Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. února 2010 ve 13:11® Řízek
- Datum lovu: 15.1.2010
Tak taky pridavam foto vodniho ptactva
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 12:12:55 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 ve 22:35® libryb
- Datum lovu: 16.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Včera na Litavce ani ťuk a dnes jinde za hoďku 10 tlouštíků. Nádhera!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 ve 21:47® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řeka
Já jsem si dnes užil fajn procházku u vody s foťákem, abych se po nemoci rozhýbal. Řeka je stále v klidnějších partiích zamrzlá. Na popud kolegy řízka jsem vyrazil očíhnout kormorány, ale narazil jsem jen na jednu skupinku, ke které se nešlo víc přiblížit. Morčáků podle toku také lítá dost. Snad nejsou ty ryby hloupé a někde se schovají. Dost jsem se prošel a s fotobatohem na zádech zamířil do centra, kde jsem chvilku fotit kachny. Poté jsem navštívil místní rybářskou prodejnu a koupil si pár suvenýrů do následující sezony. U parkoviště jsem do sebe hodil hambáče a mazal se projít ještě na jinou lokalitu. Vyfotil jsem si tam nové wobllery, cournul se a mazal domů. Musím říct že na chování kachen je poznat že jaro je za dveřmi, sluníčko už má taky sílu, hurá!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 ve 21:46® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řekaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:45® Libor
- Datum lovu: 16.02.2010 | Revír: řekaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:44® Libor
- Úterý 16. února 2010 v 18:33® mira.ll
- Datum lovu: 16.2.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Marmyškování
Dneska bylo tak krásné počasí, že mi to nedalo a na chvilku jsem si šel pohrát s marmyškou k rybníku. Záběr byl jen jeden.Čekal bych okounka nebo plotičku, ale byl to sumeček americký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. února 2010 v 15:03profil byl smazán
- Datum lovu: 13.2.2010 | Způsob lovu: Marmyškování
Tak se mi o vikendu podarilo „umarmyskovat“ nadherneho jesetera (odhadem 120cm) boj jak prase a na 0,12mm vlasci opravdu blazinec. (pak at mi nekdo tvrdi ze ryby v zime moc nebojuji), akorat nemam bohuzel fotecku, jelikoz jsem nechtel pouzit zbytecne hrubou silu abych ho dostal ven skrz 18cm dirku – tam se mu vlezl jen castecne cumak.. pral jsem si aby hlavne to dlouhe zdolavani prezil.. Potom co jsem zarazil ruku pod led az po rameno a snazil jsem se ho vyhackovat, jsem byl rad, ze jsem to prezil ja
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 14:10:55 uživatelem .nadherny zazitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. února 2010 ve 20:17® libryb
- Datum lovu: 15.2.2010 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem zašel prvně na Litavku a ani ťuk. Letos už i tam zalítávaj kormoráni, tak to snad nevyžrali. Nakonec jsem vyfotil aspoň Nutrii říční.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 23:35® frenki
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Něco ze včerejší dírkované:-p
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 22:35:49 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 22:44® jersey
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Račický kanál | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Hmmm…čistý zero, není každej den posvícení.Příště to bude úplně jiný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 21:14® shorty
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Hmmm.....tak dneska bezrybka, ale dalo se v klidu snít, bylo krásné počásko, a nic nerušilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 18:51® libryb
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na hloubce za hoďku a půl jedna ploťka, pak na mělčí vodě za půl hoďky asi osm tlouštíků. Žrali rohlík jak v létě. parádní den, viděl jsem asi čtyřikrát ledňáčka, bohužel i kormorány a pak nějakého dravce,dokonce snad sokola,jak chytl poštolku. nebýt té zimy tak fakt paráda! Podotýkám, že vše ve městě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 18:43® Dejwík2504
- Datum lovu: 14.2.2010 | Revír: Tam, kde nám nic nebralo
Dnes jsme se Spikem vyrazily ´´najisto´´…mysleli jsme, že dneska už nějakou rybu konečně chytneme. Vystřídali jsme 4 místa, ale nikde nic. Holt musíme počkat až se oteplí…Ryby nás doslova provokovaly. Viděli jsme je jak si v klídku jezdí tak půl metru pod hladinou a evidentně si z nás nedělaly velkou hlavu. Sem tam nějaká rybka zavadila o háček,ale to bylo tak všechno. Takže jsme po 8mi hodinách snažení šli zklamaní dom.
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 17:45:59 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 14:51® vagi
- Datum lovu: tento víkend | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak aby to tu nezelo prázdnotou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 ve 13:25® Tycoon
- Datum lovu: 13.02. | Revír: Wondrlakes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
V sobotu se mi celkem dařilo ze začatku jsem chytal se splávkama 6 ryb vytažených a asi 5 ryb mi spadlo.Potom když braní ustvalo převázal jsem na smáčka na toho jsem chytl asi 15 sivenů a hafo nesekatelných záběrů.Ten smáček dostal pořádně za uši od těch malých zoubků. Kupoval jsem ho na letošním for fishingu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. února 2010 v 0:19® shadys
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dnes moje prvni dirkovana s cistou nulou ale pekne sme si to uzili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. února 2010 ve 23:47® osprey
- Datum lovu: 13.2. 2010 | Revír: to je jedno, stejně bych dopadl doma na zahradě:-) | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se po týdnu hrbení kolem klávesnice vypravil vysmrádnout k vodě a chytit rybu do zdejší prázdnotou zející rubriky.
Nechtělo se mi někde sedět, potřeboval jsem nachodit nějaké kilometry a pořádně vyvětrat. A to je taky to jediné, co se mi podařilo.
Minule, když jsem ještě něco chytil, jsem viděl pár kamenů čerstvě lízlých od ostroretek. Dnes jsou ty škrábance zanesené, nepřibylo nic. Ryby nežerou – aspoň ne aktivně. Dám si pauzu, dkoud se počasí výrazně nezmění.
Úlovek sem vložím aspoň fotografický, když už lepší nebyl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:48® Leník
- Datum lovu: 10.2.2010 | Revír: Kukalák Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera pohodová dirkovačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. února 2010 v 18:50® shorty
- Datum lovu: 11.2.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Račice dneska nic moc, zima a foukalo jak v rusku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 23:48® mira.ll
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ráno než jsme vyjeli na dírkovanou , jsem si chtěl chytit nějakou rybičku do čeřínku a vytáhnul jsem štiku bez mála šedesátku. A to hned dvakrát za sebou ! A čudlu samozřejmě žádnou. Ale marmyšky na duháky fungovaly. I má holka si čtyři kousky vytáha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 20:30® osprey
- Datum lovu: 7.2. 2010 | Revír: hlavně, že byl bez ledu - aspoň místy | Způsob lovu: Plavaná
A pak že nerostou…
Zoufalá snaha uhasit absťák a ke všemu ještě v nástupu výrazného ochlazení, kupodivu slavila úspěch.
Cestou od vlaku jsem šel ještě frajersky bez rukavic, ale teplota padala tak rychle, že ještě než jsem došel k vodě, tak jsem si je rád vzal a u vody bych už bez nich dlouho nevydržel. Foukal vítr, poletoval sníh a ryby byly apatické, jak jen to dokázaly. Nicméně sem tam si některá zobla – ovšem výhradně jelci, kteří v dané lokalitě rozhodně nedominují. Nakonec tři tloušti kolem 45 cm a dva proudníci.
Chválím dole kolegu s nickem libryb za focení na pdložce. Já odháčkovával ve vodě, kromě proudníků. Mimo jiné i proto, že by mi jinak upadla ruka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 20:15® vagi
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Sobotní pohodové dírky v Černošíně. Smáček na marmyšce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. února 2010 ve 12:43® hraji
- Datum lovu: 6. 2. 2010 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Krátká vycházka spíš za účelem vyvětrání než kvůli dlouhému lovu ryb. Za hodinku a půl jsem chytil tři siveny a tři duháky, potěšilo mně, že většina ryb byla chycena na marmyšku. Přece jen je to trošku akčnější. Ale tekoucí nezamrzlá voda je přece jen lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 ve 22:20® libryb
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne hodinku a půl plavaná rohlík s hnojáčkem. Moje první letošní ryby 4 tloušti a jeden duhák. Všichni si plavou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 v 18:05® bjucek
- Datum lovu: 6.2.10 | Revír: mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes v mirošovicích pohoda. Povedlo se 7 kusů PD + 4 mi popadali. Vše na smáčka. Měl jsem stranou hozenej druhej proutek na těsto nebo červíky, ale bez úspěchu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. února 2010 v 17:44® jersey
- Datum lovu: 6.2.2010 | Revír: Pilský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes sympatické závody na Pilském rybníku.Prima nálada, sqělé občerstvení, fajn ceny a jako závdavek dostal každý něco pro zahřátí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. února 2010 v 16:50® HaD
-
Chytáte na dírkách? Věděli jste, že se dá vnadit i obyčejnou pokličkou či skořápkami z vajec? Chcete vidět pod vodou, jak na to ryby reagují?
Uvařte si horký čaj, pohodlně se usaďte a pojďte s námi do zimy!.
Video: http://www.chytej.cz/…a_videa/800/
Reportáž je sestřihem stejnojmeného filmu z Edice CHYTEJ.cz. viz.- http://edice.chytej.cz/…kach_102_min .
Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 17:06:39 administrátorem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:15® osprey
- Datum lovu: 4.2. 2009 | Revír: kde to zrovna rozmrzlo | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl dneska vyléčen z optimismu. Voda jako křišťál, zoncna rumplovala a ryby, jak jen trochu mohly, zalezly před tou spoustou světla pod led nebo kam. Moc chytatelných míst jsem navíc nenašel.
Ubíjející dřina a pořád nic. Nakonec se zatáhlo a v závěru vycházky přišel jeden čestný úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. února 2010 ve 21:02® Dejwík2504
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.