Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 31. ledna 2010 ve 21:30® shorty
shorty
Datum lovu: 31.01.2010 | Revír: Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

to jersey : kecy v kleci, bráško, po tvém odjezdu 2× siven

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 31. ledna 2010 ve 21:12® jersey
    jersey
    Datum lovu: 31.01.2010 | Revír: veslařský kanál Račice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Super počasí, mooc příjemný posezení, tak ani bezrybka nevadila…viď brácho? :-))

Tento příspěvek byl editován 31.1.2010 20:13:36 uživatelem jersey.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30697.jpg
      Neděle 31. ledna 2010 v 18:52® Luda
      Luda
      Datum lovu: 31.1.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Pár záběrů bylo. Počasí taky. Akorát mi pak zamrzly očka a zlomil se mi vlasec :-))

Tento příspěvek byl editován 31.1.2010 17:52:28 uživatelem Luda.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30696.jpg
        Pátek 29. ledna 2010 ve 14:37® spike
        spike

Dnes na rybách bez záběru, ke konci chytačky přiletěli 2 labutě a tak jsem jim naházel spařený rohlík.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30659.jpg
          Pátek 29. ledna 2010 v 8:58® adam
          adam
          Datum lovu: 22.1.2010 | Revír: zitnoostrovske kanaly | Způsob lovu: Plavaná

uz delsi dobu je to tady takove smutne tak sem neco dam,…nasli jsme s brachou kanal ktery nezamrza ani v –10, hemzilo se to tam rybama,hlavne karasama..bylo tam asi 5321258 ryb..moc nezrali ale par jsme chytili..to byla metrova vlna kdy se vybrali jednim smerem. Podivejte se do videi jaky spusob rybolovu vynalezl jeden mistni rybar..:-O

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30658.jpg
            Neděle 24. ledna 2010 ve 23:48® mira.ll
            mira.ll
            Datum lovu: 24.1.2010 | Revír: rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsem si letos prvně zadírkoval a docela úspěšně. Ven se podívaly čtyři štičky (45–55cm) a asi tak osm kousků plotiček.Super fiška :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30556.jpg
              Sobota 23. ledna 2010 v 19:11® spike
              spike
              Datum lovu: 23.1.2010 | Způsob lovu: Feeder

Rtuť teploměru se dnes zastavila na –7°C a tak jsem vyjel na ryby. Na hladině bylo hodně ledových ker, které pomalu unášel proud. Nakonec jsem si ale vyhlídl u soutoku místo kde kry nepluly a já si mohl v klidu nahodit. Po půlhodině chytání přišel záběr. Než jsem vytáhl ruky z kapes ryba nástrahu pustila a zásek šel doprázdna. Další hodinu chytačky už se nic nedělo a tak jsem po západu slunce jel domů.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:11:55 uživatelem spike.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30502.jpg
                Sobota 23. ledna 2010 v 18:51® Tycoon
                Datum lovu: 23.01.2010 | Revír: Wondrlakes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Poprvé v životě na dírkách.2× siven(40,35) 2× pstruh(37,30 m­enšího jsem pustil) asi 5 ryb mi spadlo a asi 3 záběry jsem prospal.Červiky ani sýr jse jim nelíbil u mě bodovala pařená houska.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30499.jpg
                  Sobota 23. ledna 2010 v 18:26® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 23. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Nezbylo moc času, ale vidina úlovku první letošní fišky byla silnější. Na plavky to zrovna nebylo, v autě mi svítilo krásných –7°C. Vše jsem vsadil na jeden krátký úsek, kupodivu nebyl pod ledem. První průšvih byla záměna cívky s 0,10 vlascem za 0,16. Druhý byl ten, že jsem neměl ani na co chytat, v báglu zbyl rohlík ze středy, namazán česnekovou pomazánkou. Třetí, a vůbec největší průšvih, byla právě zde lovící vydra. Sečteno podtrženo, jedna ulovená ryba by byl zázrak a na ty já nevěřím.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:49:27 administrátorem osprey.
                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30495.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30496.jpg
                    Sobota 23. ledna 2010 v 7:33® kostnak
                    kostnak

najviac mrzi odkusnuta stuka okolo 70 uz pod nohami:-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30490.jpg
                      Sobota 23. ledna 2010 v 7:27® kostnak
                      kostnak

este foto k vcerajsej vlacke

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 06:28:54 uživatelem kostnak.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30486.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30487.jpg
                        Pátek 22. ledna 2010 ve 21:02® Robur
                        Robur
                        Datum lovu: dnes | Revír: Vír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

tož dneska sjem rafinovaně vyrazili na dírky, rafinovaně proto, že ryby budou čerstvé a nepopíchané. Nemělo to chybu, na mé dírce nikdo nedosáhl záběru, ato jsem tam šel se slovy: Zde je krvavý led, to je to pravé místo. Za 5 hodin lovu marmyška zero, nymfa zero, splávek s masňákem se 1× potopil o 2cm, pak jsem měl jedno slušné potopení, ale zero. Když jsem skládal židlu, tak se prut rozjel k vodě, takže ho zasekl kolega, rybu z 50% zdolal a pak jsem mu to zabavil. Prostě slabota, ale pěkně jsem si odpočal, až jsem z toho unavený.

Pátek 22. ledna 2010 v 19:22® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: léto | Revír: voda sladká i slaná | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Protože je zima a úlovků málo, snad se tu snesou i tyhle moje lovecké úspěchy. Vzhledem k vysoce sportovnímu charakteru lovu, realizovanému Chyť a pusť i tvrdé obraně obou úlovků si jejich snímky podle mého názoru místo v této rubrice zaslouží (zvlášť ten exot byl mimořádně zarputilý).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30478.jpg
                            Pátek 22. ledna 2010 v 18:04® kostnak
                            kostnak
                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnesna vlacka bola, ako listovanie v atlase ryb:-)

Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:04® HaD
                              HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Tento příspěvek byl editován 21.1.2010 13:04:54 uživatelem HaD.
                                Úterý 19. ledna 2010 ve 21:02® osprey
                                osprey
                                Datum lovu: 19.1. 2009 | Revír: od oka k oku | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem ani nechtěl jít na ryby. Ale vystrčil jsem hlavu z okna, abych viděl, jak padají laviny.

Čuchl jsem, nasál vzduch a musel jsem jít, bo se mi zdálo, že je to ono. Chtěl jsem něco pěkného a snad se i zadařilo. na naše poměry tedy určitě.

Vyfotil jsem si jesena 46 cm (na toho jsem vzal metr) a ostrou, která nemohla být o moc menší. Plus něco málo navrch.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30448.jpg
                                  Pondělí 18. ledna 2010 v 8:40® adam
                                  adam
                                  Datum lovu: 17.1.2010 | Revír: hron | Způsob lovu: Feeder

Včera jsme se s brachou vypravili na Hron,coz je asi 70km od komarna, Bracha znal samozdrejme misto kde v teto dobe ryby asi budou..dobre jsme si zachytali,teplota –1, mezi hromadou falesnych zaberu se nasli i ryby ktere nase červy sezrali..chytili jsme 10 ostroretek, a měli 2 kontroli, Uz jsem nazbiral 4kontroli od zacatku roku,a to jsem byl na rybach 6×

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30420.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30421.jpg
                                    Neděle 17. ledna 2010 v 18:05® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 17. ledna 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Chvilkový pokus o první fišku dopadl dle očekávání, tzn. bez záběru. V proudech není ani šupina, sebemenší tišinky pod ledem.

S chutí bych tu zimu už poslal do řiti.

Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 17:06:17 uživatelem Sander.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30409.jpg
                                      Neděle 17. ledna 2010 v 16:48® sethy
                                      sethy
                                      Datum lovu: 17.1.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem po Ospreyově vzoru vyrazil k vodě. Za hodku (pak už jsem byl absolutně zmrzlej) jsem pochytal cca 20–30 tloustaku (15–25cm) a dva potočaky cca 25–30cm. I kvuli nim jsem mel bezprotihroty a tak i pár ryb spadlo. Zarazilo mě, že ryby sbíraly i z hladiny a měl jsem i pár ataků na splávek:) Solidní chytačka:)

Neděle 17. ledna 2010 v 0:44® cercer
                                        cercer
                                        Datum lovu: dneska | Způsob lovu: Plavaná

taky jedna aktuální…dnes s CePem na rybách..moc to nešlo ale počasí vyšlo a tak to bylo vcelku příjemně strávené odpoledne…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30388.jpg
                                          Sobota 16. ledna 2010 ve 20:45® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 16.1.2010 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Ráno jsem si byl chvíli provětrat na dírkách v Dolních Jirčanech. A povedla se krásná ryba – duhák 63 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30384.jpg
                                            Sobota 16. ledna 2010 ve 20:42® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 16.1. 2009 | Revír: skoro zamrzlej - ale jen skoro | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si byl po regulově vzoru zkontrolovat s foťákem ryby. Dost jsem se nadřel, abych nemusel fotit jen zimní scenérie, ale pár šupinatých fotek mám.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30383.jpg
                                              Sobota 16. ledna 2010 ve 20:21® regulus
                                              regulus
                                              Datum lovu: Dneska | Revír: Někde v lese

Tak jsem si byl zkontrolovat rybičky, s foťákem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30379.jpg
                                                Sobota 16. ledna 2010 v 15:57® balda9
                                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30364.jpg
                                                  Sobota 16. ledna 2010 v 0:51® kostnak
                                                  kostnak
                                                  Způsob lovu: Přívlač

.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30362.jpg
                                                    Sobota 16. ledna 2010 v 0:29® kostnak
                                                    kostnak
                                                    Způsob lovu: Přívlač

.. a bavilo ich to.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30361.jpg
                                                      Sobota 16. ledna 2010 v 0:11® kostnak
                                                      kostnak
                                                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

skuska novej povolenky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30359.jpg
                                                        Pátek 15. ledna 2010 v 17:54profil byl smazán
                                                        Datum lovu: 15.1. | Způsob lovu: Marmyškování

Pár fotek z dnešní výpravy.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30354.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30355.jpg
                                                          Úterý 12. ledna 2010 v 19:32® adam
                                                          adam
                                                          Datum lovu: 10.1.2009 | Revír: balvansky kanal | Způsob lovu: Plavaná

tak jsme byli pokrtit moji novou celoslovenskou povolenku na jednom kanalu kde byl kousek rozmrzlej..chytali jsme hlavne plotice,par belic a 1ho karase…pivo

foto les: apalsky poloostrov,narodni rezervace na soutoku Váhu a Staré Nitri…krasa i bez prutu

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30296.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30298.jpg
                                                            Neděle 10. ledna 2010 v 15:47® hecht
                                                            hecht
                                                            Datum lovu: 9.1.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak Sander a Osprey už podali info o včerejší akci. Pokud srovnám včerejší aktivitu ryb, tak už jsem zažil lepší, ale i horší.Ukázalo se že nezáleželo jen na tom, že byl první termín v sezoně.Do aktivity zasáhlo více to, že ryba byla vysazena už víc jak měsíc, plus loňští ,,starousedlí­ci''.Výsledek to ovlivnilo tím, že už se nevrhali pořád na vše co nějak smrdělo, nebo se hýbalo.Nejhezčí rybu měl Sander, viz foto. Jak se říká, konec dobrý, všechno dobré.Ten dnešní konec byl jak by řekl Sander epesní, po mlynářsku – mňam.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30235.jpg