Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:46® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řekaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:45® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řekaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:44® Libor
- Úterý 16. února 2010 v 18:33® mira.ll
- Datum lovu: 16.2.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Marmyškování
Dneska bylo tak krásné počasí, že mi to nedalo a na chvilku jsem si šel pohrát s marmyškou k rybníku. Záběr byl jen jeden.Čekal bych okounka nebo plotičku, ale byl to sumeček americký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 v 15:03profil byl smazán
- Datum lovu: 13.2.2010 | Způsob lovu: Marmyškování
Tak se mi o vikendu podarilo „umarmyskovat“ nadherneho jesetera (odhadem 120cm) boj jak prase a na 0,12mm vlasci opravdu blazinec. (pak at mi nekdo tvrdi ze ryby v zime moc nebojuji), akorat nemam bohuzel fotecku, jelikoz jsem nechtel pouzit zbytecne hrubou silu abych ho dostal ven skrz 18cm dirku – tam se mu vlezl jen castecne cumak.. pral jsem si aby hlavne to dlouhe zdolavani prezil.. Potom co jsem zarazil ruku pod led az po rameno a snazil jsem se ho vyhackovat, jsem byl rad, ze jsem to prezil ja
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 14:10:55 uživatelem .nadherny zazitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. února 2010 ve 20:17® libryb
- Datum lovu: 15.2.2010 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem zašel prvně na Litavku a ani ťuk. Letos už i tam zalítávaj kormoráni, tak to snad nevyžrali. Nakonec jsem vyfotil aspoň Nutrii říční.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 23:35® frenki
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Něco ze včerejší dírkované:-p
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 22:35:49 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 22:44® jersey
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Račický kanál | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Hmmm…čistý zero, není každej den posvícení.Příště to bude úplně jiný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 21:14® shorty
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Hmmm.....tak dneska bezrybka, ale dalo se v klidu snít, bylo krásné počásko, a nic nerušilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 18:51® libryb
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na hloubce za hoďku a půl jedna ploťka, pak na mělčí vodě za půl hoďky asi osm tlouštíků. Žrali rohlík jak v létě. parádní den, viděl jsem asi čtyřikrát ledňáčka, bohužel i kormorány a pak nějakého dravce,dokonce snad sokola,jak chytl poštolku. nebýt té zimy tak fakt paráda! Podotýkám, že vše ve městě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 18:43® Dejwík2504
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Tam, kde nám nic nebralo
Dnes jsme se Spikem vyrazily ´´najisto´´…mysleli jsme, že dneska už nějakou rybu konečně chytneme. Vystřídali jsme 4 místa, ale nikde nic. Holt musíme počkat až se oteplí…Ryby nás doslova provokovaly. Viděli jsme je jak si v klídku jezdí tak půl metru pod hladinou a evidentně si z nás nedělaly velkou hlavu. Sem tam nějaká rybka zavadila o háček,ale to bylo tak všechno. Takže jsme po 8mi hodinách snažení šli zklamaní dom.
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 17:45:59 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 14:51® vagi
- Datum lovu: tento víkend | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak aby to tu nezelo prázdnotou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 13:25® Tycoon
- Datum lovu: 13.02. | Revír: Wondrlakes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
V sobotu se mi celkem dařilo ze začatku jsem chytal se splávkama 6 ryb vytažených a asi 5 ryb mi spadlo.Potom když braní ustvalo převázal jsem na smáčka na toho jsem chytl asi 15 sivenů a hafo nesekatelných záběrů.Ten smáček dostal pořádně za uši od těch malých zoubků. Kupoval jsem ho na letošním for fishingu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 0:19® shadys
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dnes moje prvni dirkovana s cistou nulou ale pekne sme si to uzili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. února 2010 ve 23:47® osprey
- Datum lovu: 13.2. 2010 | Revír: to je jedno, stejně bych dopadl doma na zahradě:-) | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se po týdnu hrbení kolem klávesnice vypravil vysmrádnout k vodě a chytit rybu do zdejší prázdnotou zející rubriky.
Nechtělo se mi někde sedět, potřeboval jsem nachodit nějaké kilometry a pořádně vyvětrat. A to je taky to jediné, co se mi podařilo.
Minule, když jsem ještě něco chytil, jsem viděl pár kamenů čerstvě lízlých od ostroretek. Dnes jsou ty škrábance zanesené, nepřibylo nic. Ryby nežerou – aspoň ne aktivně. Dám si pauzu, dkoud se počasí výrazně nezmění.
Úlovek sem vložím aspoň fotografický, když už lepší nebyl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:48® Leník
- Datum lovu: 10.2.2010 | Revír: Kukalák Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera pohodová dirkovačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. února 2010 v 18:50® shorty
- Datum lovu: 11.2.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Račice dneska nic moc, zima a foukalo jak v rusku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 23:48® mira.ll
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ráno než jsme vyjeli na dírkovanou , jsem si chtěl chytit nějakou rybičku do čeřínku a vytáhnul jsem štiku bez mála šedesátku. A to hned dvakrát za sebou ! A čudlu samozřejmě žádnou. Ale marmyšky na duháky fungovaly. I má holka si čtyři kousky vytáha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 20:30® osprey
- Datum lovu: 7.2. 2010 | Revír: hlavně, že byl bez ledu - aspoň místy | Způsob lovu: Plavaná
A pak že nerostou…
Zoufalá snaha uhasit absťák a ke všemu ještě v nástupu výrazného ochlazení, kupodivu slavila úspěch.
Cestou od vlaku jsem šel ještě frajersky bez rukavic, ale teplota padala tak rychle, že ještě než jsem došel k vodě, tak jsem si je rád vzal a u vody bych už bez nich dlouho nevydržel. Foukal vítr, poletoval sníh a ryby byly apatické, jak jen to dokázaly. Nicméně sem tam si některá zobla – ovšem výhradně jelci, kteří v dané lokalitě rozhodně nedominují. Nakonec tři tloušti kolem 45 cm a dva proudníci.
Chválím dole kolegu s nickem libryb za focení na pdložce. Já odháčkovával ve vodě, kromě proudníků. Mimo jiné i proto, že by mi jinak upadla ruka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 20:15® vagi
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Sobotní pohodové dírky v Černošíně. Smáček na marmyšce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 12:43® hraji
- Datum lovu: 6. 2. 2010 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Krátká vycházka spíš za účelem vyvětrání než kvůli dlouhému lovu ryb. Za hodinku a půl jsem chytil tři siveny a tři duháky, potěšilo mně, že většina ryb byla chycena na marmyšku. Přece jen je to trošku akčnější. Ale tekoucí nezamrzlá voda je přece jen lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 ve 22:20® libryb
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne hodinku a půl plavaná rohlík s hnojáčkem. Moje první letošní ryby 4 tloušti a jeden duhák. Všichni si plavou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 v 18:05® bjucek
- Datum lovu: 6.2.10 | Revír: mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes v mirošovicích pohoda. Povedlo se 7 kusů PD + 4 mi popadali. Vše na smáčka. Měl jsem stranou hozenej druhej proutek na těsto nebo červíky, ale bez úspěchu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 v 17:44® jersey
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Pilský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes sympatické závody na Pilském rybníku.Prima nálada, sqělé občerstvení, fajn ceny a jako závdavek dostal každý něco pro zahřátí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. února 2010 v 16:50® HaD
-
Chytáte na dírkách? Věděli jste, že se dá vnadit i obyčejnou pokličkou či skořápkami z vajec? Chcete vidět pod vodou, jak na to ryby reagují?
Uvařte si horký čaj, pohodlně se usaďte a pojďte s námi do zimy!.
Video: http://www.chytej.cz/…a_videa/800/
Reportáž je sestřihem stejnojmeného filmu z Edice CHYTEJ.cz. viz.- http://edice.chytej.cz/…kach_102_min .
Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 17:06:39 administrátorem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:15® osprey
- Datum lovu: 4.2. 2009 | Revír: kde to zrovna rozmrzlo | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl dneska vyléčen z optimismu. Voda jako křišťál, zoncna rumplovala a ryby, jak jen trochu mohly, zalezly před tou spoustou světla pod led nebo kam. Moc chytatelných míst jsem navíc nenašel.
Ubíjející dřina a pořád nic. Nakonec se zatáhlo a v závěru vycházky přišel jeden čestný úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. února 2010 ve 21:02® Dejwík2504
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 3. února 2010 ve 21:00® Dejwík2504
- Datum lovu: 16.1 a 23.1 | Revír: U vody :) | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se konečně zmohl dát sem fotky z prvních vycházek v roce…první se dala, bylo –1°C. Pak se objevilo slunko a trochu se oteplilo. Sice jsem skončil jako bezrybka, ale nevadí. Druhá vycházka byla podstatně chladnější… při –8°C jsem chytal snad poprvé. Tato chytačka dopadla stejně jak první a proto ještě víc těším až sleze sníh a bude teplo. Aspoň jsem udělal pár fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. února 2010 ve 21:02® Řízek
- Datum lovu: 2.2.2010 | Revír: Berounka 3
Dnešní procházka kolem Berounky.Jsou zde kormoráni, kteří plení řeku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. ledna 2010 ve 21:30® shorty
- Datum lovu: 31.01.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
to jersey : kecy v kleci, bráško, po tvém odjezdu 2× siven
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.