Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 23. dubna 2010 ve 20:17® Sander
Sander
Datum lovu: 22-23. dubna 2010

Dnešní a zítřejší večeře.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33264.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33266.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 23. dubna 2010 ve 20:13® spike
    spike
    Datum lovu: 23.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Dnešní narozeninová vycházka na řeku. Oproti úterý voda opadla o 50–60cm a už nebyla tak kalná. Na feeder brali jen oukleje, kterých se nešlo zbavit ani větší nástrahou.

Pátek 23. dubna 2010 v 18:36® Tommy
      Tommy
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33263.jpg
        Pátek 23. dubna 2010 ve 12:46® kubajzs
        kubajzs
        Datum lovu: 22.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Ze včerejší plavačky, celkem hezký tloušti okolo 40 cm… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33254.jpg
          Pátek 23. dubna 2010 v 10:57® Piranha
          Piranha
          Datum lovu: Dnes a včera | Revír: Inkagnito potok | Způsob lovu: Muškaření

Dve kratke cca hodinove vychazky na jeden potucek pred šichtou a celkem spokojenost.Neveril jsem ze tam neco malo muze bejt a prekvapeni bylo na svete.Tezka to voda ale.

Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 10:58:16 uživatelem Piranha.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33249.jpg
            Pátek 23. dubna 2010 v 10:49® acam
            Datum lovu: 22.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač

Nó, na pstruhovce… Docela s tím mám problém, muset sejmout okouna, okoun je tam doma, duhák ne a dle mích informací se tam pstruzi už stejně nevytřou. V tomto konkrétním případě mi to nedává smysl.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33247.jpg
              Pátek 23. dubna 2010 v 10:35® HaD
              HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE ZA VÝPADEK, NICMÉNĚ DOBROU ZPRÁVOU JE, ŽE SE NÁM DATABÁZI PODAŘILO ZACHRÁNIT A ZTRÁTY JSOU ZCELA MINIMÁLNÍ!

DĚKUJEME VŠEM, ŽE JSTE NÁM ZACHOVALI PŘÍZEŇ A BUDEME SE VÁM TO SNAŽIT VYNAHRADIT!

DAVID HAVLÍČEK šéfredaktor

Úterý 20. dubna 2010 ve 23:38® Holajz2
                Datum lovu: dnes | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsme se vrátili na místo činu a bylo to o poznání horší. Jediného línka jsem zaháčil já (cca 33cm), ale zaháčil jsem olůvkem na dně a lína utrhnul… :-(( Navíc počasí nevyšlo, zkrátka dnes to nebyl den „D“.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33246.jpg
                  Úterý 20. dubna 2010 ve 23:36® Holajz2
                  Datum lovu: o víkendu | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Zkusili jsme s Peťanem línky a vcelku se zadařilo. Já jsem tedy dělal jen sparingpartnera… ale hlavně, že počasí vyšlo, poseděli jsme, pohoda.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33245.jpg
                    Úterý 20. dubna 2010 ve 21:43® acam

Sander> Pěkný …, já pořád tahám jenom samí duháky, … woblery, rotačky atp. Tohle je opravdu inspirativní.

Tento příspěvek byl editován 20.4.2010 21:43:32 uživatelem acam.
                      Úterý 20. dubna 2010 ve 21:24® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 20. dubna 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Z podvečerní hmyzařiny.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33241.jpg
                        Úterý 20. dubna 2010 ve 21:07® jersey
                        jersey
                        Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Dnes super chytačka na soukromáku s průzračnou vodou, kde nebyla nouze ani o 50cm duháky a měl jsem i dobrou čtyřicítku potočáka, kterej mi ovšem spadl…ale úplně nejvíc mě zamrzelo,že nemám nejen foťák, ale dokonce jsem i mobil s foťákem nechal doma…věčná škoda, jinde asi zlatý jeseny neuvidím.Tak příště vám je nafotím.

Úterý 20. dubna 2010 ve 20:52® spike
                          spike
                          Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná

Po škole jsem na chvilku vyrazil na Moravu. Vyhákl se mě jeden kapřík a u břehu při výpadu menší parma. Nakonec jsem ale na břeh dostal jednoho cejna a po něm dva pěkné karasy.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33238.jpg
                            Úterý 20. dubna 2010 ve 20:32® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Protoze je mala na P povolenku jeste mala a protoze prohlasila, ze chce dnes na ryby, tedy na kolobrnde, tak jsem s ni vyrazil za barak. Bez krmeni na rohlik ala feeder jsme zachytali pekne tlouste.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33236.jpg
                              Úterý 20. dubna 2010 v 19:16® 1Mara
                              1Mara
                              Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Muškaření
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33233.jpg
                                Úterý 20. dubna 2010 v 18:38® Black11
                                Black11
                                Datum lovu: 20.4.2010 | Způsob lovu: Feeder

Ahoj , tak dnešní rybolov mi přinesl jen 2 opatrné záběry a 3 utržené sestavy :-) Takže velká radost :-(( Ale na odreagování supr.

Úterý 20. dubna 2010 ve 12:34® Řízek
                                  Řízek
                                  Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes krasne pocasi,tak jsem vyrazil chytat na rousnice a i ryby spolupracovaly

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33219.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33220.jpg
                                    Úterý 20. dubna 2010 ve 12:07® zazatec
                                    zazatec
                                    Datum lovu: 18.4. | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

V neděli jsme byli s kámošem na Svitavě. Počasí nádherné, ale kromě jedné plotice jsem nic nechytili, ale utrhali jsme spoustu nástrah.

Úterý 20. dubna 2010 v 8:33® Boleslav
                                      Boleslav
                                      Datum lovu: 19.dubna | Revír: Kemijoki/Ounasjoki, Rovaniemi, FI

Už mi revíry pomalu roztávají, závidím teploty v ČR.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33215.jpg
                                        Úterý 20. dubna 2010 v 0:24® HaD
                                        HaD
                                        Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Vltava 29 | Způsob lovu: Přívlač

Po měsících těšení jsem jako Raf konečně vyrazil na svůj milovaný revír. Báječné dvě hodiny – 15 pstroužků z nichž jeden měl rovných 40 cm. Jsem na vrcholu blaha! Vše na zelenou a šedou nymfu Berkley. Suveréně přechytala tradičně velmi účinnou rotačku! Taky jsem byla náležitě vybaven :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33213.jpg
                                          Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:51® Raf
                                          Raf
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33210.jpg
                                            Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:49® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 16.4.-18.4.2010 | Revír: Vltava 27, 28, 29 | Způsob lovu: Přívlač

Pstruhové zahájení stálo rybářsky spíš za nic než za moc. Za 3 dny poctivého lovu jsem chytil asi 30 ryb mrzkých velikostí. Od kormoránů tu musejí dostávat hroznou nakládačku. Jezdím sem 6 let v kuse a potočáků se přes minimální míru 45 cm méně a méně… Jinak to ale bylo fajn. Byli jsme s dobrýma kamarádama a kamarádkama v hezké přírodě a to se do života nepočítá.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33202.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33204.jpg
                                              Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:32® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po praci s kolegou na rece. Bylo krasne a i jsme si kazdy chytli rybu, co vic si prat ;-)

Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 21:33:11 uživatelem Scanix.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33200.jpg
                                                Pondělí 19. dubna 2010 v 19:28® BlueShark
                                                BlueShark
                                                Datum lovu: 18.4.2010 | Revír: Labe441022 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem měl volno, tak jsem čapnul matchku a mazal se splávkem na Labe. Podařilo se 17 plotic, 4 cejni velcí, 2 cejni malí, 4 jeseni a 6 krásných jarních tloušťů, nej na fotce 47cm a ve vodě 45cm. Vše rohlík nebo červi.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33188.jpg
                                                  Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:21® HaD
                                                  HaD
                                                  Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33169.jpg
                                                    Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:20® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33167.jpg
                                                      Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:19® HaD
                                                      HaD
                                                      Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jetřabice | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení jsem měl velké plány. Cílem byla pěkná pstruhovka na Moravě. Bohužel jsem dostal zprávu, že je rozvodněná a tak jsem měl na výběr. Letět zpět do čech, nebo najít na Moravě něco jiného. Zvolil jsem Jestřabickou pohodu. Večer 15. jsme zlehka poseděli, ráno na zahájení si přispali a k vodě šli až po snídani a kávě „o deváté“ :-) Ačkoliv byli na mušce našich nástrah hlavně pstruzi, začalo to sumečkem skvrnitým, který mi zaútočil na plandavku. Pokračovalo to několika pstruhy (taky na plandavku – smáčci, nymfy apod. pstruzi ignorovali). Zajímavou vsuvkou byl skákající jeseter, kterého ulovil jeden z kaprařů :-) Dalším zajímavým úlovkem na plandu byl karas, poctivě zaseklý v koutku :-o. Mezi desítkami duháků, kteří plandu pod hladinou brali zcela bezpečně, následoval slušný kapr, tentokráte za hřbet :-) . Pěkný den ukončila Tomášova štika. Celkem ve dvou asi 60 ryb, nej štika cca 65 cm a duháci do 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33164.jpg
                                                        Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:14® kamos007
                                                        kamos007
                                                        Datum lovu: 18.04. | Způsob lovu: Přívlač

Ačkoli jsem na ryby nechtěl jít tak mě to k večeru nedalo a musel jsem jít zavláčet a konečně jsem si trochu zachytal vytaženo 13 ryb + cca 5 se vyplo vše po) ztoho 12 na rotačku a 1 na strímra. nej ryba těsně před osmou kdy jsem tam dal malého strimříka a povedl se potočák 29 cm.

PS: ta důčka není to nej místo to bych sem nedal!!!

Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 13:19:27 uživatelem kamos007.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33161.jpg
                                                          Pondělí 19. dubna 2010 v 10:15® Zoles
                                                          Zoles
                                                          Datum lovu: 18.4. | Revír: Řeka ZČ | Způsob lovu: Feeder

Na rybach jsem docela casto takze pochopitelne se nekdy musim i trefit. Letos to prislo docela brzo. Vcera-sel jsem s rohlickem na cejny. Prvni nahoz cejn 50.Druhej nahoz parma ,letos ma prvni a hnet 73cm. No a takhle to slo az do vecera.Cejn ,parma,cejn,par­ma…no a obcas se spletla pekna podoustev. Parem celkem 8 a ne malejch. Vse na rohlik a 14 monofil. A ted do me.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33156.jpg
                                                            Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® monaster
                                                            monaster
                                                            Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Ploučnice | Způsob lovu: Muškaření

v sobotu opožděné zahájení na pstruhovce. „kolegů“ tam bylo snad víc než kamenů ve vodě, hlavně v oblasti jezu u Březin, vejš snad jen jeden. viděl jsem vytáhnout pár granuláčů. sám bezrybka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33150.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33151.jpg