Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 12:24® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Na cejnech by se dala strouhat mrkev.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 22:59® Filip00
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Plavačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:20® tomashr
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
A ještě podoustev a pak jedna „velryba“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:12® Barynka
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: 4687 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska na mojí oblíbené říčce a rousnice se opět oplatily
chytla jsem nádherného okouna, který mohl mít tak 30 cm. Zajímavé je, že byl chycen od dravce – takže od pěkné štiky nebo od kormorána.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:03® tomashr
A ještě jeden „plivající“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:02® tomashr
Tloušť na feeder…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 19:25® Řízek
- Datum lovu: 3.4.2010 | Revír: Berounka 3
Tak jsem si dneska byl podivat na mem oblinenym miste a nasel jsem tam malou igelitovou tasticku mrtvych rybek
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 19:27:09 uživatelem Řízek.Nevim co to muze udelat za de..la.To samy bych udelal jim.Je to tezky,kdyz nechodi kolem vody u nas rybarska straz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 19:01® spike
- Datum lovu: 3.4.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil na rybník zkusit nějakého amura. S jedním prutem jsem chytal dál od břehu na kůrku z hladiny, druhý jsem měl nahozený kousek od břehu na plotice. Záběr od amura nebo kapra na kůrku byl ale nějakým způsobem šel zásek doprázdna:(. Ale i tak jsem dnes bez úlovku nebyl, povedl se na druhý prut vykrmený cejn 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. dubna 2010 v 18:20® Mega-Fish
- Datum lovu: 3/4 | Revír: Potok pod Lužnice....... | Způsob lovu: Feeder
Nejdříve na lužnici bez záběru tam jsem zkoušel všeljak ladit sestavu a nic moc to nedělalo.. A správná volba přejít na řeku byla správná byl proud tak jsme museli chytat cca 3–5m od břehu .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 ve 22:52® Jak.novi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 22:52® Jak.novi
- Datum lovu: 2.4. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Tak zkusím sem vložit ty mannicovy fotky.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 00:10:44 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 ve 21:09® tomashr
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Žádný zázrak, ale něco se našlo, třeba podoustve…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 19:56® František
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: 421037 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na pískovně v Roudné to jednu chvíli byla téměř hlava na hlavě
. Po obědě nás tam sedělo dobře 10–12. No a za dvě a půl hodiny jsem viděl jednoho minikapříka, cejnka tak 20 cm a sám jsem zdolal tuhle téměř dorostlou kosatku
. No, ale stejně to bylo na sluníčku moc pěkné odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 19:44® Sander
- Datum lovu: 2. dubna 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Opět v divočině.
Fajn žehlírna, paradoxně lepší než při prvním pokusu na onom úseku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 18:37® Mega-Fish
-
Tak dneska jen oukleje.....Jeden průt feeder a nadruhej kaprák takže jsem nastartoval carp sezonu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. dubna 2010 v 9:24® janaR
- Datum lovu: 27.3. | Revír: rybník Šutrák | Způsob lovu: Klasická položená
První letošní vycházka k našemu malému rybníčku (vlastně první po asi osmi letech). Jen co se setmělo, čtyři kapříci 32–42 cm dostali chuť na rohlík. Rázem byl z prima víkendu super víkend
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:57® osprey
- Datum lovu: 1.4. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes opět krátký pokus o feederovačku. Z řeky mě vyhnal vítr a nulová aktivita ryb. Přechod fronty jim u nás vždycky vadí.
Na tůni jsem stáhl jen malé rybky, vypuklo tradiční sledování špičky, ladění sestavy, osmička vlasec a nakonec to docela šlo. (krmítko na fotce jsem použil ze začátku lovu, abych tam rychleji dostal krmení, později jsem lovil s menším) Ke konci se rozežrali cejni dlaňové velikosti a ty jsem nechtěl trápit, takže jsem jel domů.
Chytil jsem si prvního kapříka v sezóně a jednoho zlaťáka a taky se na mě přišla podívat naše nutryj. Je jí kus, dokonce jsem se v první chvíli koukal, jestli to zvíře nemá placatý ocas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:24® HaD
- Datum lovu: 1.4.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
První letošní pokus o rybičku, kde se vyskytují i parmy dopadl bez záběru. Ještě je potřeba pár dní vyčkat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 16:50® Mega-Fish
- Datum lovu: 1/4 | Revír: Potok | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska nespočet oklejí + amurek + bolínek Kámoš plotičky atdd…a vedle se chytil kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:44® Kazan
- Datum lovu: 1.4.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Feeder
S fídrem na klidné vodě, chytáno na rohlíček, brali ploťky, perlíni, cejni. Cejni začínají mít třecí vyrážku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:17® vagi
- Datum lovu: 31.3.2010 | Revír: ČERNOŠÍN | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si konečně našel chvilku a vyrazil odrybnit Černošínský rybníček od zbylých granuláků, protože absťák po vláčce byl již příliš silný. Bohužel bylo pozdě, byl jsem předstižen kolegy již o víkendu.
Takže jsem si vymodlil pouze jednu mini štičku. Ale aspoň jsem provětral a namočil pár wobů, třpytek i smáčků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:59® lejdula
- Datum lovu: 30.3.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Rybičky tentokrát dávali přednost hnojáčkům…dva kapříci a pět cejnků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 ve 22:49® čabi
- Datum lovu: 30.a 31.3. | Revír: kasein a vltava | Způsob lovu: Plavaná
Ryby se zbláznily:včera na stojáku ostroretky na rohlík z hladiny a dneska oukleje ze dna.Pak ještě spousta plotiček,minikapříků,jesenů,tloušti,skaláci a perlíni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 19:33® Sander
- Datum lovu: 31. března 2010
Mě teda žádní divočáci nehonili, ryb jsem chytil málo, v podstatně takové fádní odpoledne. Těch šest ryb ale bylo slušných, ulovených v divočině bez potkání živáčka, a to je to pravé ořechové…
Už se to venku začíná konečně probouzet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 17:18® osprey
-
Včera jsem padl na hejno perlínů. Dal jsem si práci, předimenzoval nástrahu, aby si na ni ti malí nemohli otevřít ústa a nakonec lapil jednoho, na kterého už jsem vytáhl metr. 31 cm je u nás docela dost. Ti malí to stejně občas dokázali zblajznout, protože perlín je strašně dravá ryba rafinovaně maskovaná za neškodného tvora. Odborníci z HDU mi to jistě rádi potvrdí
Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 17:19:28 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 16:44® osprey
- Datum lovu: 30.3. 2010 | Revír: prostě revír | Způsob lovu: Plavaná
Využil jsem včerejšího počasí, abych udělal pár fotek ryb, protože jaro má krutě našlápnuto. Sněženky jsou v háji, aktuálně nakvétají křivatce a první orseje. Voda se čistí a sem tam se dá i něco chytit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 16:40® osprey
- Datum lovu: před veletrhem v Brně | Revír: v lese | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se konečně dostal k fotkám z poslední chytačky před veletrhem. Zajímavých nebylo ani tak těch pár ryb (i když ten portrétovaný tloušť docela ušel), ale to, že nedisciplinované psisko běhající po lese na mě vyhnalo divočáka. Chvíli mi trvalo než jsem pochopil co se děje, pak jsem chvíli zvažoval trajektorii kance, abych věděl, zda si mám dělat starosti, následně jsem lovil foťák z futrálu a vzhledem k nízké hladině osvětlení jsem měl problém udělat aspoň tu fotku, co přikládám. Ale setkání rozhodně zajímavé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 ve 22:20® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes s Ondrou na rybách… spousta plotic, povedli se i 3 kapříci, línek bohužel nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 v 16:44® 1Mara
-
Dnes jedenáct kousků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 ve 12:51® výča
- Způsob lovu: Plavaná
včera nachvilku u vody cca 3 hodky nahozený plavačák a ani čudla netukla.ale krásně strávené odpolede.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.