Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:30® shorty
- Datum lovu: 31.01.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
to jersey : kecy v kleci, bráško, po tvém odjezdu 2× siven
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. ledna 2010 ve 21:12® jersey
- Datum lovu: 31.01.2010 | Revír: veslařský kanál Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Super počasí, mooc příjemný posezení, tak ani bezrybka nevadila…viď brácho?
Tento příspěvek byl editován 31.1.2010 20:13:36 uživatelem jersey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. ledna 2010 v 18:52® Luda
- Datum lovu: 31.1.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Pár záběrů bylo. Počasí taky. Akorát mi pak zamrzly očka a zlomil se mi vlasec
Tento příspěvek byl editován 31.1.2010 17:52:28 uživatelem Luda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. ledna 2010 ve 14:37® spike
-
Dnes na rybách bez záběru, ke konci chytačky přiletěli 2 labutě a tak jsem jim naházel spařený rohlík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. ledna 2010 v 8:58® adam
- Datum lovu: 22.1.2010 | Revír: zitnoostrovske kanaly | Způsob lovu: Plavaná
uz delsi dobu je to tady takove smutne tak sem neco dam,…nasli jsme s brachou kanal ktery nezamrza ani v –10, hemzilo se to tam rybama,hlavne karasama..bylo tam asi 5321258 ryb..moc nezrali ale par jsme chytili..to byla metrova vlna kdy se vybrali jednim smerem. Podivejte se do videi jaky spusob rybolovu vynalezl jeden mistni rybar..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. ledna 2010 ve 23:48® mira.ll
- Datum lovu: 24.1.2010 | Revír: rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem si letos prvně zadírkoval a docela úspěšně. Ven se podívaly čtyři štičky (45–55cm) a asi tak osm kousků plotiček.Super fiška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. ledna 2010 v 19:11® spike
- Datum lovu: 23.1.2010 | Způsob lovu: Feeder
Rtuť teploměru se dnes zastavila na –7°C a tak jsem vyjel na ryby. Na hladině bylo hodně ledových ker, které pomalu unášel proud. Nakonec jsem si ale vyhlídl u soutoku místo kde kry nepluly a já si mohl v klidu nahodit. Po půlhodině chytání přišel záběr. Než jsem vytáhl ruky z kapes ryba nástrahu pustila a zásek šel doprázdna. Další hodinu chytačky už se nic nedělo a tak jsem po západu slunce jel domů.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:11:55 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. ledna 2010 v 18:51® Tycoon
- Datum lovu: 23.01.2010 | Revír: Wondrlakes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Poprvé v životě na dírkách.2× siven(40,35) 2× pstruh(37,30 menšího jsem pustil) asi 5 ryb mi spadlo a asi 3 záběry jsem prospal.Červiky ani sýr jse jim nelíbil u mě bodovala pařená houska.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. ledna 2010 v 18:26® Sander
- Datum lovu: 23. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Nezbylo moc času, ale vidina úlovku první letošní fišky byla silnější. Na plavky to zrovna nebylo, v autě mi svítilo krásných –7°C. Vše jsem vsadil na jeden krátký úsek, kupodivu nebyl pod ledem. První průšvih byla záměna cívky s 0,10 vlascem za 0,16. Druhý byl ten, že jsem neměl ani na co chytat, v báglu zbyl rohlík ze středy, namazán česnekovou pomazánkou. Třetí, a vůbec největší průšvih, byla právě zde lovící vydra. Sečteno podtrženo, jedna ulovená ryba by byl zázrak a na ty já nevěřím.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:49:27 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. ledna 2010 v 7:33® kostnak
-
najviac mrzi odkusnuta stuka okolo 70 uz pod nohami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. ledna 2010 v 7:27® kostnak
-
este foto k vcerajsej vlacke
Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 06:28:54 uživatelem kostnak.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. ledna 2010 ve 21:02® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Vír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
tož dneska sjem rafinovaně vyrazili na dírky, rafinovaně proto, že ryby budou čerstvé a nepopíchané. Nemělo to chybu, na mé dírce nikdo nedosáhl záběru, ato jsem tam šel se slovy: Zde je krvavý led, to je to pravé místo. Za 5 hodin lovu marmyška zero, nymfa zero, splávek s masňákem se 1× potopil o 2cm, pak jsem měl jedno slušné potopení, ale zero. Když jsem skládal židlu, tak se prut rozjel k vodě, takže ho zasekl kolega, rybu z 50% zdolal a pak jsem mu to zabavil. Prostě slabota, ale pěkně jsem si odpočal, až jsem z toho unavený.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. ledna 2010 v 19:22® osprey
- Datum lovu: léto | Revír: voda sladká i slaná | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Protože je zima a úlovků málo, snad se tu snesou i tyhle moje lovecké úspěchy. Vzhledem k vysoce sportovnímu charakteru lovu, realizovanému Chyť a pusť i tvrdé obraně obou úlovků si jejich snímky podle mého názoru místo v této rubrice zaslouží (zvlášť ten exot byl mimořádně zarputilý).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. ledna 2010 v 18:04® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnesna vlacka bola, ako listovanie v atlase ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:04® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
Tento příspěvek byl editován 21.1.2010 13:04:54 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. ledna 2010 ve 21:02® osprey
- Datum lovu: 19.1. 2009 | Revír: od oka k oku | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem ani nechtěl jít na ryby. Ale vystrčil jsem hlavu z okna, abych viděl, jak padají laviny.
Čuchl jsem, nasál vzduch a musel jsem jít, bo se mi zdálo, že je to ono. Chtěl jsem něco pěkného a snad se i zadařilo. na naše poměry tedy určitě.
Vyfotil jsem si jesena 46 cm (na toho jsem vzal metr) a ostrou, která nemohla být o moc menší. Plus něco málo navrch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. ledna 2010 v 8:40® adam
- Datum lovu: 17.1.2010 | Revír: hron | Způsob lovu: Feeder
Včera jsme se s brachou vypravili na Hron,coz je asi 70km od komarna, Bracha znal samozdrejme misto kde v teto dobe ryby asi budou..dobre jsme si zachytali,teplota –1, mezi hromadou falesnych zaberu se nasli i ryby ktere nase červy sezrali..chytili jsme 10 ostroretek, a měli 2 kontroli, Uz jsem nazbiral 4kontroli od zacatku roku,a to jsem byl na rybach 6×
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. ledna 2010 v 18:05® Sander
- Datum lovu: 17. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilkový pokus o první fišku dopadl dle očekávání, tzn. bez záběru. V proudech není ani šupina, sebemenší tišinky pod ledem.
S chutí bych tu zimu už poslal do řiti.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 17:06:17 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. ledna 2010 v 16:48® sethy
- Datum lovu: 17.1.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem po Ospreyově vzoru vyrazil k vodě. Za hodku (pak už jsem byl absolutně zmrzlej) jsem pochytal cca 20–30 tloustaku (15–25cm) a dva potočaky cca 25–30cm. I kvuli nim jsem mel bezprotihroty a tak i pár ryb spadlo. Zarazilo mě, že ryby sbíraly i z hladiny a měl jsem i pár ataků na splávek:) Solidní chytačka:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. ledna 2010 v 0:44® cercer
- Datum lovu: dneska | Způsob lovu: Plavaná
taky jedna aktuální…dnes s CePem na rybách..moc to nešlo ale počasí vyšlo a tak to bylo vcelku příjemně strávené odpoledne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 ve 20:45® Raf
- Datum lovu: 16.1.2010 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ráno jsem si byl chvíli provětrat na dírkách v Dolních Jirčanech. A povedla se krásná ryba – duhák 63 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 ve 20:42® osprey
- Datum lovu: 16.1. 2009 | Revír: skoro zamrzlej - ale jen skoro | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si byl po regulově vzoru zkontrolovat s foťákem ryby. Dost jsem se nadřel, abych nemusel fotit jen zimní scenérie, ale pár šupinatých fotek mám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 ve 20:21® regulus
- Datum lovu: Dneska | Revír: Někde v lese
Tak jsem si byl zkontrolovat rybičky, s foťákem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 v 15:57® balda9
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. ledna 2010 v 0:51® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 v 0:29® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
.. a bavilo ich to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. ledna 2010 v 0:11® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
skuska novej povolenky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 15. ledna 2010 v 17:54profil byl smazán
- Datum lovu: 15.1. | Způsob lovu: Marmyškování
Pár fotek z dnešní výpravy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. ledna 2010 v 19:32® adam
- Datum lovu: 10.1.2009 | Revír: balvansky kanal | Způsob lovu: Plavaná
tak jsme byli pokrtit moji novou celoslovenskou povolenku na jednom kanalu kde byl kousek rozmrzlej..chytali jsme hlavne plotice,par belic a 1ho karase…
foto les: apalsky poloostrov,narodni rezervace na soutoku Váhu a Staré Nitri…krasa i bez prutu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. ledna 2010 v 15:47® hecht
- Datum lovu: 9.1.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak Sander a Osprey už podali info o včerejší akci. Pokud srovnám včerejší aktivitu ryb, tak už jsem zažil lepší, ale i horší.Ukázalo se že nezáleželo jen na tom, že byl první termín v sezoně.Do aktivity zasáhlo více to, že ryba byla vysazena už víc jak měsíc, plus loňští ,,starousedlíci''.Výsledek to ovlivnilo tím, že už se nevrhali pořád na vše co nějak smrdělo, nebo se hýbalo.Nejhezčí rybu měl Sander, viz foto. Jak se říká, konec dobrý, všechno dobré.Ten dnešní konec byl jak by řekl Sander epesní, po mlynářsku – mňam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.