Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. března 2010 v 18:33® rybář kamil
- Datum lovu: 18.3 | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dneska na rybách, ale nic nebralo, ale to počasí bylo nádherné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. března 2010 ve 20:09® Sander
- Datum lovu: 16. března 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Něco z dnešní chvilkové žehlírny.
Uloveno pět ryb, tři malé, jedna lepší a jedna nejlepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. března 2010 ve 12:36® Pospii
- Datum lovu: 14.3.2010 | Revír: Jizera 1 | Způsob lovu: Plavaná
V neděli jsme byli zkusit s kolegou Kajdou šolučaku dle mistra Ospreye na Jizeře, foukalo jako kráva, jatýrka, houstička a žížalka a dvojtý zero… snad se nám to příště povede, byla to naše první zimní šoulačka… snad se příště nějakej tloušť povede… stopy po kormoránech nalezeny, nedokážu odhadnout kolik jich tam bylo,ale asi dost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. března 2010 ve 21:09® Libor
- Datum lovu: 14.03.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Já byl dnes poprvé v tomto roce na rybách, když jsem přišel po dlouhé době na svá oblíbená místa užasl jsem co je tam bordelu. Jal jsem se to poklidit do pytlů co vozím v autě, hned to tam prokouklo. Jen symbolicky jsem potom zkusil chvilku plavču, dva jemné záběry jsem ale neproměnil. Ošklivej silnej nárazovej vítr tahal i psa za uši a tak jsem to brzy vzdal. Na dost místech bylo na zemi pod stromy vyvápníno od kormoránů, ale u vody už poskakují konipasi a slyšel jsem už ječet i žlunu zelenou, jaro je tady, ač se to pořád nezdá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. března 2010 ve 20:28® mira.ll
- Datum lovu: 14.3.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak letos prvně na svazovce a žádná sláva. Vítr foukal to jo. Jednoho tlouště jsem ukecal, ale byl nějaký domlácený, stejně jako několik dalších , které jsem viděl plavat ve vodě. Nevím jestli od ledu, nebo kormoráni??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. března 2010 ve 20:11® Sander
- Datum lovu: 14. března 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes to navzdory silnému větru šlo velice pěkně. Dvě hodiny lovu, okolo dvaceti ryb, z toho dobré 2/3 ryby přes půl kila, některé i přes kilo. Trefa do dobrého dne, hezké zdolávačky, fakt mě to bavilo.
Za retuš se omlouvám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 ve 23:21® libryb
- Datum lovu: 13.3.10 | Revír: Skalice | Způsob lovu: Plavaná
Dnes nejdřív 2 hoďky nic, pak záchrana na jiném místě za chvilku 4 rybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 ve 22:12® osprey
- Datum lovu: 13-3-2010 | Způsob lovu: Plavaná
Ráno jsem zjistil, že sníh taje docela fofrem a vzpomněl jsem si, že jsem chtěl ještě nafotit nějaké rádoby zimní fotky. Samozřejmě, jen jsem si sbalil krámy, začala oblačnost houstnout a vítr sílit. K vodě jsem ale dojel a něco i nafotil, jen to světlo bylo nakonec dost příšerné.
Následoval pokus o rybu, abych se domů nevracel s prázdnou. Už to vypadalo, že to tak dopadne, ale nakonec byl záběr i pěkná rybka. Moc fotek jsem neudělal – rybce se fotografování nelíbilo a pláchla mi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 ve 22:04® hraji
- Datum lovu: 13.3:2010 | Revír: Dyje 7 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní pokus o větší rybu na feeder nám překazilo počasí a vítr opravdu nepříjemný. Na krmení najely akorát kachny. Po přestěhování to bylo to stejné, až rozbalení matchky mně zachránilo od nuly a pár rybek se na břeh podívalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 v 19:58® jersey
- Datum lovu: 13.3.2010 | Revír: 401030 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jen tak lehce něco přes hoďku, abych zažehnal absťák…Zero. Takže na svazovce zatím letos ani šupina.A to je 13.3. Už by to chtělo něco vytáhnout, tak snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 v 18:48® Zoles
- Datum lovu: 13.03 | Revír: MPZČ | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem zajel par km proti proudu a vyplatilo se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 v 17:53® timbab
- Datum lovu: 13,3,2010 | Revír: mrtvé rameno | Způsob lovu: Feeder
Dneska docela slušný zachytání,brali plotice a tloušti.Nej +/- 40 cm,jenom škoda že se mi podařilo vykoupat foťák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 v 15:15® Barynka
- Datum lovu: 12.3.2010 | Revír: 4687 | Způsob lovu: Plavaná
Kuřecí játra a plavaná = nejlepší kombinace! :o)) Poprvé jsem zkusila chytat na játra a je to fakt super nástraha, chytla jsem dohromady 8 jelců z toho jeden byl nádhernej měl lehce přes 35 cm. Strašně moc mě potěšil, prostě jsem poznala hned, že na prutě mám větší rybu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. března 2010 ve 22:33® osprey
- Datum lovu: 12.3. 2010 | Revír: pro samý sníh jsem si nevšiml | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem využil nutnost cestovat do města a vzal to na kole kolem řeky. Zpočátku počas slušný, leč postupně se zatáhlo a domů jsem se vrátil v chumelenici. Něco se chytit dalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:56® Zoles
- Datum lovu: 11.3 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem konecne z5 a konecne jsem i zahájil. Nebylo to snadne-zvedlá voda,kormoráni,vydry ale nakonec jsem tak 30 rybek ukecal.Pár z nich vypadalo docela zle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. března 2010 v 19:46® rybář kamil
- Datum lovu: 28.2 | Způsob lovu: Klasická položená
Poprvé letos na rybách sice bez záběru, ale ta atmosféra nádhera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. března 2010 v 19:07® Sander
- Datum lovu: 10. března 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Musel jsem venčit, tak jsme šli k vodě. Vzal jsem jen feeder, který se půl hodiny nehnul, tak jsem rezignoval, nasadil tvrdou špici a jal se žehlit se splávkem. Minule chyběl centimetr, dnes jsem se konečně dočkal čistého „páďa“. Mimochodem jediná ulovená ryba. Mrzlo na tom větru jak blázen, podběrák jsem musel při skládání do báglu lámat jak sirky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. března 2010 ve 21:40® čabi
- Datum lovu: 7.3. | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
dneska opět ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. března 2010 ve 14:19® Davish
- Datum lovu: 7.3.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak dnes poprvé na dírkách, ráno když jsem vstal a koukl na teploměr… –12, tak sem si říkal, no to bude zajímavý chytání, když to bude pořád zamrzat, ale nakonec pohoda, dalo se to. Na břeh se podívali 4 duháci, největší moh mít tak kolem 35cm. Horkej čaj s rumem docela bodnul
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. března 2010 ve 20:23® čabi
- Datum lovu: 6.3. | Revír: J1,D7
plavaná,feeder a ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. března 2010 v 16:34® Jiří Schreck
- Datum lovu: 6.3.2010 | Revír: 471065 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní zima nudle u nosu ,ale jinak super parmy braly 8kusů+1cejn 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. března 2010 ve 22:06® pipa
- Datum lovu: 25.2.2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
Muj první ulovek v roce 2010. No sic fiška to nebyla,ale roztomilá byla ..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. března 2010 v 17:17® spike
- Datum lovu: 5.3.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem naryl celkem hodně žížal a dnes vyrazil na řeku na parmy. Jenže jak to tak bývá parmu jsem nezasekl ani jednu ale překvapil mě kapřík kolem 35cm kterému zachutnali žížalky na háčku. Jelikož od podzimu ještě nemám podběrák chtěl jsem rybu dostat ke břehu ve vodě ji vyfotit a následně vyháčkovat. Po krátkém souboji se domlácený kapřík od povodní dostal ke břehu, ale než jsem vytáhl foťák z pouzdra udělal ještě poslední výpad a z háčku se vypl:(. Když jsem odcházel od vody na autobus tak zhruba 3m od místa kde se mě ryba vypla, jeden kapřík odpočíval, řekl bych že to byl on.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 16:23:22 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:33® Barynka
- Datum lovu: 4.3.2010 | Revír: Morava 15 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska mi odpadli ve škole 2 hodiny, tak jsem ještě narychlo zajela na ryby a podařil se mi chytit krásnej jelec asi kolem 40ti a plno dalších plotic
Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 19:33:44 uživatelem Barynka.zítra jdu zase
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. března 2010 v 18:19® sethy
- Datum lovu: 4.3.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření
První ryba na mouchu, nikdy bych nevěřil, že můžu mít z takovýho prcka radost
foto mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. března 2010 ve 22:46® osprey
- Datum lovu: 3.3. 2010 | Revír: ony byly tři...
Tak jsem dnes zavalen povinnostmi pouze zkontroloval vody ve svém okolí. Řeky vzduté, voda s vysokým podílém sněhové plus poměrně dost kalu, na stojácích led. Naděje na slušné pochytání chabá. Počkám si na lepší podmínky. Pozoroval jsem i některé kolegy evidentně optimističtějšího ražení, ale moc se jim nedařilo.
Abych ale netrpěl nečinností, pořídil jsem aspoň pár fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. března 2010 ve 20:53® Barynka
- Datum lovu: 3.3.2010 | Revír: Morava16 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska se konečně zadařilo. Pár pěkných plotic, cejnů, ouklejek a dva tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. března 2010 ve 21:30® Dawee
- Datum lovu: 2.3. 2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Plavaná
dneska po dlouhý době pár záběrů, na plavačku na angličák 2 karásci a na feeder pár nadefinovatelnejch drbanců, nejlepší byl dnes hnojček
Tento příspěvek byl editován 2.3.2010 20:35:31 uživatelem Dawee.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. března 2010 ve 21:13® čabi
- Datum lovu: 28.2. | Revír: mušov | Způsob lovu: Feeder
brali pěkně,ve třech 25 kousků mezi 45 až 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. března 2010 v 18:42® bejbra
- Datum lovu: 1.března 2010 | Revír: labe 20 | Způsob lovu: Feeder
PŘÍSPĚVEK SMAZÁN! Uživatel bejbra poslal příspěvek s kaprem, který skutečně nebyl z března (zelené stromy, v kraťasech, Labe) s popisem, že je to foto z 1.3.2010 a hned první ryba 70cm. Vymyslené nebo nesmyslné fotky sem skutečně nepatří, prosím respektujte. Z tohoto důvodu i mažu ostatní diskuzi, která zde díky tomu vznikla. Díky za pochopení a přeji rybářovi ať takové berou, ale ať zde jsou vystaveny v korektní formě. Pokud tomu bude jinak, vystavit do VŠEOBECNÉ DISKUZE, kde budou patřičně určitě rády okomentovány.
Tento příspěvek byl editován 2.3.2010 19:43:54 administrátorem BlueShark.Blueshark
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.