Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:19® sethy
sethy
Datum lovu: 4.3.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

První ryba na mouchu, nikdy bych nevěřil, že můžu mít z takovýho prcka radost ;-) foto mobilem :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31707.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 3. března 2010 ve 22:46® osprey
    osprey
    Datum lovu: 3.3. 2010 | Revír: ony byly tři...

Tak jsem dnes zavalen povinnostmi pouze zkontroloval vody ve svém okolí. Řeky vzduté, voda s vysokým podílém sněhové plus poměrně dost kalu, na stojácích led. Naděje na slušné pochytání chabá. Počkám si na lepší podmínky. Pozoroval jsem i některé kolegy evidentně optimističtějšího ražení, ale moc se jim nedařilo.

Abych ale netrpěl nečinností, pořídil jsem aspoň pár fotek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31694.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31696.jpg
      Středa 3. března 2010 ve 20:53® Barynka
      Datum lovu: 3.3.2010 | Revír: Morava16 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska se konečně zadařilo. Pár pěkných plotic, cejnů, ouklejek a dva tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31688.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31689.jpg
        Úterý 2. března 2010 ve 21:30® Dawee
        Dawee
        Datum lovu: 2.3. 2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Plavaná

dneska po dlouhý době pár záběrů, na plavačku na angličák 2 karásci a na feeder pár nadefinovatelnejch drbanců, nejlepší byl dnes hnojček

Tento příspěvek byl editován 2.3.2010 20:35:31 uživatelem Dawee.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31673.jpg
          Úterý 2. března 2010 ve 21:13® čabi
          čabi
          Datum lovu: 28.2. | Revír: mušov | Způsob lovu: Feeder

brali pěkně,ve třech 25 kousků mezi 45 až 55cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31670.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31672.jpg
            Úterý 2. března 2010 v 18:42® bejbra
            bejbra
            Datum lovu: 1.března 2010 | Revír: labe 20 | Způsob lovu: Feeder

PŘÍSPĚVEK SMAZÁN! Uživatel bejbra poslal příspěvek s kaprem, který skutečně nebyl z března (zelené stromy, v kraťasech, Labe) s popisem, že je to foto z 1.3.2010 a hned první ryba 70cm. Vymyslené nebo nesmyslné fotky sem skutečně nepatří, prosím respektujte. Z tohoto důvodu i mažu ostatní diskuzi, která zde díky tomu vznikla. Díky za pochopení a přeji rybářovi ať takové berou, ale ať zde jsou vystaveny v korektní formě. Pokud tomu bude jinak, vystavit do VŠEOBECNÉ DISKUZE, kde budou patřičně určitě rády okomentovány. :-) Blueshark

Tento příspěvek byl editován 2.3.2010 19:43:54 administrátorem BlueShark.
            Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah.
              Úterý 2. března 2010 v 16:47® spike
              spike
              Datum lovu: 2.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil k vodě s plavanou na jedno slepé rameno. Nakonec jsem první rybu roku 2010 na brěh dostal. Malá ale potěšila.

Když jsem jel kolem Moravy akorát byla na 2.SPA.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31658.jpg
                Úterý 2. března 2010 ve 14:40® kubas
                kubas
                Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

První vycházka k vodě a hnedka docela úspěšná. Pár cejnů kolem 25cm, nějaká plotice a na závěr i první letošní kapřík kolem 30cm. Chytáno na rohlík

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31654.jpg
                  Pondělí 1. března 2010 ve 21:01® HaD
                  HaD

Nejnovější české rybářské video na CHYTEJ.cz: ZIMNÍ PLAVANÁ aneb šoulačka s Ospreyem

http://www.chytej.cz/…-s-ospreyem/

Pondělí 1. března 2010 ve 20:56® mira.ll
                    mira.ll
                    Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač

Třetina rybníka už u nás odtála a tak jsem neváhal a šel to prohodit. A dařilo se. Pokřtil jsem nového Perseuse hned třema štičkama (55–60).:-)

Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 19:58:32 uživatelem mira.ll.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31640.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31641.jpg
                      Pondělí 1. března 2010 v 16:53® spike
                      spike
                      Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Dopoledne bylo venku krásně a tak jsem se nechal zlákat, nachystal věci a vyrazil k vodě. Bohužel půl hodiny po náhozu začal foukat silný nárazový vítr který lov feederem znemožnil.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31635.jpg
                        Neděle 28. února 2010 ve 23:08® Holajz2
                        Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes poprvé u vody. Zkusili jsme jen cejnky na rohlíček. Provětrali jsme se a to bylo hlavní. A vůbec nevadilo, že jsem prohrál 2:3. ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31630.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31632.jpg
                          Neděle 28. února 2010 v 19:52® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 28. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem na chvíli utekl na řeku za barákem, dosud jsem ji přehlížel, páč byla doteď dost pod ledem. Vody teklo celkem dost, barva hnědá, chvílema nešlo házet kvůli krám. Už jsem myslel že tam nic nevyžehlím, ale přesto se za necelou hodinu snahy vyhouply nad hladinu čtyři solidní tloušti. Budiž jim poděkováno za nečekané zpestření lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31626.jpg
                            Neděle 28. února 2010 v 19:33® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: To je přece jedno :)))

Tak sem se šel včera provětrat s foťákem a někteří nedočkavci už obsadili i rozmrzlý místa i na stojácích a i rybičku chytili … :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31623.jpg
                              Neděle 28. února 2010 v 17:37® jersey
                              jersey
                              Datum lovu: 28.2.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tak abych zažehnal přívlačový absťák, vzal jsem wobleři,gumy a podobnou havěť a šel si na Vltavu zavláčet…Sice teda zero, ale absťák je pryč.Zatím.

Neděle 28. února 2010 v 17:03® Tycoon
                                Datum lovu: 28.02.2010 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná

Počasí trochu hnusnější oproti včerejku.A navíc jsem doma nechal hnojáčky.Takže za 2 hodiny asi 20 perlínů a plotic.Kapřík se nekonal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31619.jpg
                                  Neděle 28. února 2010 ve 12:04® tomashr
                                  Datum lovu: 28.2.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Další tlouštík :-) Ale počasí je proti včerejšku už hnusné, škoda :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31598.jpg
                                    Neděle 28. února 2010 v 9:11® Pitrajs
                                    Pitrajs
                                    Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Bezdrevský potok | Způsob lovu: Feeder

Včera proběhla první letošní vycházka.Bylo uloveno a puštěno 5 cejnů o velikosti cca. 30cm.Krásně svítilo sluníčko,takže maximální spokojenost.

Sobota 27. února 2010 ve 21:56® hraji
                                      hraji
                                      Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Dyje 7

Dneska jsem se trefil až po hodině hledání

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31586.jpg
                                        Sobota 27. února 2010 v 19:47® rhany
                                        Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Otava 2 | Způsob lovu: Plavaná

Nádhera,jen ta voda přibývá a přibývá.

Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 18:51:59 uživatelem rhany.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31582.jpg
                                          Sobota 27. února 2010 v 19:37® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 27. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Navzdory průtoku jsme s Pájou zkusili něco vyžehlit. Voda jako kafe, hladina o půl metru výš, už při prvním pohledu z mostu bylo rozhodnuto o výsledku.

Slitoval se nad námi jeden tloušť v náhonu.

Foto ryby včerejší, kdy to na stejném úseku ještě šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31575.jpg
                                            Sobota 27. února 2010 v 18:53® libryb
                                            libryb
                                            Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Plavaná

Dnes pár ťukanců a jeden tlouštík. Potkal jsem už i skokana.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31573.jpg
                                              Sobota 27. února 2010 v 18:11® džigit

Jen pro přehled-Odra pod Mašinhausem.Ještě se nedá… :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31570.jpg
                                                Sobota 27. února 2010 v 17:40® Tycoon
                                                Datum lovu: 27.02.2010 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná

Trochu zvedlá a hnědá jak kafe bez kofejnu.Proto jsem zvolil slepý rameno a udělal dobře za necelou 1 hodinku asi 30 plotic a perlínů.A jednoho kapříka ale toho jsem nestihl zdokumentovat protože mi něco bralo zrovna druhý prut.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31566.jpg
                                                  Sobota 27. února 2010 v 17:30® kary
                                                  kary
                                                  Datum lovu: 27.2. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Dnešní Ohře byla hodně kalná a plavalo spousty bordelu, ale přesto se dvě královny povedly.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31563.jpg
                                                    Sobota 27. února 2010 v 17:23® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tuhle zimu poslední lov na dírkách (alespoň pro mne)se celkem vydařil. Zpočátku jsem chytal na marmyšku s bílými červy,později se smáčky, duháky a siveny.

Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:27:39 uživatelem mira.ll.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31562.jpg
                                                      Sobota 27. února 2010 v 17:06® spike
                                                      spike
                                                      Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Dnes byla voda na 1 SPA a unášela s sebou různé smetí. Takže většinou když krmítko leželo delší dobu na dně, bylo po vytažení obaleno smetím.

I přes takové podmínky párkrát špička feederu signalizovala opatrné záběry, ovšem zásek už šel doprázdna. Když už se mě ovšem jeden záběr podařilo zaseknout, po krátkém zdolávání se ryba vypla. První ryba roku 2010 byla nadosah, ale asi mně nebyla souzena. Snad příště.

Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:10:34 uživatelem spike.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31557.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31558.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31559.jpg
                                                        Sobota 27. února 2010 v 17:04® Dejwík2504
                                                        Dejwík2504
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31556.jpg
                                                          Sobota 27. února 2010 v 17:04® Dejwík2504
                                                          Dejwík2504
                                                          Datum lovu: Dneska :) | Způsob lovu: Feeder

Taky jsem se dnes vydal na ryby, zlákalo mě krásné počasí. Byli nějaké drby, ale nesekatelné. Hladina zvedlá a ve vodě plavalo hodně trávy, větví atd. Skončil jsem jako bezrybka, ale udělal jsem pár pěkných fotek velmi krotké labuťě.(labuťáka):-) Nechala se krmit i z ruky.

Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:06:32 uživatelem Dejwík2504.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31553.jpg
                                                            Sobota 27. února 2010 ve 14:55® Jak.novi
                                                            Jak.novi

A kolem vody nehorázný svinčík.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31549.jpg