Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.417 příspěvků, z toho 18417 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 25. března 2010 ve 21:06® Kazan
Datum lovu: 25.3.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpoledne s rohlíkem na stojáku, brali cejni, cejnci, plotice, perlíni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32313.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:19® 1Mara
    1Mara
    Datum lovu: 25.3.2010 | Revír: tajné :-))) | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnešní konečně prvoletošní nezamrzlá opravdová plavačka :-)) ) vše na pařenku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32307.jpg
      Čtvrtek 25. března 2010 v 19:50® kukloun
      kukloun

skwor> Všechno nejlepší a hlavně krásné ulovky ;-) ))

Čtvrtek 25. března 2010 v 19:31® rybář kamil
        rybář kamil
        Datum lovu: 25.3 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes nádherná rybka, která potěšila

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32300.jpg
          Čtvrtek 25. března 2010 v 17:25® skwor
          skwor
          Datum lovu: 25.3.

Chvilka u vody v den mých dvacátých narozenin.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32293.jpg
            Čtvrtek 25. března 2010 v 9:23® lejdula
            Datum lovu: 24.3.2010 | Způsob lovu: Feeder

Docela dobrá chytačka,karasi pěkně brali,podařil se i jeden kapřík,vše vráceno vodě.Pěkné dvě hodinky…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32290.jpg
              Středa 24. března 2010 v 18:35® Luda
              Luda
              Datum lovu: 24.3.2010 | Způsob lovu: Feeder

Počasí krásné a první letošní fiška.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32282.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32283.jpg
                Středa 24. března 2010 v 8:57® lejdula
                Datum lovu: 24.3.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Feeder

Včera za dvě hodiny ani ťuk…snad příště.....

Tento příspěvek byl editován 24.3.2010 07:57:49 uživatelem lejdula.
                  Pondělí 22. března 2010 ve 20:14® jurann
                  jurann
                  Datum lovu: 22.03 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska na rybách 4 hodky a max spokojenost 7 záběru a hned první záběr kapr 54 cm, druhý 42 a třetí 35 cm všechny vráceny vodě..

Pondělí 22. března 2010 v 18:58® timbab
                    timbab
                    Datum lovu: 22.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska krásný počasí,celkem slušně braly plotice a v závěru se povedl kapřík 50cm.Docela jsem se zapotil než jsem ho na sestavu 0,12 kmen,0,0­9 návazec dostal do podběráku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32253.jpg
                      Neděle 21. března 2010 ve 20:25® Char
                      Char
                      Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem nakonec neodolal pokušení a přes nepřízenivé počesí jsem vzal prut a šel na letos první rybačku se splávkem, voda byla zvednutá a přikalená, chyceno zhruba 15 tloušťů 15–30 cm, nejvíce ale potěšil krásnej potočmen, spousta ryb je posekaná od kormoránů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32242.jpg
                        Neděle 21. března 2010 v 19:52® MP-E65mm
                        MP-E65mm
                        Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl dnes poválet krmelec po dně Jizery. Rybky spolupracovaly a ven se podívalo několik plotic, jeden tloušť a cejn. Počasí nic moc, ale dalo se. Si tak sedím a čučím na špici a nejednou cítím zvláštní chlad na nohou. Když se kouknu se to děje, zjišťuji, že mám špičky pod vodou. Během dvou hodin hladina stoupla o půl metru a doslova mě vyhnala domů.

Neděle 21. března 2010 v 19:30® rybář kamil
                          rybář kamil
                          Datum lovu: 21.3 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na stejném místě jako včera a povedla se plotice

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32237.jpg
                            Neděle 21. března 2010 v 18:41® filip111
                            filip111
                            Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnes první vycházka k vodě. Ve třech lidech 2 cejni, oba přes 50cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32235.jpg
                              Neděle 21. března 2010 v 18:28® spike
                              spike
                              Datum lovu: 21.3.2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes 8 hodin bez záběru na štěrkovně. U vody bylo 15 rybářů ale nikdo nic nechytl až na jednoho s feederem. Nakonec začal foukat silný nárazový vítr a do toho pršelo. Záběrům nepomohla ani změna místa na návětrnou stranu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32232.jpg
                                Neděle 21. března 2010 v 15:03® hecht
                                hecht
                                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes před obědem chvilku s dětmi u vody.Vzhledem ke stavu vody jsme byl spokojen, že každý špunt měl jednu plotičku. Jesen je ze včerejška.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32229.jpg
                                  Sobota 20. března 2010 ve 23:40® shorty
                                  shorty
                                  Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

no jo no ,tak snad příště. Ale bylo to super

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32223.jpg
                                    Sobota 20. března 2010 ve 22:17® džigit
                                    Datum lovu: 20.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem byl s Širdovic tlupou na rybách,parádní chytačka-celkem 19 ryb od plotiček přes okouny,až po nějaké samostatné druhy/kaproka­ras/.Ovšem i mně dnes po..... žena.Širda dnes kapřík 50cm.Za sebe dík a Tobě Ivetko gratulace!!!

Sobota 20. března 2010 ve 22:05® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 20. března 2010

Dnes jsme s hechtem popadli fídršpic a máčovky a zajeli odrybnit jeden krátký úsek říčky. Nejprve plavaná – navzdory kalné vodě fišky fungovaly, ve složení plotice – tloušť. Feeder jsem čekal trošku lepší. Pája vyžehlil dva jeseny, o mě se porvalo pár slušných slintáků. Závěr byl ještě ve znamení plavačky a každý jsme si nakonec přišli na své.

Třetí fotka je určena nepoctivým členům ČRS. Jihočeský územní svaz se plácnul přes kapsu a přijal člena profesionální rybářské stráže, jehož vybavil maskovaným plavidlem, vybaveným dokonce i dobovou střílnou. Naštěstí kontrola proběhla v přátelském duchu a plavidlo se členem profesionální rybářské stráže pokračovalo dále po proudu. Za zmínku stojí ještě jedna věc – asi pět minut před příjezdem RS plavala po hladině zadní náprava čtyřkolky (vážně). Prý jeden z těch, který se snažil uniknout před spravedlností.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32210.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32211.jpg
                                        Sobota 20. března 2010 ve 21:58® tomashr
                                        Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Zase pár úlovků, do galérie jsem vybral fotky prvního letošního cejnka malého.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32209.jpg
                                          Sobota 20. března 2010 ve 21:16® rybář kamil
                                          rybář kamil
                                          Datum lovu: 20.3 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes jsem se dočkal 2 cejni a 1 bělice nádhera

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32204.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32205.jpg
                                            Sobota 20. března 2010 v 18:26® jersey
                                            jersey
                                            Datum lovu: 20.03.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na Labi bezrybka, počasí takový střídavý, ale zima už je pryč,teď už to bude jen lepší.I s rybama…
                                            :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32199.jpg
                                              Sobota 20. března 2010 ve 13:03® Piranha
                                              Piranha

Letos prvni feederovacka a celkem uslo.Vse na cervy a krmeni pouzito 50% Lorpio yellow breme + 30% Sensas plotice + 20% strouhanka.Vse presety za sucha cednikem a pekne to drzelo pohromade.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32191.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32192.jpg
                                                Sobota 20. března 2010 ve 12:46® BlueShark
                                                BlueShark
                                                Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska i když docela zima a déšť, tak s Oldou letos poprvé na feederu. Olda 2 já 1. Na detailu vidět, jak má narušené šupiny stejně z obou stran, možná vyvržen kormoránem. Ale první letošní fišle a to je úspěch :-))

Tento příspěvek byl editován 20.3.2010 11:47:43 uživatelem BlueShark.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32184.jpg
                                                  Pátek 19. března 2010 ve 23:15® čabi
                                                  čabi
                                                  Datum lovu: 19.3. | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

dnes odpoledne za 4 hodky 20 lopaťáků,chytal jsem na rozkrmeným místě po kámošovi,pár ryb mi spadlo a také se podařily 3 dublety,chvílemi jsem opravdu nestíhal:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32181.jpg
                                                    Pátek 19. března 2010 ve 21:04® tomashr
                                                    Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

No konečně jsem si opravdu zachytal – víc než 10 ryb, hlavně tloušti včetně jednoho atakujícího 50cm, taktéž podoustev. Uvidíme zítra :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32180.jpg
                                                      Pátek 19. března 2010 ve 20:52® mira.ll
                                                      mira.ll
                                                      Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes zašel udělat kontrolu po zimě do našeho rybníka, jak jsou na tom ryby. ;-) Nejprve jsem vyndal dva padlé kapry :-(( .Chytit se mi podařilo tři pěkné štiky,z nichž nej.měla 70+ ,pěkná,vysoká…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32175.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32177.jpg
                                                        Pátek 19. března 2010 ve 20:33® Mega-Fish
                                                        Mega-Fish

Dnes o5 na potoce dole plaval takovej bordel(klacky,atd…) že to vždy smetlo a proto se nic nekonalo…

Pátek 19. března 2010 v 18:50® spike
                                                          spike
                                                          Datum lovu: 19.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska po škole 2 hodiny plavané a čistá nula. Ale bylo krásně.

Tento příspěvek byl editován 19.3.2010 17:51:03 uživatelem spike.
                                                            Pátek 19. března 2010 v 17:39® Kazan
                                                            Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes vyrazil zkusit splávek na rozmrzající klidnou vodu. Zadařilo se 6 fišek a u vody bylo příjemně.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32170.jpg