Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 23:00® Zoles
- Datum lovu: 22.4. | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Mam to z domu na reku snu sice 60 km ale vcera po praci jsem neodolal a zajel tam aspon na 2 hodky. Tentokrat s rousnama a s cilem chytit si letos 1.hada. Had neprisel ale prisla tahle pulmetrova podoustev a parma 66. Foto jako vzdy 0 bodu , nejsem fotograf ale rybar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 22:39profil byl smazán
- Datum lovu: 23.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka ve znamení testování domácího krmení se zadařila nad očekávání.Bylo i krásný počasí a to se rybám ze začátku asi moc nezamlouvalo.Ale co tak začal sem chytat a přivítali mě perlínci společně s trůmenama.Postupem času sem perlíny nakrmil podle plánu a začali se sjíždět jiné fishky.Jakmile začalo zapadat slunko,tak to bylo ono.Dva línci 30–38 , 3 kapříci 40–48 a nakonec se semnou rozloučil cejn..Celkem zajímavá byla chvíle kdy jsem nahodil a po náhozu jsem stáhnul feeder o metr k sobě a než sem stihnul dát prut do vidličky,tak už sem cejtil jak to ryba vzala
Byl to kapřík 40
.Asi známka že sem jim tam vůbec nevadil
Foto sem bohužel nestíhal,tak aspoň jedno
Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 22:45:32 uživatelem .Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 21:42® aldis
- Datum lovu: 23.4.2010 | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 21:41® aldis
Dnes opravdu parádní chytačka s pickerem. Na břeh se podívalo přes 30 kapřích dorostenců… poměrně často i na oba pruty zároveň. Dále pár cejnů a línek, který mě hoooodně potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 21:28® Koudy
- Datum lovu: 23.4.2010 | Způsob lovu: Muškaření
Fajn chytačka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 20:47® Dejwík2504
Dnešní výcházka sice nedopadla podle mýt představ, ale i tak mě potěšili cejni s ouklajkami. Oukleje byly dost neodbytné, takže nepomohla ani místo červů dát na háček kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 20:31® Cudla
-
Dnes hrouzek na smáčka pstruhovka 24 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 20:17® Sander
- Datum lovu: 22-23. dubna 2010
Dnešní a zítřejší večeře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 20:13® spike
- Datum lovu: 23.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Dnešní narozeninová vycházka na řeku. Oproti úterý voda opadla o 50–60cm a už nebyla tak kalná. Na feeder brali jen oukleje, kterých se nešlo zbavit ani větší nástrahou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 18:36® Tommy
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 12:46® kubajzs
- Datum lovu: 22.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Ze včerejší plavačky, celkem hezký tloušti okolo 40 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:57® Piranha
- Datum lovu: Dnes a včera | Revír: Inkagnito potok | Způsob lovu: Muškaření
Dve kratke cca hodinove vychazky na jeden potucek pred šichtou a celkem spokojenost.Neveril jsem ze tam neco malo muze bejt a prekvapeni bylo na svete.Tezka to voda ale.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 10:58:16 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:49® acam
- Datum lovu: 22.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač
Nó, na pstruhovce… Docela s tím mám problém, muset sejmout okouna, okoun je tam doma, duhák ne a dle mích informací se tam pstruzi už stejně nevytřou. V tomto konkrétním případě mi to nedává smysl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:35® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE ZA VÝPADEK, NICMÉNĚ DOBROU ZPRÁVOU JE, ŽE SE NÁM DATABÁZI PODAŘILO ZACHRÁNIT A ZTRÁTY JSOU ZCELA MINIMÁLNÍ!
DĚKUJEME VŠEM, ŽE JSTE NÁM ZACHOVALI PŘÍZEŇ A BUDEME SE VÁM TO SNAŽIT VYNAHRADIT!
DAVID HAVLÍČEK šéfredaktor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 23:38® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsme se vrátili na místo činu a bylo to o poznání horší. Jediného línka jsem zaháčil já (cca 33cm), ale zaháčil jsem olůvkem na dně a lína utrhnul…
Navíc počasí nevyšlo, zkrátka dnes to nebyl den „D“.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 23:36® Holajz2
- Datum lovu: o víkendu | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Zkusili jsme s Peťanem línky a vcelku se zadařilo. Já jsem tedy dělal jen sparingpartnera… ale hlavně, že počasí vyšlo, poseděli jsme, pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:43® acam
-
Sander> Pěkný …, já pořád tahám jenom samí duháky, … woblery, rotačky atp. Tohle je opravdu inspirativní.
Tento příspěvek byl editován 20.4.2010 21:43:32 uživatelem acam.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:24® Sander
- Datum lovu: 20. dubna 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Z podvečerní hmyzařiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:07® jersey
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes super chytačka na soukromáku s průzračnou vodou, kde nebyla nouze ani o 50cm duháky a měl jsem i dobrou čtyřicítku potočáka, kterej mi ovšem spadl…ale úplně nejvíc mě zamrzelo,že nemám nejen foťák, ale dokonce jsem i mobil s foťákem nechal doma…věčná škoda, jinde asi zlatý jeseny neuvidím.Tak příště vám je nafotím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 20:52® spike
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Po škole jsem na chvilku vyrazil na Moravu. Vyhákl se mě jeden kapřík a u břehu při výpadu menší parma. Nakonec jsem ale na břeh dostal jednoho cejna a po něm dva pěkné karasy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 20:32® Scanix
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Protoze je mala na P povolenku jeste mala a protoze prohlasila, ze chce dnes na ryby, tedy na kolobrnde, tak jsem s ni vyrazil za barak. Bez krmeni na rohlik ala feeder jsme zachytali pekne tlouste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 19:16® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 20. dubna 2010 v 18:38® Black11
- Datum lovu: 20.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Ahoj , tak dnešní rybolov mi přinesl jen 2 opatrné záběry a 3 utržené sestavy
Takže velká radost
Ale na odreagování supr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 12:34® Řízek
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes krasne pocasi,tak jsem vyrazil chytat na rousnice a i ryby spolupracovaly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 12:07® zazatec
- Datum lovu: 18.4. | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsme byli s kámošem na Svitavě. Počasí nádherné, ale kromě jedné plotice jsem nic nechytili, ale utrhali jsme spoustu nástrah.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 8:33® Boleslav
- Datum lovu: 19.dubna | Revír: Kemijoki/Ounasjoki, Rovaniemi, FI
Už mi revíry pomalu roztávají, závidím teploty v ČR.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 0:24® HaD
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Vltava 29 | Způsob lovu: Přívlač
Po měsících těšení jsem jako Raf konečně vyrazil na svůj milovaný revír. Báječné dvě hodiny – 15 pstroužků z nichž jeden měl rovných 40 cm. Jsem na vrcholu blaha! Vše na zelenou a šedou nymfu Berkley. Suveréně přechytala tradičně velmi účinnou rotačku! Taky jsem byla náležitě vybaven
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:51® Raf
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:49® Raf
- Datum lovu: 16.4.-18.4.2010 | Revír: Vltava 27, 28, 29 | Způsob lovu: Přívlač
Pstruhové zahájení stálo rybářsky spíš za nic než za moc. Za 3 dny poctivého lovu jsem chytil asi 30 ryb mrzkých velikostí. Od kormoránů tu musejí dostávat hroznou nakládačku. Jezdím sem 6 let v kuse a potočáků se přes minimální míru 45 cm méně a méně… Jinak to ale bylo fajn. Byli jsme s dobrýma kamarádama a kamarádkama v hezké přírodě a to se do života nepočítá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci s kolegou na rece. Bylo krasne a i jsme si kazdy chytli rybu, co vic si prat
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 21:33:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.