Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 20:17® Sander
- Datum lovu: 22-23. dubna 2010
Dnešní a zítřejší večeře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 ve 20:13® spike
- Datum lovu: 23.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Dnešní narozeninová vycházka na řeku. Oproti úterý voda opadla o 50–60cm a už nebyla tak kalná. Na feeder brali jen oukleje, kterých se nešlo zbavit ani větší nástrahou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 18:36® Tommy
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 12:46® kubajzs
- Datum lovu: 22.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Ze včerejší plavačky, celkem hezký tloušti okolo 40 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:57® Piranha
- Datum lovu: Dnes a včera | Revír: Inkagnito potok | Způsob lovu: Muškaření
Dve kratke cca hodinove vychazky na jeden potucek pred šichtou a celkem spokojenost.Neveril jsem ze tam neco malo muze bejt a prekvapeni bylo na svete.Tezka to voda ale.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 10:58:16 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:49® acam
- Datum lovu: 22.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač
Nó, na pstruhovce… Docela s tím mám problém, muset sejmout okouna, okoun je tam doma, duhák ne a dle mích informací se tam pstruzi už stejně nevytřou. V tomto konkrétním případě mi to nedává smysl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:35® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE ZA VÝPADEK, NICMÉNĚ DOBROU ZPRÁVOU JE, ŽE SE NÁM DATABÁZI PODAŘILO ZACHRÁNIT A ZTRÁTY JSOU ZCELA MINIMÁLNÍ!
DĚKUJEME VŠEM, ŽE JSTE NÁM ZACHOVALI PŘÍZEŇ A BUDEME SE VÁM TO SNAŽIT VYNAHRADIT!
DAVID HAVLÍČEK šéfredaktor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 23:38® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsme se vrátili na místo činu a bylo to o poznání horší. Jediného línka jsem zaháčil já (cca 33cm), ale zaháčil jsem olůvkem na dně a lína utrhnul…
Navíc počasí nevyšlo, zkrátka dnes to nebyl den „D“.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 23:36® Holajz2
- Datum lovu: o víkendu | Revír: Benátky 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Zkusili jsme s Peťanem línky a vcelku se zadařilo. Já jsem tedy dělal jen sparingpartnera… ale hlavně, že počasí vyšlo, poseděli jsme, pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:43® acam
-
Sander> Pěkný …, já pořád tahám jenom samí duháky, … woblery, rotačky atp. Tohle je opravdu inspirativní.
Tento příspěvek byl editován 20.4.2010 21:43:32 uživatelem acam.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:24® Sander
- Datum lovu: 20. dubna 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Z podvečerní hmyzařiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 21:07® jersey
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes super chytačka na soukromáku s průzračnou vodou, kde nebyla nouze ani o 50cm duháky a měl jsem i dobrou čtyřicítku potočáka, kterej mi ovšem spadl…ale úplně nejvíc mě zamrzelo,že nemám nejen foťák, ale dokonce jsem i mobil s foťákem nechal doma…věčná škoda, jinde asi zlatý jeseny neuvidím.Tak příště vám je nafotím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 20:52® spike
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Po škole jsem na chvilku vyrazil na Moravu. Vyhákl se mě jeden kapřík a u břehu při výpadu menší parma. Nakonec jsem ale na břeh dostal jednoho cejna a po něm dva pěkné karasy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 20:32® Scanix
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Protoze je mala na P povolenku jeste mala a protoze prohlasila, ze chce dnes na ryby, tedy na kolobrnde, tak jsem s ni vyrazil za barak. Bez krmeni na rohlik ala feeder jsme zachytali pekne tlouste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 19:16® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 20. dubna 2010 v 18:38® Black11
- Datum lovu: 20.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Ahoj , tak dnešní rybolov mi přinesl jen 2 opatrné záběry a 3 utržené sestavy
Takže velká radost
Ale na odreagování supr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 12:34® Řízek
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes krasne pocasi,tak jsem vyrazil chytat na rousnice a i ryby spolupracovaly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 ve 12:07® zazatec
- Datum lovu: 18.4. | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsme byli s kámošem na Svitavě. Počasí nádherné, ale kromě jedné plotice jsem nic nechytili, ale utrhali jsme spoustu nástrah.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 8:33® Boleslav
- Datum lovu: 19.dubna | Revír: Kemijoki/Ounasjoki, Rovaniemi, FI
Už mi revíry pomalu roztávají, závidím teploty v ČR.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 0:24® HaD
- Datum lovu: 20.4.2010 | Revír: Vltava 29 | Způsob lovu: Přívlač
Po měsících těšení jsem jako Raf konečně vyrazil na svůj milovaný revír. Báječné dvě hodiny – 15 pstroužků z nichž jeden měl rovných 40 cm. Jsem na vrcholu blaha! Vše na zelenou a šedou nymfu Berkley. Suveréně přechytala tradičně velmi účinnou rotačku! Taky jsem byla náležitě vybaven
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:51® Raf
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:49® Raf
- Datum lovu: 16.4.-18.4.2010 | Revír: Vltava 27, 28, 29 | Způsob lovu: Přívlač
Pstruhové zahájení stálo rybářsky spíš za nic než za moc. Za 3 dny poctivého lovu jsem chytil asi 30 ryb mrzkých velikostí. Od kormoránů tu musejí dostávat hroznou nakládačku. Jezdím sem 6 let v kuse a potočáků se přes minimální míru 45 cm méně a méně… Jinak to ale bylo fajn. Byli jsme s dobrýma kamarádama a kamarádkama v hezké přírodě a to se do života nepočítá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 19.4.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci s kolegou na rece. Bylo krasne a i jsme si kazdy chytli rybu, co vic si prat
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 21:33:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 19:28® BlueShark
- Datum lovu: 18.4.2010 | Revír: Labe441022 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem měl volno, tak jsem čapnul matchku a mazal se splávkem na Labe. Podařilo se 17 plotic, 4 cejni velcí, 2 cejni malí, 4 jeseni a 6 krásných jarních tloušťů, nej na fotce 47cm a ve vodě 45cm. Vše rohlík nebo červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:21® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:20® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:19® HaD
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Jetřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem měl velké plány. Cílem byla pěkná pstruhovka na Moravě. Bohužel jsem dostal zprávu, že je rozvodněná a tak jsem měl na výběr. Letět zpět do čech, nebo najít na Moravě něco jiného. Zvolil jsem Jestřabickou pohodu. Večer 15. jsme zlehka poseděli, ráno na zahájení si přispali a k vodě šli až po snídani a kávě „o deváté“
Ačkoliv byli na mušce našich nástrah hlavně pstruzi, začalo to sumečkem skvrnitým, který mi zaútočil na plandavku. Pokračovalo to několika pstruhy (taky na plandavku – smáčci, nymfy apod. pstruzi ignorovali). Zajímavou vsuvkou byl skákající jeseter, kterého ulovil jeden z kaprařů
Dalším zajímavým úlovkem na plandu byl karas, poctivě zaseklý v koutku :-o. Mezi desítkami duháků, kteří plandu pod hladinou brali zcela bezpečně, následoval slušný kapr, tentokráte za hřbet
. Pěkný den ukončila Tomášova štika. Celkem ve dvou asi 60 ryb, nej štika cca 65 cm a duháci do 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:14® kamos007
- Datum lovu: 18.04. | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoli jsem na ryby nechtěl jít tak mě to k večeru nedalo a musel jsem jít zavláčet a konečně jsem si trochu zachytal vytaženo 13 ryb + cca 5 se vyplo vše po) ztoho 12 na rotačku a 1 na strímra. nej ryba těsně před osmou kdy jsem tam dal malého strimříka a povedl se potočák 29 cm.
PS: ta důčka není to nej místo to bych sem nedal!!!
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 13:19:27 uživatelem kamos007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 10:15® Zoles
- Datum lovu: 18.4. | Revír: Řeka ZČ | Způsob lovu: Feeder
Na rybach jsem docela casto takze pochopitelne se nekdy musim i trefit. Letos to prislo docela brzo. Vcera-sel jsem s rohlickem na cejny. Prvni nahoz cejn 50.Druhej nahoz parma ,letos ma prvni a hnet 73cm. No a takhle to slo az do vecera.Cejn ,parma,cejn,parma…no a obcas se spletla pekna podoustev. Parem celkem 8 a ne malejch. Vse na rohlik a 14 monofil. A ted do me.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® monaster
- Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Ploučnice | Způsob lovu: Muškaření
v sobotu opožděné zahájení na pstruhovce. „kolegů“ tam bylo snad víc než kamenů ve vodě, hlavně v oblasti jezu u Březin, vejš snad jen jeden. viděl jsem vytáhnout pár granuláčů. sám bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.