Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. dubna 2010 ve 21:34® vidlak12
Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder

byl sem to zkusit nejdřív v Karlštejně pod jezem, tam sem chytil tlouště a kapříka. Karase sem chytil v Řevnicích

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32650.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 6. dubna 2010 ve 21:21® Black11
    Black11

skwor> Ahoj, zkouším hádat,dle fota se špatně odhaduje ,ale nejsou to Záplavy ? Dle barvy vody bych řekl že ano… Protože já jsem si dnes taky vyrazil na ryby a u kraje jsem zahlédl cejna ,ktery byl slusne potrhany ( mel kousance od 2 rad zubu po celem tele ) pokud jsi byl na Záplavech tak bych si dovolil tipnout, že je tam nějaká větší štika popř. jiný dravec,ale na Záplavech mi jiný nenapadá…

Úterý 6. dubna 2010 ve 21:14® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 6.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Po praci na chvili s malou u vody, aby pokrtila novou povolenku a ackoliv na lov byla vymezena cca hodka, tak se nejake rybky podarily a neskoncili jsme se zerem ani jeden. Male se navic povedl pekny amurek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32644.jpg
        Úterý 6. dubna 2010 v 17:26® skwor
        skwor
        Datum lovu: 6.4. | Způsob lovu: Plavaná

První letošní lov na oblíbeném místě. Celkem se dařilo, mimo běžných ryb jsem zapřáhl i blíže neurčenou ponorku, kterou mi nebylo souzeno ani zvednout ode dna. A překvapil cejn s zvláštním zraněním.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32638.jpg
          Úterý 6. dubna 2010 v 16:40® Leonardo
          Leonardo
          Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: v rákosí | Způsob lovu: Feeder

letošní druhá ryba

Tento příspěvek byl editován 6.4.2010 16:47:42 uživatelem Leonardo.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32637.jpg
            Úterý 6. dubna 2010 v 16:34® Leonardo
            Leonardo
            Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Feeder

Tak zkouška dalšího revíru, ve kterém byli vypuštěni nedávno kapři, bohužel uplně bez zěru.

Tento příspěvek byl editován 6.4.2010 16:36:32 uživatelem Leonardo.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32634.jpg
              Úterý 6. dubna 2010 v 11:56® HaD
              HaD

Dnes spouštíme novou soutěž! http://www.chytej.cz/…ych-krmitek/

Hlasovat v soutěži „O nejhezčí fotku rybářky“ můžete zde: http://www.chytej.cz/forum/4565/

Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:57® spike
                spike
                Datum lovu: 5.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná

I přes dopolední déšť a zataženou oblohu jsem dnes s dejwíkem vyrazil na ryby. Myslel jsem, že kvůli změně počasí ryby dnes brát nebudou ale nakonec jsem byl mile překvapen. Ryby začali brát hodinu po našem příchodu k vodě. Na velikonoční vycházce jsem chytl krásného lína(30cm) mimochodem prvního v životě. Ke konci chytačky jsem jeden záběr uspěchal ale za 10 minut přišel další a na břeh se podívala plotica nacpaná krmnou směsí.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32627.jpg
                  Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:34® Dawee
                  Dawee
                  Datum lovu: 5. dubna 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

chytal sem na feeder a na položenou s klasickou průběžnou montáží a nestačil jsem nahazovat. (tenhle vzal na položenou na pařenej rohlíček)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32624.jpg
                    Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:33® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Datum lovu: 3.4.2010 | Způsob lovu: Feeder

A ještě přidávám letošní 1. rybku. Podoustev 28cm a povedla se mi taky 23cm plotička

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32623.jpg
                      Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:29® Dejwík2504
                      Dejwík2504
                      Datum lovu: 5.4.2010 | Revír: "Skorokrálovství línů" | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsme se dnes se Spikem rozhodli že vyrazíme na nedalekou vodu. Jakmile přestalo pršet, sedli jsme na kola a frčeli nahodit. Tento Velikonoční výlet dopadl skvěle. Každý 2 ryby. Ryby byly šetrně vráceny vodě díky přeplněným bříškům jikrami a pomlázka byla takováto. Posuďte sami. :-)

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 20:31:03 uživatelem Dejwík2504.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32621.jpg
                        Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:29® Dawee
                        Dawee
                        Datum lovu: 5. dubna 2010 | Způsob lovu: Feeder

chytal sem na feeder a na položenou s klasickou průběžnou montáží a nestačil jsem nahazovat. (tenhle vzal hnojáčky na feeder)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32619.jpg
                          Pondělí 5. dubna 2010 v 18:08® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 5. dubna 2010 | Způsob lovu: Feeder

Bláznovství jet v tomhle počasí na Orlík, ale jsem pro každou srandu. Fišky fungovaly jak jen mohly, vítr nám srážel feedery a donutil použít dost tvrdé špice, chvílema pršelo, fakt krásný počasí. Kamarád měl smolíka, krom lína mu skončily dvě ryby ve vázce, já vyžehlil čtyři kapry a ten samý počet slintáků. Honza hrubě podcenil oblečení, klepal kosu že brněl celý břeh, takže jsme za hodinu a půl lovu jeli na kafe…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32612.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32614.jpg
                            Pondělí 5. dubna 2010 v 17:34® noolda
                            Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: Prostřední rybník - Nový Jáchymov | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se konečně letos dostal poprvé k vodě a po půl hodince jsem už měl o zábavu postaráno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32611.jpg
                              Pondělí 5. dubna 2010 v 17:24® džigit
                              Datum lovu: 4.4.2010 | Způsob lovu: Feeder

včera poblíž Ostravy pár rybek na feeder.Největší zážitek a z toho i pramenící nepozornost při záběrech, byl pokus o milostný akt štičích dorostenců. Voda byla oproti normálu o 3/4 metrů dole a oni se chtěli chudinky dostat na původní trdliště a rejdili mi přímo pod nohama.Až mi bylo líto je vyrušit zásekem… Někdo tu psal,že se štiky třou okolo 60cm-tyhle měly snad ještě pod míru :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 16:26® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 5.4.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme s kolegou na stojaku potrapili par kapriku, krapet foukalo, ale neco se laplo…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32610.jpg
                                  Pondělí 5. dubna 2010 v 16:19® Mega-Fish
                                  Mega-Fish
                                  Datum lovu: 5/4 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes na řece 3 kapříci + cejnci. Velký cejni se mě zatím vyhýbají…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32607.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32609.jpg
                                    Pondělí 5. dubna 2010 v 15:26® zazatec
                                    zazatec
                                    Datum lovu: 4.4. | Revír: Klimšák 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera jsem byl na poprvé v Karolíně. Ryby nebraly, ale rybník je to krásnej. Jenom je škoda že jsem si doma zapomněl foťák.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:46® rybář kamil
                                      rybář kamil
                                      Datum lovu: 31.4 - 4.4 2010 | Revír: JČ | Způsob lovu: Klasická položená

Tak tyto prázdniny byly goood

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 12:47:01 uživatelem rybář kamil.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32604.jpg
                                        Pondělí 5. dubna 2010 v 9:35® martin.pilsen
                                        Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Muškaření

včerejší hodinová procházka kolem řeky nedopadla nejhůř chyceny 3 plotice lepších velikostí…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32596.jpg
                                          Pondělí 5. dubna 2010 v 9:30® Berty
                                          Berty
                                          Datum lovu: 3.2. | Revír: Labe 38 - U letiště | Způsob lovu: Klasická položená

Letos poprvé na rybách, žádný jarní orgie se nekonaly, tak to bylo o čepici a rukavicích :-) Švára zatím nemá papíry, tak mi dělal jenom společnost

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32593.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32594.jpg
                                            Pondělí 5. dubna 2010 v 1:43® mira.ll
                                            mira.ll
                                            Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Klasická položená

Nedělní dopoledne – ani ťuk.Večer jsem vyrazil znova – dva kapříci . :-)

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 01:47:48 uživatelem mira.ll.
                                              Pondělí 5. dubna 2010 v 0:26® cormoran
                                              cormoran
                                              Datum lovu: 3. a 4. dubna 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Rybí deficit nás dovál až na staré dobré Labe, kde je při troše štěstí o zábavu vždy postaráno. Víkend nám zpříjemnili slušní cejňáci, kteří celkem ochotně brali servírovanou potravu všeho druhu:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32591.jpg
                                                Neděle 4. dubna 2010 ve 21:13® filip111
                                                filip111
                                                Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnes ve dvou lidech chyceno 20 kaprů 38–49 cm a 9 cejnů, nej 61cm.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® Mega-Fish
                                                  Mega-Fish
                                                  Datum lovu: 4/4 | Revír: Piskovna a Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno na piskovně pár cejnků a oukleje jako prase… Po obědě na řece kámoš 2kapry a jednoho urval… Já vytáhl jednoho a také jsem jednoho urval Konečně to začíná jen to chce už pořádný počasí…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32577.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32579.jpg
                                                    Neděle 4. dubna 2010 ve 20:20® Holajz2
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem sám zkusil s těžkou výbavou na kapry. Vytáhnul jsem dlouhý pruty, pipáky, svingry a nějakou dobrůtku. No a za 4 hoďky se povedlo 7 kapříků, nej cca 42cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32576.jpg
                                                      Neděle 4. dubna 2010 ve 20:16® tomashr
                                                      Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Žádný zázrak, rybám se moc nechtělo. Nicméně našel se mimo jiné slušnější tloušť, navíc přidávám fotku jedné plotičky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32575.jpg
                                                        Neděle 4. dubna 2010 ve 20:16® Holajz2
                                                        Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená

Zkusili jsme sednout na hráz a nedopadlo to špatně. Sice do poledne pod mrakem a ryby nešly, ale až vykouklo sluníčko začaly brát. Kolega dostal kapříka 44, malýho línka a já nakonec línka 35cm, osobáček.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32573.jpg
                                                          Neděle 4. dubna 2010 v 15:03® Piranha
                                                          Piranha
                                                          Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder

Dneska konecne poradna a delsi feederovacka.Nej­driv, tak dve hodinky ryby stagnovaly, ale potom se to pekne rozjelo a zacala poradna rybajda.Plno slusnych cejnu a i 4 kaprici se podivali ven. Paradni den u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32567.jpg