Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. března 2010 v 9:23® lejdula
- Datum lovu: 24.3.2010 | Způsob lovu: Feeder
Docela dobrá chytačka,karasi pěkně brali,podařil se i jeden kapřík,vše vráceno vodě.Pěkné dvě hodinky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. března 2010 v 18:35® Luda
- Datum lovu: 24.3.2010 | Způsob lovu: Feeder
Počasí krásné a první letošní fiška.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. března 2010 v 8:57® lejdula
- Datum lovu: 24.3.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Feeder
Včera za dvě hodiny ani ťuk…snad příště.....
Tento příspěvek byl editován 24.3.2010 07:57:49 uživatelem lejdula.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. března 2010 ve 20:14® jurann
- Datum lovu: 22.03 2010 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska na rybách 4 hodky a max spokojenost 7 záběru a hned první záběr kapr 54 cm, druhý 42 a třetí 35 cm všechny vráceny vodě..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. března 2010 v 18:58® timbab
- Datum lovu: 22.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska krásný počasí,celkem slušně braly plotice a v závěru se povedl kapřík 50cm.Docela jsem se zapotil než jsem ho na sestavu 0,12 kmen,0,09 návazec dostal do podběráku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 ve 20:25® Char
- Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem nakonec neodolal pokušení a přes nepřízenivé počesí jsem vzal prut a šel na letos první rybačku se splávkem, voda byla zvednutá a přikalená, chyceno zhruba 15 tloušťů 15–30 cm, nejvíce ale potěšil krásnej potočmen, spousta ryb je posekaná od kormoránů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 v 19:52® MP-E65mm
- Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl dnes poválet krmelec po dně Jizery. Rybky spolupracovaly a ven se podívalo několik plotic, jeden tloušť a cejn. Počasí nic moc, ale dalo se. Si tak sedím a čučím na špici a nejednou cítím zvláštní chlad na nohou. Když se kouknu se to děje, zjišťuji, že mám špičky pod vodou. Během dvou hodin hladina stoupla o půl metru a doslova mě vyhnala domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 v 19:30® rybář kamil
- Datum lovu: 21.3 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na stejném místě jako včera a povedla se plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 v 18:41® filip111
- Datum lovu: 21.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes první vycházka k vodě. Ve třech lidech 2 cejni, oba přes 50cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 v 18:28® spike
- Datum lovu: 21.3.2010 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes 8 hodin bez záběru na štěrkovně. U vody bylo 15 rybářů ale nikdo nic nechytl až na jednoho s feederem. Nakonec začal foukat silný nárazový vítr a do toho pršelo. Záběrům nepomohla ani změna místa na návětrnou stranu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. března 2010 v 15:03® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes před obědem chvilku s dětmi u vody.Vzhledem ke stavu vody jsme byl spokojen, že každý špunt měl jednu plotičku. Jesen je ze včerejška.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 23:40® shorty
- Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
no jo no ,tak snad příště. Ale bylo to super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 22:17® džigit
- Datum lovu: 20.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem byl s Širdovic tlupou na rybách,parádní chytačka-celkem 19 ryb od plotiček přes okouny,až po nějaké samostatné druhy/kaprokaras/.Ovšem i mně dnes po..... žena.Širda dnes kapřík 50cm.Za sebe dík a Tobě Ivetko gratulace!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 22:05® Sander
- Datum lovu: 20. března 2010
Dnes jsme s hechtem popadli fídršpic a máčovky a zajeli odrybnit jeden krátký úsek říčky. Nejprve plavaná – navzdory kalné vodě fišky fungovaly, ve složení plotice – tloušť. Feeder jsem čekal trošku lepší. Pája vyžehlil dva jeseny, o mě se porvalo pár slušných slintáků. Závěr byl ještě ve znamení plavačky a každý jsme si nakonec přišli na své.
Třetí fotka je určena nepoctivým členům ČRS. Jihočeský územní svaz se plácnul přes kapsu a přijal člena profesionální rybářské stráže, jehož vybavil maskovaným plavidlem, vybaveným dokonce i dobovou střílnou. Naštěstí kontrola proběhla v přátelském duchu a plavidlo se členem profesionální rybářské stráže pokračovalo dále po proudu. Za zmínku stojí ještě jedna věc – asi pět minut před příjezdem RS plavala po hladině zadní náprava čtyřkolky (vážně). Prý jeden z těch, který se snažil uniknout před spravedlností.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 21:58® tomashr
- Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Zase pár úlovků, do galérie jsem vybral fotky prvního letošního cejnka malého.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 21:16® rybář kamil
- Datum lovu: 20.3 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes jsem se dočkal 2 cejni a 1 bělice nádhera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 v 18:26® jersey
- Datum lovu: 20.03.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na Labi bezrybka, počasí takový střídavý, ale zima už je pryč,teď už to bude jen lepší.I s rybama…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 13:03® Piranha
-
Letos prvni feederovacka a celkem uslo.Vse na cervy a krmeni pouzito 50% Lorpio yellow breme + 30% Sensas plotice + 20% strouhanka.Vse presety za sucha cednikem a pekne to drzelo pohromade.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. března 2010 ve 12:46® BlueShark
- Datum lovu: 20.3.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska i když docela zima a déšť, tak s Oldou letos poprvé na feederu. Olda 2 já 1. Na detailu vidět, jak má narušené šupiny stejně z obou stran, možná vyvržen kormoránem. Ale první letošní fišle a to je úspěch
Tento příspěvek byl editován 20.3.2010 11:47:43 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 ve 23:15® čabi
- Datum lovu: 19.3. | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
dnes odpoledne za 4 hodky 20 lopaťáků,chytal jsem na rozkrmeným místě po kámošovi,pár ryb mi spadlo a také se podařily 3 dublety,chvílemi jsem opravdu nestíhal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 ve 21:04® tomashr
- Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
No konečně jsem si opravdu zachytal – víc než 10 ryb, hlavně tloušti včetně jednoho atakujícího 50cm, taktéž podoustev. Uvidíme zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 ve 20:52® mira.ll
- Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes zašel udělat kontrolu po zimě do našeho rybníka, jak jsou na tom ryby.
Nejprve jsem vyndal dva padlé kapry
.Chytit se mi podařilo tři pěkné štiky,z nichž nej.měla 70+ ,pěkná,vysoká…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 ve 20:33® Mega-Fish
-
Dnes o5 na potoce dole plaval takovej bordel(klacky,atd…) že to vždy smetlo a proto se nic nekonalo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 v 18:50® spike
- Datum lovu: 19.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska po škole 2 hodiny plavané a čistá nula. Ale bylo krásně.
Tento příspěvek byl editován 19.3.2010 17:51:03 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. března 2010 v 17:39® Kazan
- Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes vyrazil zkusit splávek na rozmrzající klidnou vodu. Zadařilo se 6 fišek a u vody bylo příjemně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. března 2010 ve 23:45® osprey
- Datum lovu: 18.3.. 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Přišlo jaro. Hodně teplo, ostré pálivé slunce, voda kalná, záběrů poměrně málo. Poměrně častým jevem byly mrtvé ryby unášené proudem – nepřežily zimu a sílící proud už byl poslední kapkou, která završila jejich pozemské bytí. Stopy po zraněních od predátorů byly na těle těchto mrtvolek časté, ale většina viditelná zranění nemá.
Úlovků bylo jen několik. Za zmínku stojí slušný tloušť a plotice atakující hranici 40 cm. Ta mě potěšila asi nejvíc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:02® proutnik
- Datum lovu: 18.3.2010 | Revír: Bečva 6 | Způsob lovu: Plavaná
prvni letosni rybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. března 2010 ve 21:49® aldis
- Datum lovu: 18.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná
V nádherném slunečném počasí se povedla první letošní rybička a k ní se přidal bojovný amurek těsně přes 55cm
bylo krásné slyšet po čtvrt roce zpívající brzdu navijáku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. března 2010 ve 20:38® Mega-Fish
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Feeder
konečně se daří
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. března 2010 v 18:33® rybář kamil
- Datum lovu: 18.3 | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dneska na rybách, ale nic nebralo, ale to počasí bylo nádherné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.