Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:51® Prutos
- Datum lovu: 29.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
osprey> I ty jeden. Já dnes na řece. Lovil jsem to co obvykle. Tyhle ryby jsou mi letos prokletím. Jdu na řeku-chytám cejnky. Jdu na stoják, pro změnu cejnci. Za chvíli se mi o nich začne i zdát. edit: foto ryze dokumentační…i to mačkání mi vyšlo ze cviku
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 21:52:26 uživatelem Prutos.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:38® osprey
- Datum lovu: 29.4. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Slyšel jsem, že se spike vypravil na tlouště a to mi připomnělo, že bych si měl udělat večerní kondiční vycházku s programem, jemuž bude dominovat červené kormidlo u prdelky (Ota Pavel copyright).
Pojal jsem to jako one man show – jeden rybář, jeden prut, jeden záběr, jedna ryba na břehu, jedna použitelná fotka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 17:42® spike
- Datum lovu: 29.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil na Moravu zkusit šoulačku. Zhruba za půlhodiny lovu jsem vytáhl 2 tlouště a jeden se mě vyhákl. Vše na rohlík.
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 18:42:37 uživatelem spike.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:49® Kazan
- Datum lovu: 29.4.2010 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem vyrazil opět trochu potrápit duháčky, pěkná chytačka, už berou opatrněji, člověk se musí víc snažit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 11:59® mekvak
- Datum lovu: 29.04.2010 | Revír: Blanice
Včera jsem si byl opět zachytat na řece a výsledkem bylo poměrně dost ryb, ale spíše menších velikostí. Potěšila mě ovšem slušná druhová pestrost-amur, plotice, jesen, lín, cejn, ježdík, perlín.
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 13:00:01 uživatelem mekvak.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 11:17® sethy
- Datum lovu: 29.4.2010 | Způsob lovu: Muškaření
Opět zero, ale bylo krásně

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. dubna 2010 ve 20:43® Scanix
- Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Puvodne jsem chtel vyrazit s kolegou zavlacet na P, ale vzhledem k migrene me drahe polovicky jsem radeji sbalil dcerku a na cele odpoledne ji vytahl k vode. Bez krmeni na housku jsme pochytali i nejake rybky, ale mala me tentokrat drtive prechytala. Zajimave, ze lovila na klasicke cihatko a ryby se ji vesely do jizdy, zatimco ja s pomerne jemnou spici nebyl schopny temer nic seknout i pres stale prodluzujici navazec. Bylo krasne i bruslarky a pejskarky radost pohledet
Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 21:44:30 uživatelem Scanix.
V zaveru jsem i vydrazdil dravce, kudla odhadem
okolo 70ti mi amputovala celou montaz a pak dal sbesile lovila pod nohama…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. dubna 2010 v 18:43® spike
- Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl zkusit chytat na pro mě neznámém revíru s feederem. Abych nemusel zajíždět přes město a pak se napojit na polní cesty vzal jsem to polňačkama rovnou. Na mapy.cz jsem si našel příslušné cesty a vyrazil k vodě. Zhruba půl kilometru od revíru jsem ale zjistil, že polňačka byla zaoraná a tak jsem se projel na poli
. U vody jsem si zabral jedno
slušnější místo před kterým byla volná voda, všude kolem pařezy nebo
popadané haluze. Nejdřív se mě k haluzím nechtělo házet tak jsem chvilku
zkusil volnou vodu ale tam nic. Tak jsem hodil pár hrstí krmné k haluzím a
za 10 minut tam nahodil. Nakonec jsem měl 2 rychlé záběry, ale reakce na
ně byla pomalá.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. dubna 2010 v 18:32® BlueShark
- Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na hodku na Labíčku, dva tloušťáci, ten větší 46cm.
Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 21:11:29 uživatelem BlueShark.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. dubna 2010 v 17:02® Kazan
- Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak nevím jestli jsem dnes vláčel na pstruhovce nebo na štikovce. Chyceno 5 štik a 2 duháci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. dubna 2010 v 6:05® Barynka
- Datum lovu: 27.4.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Feeder
Včera pěkná štička na feeder na rousnici. Potěšila

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. dubna 2010 ve 20:49® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Olšany | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poprvé s matchkou na Olšanech. Slovy: čtyři rybáři, takže bylo skoro plno. Ale s Peťanem jsme se ještě vešli. Chyceno na angličáka asi 15 plotic a jeden línek. Kolega jednoho drska, okouna a pár plotiček. Docela dobrý, ale mohlo to být lepší!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. dubna 2010 v 19:54® Scanix
- Datum lovu: 27.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vlacak vymenil za picker a matchku, vzal jsem malou s kolegou a jeho ubreptanou jeste mensi rybarku a vyrazil k rybnicku. Po vydatnem zakrmeni par hrstmi srotu a dvema rozmocenyma houskama jsem lovili tarka na hod. Prevazovali cejnek, neco cejnu, oukleje, ploticky, perlinci a povedl se necekane na plavku i bolen a kuku vesele zobali kaprici dorostenci. Zajimave bylo, ze jsme jako jedini lapali fisky a to okolo bylo tak pul tuctu lovcu. Krasne odpoledne u vody…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. dubna 2010 v 15:37® kubas
- Datum lovu: Víkend | Revír: Nesvazový JM | Způsob lovu: Plavaná
Víkendová chytačka ve znamení kaprařiny… Chyceno celkem 11 kaprů, v délkách od 55cm, ti největší měli 65,68 a 70cm(odhadem okolo 8kilo). Drtivá většina kaprů puštěna zpět do vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 ve 21:25® mekvak
- Datum lovu: 26.4.2009 | Revír: Blanice
Dneska jsem si byl na chvilku provětrat hlavu u vody a výsledkem byla plotice, perlín a několik línů. Příjemným překvapením pro mě byly ryby kolem 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 v 18:51® filip111
-
A tohle zvíře mi ujídalo krmení z kbelíku přímo pod nohama beze strachu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 v 18:50® filip111
- Datum lovu: víkend | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
O víkendu se opět povedlo pár ryb. Kapři v rozmezí 40–47 cm, cejni z nich největší 58cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 v 18:44® Sander
- Datum lovu: 26. dubna 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Sedět doma není nic pro mě – kryplkára mě vyvezla skorem až k místu, kde se dá žehlit na mouchu i ze sedu. Tak jsem se tam s jednou berlí dobelhal a jal se žehlit. Možná proto, že jsem se sunul pomálu a tiše, následovala hned po prvním popuštění goldíka rána a zdolávačka na dobrých deset minut. Přesně půlmetrový tloušť místo dokonale splašil, dále se zmýlil jen malý potočák a celkem pěkný sifon.
Haluz, ale víte jak je to s tím štěstím…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:03® HaD
- Datum lovu: 26.4.2010 | Revír: Klubovka CHYTEJ.cz | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se Zdenou na klubovce hezké ráno – na plavačku Zdenda chytil 5 kapříků a jeden z těch velkých utekl. Příjemné ráno.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 15:04:11 uživatelem HaD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:32® aldis
- Datum lovu: 25.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dneska druhově pestrá chytačka, ale pouze ve znamení pidirybek. „Vymykaly“ se jen dvě plotičky lehce přes 30cm. Ale to počasí…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:45® osprey
- Datum lovu: 23. - 24.4. 2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvíle strávené ve společnosti přátel na krásných místech s krásnými rybami (i když jich nebylo bůhví jak moc).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:13® dam
-
a třeba ještě jeden potok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:12® dam
-
taky něco přidám…Koudy, Sokolík a já

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 19:39® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: S4
napřed test na mělčině, kde jsem na fídr pochytal pár cejnů, pak přesun jinam a brali zase jen plotice. Chytáno na fídr i plavku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 19:03® monaster
- Datum lovu: 25.4.2010 | Revír: Krušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření
dnes pokus o rybačku. nakonec jen nádherná exkurze po potoce

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 17:13® acam
- Datum lovu: 25.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 16:59® acam
- Datum lovu: 25.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač
Letos prví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 16:33® Jak.novi
- Datum lovu: 25.4.2010 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem si dal repete, jen s dvouma rozdílama. Nekrmil jsem a místo feederu jsem lovil na plavanou. Přesto se nějací kapříci nechali přemluvit.
Tento příspěvek byl editován 25.4.2010 17:33:56 uživatelem Jak.novi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 16:30® Jak.novi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. dubna 2010 v 16:29® kaktus
- Datum lovu: 25.4 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska na soukromáčku štička jedna mi to ukousla a nakonec mi udělal radost tento krasavec
Tento příspěvek byl editován 25.4.2010 17:33:31 uživatelem kaktus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.