Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2010 ve 14:16® osprey
osprey
Datum lovu: 8.5. 2010 | Revír: chytejácká klubovka | Způsob lovu: Feeder

Ráno jsem na srazu v Malšicích bleskem odlovil dva kapry mezi 45 – 50 cm. Jeden šel na břeh, abych měl snímek, druhého jsem vyháčkoval už ve vodě (bezprotihrotové háčky jsou v tomhle ohledu super). Pak se ryby přestaly zajímat o žrádlo a protože jsem držel poměrně bytelnou sestavu určenou na větší ryby, do večera už jsem si nesekl. A tak jsem měl mimo jiné čas třeba fotit kachny.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33980.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33982.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 10. května 2010 ve 23:10profil byl smazán
    Datum lovu: 10.05.10 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska na fishkách v néé moc příjemným počasí,ale zas co doma.Vyrazil jsem na labe s tim že půjdou na náký fleky,kde jsem buď dlouho nebyl a nebo to tam vůbec nezkoušel,s tim že při takovýhle vodě bych moh něco vykouzlit. Tejden néé moc velkýho braní,který sem poznal spíš na rybářích kolem mě(většina říkala že už dva tejdny nic takový domorodci :-)) ),sem počítal s tim že budu rád za cokoliv.Pomaličku sem prošel pár fleků a podařilo se pár tloušťů,náký plotice a dost cejnů jak cejni malý tak velký.

No a to k čemu sem se hlavně chtěl dostat,tak sem dneska měl po dlouhý době na prutě moooc pěknou rybu.Zabrala a po záseku automaticky do proudu bez nároku,že bych jí ubrzdil.Když byla v proudě chovala se celkem v klidu.Ať sem chtěl nebo ne,ikdyž feeder pracoval po celý délce a návazec musel držet snad jen zázrakem,tak sem rybu k sobě přitáh tak o 2–3 metry a pak si zase zajela tam kam chtěla..Něco na styl když se vázne,ale trochu se to dá táhnout.Až na to,že vázka po pár metrech nezabere náhle a nevezme se přes brzdu pár metrů navíc.Po asi 5 minutách se mi forpas upálil v půlce,takže bych řek že sem jí ztratil asi o nákej kámen :-(( ..Fakt škoda,dost mě to mrzí

Nakonec mě alespoň potěšil cejnek malej o velikosti 42cm,a byl krásně narvanej

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33975.jpg
      Pondělí 10. května 2010 ve 23:03® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 10.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem po praci na cca 2h k vode. Nikde nikdo, jen par nadsencu vodaku, uz to asi zacina :-(( Misto jsem zvolil skvele, nastrahu tez, prvnich 5 hodu = 4 zabery, 3 ryby (2 duhaci a 1 potok), pak uz to nebylo az tak na hod, ale kontakt jsem mel co chvili, pridal par duhaku a sivenu, prosel zhruba 1km usek reky a kupodivu nic neutrh.Pridam jedno foto mobilem granulace 38, co sel se mnou domu na veceri ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33972.jpg
        Pondělí 10. května 2010 v 17:07@ Jakub Hons
        Datum lovu: 2009 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Feeder

Podvečerní úlovek…jak jinak než na feeder.

Pondělí 10. května 2010 v 0:58® 1Mara
          1Mara
          Datum lovu: dnes | Revír: Tajný :-P | Způsob lovu: Plavaná

Jen tak dnes pro radost :-)

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 01:00:24 uživatelem 1Mara.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33948.jpg
            Pondělí 10. května 2010 v 0:41® hecht
            hecht
            Revír: pstruhovka

V sobotu večer první letošní mouchařina, nad vodou to bylo hodně živé. Prvně jsem zažil rojení chrostíků, vybral jsem špatné místo na lov, přesto se pár potočmenů zdařilo a nějaký tlouštík navrch. Dnes jsem dorazil k vodě dřív, ale začalo se to dost kalit a taky jsem zmoknul.Vláčel jsem, jak jsem uměl nejlépe, ale jenom jeden duhoň a pidi potočáček.

Neděle 9. května 2010 ve 23:57® Kuba V.
              Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: D. Orlice | Způsob lovu: Muškaření

Za tři hodinky házení 1 tesco dravec kolem 25cm jinak 3× PO v dlaňové velikosti. Počasí hezké jen ryb by mohlo být trošičku o něco víc. Příště…

Neděle 9. května 2010 ve 22:45® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si nejspis vytahl cerneho Petra, dopoledne pokus o stiku s vysledkem nula lomeno nic, no jsem o par gum lehci a hlavne jsem prisel o novy wobler, ktery jsem mel u vody 2×, vcera jsem si kvuli nemu i zaplaval, bylo to osvezujici :-) No mohlo to byt horsi, do vody se mi vysypala krabice s woblery, nastesti tam bylo melko, vesmes byly potapive. Radeji jsem lov prerusil a jel na pstruhy, tam to uz vypadalo take na zero, pak se par nekolik duhonu slitovalo a povesilo se mi na prut, ale byl to asi jen trik, 2 ryby nejpreve spadly ve vyskocich, pak se jeden nechal vylovit a tim se to zlomilo, kdyz pominu koupel dalsi krabky s mikraci, tak se pak zacalo darit, nasli jsme s kolegou „hot spot“ a ryba sla nefacto na hod…

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 22:46:26 uživatelem Scanix.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33942.jpg
                  Neděle 9. května 2010 ve 22:36® Libor
                  Libor
                  Datum lovu: 09.05.2010

Ráno a večer jsem se na chvilku dostal k vodě, zbytek jsem musel pracovat. Dnes to bylo druhově pestré: Kapr, Amur, Karas, Plotice, Podoustev, Perlín, Tloušť, Cejnek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33940.jpg
                    Neděle 9. května 2010 ve 22:34® Padis
                    Padis
                    Datum lovu: 8-9.5 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač

Víkend na malé říčce přinesl několik PO nej cca 30 cm a 2 štičky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33936.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33938.jpg
                      Neděle 9. května 2010 ve 21:34® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 9. května 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Nejprve MP, pokus o tlouště. Nula. Jen slušní kapři a cejnci, v proudu výborné zdolávačky. Přejezd na P byla dobrá volba, cílený pokus o velkou rybu vyšel na výbornou, 56cm je z téhle říčky asi maximum.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33934.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33935.jpg
                        Neděle 9. května 2010 ve 21:19® Prutos
                        Prutos
                        Datum lovu: 9.5.2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní feederový match vyhrály ryby. Jeden kapr v překážce, druhý spadl a taky jeden v podběráku. ps.: letošní první velehmyzák

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33932.jpg
                          Neděle 9. května 2010 ve 21:09® acam
                          Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: OHŘE 10 | Způsob lovu: Feeder

Zase jedna podobná rybka jako v pátek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33931.jpg
                            Neděle 9. května 2010 ve 21:04® Leontýn
                            Leontýn
                            Datum lovu: 7.5.2010

V pátek se nám s manželkou podedlo chytit tyhle dva pěkné kousky. :-) Jmenují se Honzík a Terezka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33930.jpg
                              Neděle 9. května 2010 v 19:04® Black11
                              Black11
                              Datum lovu: 9.5.2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes jsem okolo 14. hodiny vyrazil k vodě. Když jsem přišel k vodě byl jsem docela zděšen kolik mrtvých ryb je u břehu či na břehu ( na 100 m břehu jsem napočítal 2 štiky, 3 kapříky, 1 hada a asi 7 cejnů ) Když jsem vše připravil tak se do 1 hodiny dostavili 2 cejni a pak půl hoďky nic. A pak jsem skoro zárovneň měl záběr na feederu a teleskopu. Na feederu byl šupináč 32 cm – vrácen vodě a na teleskopu byl kapřik lysec – 47 cm, 2kg a toho jsem si ponechal.Jinak vše chyceno na červíky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33926.jpg
                                Neděle 9. května 2010 v 18:56® Ftmči
                                Ftmči
                                Datum lovu: 8.5.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Letos se opravdu trápím, od bezrybky mě zachránil 1 tlouštík. Bída. Přidávám navíc foto toho, jak si někteří kolegové představují lov na pstruhových vodách.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33925.jpg
                                  Neděle 9. května 2010 v 18:37® sus1
                                  Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: 123456789 | Způsob lovu: Feeder

Dneska přes poledne se synkem na 2,5 hodky u vody.Perlíní,plo­tice,cejni a kapři.
                                  Príma odpočinek.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33923.jpg
                                    Neděle 9. května 2010 v 17:14® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 9.5.

Původně jsem dneska neměl ryby v plánu, ale nakonec jsme po obědě s tátou vyrazili. Chvílemi jsem si připadal jako komparzista. Táta si na feeder potahal krásného čtyřkiláče, 37cm křížence cejna s ploticí, 35cm karase na kterého bohužel nezbyla baterie ve foťáku a milion cejnů. Já měl na picker většinou cejní droboť, vyřízl slušného kapra a dostal taky karáska, i když menšího. Ti karasi překvapili, na téhle vodě jsme je chytili poprvé.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33918.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33919.jpg
                                      Neděle 9. května 2010 v 16:28® tomashr
                                      Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Malšice | Způsob lovu: Feeder

A ještě nějaké zdolávačky – plotice, perlín a kapr.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33915.jpg
                                        Neděle 9. května 2010 v 16:27® tomashr

Kromě kaprů taky jednoho hezkého lína

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33911.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33912.jpg
                                          Neděle 9. května 2010 v 16:26® tomashr

Já jsem taky něco chytil…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33910.jpg
                                            Neděle 9. května 2010 v 16:25® tomashr

Feederový sraz Chytej.CZ – moc to nebralo, ale přece jen se pár kapříků našlo, nejprve něco od syna…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33908.jpg
                                              Neděle 9. května 2010 v 15:35® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 9.5.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes ve znamení plavačky, nádherná rybačka. Na břehu 16kousků (14 tloušťů a 2 jeseni). Nej 51cm, nemám váhu, ale hodně nad 2kg. V ruce jsem ho skoro neudržel, vyžranej parádně. Boj se mnou sváděl cca 15minut v proudu na 0.12ku vlasec. Letos nejkrásnější ryba. Plus další dle fotek, v rukou držím 45cm a na zemi foceni 42 a 43. Dnes velká spokojenost. (Zbytek fotek ve fóru Ústí nad Labem)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33905.jpg
                                                Neděle 9. května 2010 ve 12:12® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 5.-9.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Kaprařina

Už od pondělí jezdili kamarádi krmit na Berounku, od středy jsme tam jezdili spát a ráno vždy zase mazali do práce. Kapři nejdřív krásně brali, potom si dali v pátek a sobotu pauzu a dneska se to zase rozjezdilo. Paradoxně jsme nezavadili o žádného tlouště – zřejmě mají kluci jiné starosti. Nejlepší ryba byl můj kapr 82 cm, lehce pod 10 kg.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33890.jpg
                                                  Neděle 9. května 2010 v 9:14® zazatec
                                                  zazatec
                                                  Datum lovu: 8.5. | Revír: Černá Hora | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl v Černé Hoře. Nejvíce záběrů jsem měl na doma vyráběné rohlíkové boilies s příchutí jahoda. Nakonec se na břeh podívali dva kapři. Ten větší měl 55 cm a ten druhej měl asi 15 cm :-D

Sobota 8. května 2010 ve 23:24® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka u vody s vlacakem a kolega s musakem, pstruzi moc nespolupracovali, ale vynahradili to kaprici (nej 48), jsou to hrozni dravci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33883.jpg
                                                      Sobota 8. května 2010 ve 23:08® Mirus
                                                      Mirus
                                                      Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dneska feeder na řece :-) Podařilo se pár plotic, cejnů a nakonec i pěknej šupík :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33880.jpg
                                                        Sobota 8. května 2010 ve 22:33® Dejwík2504
                                                        Dejwík2504
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 22:37:18 uživatelem Dejwík2504.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33877.jpg
                                                          Sobota 8. května 2010 ve 22:32® Dejwík2504
                                                          Dejwík2504

.

Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 22:35:47 uživatelem Dejwík2504.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33874.jpg
                                                            Sobota 8. května 2010 ve 22:28® HaDová
                                                            HaDová
                                                            Datum lovu: 8.5.2010 | Revír: Klubovka chytej | Způsob lovu: Plavaná

Dcera 3 roky, sama sekla a vytáhla. Háček bez protihrotů, „obr“ okounek puštěn zpět. :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 22:30:28 uživatelem HaDová.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33870.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33871.jpg