Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. března 2010 v 16:47® spike
- Datum lovu: 2.3.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil k vodě s plavanou na jedno slepé rameno. Nakonec jsem první rybu roku 2010 na brěh dostal. Malá ale potěšila.
Když jsem jel kolem Moravy akorát byla na 2.SPA.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. března 2010 ve 14:40® kubas
- Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
První vycházka k vodě a hnedka docela úspěšná. Pár cejnů kolem 25cm, nějaká plotice a na závěr i první letošní kapřík kolem 30cm. Chytáno na rohlík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. března 2010 ve 21:01® HaD
-
Nejnovější české rybářské video na CHYTEJ.cz: ZIMNÍ PLAVANÁ aneb šoulačka s Ospreyem
http://www.chytej.cz/…-s-ospreyem/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. března 2010 ve 20:56® mira.ll
- Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Třetina rybníka už u nás odtála a tak jsem neváhal a šel to prohodit. A dařilo se. Pokřtil jsem nového Perseuse hned třema štičkama (55–60).
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 19:58:32 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. března 2010 v 16:53® spike
- Datum lovu: 1.3.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Dopoledne bylo venku krásně a tak jsem se nechal zlákat, nachystal věci a vyrazil k vodě. Bohužel půl hodiny po náhozu začal foukat silný nárazový vítr který lov feederem znemožnil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 ve 23:08® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes poprvé u vody. Zkusili jsme jen cejnky na rohlíček. Provětrali jsme se a to bylo hlavní. A vůbec nevadilo, že jsem prohrál 2:3.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 v 19:52® Sander
- Datum lovu: 28. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem na chvíli utekl na řeku za barákem, dosud jsem ji přehlížel, páč byla doteď dost pod ledem. Vody teklo celkem dost, barva hnědá, chvílema nešlo házet kvůli krám. Už jsem myslel že tam nic nevyžehlím, ale přesto se za necelou hodinu snahy vyhouply nad hladinu čtyři solidní tloušti. Budiž jim poděkováno za nečekané zpestření lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 v 19:33® regulus
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: To je přece jedno :)))
Tak sem se šel včera provětrat s foťákem a někteří nedočkavci už obsadili i rozmrzlý místa i na stojácích a i rybičku chytili …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 v 17:37® jersey
- Datum lovu: 28.2.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak abych zažehnal přívlačový absťák, vzal jsem wobleři,gumy a podobnou havěť a šel si na Vltavu zavláčet…Sice teda zero, ale absťák je pryč.Zatím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 v 17:03® Tycoon
- Datum lovu: 28.02.2010 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná
Počasí trochu hnusnější oproti včerejku.A navíc jsem doma nechal hnojáčky.Takže za 2 hodiny asi 20 perlínů a plotic.Kapřík se nekonal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 ve 12:04® tomashr
- Datum lovu: 28.2.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Další tlouštík
Ale počasí je proti včerejšku už hnusné, škoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. února 2010 v 9:11® Pitrajs
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Bezdrevský potok | Způsob lovu: Feeder
Včera proběhla první letošní vycházka.Bylo uloveno a puštěno 5 cejnů o velikosti cca. 30cm.Krásně svítilo sluníčko,takže maximální spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 ve 21:56® hraji
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Dyje 7
Dneska jsem se trefil až po hodině hledání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 19:47® rhany
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Otava 2 | Způsob lovu: Plavaná
Nádhera,jen ta voda přibývá a přibývá.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 18:51:59 uživatelem rhany.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 19:37® Sander
- Datum lovu: 27. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Navzdory průtoku jsme s Pájou zkusili něco vyžehlit. Voda jako kafe, hladina o půl metru výš, už při prvním pohledu z mostu bylo rozhodnuto o výsledku.
Slitoval se nad námi jeden tloušť v náhonu.
Foto ryby včerejší, kdy to na stejném úseku ještě šlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 18:53® libryb
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Plavaná
Dnes pár ťukanců a jeden tlouštík. Potkal jsem už i skokana.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 18:11® džigit
-
Jen pro přehled-Odra pod Mašinhausem.Ještě se nedá…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 17:40® Tycoon
- Datum lovu: 27.02.2010 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná
Trochu zvedlá a hnědá jak kafe bez kofejnu.Proto jsem zvolil slepý rameno a udělal dobře za necelou 1 hodinku asi 30 plotic a perlínů.A jednoho kapříka ale toho jsem nestihl zdokumentovat protože mi něco bralo zrovna druhý prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 17:30® kary
- Datum lovu: 27.2. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dnešní Ohře byla hodně kalná a plavalo spousty bordelu, ale přesto se dvě královny povedly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 17:23® mira.ll
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tuhle zimu poslední lov na dírkách (alespoň pro mne)se celkem vydařil. Zpočátku jsem chytal na marmyšku s bílými červy,později se smáčky, duháky a siveny.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:27:39 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 17:06® spike
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Dnes byla voda na 1 SPA a unášela s sebou různé smetí. Takže většinou když krmítko leželo delší dobu na dně, bylo po vytažení obaleno smetím.
I přes takové podmínky párkrát špička feederu signalizovala opatrné záběry, ovšem zásek už šel doprázdna. Když už se mě ovšem jeden záběr podařilo zaseknout, po krátkém zdolávání se ryba vypla. První ryba roku 2010 byla nadosah, ale asi mně nebyla souzena. Snad příště.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:10:34 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 17:04® Dejwík2504
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. února 2010 v 17:04® Dejwík2504
- Datum lovu: Dneska :) | Způsob lovu: Feeder
Taky jsem se dnes vydal na ryby, zlákalo mě krásné počasí. Byli nějaké drby, ale nesekatelné. Hladina zvedlá a ve vodě plavalo hodně trávy, větví atd. Skončil jsem jako bezrybka, ale udělal jsem pár pěkných fotek velmi krotké labuťě.(labuťáka)
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 16:06:32 uživatelem Dejwík2504.Nechala se krmit i z ruky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 ve 14:55® Jak.novi
-
A kolem vody nehorázný svinčík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 ve 14:55® Jak.novi
- Datum lovu: 27.2. | Revír: Rozvodněná voda | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem se poprvé rozhodl, že něco vyžehlím, ale jsem úplná bezrybka. Zvedlá hladina a proud jak prase. No mněl jsem sebou medium, ale proud prut ohnul do takové paraboly, že nebylo možné dál chytat. Tak jsem zkusil chvilku plavačku, ovšem i při ní se záběry rovnaly nule. Tak jsem aspoň blejsknul něco kolem osmdesáti fotek té rozvodněné potvory. Přikládám některá fota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 ve 13:35® tomashr
- Datum lovu: 27.2.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Tak konečně první ryby roku 2010. A hned ta druhá stála za to – tloušť 46cm délka. Mimochodem to také byly první ryby na picker Mivardi Axiom feeder 270cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 7:22® Petula
-
sl.harta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 7:21® Petula
-
kružberk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. února 2010 v 7:20® Petula
-
sl.harta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. února 2010 ve 23:16® osprey
- Datum lovu: 25.2. 2010 | Revír: Město | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem dnes na malém kolečku po úřadech. Stihl jsem ale na to konto i na půl hoďky vykoupat špunt.
Místo jsem nijak přehnaně nevybíral, náhodný úlovek ovšem docela potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.