Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. dubna 2010 v 19:32® Scanix
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Protoze je mala na P povolenku jeste mala a protoze prohlasila, ze chce dnes na ryby, tedy na kolobrnde, tak jsem s ni vyrazil za barak. Bez krmeni na rohlik ala feeder jsme zachytali pekne tlouste.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 18:16® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 17:38® Black11
- Datum lovu: 20.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Ahoj , tak dnešní rybolov mi přinesl jen 2 opatrné záběry a 3 utržené sestavy
Takže velká radost
Ale na odreagování supr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 11:34® Řízek
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes krasne pocasi,tak jsem vyrazil chytat na rousnice a i ryby spolupracovaly

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 11:07® zazatec
- Datum lovu: 18.4. | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsme byli s kámošem na Svitavě. Počasí nádherné, ale kromě jedné plotice jsem nic nechytili, ale utrhali jsme spoustu nástrah.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 7:33® Boleslav
- Datum lovu: 19.dubna | Revír: Kemijoki/Ounasjoki, Rovaniemi, FI
Už mi revíry pomalu roztávají, závidím teploty v ČR.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 23:24® HaD
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Vltava 29 | Způsob lovu: Přívlač
Po měsících těšení jsem jako Raf konečně vyrazil na svůj milovaný revír. Báječné dvě hodiny – 15 pstroužků z nichž jeden měl rovných 40 cm. Jsem na vrcholu blaha! Vše na zelenou a šedou nymfu Berkley. Suveréně přechytala tradičně velmi účinnou rotačku! Taky jsem byla náležitě vybaven

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 20:51® Raf
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 20:49® Raf
- Datum lovu: 16.4.-18.4.2010 | Revír: Vltava 27, 28, 29 | Způsob lovu: Přívlač
Pstruhové zahájení stálo rybářsky spíš za nic než za moc. Za 3 dny poctivého lovu jsem chytil asi 30 ryb mrzkých velikostí. Od kormoránů tu musejí dostávat hroznou nakládačku. Jezdím sem 6 let v kuse a potočáků se přes minimální míru 45 cm méně a méně… Jinak to ale bylo fajn. Byli jsme s dobrýma kamarádama a kamarádkama v hezké přírodě a to se do života nepočítá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 20:32® Scanix
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci s kolegou na rece. Bylo krasne a i jsme si kazdy chytli rybu, co vic si prat
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 21:33:11 uživatelem Scanix.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 18:28® BlueShark
- Datum lovu: 18.4.2010 | Revír: Labe441022 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem měl volno, tak jsem čapnul matchku a mazal se splávkem na Labe. Podařilo se 17 plotic, 4 cejni velcí, 2 cejni malí, 4 jeseni a 6 krásných jarních tloušťů, nej na fotce 47cm a ve vodě 45cm. Vše rohlík nebo červi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:21® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:20® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:19® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jetřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem měl velké plány. Cílem byla pěkná pstruhovka na Moravě. Bohužel jsem dostal zprávu, že je rozvodněná a tak jsem měl na výběr. Letět zpět do čech, nebo najít na Moravě něco jiného. Zvolil jsem Jestřabickou pohodu. Večer 15. jsme zlehka poseděli, ráno na zahájení si přispali a k vodě šli až po snídani a kávě „o deváté“
Ačkoliv byli na mušce našich nástrah hlavně
pstruzi, začalo to sumečkem skvrnitým, který mi zaútočil na plandavku.
Pokračovalo to několika pstruhy (taky na plandavku – smáčci, nymfy apod.
pstruzi ignorovali). Zajímavou vsuvkou byl skákající jeseter, kterého
ulovil jeden z kaprařů
Dalším zajímavým úlovkem na plandu
byl karas, poctivě zaseklý v koutku :-o. Mezi desítkami duháků, kteří
plandu pod hladinou brali zcela bezpečně, následoval slušný kapr,
tentokráte za hřbet
. Pěkný den ukončila Tomášova štika.
Celkem ve dvou asi 60 ryb, nej štika cca 65 cm a duháci do 40 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:14® kamos007
- Datum lovu: 18.04. | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoli jsem na ryby nechtěl jít tak mě to k večeru nedalo a musel jsem jít zavláčet a konečně jsem si trochu zachytal vytaženo 13 ryb + cca 5 se vyplo vše po) ztoho 12 na rotačku a 1 na strímra. nej ryba těsně před osmou kdy jsem tam dal malého strimříka a povedl se potočák 29 cm.
PS: ta důčka není to nej místo to bych sem nedal!!!
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 13:19:27 uživatelem kamos007.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 9:15® Zoles
- Datum lovu: 18.4. | Revír: Řeka ZČ | Způsob lovu: Feeder
Na rybach jsem docela casto takze pochopitelne se nekdy musim i trefit. Letos to prislo docela brzo. Vcera-sel jsem s rohlickem na cejny. Prvni nahoz cejn 50.Druhej nahoz parma ,letos ma prvni a hnet 73cm. No a takhle to slo az do vecera.Cejn ,parma,cejn,parma…no a obcas se spletla pekna podoustev. Parem celkem 8 a ne malejch. Vse na rohlik a 14 monofil. A ted do me.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 7:19® monaster
- Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Ploučnice | Způsob lovu: Muškaření
v sobotu opožděné zahájení na pstruhovce. „kolegů“ tam bylo snad víc než kamenů ve vodě, hlavně v oblasti jezu u Březin, vejš snad jen jeden. viděl jsem vytáhnout pár granuláčů. sám bezrybka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 22:02® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 7.-11.4.2010 | Revír: Dánsko - moře | Způsob lovu: Muškaření
Trošku pozdní zápis – jelikož jsem dostal fotky z karty až teď… Celkem to šlo, hlavně první den neměl chybu, když se nachytalo několik ryb nad 50. Následně se prudce měnilo počasí a na braní ryb se to negativně projevilo, stejně jako opožděné jaro (normálně má v tuhle dobu voda teplotu kolem 10 stupňů, zatím co teď kolem 5). Nicméně i přesto se sem tam rybka chytla. V květnu razím zas, tak doufám, že to bude ještě lepší

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 21:01® Libor
- Datum lovu: 17.04.2010 | Revír: Plavaná + feeder | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem chytl prvního duháka v životě – krásným způsobem na plavačku na housku
Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 22:02:17 uživatelem Libor.
. Jinak mě potěšil letos první amur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 20:40® Padis
- Datum lovu: víkend | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení jsem musel odložit až na sobotu.Díky kalné a zvednuté vodě.Ryby moc nešly.I přesto to bylo moc fajn.Příště to bude určitě lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 20:08® Řízek
- Datum lovu: 18.4.2010 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opet na pstruhach,ale mam jen jedno foto.Ve fotaku se mi rozbila karta,tak me to hodne nastvalo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 20:04® Řízek
- Datum lovu: 17.4.2010 | Způsob lovu: Muškaření
S přítelkyní jsem vyrazil na pstruhy a darilo se

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 19:59® aldis
- Datum lovu: 18.4.2010 | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 21:02:04 uživatelem aldis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 19:59® aldis
- Datum lovu: 18.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dneska pokus o první jarní kapříky. Nádherné počasí, příroda krásně rozkvetlá, tráva pěkně zelená a občas i nějaký ten kapřík se nechal přemluvit… co víc si přát

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 19:19® Sander
- Datum lovu: 18. dubna 2010 | Způsob lovu: Přívlač
O co jsem se včera snažil celý den, šlo dnes z vody do dvaceti minut, s tím rozdílem že ve větší velikosti. Jsou to ale nasazené ryby, takže jsme se sebrali a zkusili nějaké divoké. Docela to fungovalo, ale ryby malé. Ale duhová večeře bude, kubajzs myslím také nebude hlady

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 19:01® Dejwík2504
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem se dneska vydal pokusit se lapit nějakého kapříka. Bohužel se nepovedlo, ale aspoň jsem vyfotil nějakou drobotinu kolem vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 19:01® Mega-Fish
- Datum lovu: 18/4 | Revír: Potok | Způsob lovu: Feeder
Dnešní přemístovaná se vyplatila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 17:15® BlueShark
- Datum lovu: 18.4.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska nádherné počasí a neuvěřitelně se sešlo 6 věcí, teplo, sluníčko, bezvětří, voda, kamarádi a ryby. To je vzácné jsoucno. Cejni, plotičky, podoustve, jedna neměla do 50cm daleko, nikdy jsem podobnou neviděl. Za zmínku stojí kamarádovo ostroretka, viz foto. Děkujeme rybky
Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 18:16:18 uživatelem BlueShark.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 v 16:58® michal94
- Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Argalaška | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem byl na rybářskych zavodech mega chytačka a tady na ukazku par foteček.....

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. dubna 2010 ve 14:13® skwor
- Datum lovu: 18.4. | Způsob lovu: Feeder
…Nad obzorem svítá, je to za náma.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.