardo
- Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: reka | Způsob lovu: Feeder
letošní pořádný kapřík 52cm, pěkná zdolávačka na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 16:00® štikouš
- Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
kapří úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 15:59® štikouš
- Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
plotice na feeder na kukuřici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 15:58® štikouš
- Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 15:56® štikouš
- Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
květnoví kapři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 15:55® štikouš
- Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
kapři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 15:52® štikouš
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
jarní feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. května 2010 v 15:51® štikouš
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
plotice s vyrážkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. května 2010 ve 21:30® Scanix
- Datum lovu: 12.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dcerka dnes prohlasila, ze vcerejsi pstrouzek byl namka a tak se jede dnes na pstruhovku, co ja ubohy otec mel na to namitat. U vody bylo pekne, rybky sice moc nespolupracovaly, ale nejaka se premluvit nechala. Kolo stesteny padlo na sivena, ktery pry ma podle male krasne zoubky a bude proto vhodny k tepelne uprave
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. května 2010 ve 20:50® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření
Navečer jsem zasel na suchou, jestli nebudou zbirat Jelcí.A oni pacholcí zbírali. Ven slo cca 8 rybek okolo 30 a jeden peknejsi okolo 40 se vyrizl.Vse na Goddarda.
Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 20:51:28 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. května 2010 v 17:52® Řízek
- Datum lovu: 12.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Na 2 hodiny u vody a akorad jeden zaber a je z toho kapr 56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 23:16® Zoles
- Datum lovu: 10.05 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Tak vcera opet bomba. Vezl jsem brachu na vlak a pred tim sme skocili na reku. Pridem tam ,hodim prut,v momente zaber a zvedam si osobacek cina na 60. Pak prislo jeste par „mensich“ a jeden 56. Odvezl jsem brachu na vlak a vratil na misto činu ale do proudu s cilem chytit vecer hada. Zase nic,prisla parma 57 a 2 pulmetrovi podoustve.V 10 me vyhnal slejvak. Letos se mi nak dari,jen ty hadi.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 23:18:32 uživatelem Zoles.Foto posle Adam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 22:31® Mega-Fish
- Datum lovu: 11/5 | Revír: Jížní čechy | Způsob lovu: Kaprařina
Tak konečně krásná těžká(hodně)(pro mě začátečníka) ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 22:13® Holajz2
- Datum lovu: neděle | Způsob lovu: Klasická položená
Tak po sobotním úspěchu jsem byl zkusit a jak jsem čekal, nebylo to ono. Za 3,5 hodinky 5 kaprů, nej cca 50cm upadl u vidličky…
Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 22:18:35 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 21:11® skwor
- Datum lovu: 11.5. | Způsob lovu: Feeder
Proti neděli bída, ale brzdu jsem slyšel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 21:05® Char
- Datum lovu: 10.5.2010 | Revír: orlas | Způsob lovu: Feeder
Včera feedrovačka na skoro domácí vodě, povedlo se několik jesenů, plotic a jeden lín který unikl za spárů zubaté, bohužej krásnej jesen odhadem 55 cm se nechtěl fotit a při kontaktu z brěhem se mu povedlo vyháknout
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 21:01® Kazan
- Datum lovu: 11.5.2010 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Návštěva místních velkočůrků. Dopoledne štička, potočák a tloušť, odpoledne okounek 2× duhák a štička, bodoval homemade wob v barvě FT, který poslední štika zdevastovala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. května 2010 ve 14:37® osprey
- Datum lovu: 10.5. 2010 | Revír: pod mostem (skoro) | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem se cestou od Davida zastavil při přejíždění jakéhosi vodního toku a vykoupal feeder. Vypuklo přitom veliké ladění a šmodrchání s návazci, protože ryby braly tak, že to bylo sotva vidět. Nakonec jsem pochytal pár cejnů, cejnků a kapříka. Vyfotil jsem jen jednu rybu, aby se neřeklo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.