Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. února 2010 ve 20:25® Sander
- Datum lovu: 24. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Zpočátku jsem šel cíleně po větší rybě. Povedla se jediná. Zbytek lovu byl ve znamení zábavy, a to pro obě strany – pěknou prču ze mě mělo několik plotiček, které se mnou solidně vydrbávaly. Jinak standard – tloušť, plotice, jeden cejnek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. února 2010 v 17:33® devil28
- Datum lovu: 22.02.2010 | Revír: Soukromý revír Černošin | Způsob lovu: Rybaření na dírkáchUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 24. února 2010 ve 12:52® devil28
- Datum lovu: 22.02.2010 | Revír: Soukromý revír Černošin | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
letos asi poslední únorový lov na dirkach,ale přesto uspěšný a už se nemohu dočkat až v nedeli vyrazím na řeku si vyzkoušet nový feeder.Jsem zvědavý jaké rybky budou brát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. února 2010 v 8:05® Zoles
- Datum lovu: 23.2. | Revír: SR-kanál | Způsob lovu: Plavaná
Zdravim vsechny ze SR. Vcera sme s brachou konecne meli cas a sli na hodku na ryby. Nachytali sme karasi, plotice a perliny. Voda neskutecne zije.No teplomer ukazoval 12c takze neni se cemu divit. Za tyden se vracim do ČR a uz se moooc tesim na krasny ricky a parmy co tam mame.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. února 2010 v 7:29® Petula
-
konec zimy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. února 2010 v 7:28® Petula
-
konec zimy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. února 2010 v 18:58® Sander
- Datum lovu: 23. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Nechoďte k vodě, dost to tam žere.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. února 2010 v 17:38® devil28
- Datum lovu: 22.02.2010 | Revír: Soukromý revír Černošin | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera jsem byl s přáteli na dirkach v Černošíně a opravdu pěkné zachytáníčko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. února 2010 v 0:50profil byl smazán
- Datum lovu: 21.2.2010 | Revír: Nechci dělat reklamu | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Letos asi poslední dírkovačka
Tento příspěvek byl editován 22.2.2010 23:57:29 uživatelem .ale krásné pochytáníčko na marmyšku. (tak vidím, že se mi k tomu neuply fotky
skoda no upravovat se mi je ted nechce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. února 2010 ve 21:58® Mikyška
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 21. února 2010 ve 21:55® Mikyška
- Datum lovu: 21.2.2010 | Revír: Orlík
Odpolední procházka kolem Orlíka. I přez led a sníh se něco málo našlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. února 2010 ve 20:31® Sander
- Datum lovu: 21. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Napotřetí všeho dobrého, v tomto duchu se nesl dnešní lov – až třetí letošní pokus znamenal nějaký ten úlovek v podobě asi patnácti plotiček, sedmi tloušťů a dvou jesenů. Vše maličké ryby, ale bavilo mě to. Počasí bylo to ono, na které jsem čekal. V mikině se brodit sněhem, s prutem v ruce, to už fakt zavání jarem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. února 2010 ve 20:31® libryb
- Datum lovu: 21.2.10 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dnes asi 8 tloušťů a 2 proudníky. Co nához to záběr. Jsou jich tam na 10 metrech naskládány stovky!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. února 2010 v 16:57® mira.ll
- Datum lovu: 21.2.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Po včerejším náročném masopustu
,jsem si šel trošku pročistit hlavu na čerstvý vzduch. Jeden záběr přišel- štička 50+ .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. února 2010 ve 20:23® PepikJosef
- Datum lovu: 2O.2.2010 | Revír: Soukromý Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak dnes se v Černošíně ulovilo 61 kg. sivenů a duháků.Ráno brali siveni a kolen poledne začali brát duháci.Radost nám udělala záchrana mladé srnky,která byla objevena v přepadu z rybníka,kde stála ve vodě.Po odchycení byla předána odborníkům z MS.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. února 2010 v 19:37® Beer.Beda
- Datum lovu: 20.2.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
Skoro všichni dírkujou, tak jsem se vypravil něco lapnout na řeku.Nachytáno celkem dost ryb i rybích druhů.Plotice, tloušti, podoustev, kapřík, cejni.Co byl můj největší dnešní zážitek?Bylo to to, že jsem chytal vedle Jiřího Ouředníčka a pěkně jsme spolu pokecali.Je to člověk na správném místě, který myslí na ryby víc než mnozí jiní.Super den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. února 2010 ve 14:39® sears.13
- Datum lovu: 20.2.2010 | Revír: Nový Dům u Rakovníka | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Počasí téměř doknalé a úlovky také.
Tento příspěvek byl editován 20.2.2010 13:40:06 uživatelem sears.13.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. února 2010 ve 12:16® Tycoon
- Datum lovu: 20.02.2010 | Revír: Wondrlakes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Zrovna když jsem si nezapomněl foťák tak jsem paradoxně nic nechytil.Za 300 kč docela drahej špás. Pro tuhle zimu to byla asi moje poslední vyjížďka.Půjdu trochu potrápit plotičky na rozmrzlou řeku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. února 2010 ve 22:11® osprey
- Datum lovu: 19.2. 2010 | Revír: tamten, jak to... | Způsob lovu: Plavaná
Změnilo se počasí. Zaregistroval jsem tuto změnu cestou na nákup a rozhodl se zjistit, jestli si toho všimly i ryby. Asi ano, protože nějaké fotky jsem dnes pořídil.
Jsou ovšem lepší lovci. A s těma čudlema se moc nepářou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. února 2010 v 18:52® vagi
- Datum lovu: dnes | Revír: ČERNOŠÍN u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak po včerejším úspěchu jsem nemohl jinak než vyrazit po práci opět na chvilku do Černošína. Dnes kromě sivouna 43cm (asi můj největší), zase nachytáno spoustu ryb. Jednoho trofejního duháka jsem díky mé blbosti uprasknul
. No nevadí, on se neutopí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. února 2010 ve 23:18® vagi
- Datum lovu: dnešní pozdní odpoledne | Revír: ČERNOŠÍN | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Možná to bude vypadat jako propagování mého oblíbeného rybníčku v Černošíně, ale nemohu si pomoci, protože jsem z dneška nadšen.
Dnes v ČERNOŠÍNĚ u Petroviče nádherná krátká dírkovaná v pozdním odpoledni. Ryby braly na smáčky na marmyšce naprosto předpisově. Těsně nade dnem, barvy nerozhodovaly, pouze bílá neměla úspěch. (nej úspěch na amputovaného smáka ala neonka viz detail 3. foto) Utvořen osobáček nádherným duhákem, kterého jsem myslel, že ani nedostanu přes malou dírku. Netuším kolik měl, nechtěl jsem ho trápit (takže pouze rychlé foto 1., které se moc nepovedlo a není z něj poznat, že se jedná o velmi slušnou rybu, ale rozhodně to byla úplně jiná kategorie než 40 cm siveni, kteří se tu normálně chytají.
devil28: Jestli myslíš, že se ten siven, vyválený ve sněhu, raduje z toho, že jsi ho pustil, tak věz, že není moc velká pravděpodobnost, že to přežije. Je lépe ryby fotit v namočené ruce, v dírce nebo na podložce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:12® devil28
- Datum lovu: 15.02.2010 | Revír: Soukromý revír černošin | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Siven 43cm,trvalo mi cca 15min než jsem tohoto krasavce zdolal.Vlasec 10 a nástraha marmyska Vladimir v konbinaci s micro smačkem od Red Bass.Siven byl zpět po vyfocení vrácen vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. února 2010 ve 20:06® devil28
- Datum lovu: 15.02.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Siven 43cm,trvalo mi cca 15min než jsem tohoto krasavce zdolal.Vlasec 10 a nástraha marmyska Vladimir v konbinaci s micro smačkem od Red Bass.Siven byl zpět po vyfocení vrácen vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. února 2010 v 9:20® Petula
-
únor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. února 2010 v 9:19® Petula
-
únor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. února 2010 ve 21:20® romy01
- Datum lovu: 13.2.2010 | Revír: soukromý-Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Kudlička 35,ale radost udělala
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. února 2010 ve 13:21® Řízek
- Datum lovu: 15.1.2010
Druhy pokus o vlozeni
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 12:21:41 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. února 2010 ve 13:11® Řízek
- Datum lovu: 15.1.2010
Tak taky pridavam foto vodniho ptactva
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 12:12:55 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 ve 22:35® libryb
- Datum lovu: 16.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Včera na Litavce ani ťuk a dnes jinde za hoďku 10 tlouštíků. Nádhera!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 ve 21:47® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řeka
Já jsem si dnes užil fajn procházku u vody s foťákem, abych se po nemoci rozhýbal. Řeka je stále v klidnějších partiích zamrzlá. Na popud kolegy řízka jsem vyrazil očíhnout kormorány, ale narazil jsem jen na jednu skupinku, ke které se nešlo víc přiblížit. Morčáků podle toku také lítá dost. Snad nejsou ty ryby hloupé a někde se schovají. Dost jsem se prošel a s fotobatohem na zádech zamířil do centra, kde jsem chvilku fotit kachny. Poté jsem navštívil místní rybářskou prodejnu a koupil si pár suvenýrů do následující sezony. U parkoviště jsem do sebe hodil hambáče a mazal se projít ještě na jinou lokalitu. Vyfotil jsem si tam nové wobllery, cournul se a mazal domů. Musím říct že na chování kachen je poznat že jaro je za dveřmi, sluníčko už má taky sílu, hurá!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.