Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. srpna 2005 v 11:46® SS
-
Tak pánové, dneska opět zářez do pažby
K vodě jsem se dokopal prochu později než Dodo a když jsem přišel, tak Dodo už měl 6 kousků puštěnejch. Mě se tam ale hned na druhej nához pověsilo tohle. 44 cm a 1,18kg. To je docela solidní, ne ? .................. tak zejtra přidám dalšího, jo – když už jsem se tak krásně rozjel
) .................... taky vás mám rád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 11:20® Mirek
-
A ještě Přichyho tučňák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 11:19® Mirek
-
Jesenice Odpolední vláčka s Přichym. Čtyři štiky na prutě, ani jedna na břehu. To je soumrak! Zachránil nás úlovek dvou krásných tloušťů cca 50+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 10:11® pepino99
-
a poslední......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 10:06® pepino99
-
a zase
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 10:04® pepino99
-
a ještě …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 10:00® pepino99
-
a ještě jedna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 9:59® pepino99
-
a ještě jedna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2005 v 9:58® pepino99
-
Tak tohle je ten pondělní brašulákův fousáček. 154cm 24kg. Fotky jsou z mého obyč foťáku a mnou neumělecky dělané :o)) Samo vrácen vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 23:52® Tomash
-
Lov na Labi na přívlač. Pokoušel jsem boleny a dočkal se asi 10 ataků na hladinového popa od Rapaly – bohužel ani jeden atak nevyšel – zásek jsem neuspěchal, neproměnil. Nulový kontakt s dravcem. Netrefili se ani jednou :-/. Nakonec ve 22:20 candátek 46cm na bílý twister s červenou hlavou. Budiž mu pánev lehká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 22:57® red
-
Vah – Drahovce asi tak 15 jalcov od 15–35cm + jedna padnuta scucka tak ±40cm na zahnanie abstaku to bolo super :o))) zajtra snad nejake zubace :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 21:08® SS
-
Junior se tváří jak starej okounobijec, jako kdyby ho chytil on
.................... z toho kluka něco bude
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 20:50® Hrouzek
-
Ještě dneska chvilku vláčka a 2 okouni, cca 30cm a 25cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 20:45® Padis
-
Loučná dnes procházka s vláčákem na 2 hoďky 1 štika 40 a 1 spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:29® Hrouzek
-
Kámoši dělali v noci kravál a blbosti a povedla se jim fotka
Tahle"držka" patří osobě,která se řadí mezi největší masařožrouty s velkým rybářským štěstím, co vim, tak uhoř 90,lín 42,potočák 52cm na 0,35 vlasec z řížalou!!!!! A těch kaprů sežratých :o)))))) Ale je fakt,že je u vody furt..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:24® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:23® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:23® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:22® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:21® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 ve 14:20® Hrouzek
-
V neděli jsem si zajel zachytat na Doubravu s plavačkou-doslova masakr-mraky plotic do 35cm a největší překvápko byl i kapřík cca 40cm a ještě jedna větší ryba mi utekla,při zdolávání jsem pořád doufál,že se vynoří velká plóťa a on kapřík :o)) Zajímalo by mě jestli jsou ještě u nás na Doubravě obří plotice nad 45cm,protože to byl boj, jak carpík… Jinak hned jak jsem začal krmit,tak začalo lovení od štik,asi tak 50zalovení,furt… Tak jsem vyrazil znovu v pondělí,ale vzal jsem už i vláčák. Na plavačku pořád plotice za ploticí. Tak jsem si to ptotáhnul z vláčákem na hrouzkův osvědčenej způsob. a první tři hody=3štiky,40,48,51 pak byla přestávka,tak jsem začal zas chytat plotice po chvilce,znovu to začalo lovit,tak jsem to tam hodil a zas ta samá 51ka a několikrát mi to vzala nějaká 40ka,ale vůbec jsem ji nesekal jenom jsem si sní hrál,vždycky to chnapla pustila -to se opakovalo asi 12krát…:o) Kámoši,kteří mně tvrdili,že na řece nejni kapřík,ani štika nad 50cm rychle pelášili pro pruty a začali všichni chytat na hrouzkův osvědčený způsob štiky. Jednomu po chvilce utekla,tak jsem šel k němu a hned jsem ji vytáhl na první hod –59cm,kluk nasratý mě s ní musel eště vyfotit a hned jsem ji pustil před nim do vody,čučel na mě a po chvilce mi říká" tak proč si mi ji nedal,když si ji zas pustil" jsem mu dal otázku… Když přišli další kámoši,tak ten kluk na mě, ale nikomu o ní neříkej… Tak jsem udělal opak a vyhlásil jsem,že tam je 60ka. No a ted se tam o ní perou,kdo ji první sežere…
))))) Jinak ten den jsme ještě šli hromadně na uhoře, byl chycen jeden cca 70–75cm-puštěn.,plotice a štika někdy v 11večer, měla chudák 52cm,tak to měla smůlu,protože zabrala tomu komu utekla ta moje vytažená 59ka.. :o) Včera jsme šli znovu na uhoře a zas jeden cca 60–65cm-taky puštěn a plotice :o) Jinak co se nestane,první zásek na plavačku chvilku to cuká a najednou nic,vytáhnu a na háčku oko od plotice :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 v 10:26® SS
-
Tak dneska jsem se do nich konečně zase po čase trefil. Za hoďku jich bylo asi 10, ale samej dorost tak do 25 cm. Potom ale přišel tenhle krasavec. Rovnejch 40 cm a 0,87 kg. Letos první čtyřicoň, tak že opravdu potěšil.................. taky vás mám rád
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 v 7:58® Vaclav
-
Sotva jsem tyto ryby dofotil a pustil s tím, že už to zabalím, zabrala mi poslední ryba – kapr 51 cm. Tu jsem nafotil a vzal domu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2005 v 7:55® Vaclav
-
Včera jsem si sám po delší době vláčení zašel na Skalku odpočinout na feeder a výsledek byl opravdu příjemný. Za 2,5 hodiny 14 cejnů (dva největší měli k půlmetru), dva kapry 48 a 51 cm a navíc mi to nějaký velký vzal na prostředek přehrady, kde jsem ho deset minut přibržďoval, až se vyřízl. Ryby jsem ještě u břehu pouštěl, až později jsem si řekl, že si pořídím náhradním foťákem nějaké foto. Na prvním snímku jsou proto prakticky jen poslední tři ryby lovu – cejn a kapr (oba 48 cm) a cejn (asi 38–40 cm). I když…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. srpna 2005 v 18:37® Kazan
-
Běla, test hodinu starého proutku a navijáčku, za hoďku vláčky 9 tloušťů, 1 jesen a 2 ouklejky vše 00 stříbrná mepska.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. srpna 2005 v 9:13® pepino99
-
Tak včerejšívečer tři sumčí záběry , z toho dvě ryby na břehu . Nejdřív Evža 90cm a pak brašulák 154cm. Menší sněden větší vrácen na dorůstání :o))) Jen já tam zase seděl jako ...... Fotky budou odpo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2005 v 19:40® nurse02
-
Dneska během odpoledne na hané to bylo kapří šílenství. Žralo to úplně všechno. Hlavně na fdr to bylo o. k.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2005 v 15:11® pedrosa
-
Krasavec z Dráťáku. Parádní rybařina. Ryby žraly jak pominutý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2005 v 9:06® pepino99
-
letos první v ČR. Zároveň první na nový feeder na rohlík. 31cm váha nezjištěna a po tvrdém zdolávání vrácen vodě :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2005 ve 23:36® ywan
-
dnes vyrovnávačka, zubáčik 70cm na biely twister asi 1m pod hladinou + 3 malé okolo 45
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.