Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 0:26® cormoran
- Datum lovu: 3. a 4. dubna 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Rybí deficit nás dovál až na staré dobré Labe, kde je při troše štěstí o zábavu vždy postaráno. Víkend nám zpříjemnili slušní cejňáci, kteří celkem ochotně brali servírovanou potravu všeho druhu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 21:13® filip111
- Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes ve dvou lidech chyceno 20 kaprů 38–49 cm a 9 cejnů, nej 61cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® Mega-Fish
- Datum lovu: 4/4 | Revír: Piskovna a Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno na piskovně pár cejnků a oukleje jako prase… Po obědě na řece kámoš 2kapry a jednoho urval… Já vytáhl jednoho a také jsem jednoho urval Konečně to začíná jen to chce už pořádný počasí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:20® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem sám zkusil s těžkou výbavou na kapry. Vytáhnul jsem dlouhý pruty, pipáky, svingry a nějakou dobrůtku. No a za 4 hoďky se povedlo 7 kapříků, nej cca 42cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:16® tomashr
- Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Žádný zázrak, rybám se moc nechtělo. Nicméně našel se mimo jiné slušnější tloušť, navíc přidávám fotku jedné plotičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:16® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Zkusili jsme sednout na hráz a nedopadlo to špatně. Sice do poledne pod mrakem a ryby nešly, ale až vykouklo sluníčko začaly brát. Kolega dostal kapříka 44, malýho línka a já nakonec línka 35cm, osobáček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 v 15:03® Piranha
- Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder
Dneska konecne poradna a delsi feederovacka.Nejdriv, tak dve hodinky ryby stagnovaly, ale potom se to pekne rozjelo a zacala poradna rybajda.Plno slusnych cejnu a i 4 kaprici se podivali ven. Paradni den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. dubna 2010 ve 12:24® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Na cejnech by se dala strouhat mrkev.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 22:59® Filip00
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Plavačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:20® tomashr
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
A ještě podoustev a pak jedna „velryba“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:12® Barynka
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: 4687 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska na mojí oblíbené říčce a rousnice se opět oplatily
chytla jsem nádherného okouna, který mohl mít tak 30 cm. Zajímavé je, že byl chycen od dravce – takže od pěkné štiky nebo od kormorána.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:03® tomashr
A ještě jeden „plivající“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:02® tomashr
Tloušť na feeder…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 19:25® Řízek
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Berounka 3
Tak jsem si dneska byl podivat na mem oblinenym miste a nasel jsem tam malou igelitovou tasticku mrtvych rybek
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 19:27:09 uživatelem Řízek.Nevim co to muze udelat za de..la.To samy bych udelal jim.Je to tezky,kdyz nechodi kolem vody u nas rybarska straz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 19:01® spike
- Datum lovu: 3.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil na rybník zkusit nějakého amura. S jedním prutem jsem chytal dál od břehu na kůrku z hladiny, druhý jsem měl nahozený kousek od břehu na plotice. Záběr od amura nebo kapra na kůrku byl ale nějakým způsobem šel zásek doprázdna:(. Ale i tak jsem dnes bez úlovku nebyl, povedl se na druhý prut vykrmený cejn 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 18:20® Mega-Fish
- Datum lovu: 3/4 | Revír: Potok pod Lužnice....... | Způsob lovu: Feeder
Nejdříve na lužnici bez záběru tam jsem zkoušel všeljak ladit sestavu a nic moc to nedělalo.. A správná volba přejít na řeku byla správná byl proud tak jsme museli chytat cca 3–5m od břehu .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 ve 22:52® Jak.novi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 22:52® Jak.novi
- Datum lovu: 2.4. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Tak zkusím sem vložit ty mannicovy fotky.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 00:10:44 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 ve 21:09® tomashr
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Žádný zázrak, ale něco se našlo, třeba podoustve…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 19:56® František
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: 421037 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na pískovně v Roudné to jednu chvíli byla téměř hlava na hlavě
. Po obědě nás tam sedělo dobře 10–12. No a za dvě a půl hodiny jsem viděl jednoho minikapříka, cejnka tak 20 cm a sám jsem zdolal tuhle téměř dorostlou kosatku
. No, ale stejně to bylo na sluníčku moc pěkné odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 19:44® Sander
- Datum lovu: 2. dubna 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Opět v divočině.
Fajn žehlírna, paradoxně lepší než při prvním pokusu na onom úseku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 18:37® Mega-Fish
-
Tak dneska jen oukleje.....Jeden průt feeder a nadruhej kaprák takže jsem nastartoval carp sezonu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 9:24® janaR
- Datum lovu: 27.3. | Revír: rybník Šutrák | Způsob lovu: Klasická položená
První letošní vycházka k našemu malému rybníčku (vlastně první po asi osmi letech). Jen co se setmělo, čtyři kapříci 32–42 cm dostali chuť na rohlík. Rázem byl z prima víkendu super víkend
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:57® osprey
- Datum lovu: 1.4. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes opět krátký pokus o feederovačku. Z řeky mě vyhnal vítr a nulová aktivita ryb. Přechod fronty jim u nás vždycky vadí.
Na tůni jsem stáhl jen malé rybky, vypuklo tradiční sledování špičky, ladění sestavy, osmička vlasec a nakonec to docela šlo. (krmítko na fotce jsem použil ze začátku lovu, abych tam rychleji dostal krmení, později jsem lovil s menším) Ke konci se rozežrali cejni dlaňové velikosti a ty jsem nechtěl trápit, takže jsem jel domů.
Chytil jsem si prvního kapříka v sezóně a jednoho zlaťáka a taky se na mě přišla podívat naše nutryj. Je jí kus, dokonce jsem se v první chvíli koukal, jestli to zvíře nemá placatý ocas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:24® HaD
- Datum lovu: 1.4.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
První letošní pokus o rybičku, kde se vyskytují i parmy dopadl bez záběru. Ještě je potřeba pár dní vyčkat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 16:50® Mega-Fish
- Datum lovu: 1/4 | Revír: Potok | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska nespočet oklejí + amurek + bolínek Kámoš plotičky atdd…a vedle se chytil kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:44® Kazan
- Datum lovu: 1.4.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Feeder
S fídrem na klidné vodě, chytáno na rohlíček, brali ploťky, perlíni, cejni. Cejni začínají mít třecí vyrážku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:17® vagi
- Datum lovu: 31.3.2010 | Revír: ČERNOŠÍN | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si konečně našel chvilku a vyrazil odrybnit Černošínský rybníček od zbylých granuláků, protože absťák po vláčce byl již příliš silný. Bohužel bylo pozdě, byl jsem předstižen kolegy již o víkendu.
Takže jsem si vymodlil pouze jednu mini štičku. Ale aspoň jsem provětral a namočil pár wobů, třpytek i smáčků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:59® lejdula
- Datum lovu: 30.3.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Rybičky tentokrát dávali přednost hnojáčkům…dva kapříci a pět cejnků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 ve 22:49® čabi
- Datum lovu: 30.a 31.3. | Revír: kasein a vltava | Způsob lovu: Plavaná
Ryby se zbláznily:včera na stojáku ostroretky na rohlík z hladiny a dneska oukleje ze dna.Pak ještě spousta plotiček,minikapříků,jesenů,tloušti,skaláci a perlíni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.