Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 31. března 2010 v 19:33® Sander
- Datum lovu: 31. března 2010
Mě teda žádní divočáci nehonili, ryb jsem chytil málo, v podstatně takové fádní odpoledne. Těch šest ryb ale bylo slušných, ulovených v divočině bez potkání živáčka, a to je to pravé ořechové…
Už se to venku začíná konečně probouzet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 17:18® osprey
-
Včera jsem padl na hejno perlínů. Dal jsem si práci, předimenzoval nástrahu, aby si na ni ti malí nemohli otevřít ústa a nakonec lapil jednoho, na kterého už jsem vytáhl metr. 31 cm je u nás docela dost. Ti malí to stejně občas dokázali zblajznout, protože perlín je strašně dravá ryba rafinovaně maskovaná za neškodného tvora. Odborníci z HDU mi to jistě rádi potvrdí
Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 17:19:28 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 16:44® osprey
- Datum lovu: 30.3. 2010 | Revír: prostě revír | Způsob lovu: Plavaná
Využil jsem včerejšího počasí, abych udělal pár fotek ryb, protože jaro má krutě našlápnuto. Sněženky jsou v háji, aktuálně nakvétají křivatce a první orseje. Voda se čistí a sem tam se dá i něco chytit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. března 2010 v 16:40® osprey
- Datum lovu: před veletrhem v Brně | Revír: v lese | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se konečně dostal k fotkám z poslední chytačky před veletrhem. Zajímavých nebylo ani tak těch pár ryb (i když ten portrétovaný tloušť docela ušel), ale to, že nedisciplinované psisko běhající po lese na mě vyhnalo divočáka. Chvíli mi trvalo než jsem pochopil co se děje, pak jsem chvíli zvažoval trajektorii kance, abych věděl, zda si mám dělat starosti, následně jsem lovil foťák z futrálu a vzhledem k nízké hladině osvětlení jsem měl problém udělat aspoň tu fotku, co přikládám. Ale setkání rozhodně zajímavé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 ve 22:20® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes s Ondrou na rybách… spousta plotic, povedli se i 3 kapříci, línek bohužel nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 v 16:44® 1Mara
-
Dnes jedenáct kousků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. března 2010 ve 12:51® výča
- Způsob lovu: Plavaná
včera nachvilku u vody cca 3 hodky nahozený plavačák a ani čudla netukla.ale krásně strávené odpolede.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. března 2010 ve 20:47® Sander
- Datum lovu: 29. března 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Něco z posledníhch dvou lovů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 ve 20:31® Misakk
- Datum lovu: 28.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na Labi přišla pěkná štika 68 cm na rohlíkový boilies.Jinak tloušť a podoustve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 ve 20:28® Jeff
- Datum lovu: 27.-28.3.2010 | Způsob lovu: Feeder
Tak dva dny(dohromady asi čtyři hodiny) na oblíbeném rybníku, asi 25 kapříků – nej 50cm, nějakej cejnek a perlíni, nachystanej jsem byl neskutečně ale nakonec všichni šli na obyčejný rohlík, sem nestačil kolikrát ani propnout vlasec. Parádní chytání, jinak všichni plavou dál. Jak řek Osprey : s feedrem se musíš naučit pouštět ryby!!!
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 20:34:08 uživatelem Jeff.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 19:50® filip111
- Datum lovu: 28.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes na Labi: 2 cejni a 3 kapři, spousta promarněnejch záběrů. Opět moc fajn den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 19:22® Mega-Fish
- Datum lovu: 28/3 | Revír: Táborsko | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno na oblíbeném rybníčku.Ryby komplet vše.Perlín chytal jsem na feeder a picker na picker 5m od břehu,na feeder 20m,Feeder 2ryby picker cca 12ryb
Po oběde na potoce kámoš kapra já cenka a také jsem něco urval…Jěště je moc vody a byla docela zima..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 18:44® spike
-
Nechtěli se mě nahrát fotky tak 2.pokus:)
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 18:46:07 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 18:43® Dejwík2504
- Datum lovu: včera :) | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si byl s taťkou zachytat. Vyžehlil jsem pár plotiček, kárásků a „dlaňových“ kapříků. Slušná chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 18:37® spike
- Datum lovu: 28.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnešní zhruba hodinka a půl plavané s výsledkem 15 ryb ve 4 druzích(ouklej,cejnek,plotice a perlín). Chytačka to byla pěkná(až na ten déšť na začátku), zvedl jsem si osobák u plotice a perlína.
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 18:42:42 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 18:20® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Včera dopoledne jsem navázal na páteční úspěch. Tentokrát se na břeh podíval kapřík 43cm a línek 33 + spousta bílé ryby. Pěkná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 17:05® 1Mara
-
Dnešní plavaná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 15:53® lejdula
- Datum lovu: 28.3.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Zase krásné dopoledne,rybičkám chutnalo.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 15:39® skwor
- Datum lovu: 28.3.
Test nového feederu dopadl na výbornou. Svou velikostí překvapili především karasi, takové často nechytám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 ve 14:51® Štikoun
- Datum lovu: 28.3 | Revír: Měděnice | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska poprvé na rybách… povedli se 2 kapříci 42 a 40, 3 cejni a jeden karásek… To vše na červíky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 ve 12:58® Řízek
- Datum lovu: 28.3.2010 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska plavana ve znameni plotic a cejnku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 ve 12:46® Řízek
- Datum lovu: 26.03.2010 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Chvili s plavanou u vody a potesil me i tento maly kaprik na cerviky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. března 2010 ve 23:41® Libor
- Datum lovu: 27.03.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak už mám za sebou také první ryby tohoto roku. Vyzkoušel jsem novou boloňku a také nové splávky od Tomáše Mihuly. Ve snaze vyndat nějakou plotici nebo kapříka při břehu zvedlé řeky jsem během chvíle ulovil dva pěkné tlouště. Většího odhaduji k hranici 50cm – neměřil jsem. Fotilo se moc špatně protože břeh byl velkou vodou nepřístupný a navíc ryby nejsou ještě tolik vybarvené. Hájeným tloušťákům jsem dal pokoj a pofotil si ještě jarní květenu. Večer, když se vítr uklidnil bylo celkem pěkně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. března 2010 ve 23:39® Libor
- Datum lovu: 27.03.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. března 2010 ve 20:57® rybář kamil
- Datum lovu: 27.3. | Revír: Můj oblíbený | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes jsem byl znova, tentokrát s týmem KVP a vydařilo se 10 kaprů mezi 40 cm, nádhera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. března 2010 v 19:35® swashik
- Datum lovu: 27.3.2010 | Revír: Jižní čechy | Způsob lovu: Klasická položená
zdravim ..... tak dneska s tátou na rybách celkem 5 ryb=´2 kapři 44–45 1 perlín to byly moje ryby=2 kapry 47–49 můj táta......................................FoŤák sem nechal doma ......takže foto neni
Tento příspěvek byl editován 27.3.2010 18:37:06 uživatelem swashik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. března 2010 ve 14:06® lejdula
- Datum lovu: 27.3.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Dneska dopoledne tři hodinky u vody, sice foukalo, ale karasi nezklamali.Podařil se i jeden kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. března 2010 ve 13:18® monaster
- Datum lovu: 27.3.2010 | Revír: 441001-9 Podhoří | Způsob lovu: Feeder
tak dnes opět bezrybka. ikdyž jednu v žalostným stavu jsem viděl. hlavní je že už je po zimě a rozmrznuto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. března 2010 ve 20:36® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes podruhé letos na rybách a světe div se – krom asi 35 plotic se podařil i kapřík 45,5cm. Takže velká spokojenost…vše plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. března 2010 ve 20:13® Mega-Fish
- Datum lovu: 26/3 | Revír: potok | Způsob lovu: Feeder
Konečne to začlo a on i kapřík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.