Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. dubna 2010 ve 20:13® skwor
skwor
Datum lovu: 17.4.

Rostoucí elekrárna na jezu v Berouně :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33030.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. dubna 2010 v 19:54® Tommy
    Tommy
    Datum lovu: 17.4.2010 | Způsob lovu: Feeder

Tak konečně dnes trochu štěstíčka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33027.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33028.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33029.jpg
      Sobota 17. dubna 2010 v 19:39® kamos007
      kamos007
      Datum lovu: 17.04.

Dneska ráno vláčka velká bída pouze 3 malí po a pár nedobraných. Odpoledne jsemvyrazil s mušákem a bylo to o něco málo lepší 5 malých po jeden spadl a pár neseklých. Rybářů plno ryb málo. Většina nadává na granuláče, ale jak nejsou není co chytat.

Tento příspěvek byl editován 17.4.2010 19:40:43 uživatelem kamos007.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33021.jpg
        Sobota 17. dubna 2010 v 19:32® Ftmči
        Ftmči
        Datum lovu: 16-17.4 | Způsob lovu: Přívlač

Takže i já s Kubou jsme byli zahájit. V první hodině a půl jsme chytil 5 duháků, Kuba 4. Ti lepší měli kolem 40cm. Pak už jen 1 duhák a každý jenoho tlouště. Ke konci dne jsem ještě zavadil o duháka a 2 malé potočáky. Všechny ryby by to měli přežít. Dnešní lov na jiné vodě byl ještě slabší. Já 1 potočák, duhák a 1 tloušť. Kuba tloušť a 2 duháci. Celkově mi to přišlo docela slabé, čekali jsme větší zastoupení potočáků, zvláště na dnešním revíru. Že by kormorán?

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33020.jpg
          Sobota 17. dubna 2010 v 19:30® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 16-17.4 | Způsob lovu: Přívlač

Takže i já s Kubou jsme byli zahájit. V první hodině a půl jsme chytil 5 duháků, Kuba 4. Ti lepší měli kolem 40cm. Pak už jen 1 duhák a každý jenoho tlouště. Ke konci dne jsem ještě zavadil o duháka a 2 malé potočáky. Všechny ryby by to měli přežít. Dnešní lov na jiné vodě byl ještě slabší. Já 1 potočák, duhák a 1 tloušť. Kuba tloušť a 2 duháci. Celkově mi to přišlo docela slabé, čekali jsme větší zastoupení potočáků, zvláště na dnešním revíru. Že by kormorán?

Sobota 17. dubna 2010 v 17:46® Jak.novi
            Jak.novi
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33011.jpg
              Sobota 17. dubna 2010 v 17:45® Jak.novi
              Jak.novi
              Datum lovu: 17.4. 2010 | Revír: Pod jezem | Způsob lovu: Plavaná

Dnes byl krásný slunečný a teplý den, ale obtížné chytání. Vyrazil jsem s boloňkou k vodě s úmyslem chytit nějakého tloušťáka. Zlomil jsem splávek (v ponořeném stromě) a málem jsem se vykoupal. Voda byla nad normálem a tak jsem letos poprvé nasadil lízatko. A pak jsem nějaké ty rybky nachytal. Největší byla ten proudník na fotce. Nejvíce mi na tom lovu štvalo, ze mi publikum za zády tvořili policajti.

Tento příspěvek byl editován 17.4.2010 17:48:58 uživatelem Jak.novi.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33009.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33012.jpg
                Sobota 17. dubna 2010 v 16:48® Piranha
                Piranha
                Datum lovu: 16-17.4. | Revír: Jizersko | Způsob lovu: Muškaření

Zahajovacka dopadla malinko hur, nez jsme ocekavali, ale aspon se neco povedlo.Chce to teplo a teplo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33006.jpg
                  Sobota 17. dubna 2010 v 16:04® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s kolegou muskarem jsme pojali vyletne…vylet to byl pekny, pocasi krasne, potkali jsme i Osprey se Sanderem a Hechtem…jen rybky o tom asi nevedely…premluvil jsem par duhaku (doslova) a 4 potocaky do 30cm. Kolega 2 pidi potocacky, jak dopadli chlapci nevim, ale zrejme nic moc jako my. Lidi vsude samozrejme hodne, ale nebylo videt, ze nekdo lapil byt i malou supinu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32997.jpg
                    Sobota 17. dubna 2010 ve 14:12® acam
                    Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač

Letos první

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32995.jpg
                      Sobota 17. dubna 2010 ve 12:52® BlueShark
                      BlueShark
                      Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

… + jedna plotka z dneška z feederu…

Tento příspěvek byl editován 17.4.2010 12:53:35 uživatelem BlueShark.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32992.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32994.jpg
                        Sobota 17. dubna 2010 ve 12:50® BlueShark
                        BlueShark
                        Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes na Labi šly jen plotičky. Za zmínku stojí včerejší hodinová plavaná na červíky, dvě plotky z toho jedna parádní, tloušťák a cejnek malý, viz foto :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32991.jpg
                          Sobota 17. dubna 2010 ve 12:42® kubajzs
                          kubajzs
                          Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Foto z dnešní dopolodní chytačky. Za hoďku a půl jeden duhák ,jeden potočák a dva okouni. Řeka už je vybrakovaná =-|

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32989.jpg
                            Sobota 17. dubna 2010 v 11:27® Black11
                            Black11

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32983.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32985.jpg
                              Sobota 17. dubna 2010 v 11:25® Black11
                              Black11

Pár dalšich foto…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32982.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32980.jpg
                                Sobota 17. dubna 2010 v 11:23® Black11
                                Black11
                                Datum lovu: 17.4.2010 | Způsob lovu: Feeder

Ahoj,tak jsem se dnes ráno vypravil na můj oblíbený revír a po dlouhé době jsem byl potěšen z úlovku. během 3 hodin se mi povedlo 7 cejnů ( což je na tento revír docela slušné ) Přikládám nějaké foto…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32979.jpg
                                  Sobota 17. dubna 2010 v 11:00® Tomik
                                  Tomik
                                  Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Voda hnusná, hnědá, zvedlá…ale něco jsem přece jenom dostal…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32976.jpg
                                    Pátek 16. dubna 2010 ve 21:39® jižan
                                    Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení ve znamení pohody, dobrého počasí a spousty ryb:-)) ))

Pátek 16. dubna 2010 ve 21:34® osprey
                                      osprey
                                      Datum lovu: 16.4. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájil jsem. Ryby chvilku braly a chvilku ne, ale počasí bylo pěkné a voda v normě. Nakonec jsem i přišel na to, jak to dnes mají nejradši a měl jsem docela pěkný finiš (poslední foto).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32967.jpg
                                        Pátek 16. dubna 2010 ve 20:45® hering
                                        hering
                                        Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: na severu | Způsob lovu: Přívlač

Nedalo mi to a večer jsem zajel ještě zkusit jeden spodní úsek psrt. pásma řeky,kde se moc nevysazuje nebo spíš vůbec a překvapil tento siven 48cm.

Tento příspěvek byl editován 16.4.2010 20:46:11 uživatelem hering.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32964.jpg
                                          Pátek 16. dubna 2010 ve 20:27® marťan
                                          marťan
                                          Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Celou noc lilo. Řeka se skoro všude vylila z břehů a nedalo se vůbec chytat. Dlouho jsme byl bez ryby, ale nakonec při vylepšení počasí jsem vytáhl 15 okounů :-) Pstruh ovšem žádnej …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32961.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32962.jpg
                                            Pátek 16. dubna 2010 v 19:55® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 16. dubna 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Potvrzuji kubajzsova slova, zahájení velice příjemné, nakonec na domácí vodě, polapali jsme spoustu lososáků a semtam i tlouště.

Nakonec jsme seprali některé úlovky sprostě bez chleba.

Jo, a ta želva, ta neměla chybu, co, kubajzs? :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32959.jpg
                                              Pátek 16. dubna 2010 v 19:53® proutnik
                                              proutnik

dneska akorat sklamanej poprve sem si koupil pstruhovku a zrovna musi chcat chcat a chcat voda velka kalna velkej proud :-(( to zas bude tak 5 dni nez to klesne na standart

Pátek 16. dubna 2010 v 19:45® kubajzs
                                                kubajzs
                                                Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní zahájení se celkem povedlo, pár duháků okolo 30 cm, pár potočáků, tlouštík a okoun. Hlavně vyšlo počasí!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32956.jpg
                                                  Pátek 16. dubna 2010 v 19:15® Robur
                                                  Robur
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

tak jsem denska zahájil, rozhodl jsem se, že poteče moc vody a šel raději ráno pracovat, po práci mně to nedalo a vydal jsem se plavačkovat. První flek mne nezaujal, tak jsem po 2 náhozech přešel o 100m jinam. První nához na rohlík – duhák, takže jsem přechytal Kubase:-D , pak jsem přidal pěkného cejna tak 35, cejnka malého 2*, plotici 2* a nazávěr ouklej či bolen, čort ví, co to bylo zač.

Pátek 16. dubna 2010 v 17:06® kubas
                                                    kubas
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: MP Svitava | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní „zahájená“ byla děsná, namlsán ze včerejších dobrých zpráv ohledně vody brzy opadlo. Průtok se zvedl skoro na dvojnásobek a chytatelný to vůbec nebylo. Navzdory tomu jsme s kamarádem prut smočili a nakonec jsme byli i úspěšní, díky takové pseudovláčkařské sestavě s jigem a žížalkama jsme nakonec 4 tlouště do 30cm přemluvili. Byli jsme dnes asi nejúspěšnější vláčkaři dne, takže na tu bídu velká spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32949.jpg
                                                      Pátek 16. dubna 2010 v 16:49® kamos007
                                                      kamos007
                                                      Datum lovu: 16.04.2010. | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem to byl skusit ráno jsem v 6:00 nahodil voda oproti včerejšku nebyla jak kafe a prutok byl také o něco menší, ale jen 3 záběry a nic na břehu.tak jsem to po škole skusil znovu voda opadla od rána cca o 5 cm a byla poznatelně čistější výsledkem byli 4 potočmeni 15–25,5cm a ještě zhuba 10 nedobraných.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32947.jpg
                                                        Pátek 16. dubna 2010 v 15:03® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si odbyl zahajenou na P stojacich, lidi za posledni tri roky snad nejvice, prevaha vlackaru, bodovaly rotacky, ja osobne jsem az tolik nezazaril, par ryb 30–40cm. Ale okolni lovci zabodovali pekne a to jak poctem ulovku tak i velikosti, za zminku stoji duhak 62cm na musak. Kazdopadne jsem rad, ze si muzu konecne vyrazit s vlacakem k vode, uvidime, co prinesou dalsi dny…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32944.jpg
                                                          Pátek 16. dubna 2010 ve 13:52® hering
                                                          hering
                                                          Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: na severu | Způsob lovu: Přívlač

Pstruhová zahájená dopadla mizerně.Celou zimu na hlubších partiích úřadoval kormorán a na mělčí pro změnu volavka.Voda krásně čistá,jen trochu zvedlá.Na břeh se podívalo celkem 5 ryb,3 potočáci od 23 – 33cm a 2 siveni 31 a 35.Všechny ryby nesli známky volavčího zobáku.Siveni ponecháni,potoci vráceni zpět. První foto detail na šrámy po klofáku.....

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32942.jpg
                                                            Pátek 16. dubna 2010 v 8:53® jiris
                                                            jiris
                                                            Datum lovu: zahajená | Revír: Tajný | Způsob lovu: Přívlač

Tak, kde to vázne. Pro dnešek splněno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32938.jpg