Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 19:58® VODA
VODA
Datum lovu: 31.1209 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná

pak ze neberou:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29968.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:59® kety.vydra
    kety.vydra
    Datum lovu: 31.12. | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Rozloučení se sezónou bylo bez báběru,ale aspoň se vyvedlo počasí.Teď nastoupí kormoráni,nad přehradou jich kroužilo cca 150:-((

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:49® Zoles
      Zoles
      Datum lovu: 31.12 | Revír: káva | Způsob lovu: Plavaná

Nemam to ve zviku ale dnes jsem chytl píp.Mozna to je tim ze jsem ani nenahodil. Zkouknul jsem 3 reky a vse nechytatelne.Slany kafe v rekach nesnasim.Tomu rikam rozlouceni jak ma bejt. Vsem spolubojovnikum preji do noveho roku hodne zdrvi a hodne ryb.pivo

Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 17:49:45 uživatelem Zoles.
        Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:14® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem se byl preci jen dnes rozloucit s mistni rekou, vydala mi jedinou rybu, coz sice za tu neco pres hodku lovu neni buhvico, ale potesila. Tak privlaci zdar a v novem roce jim zase natrhnete tlamky a nacechrejte ploutvicky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29950.jpg
          Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:28® dam
          dam
          Způsob lovu: Přívlač

Poslední letošní tlouštík na přívlač, přeji všem rybářům do Nového roku jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29948.jpg
            Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:27® BigMike
            Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední Lužnice nevydala nic. Strašně zakalená, zvedlá voda a brzy přišla i mlha. Cormorány jsem zdařile plašil, aby se za půl hodky vrátili a dělali jako by nic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29946.jpg
              Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 14:45® HaD
              HaD

Přejeme všem návštěvníků našeho serveru CHYTEJ.cz do roku 2010 hodně štěstí a především pevné zdraví!

http://www.chytej.cz/…0-chytej-cz/

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 14:44® Losfedos
                Losfedos
                Datum lovu: 31.12 | Způsob lovu: Přívlač

Posledni letosni vlacka.Bude to dlouha pauza az do 16.6.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29929.jpg
                  Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 14:07® libryb
                  libryb
                  Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Na závěr aspoň jedna silvestrovská štička

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29926.jpg
                    Čtvrtek 31. prosince 2009 v 11:55® Poldík
                    Poldík
                    Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak na závěr Cejn kolem čtyřiceti cm,krásná tečka za letošním rokem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29924.jpg
                      Středa 30. prosince 2009 ve 22:03® swashik
                      Datum lovu: 30.12. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

zdravim tak dnes vychazka k vode s tatou celkem uspech tatovi neco zacalo tahat za karaska,v tom záber na druhým prutu na žlutou kuličku a protože to hrozne klouzalo tak zavadil o prut s nastraženým karáskem.Na kuličku vytaženej tlouštík.Prut s karáskem nic po vytažení zjistil,že karásek přišel o celej ocas.Pak ještě 2 tloušti a 1 cejn celkem spolehliva rozlucka s vodou

tak petruv zdar a pristi rok at se vydari

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29915.jpg
                        Středa 30. prosince 2009 v 19:04® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni, pravdepodobne posledni rybacka tohoto roku se nesla ve znameni tloustu, 3 jsem vytahl, jeden se vypl tesne pred vylovenim a k tomu nekolik zaberu nezuzitkoval. Kolega lapil nejake okyse a kudlu a pripravil si na zitra sanderbaity s bolonkou. Pekny lov az na ten celoodpoledni dest. Priste to uz bude nejspis lov s rohlikem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29910.jpg
                          Středa 30. prosince 2009 v 19:00® Robur
                          Robur
                          Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: Sx

plavaná a položená tak jsem dnes ukončil sezónu, ještě se večer projdu se psem a odevzdám sumář. Pokus o mníka nevyšel, ale nikdy bych neřekl, že budu zakončovat 30. 12. v 18:00. Krásně tam bylo.

Voda, ty si dej předsevzetí do nového roku, že do Z lovu budeš psát o lovu. PO SIlvestru nebudu mrhat svým časem a jen to mažu. Hlavně že tam máš napsané, způsob lovu plavaná.

Středa 30. prosince 2009 v 18:15® Beer.Beda
                            Beer.Beda
                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní návštěva super úspěšného fleku byla opravdu super.Za 4 hodiny u vody chyceno ±40 ryb.nej tloušť 48 dále spousta plotic,cejnků, cejnů a tři podoustve.Prostě uzavření řeky jak má být.

Středa 30. prosince 2009 v 16:18® Ficak
                              Ficak
                              Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: Blanice-Vlašim | Způsob lovu: Plavaná

Ahoj lidi, dnes jsem se byl podívat na hodinku k vodě,a jen jedna rybička,ale prohnal jsem je :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29898.jpg
                                Úterý 29. prosince 2009 ve 20:47® mira.ll
                                mira.ll
                                Datum lovu: 29.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dneska bezrybka :-(( , ale jinak pěkná procházka . Jo vlasně jednu rybku jsem přece jen dostal – plastovou ze stromu :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29892.jpg
                                  Úterý 29. prosince 2009 v 19:18® kostnak
                                  kostnak
                                  Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes ma vanuz rozbil 11:3 a este sa pritom skodoradostne usmieval. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29885.jpg
                                    Úterý 29. prosince 2009 v 18:48® Bandog
                                    Bandog
                                    Datum lovu: 27-29.12.

3 dni Vranovska přehrada,cileně vlačka povedli se okouni i nějaka štika,Radek nam to ukazal :-)) štika 90cm/vracena spět/

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29883.jpg
                                      Úterý 29. prosince 2009 v 15:50® Poldík
                                      Poldík
                                      Datum lovu: 29.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem jako mnozí z vás vyrazil promrskat vodu.Sice jsem nic nechytil,ale zaregistroval jsem kuriózní věc.Na stromech nerostou jen jitrnice,ale i igelitky v kterých je rybářský odpad!!To už je fakt hustý,co někteří z nás vymyslí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29876.jpg
                                        Úterý 29. prosince 2009 v 15:42® MILHAUSKACHNA
                                        MILHAUSKACHNA
                                        Datum lovu: 28,12,2009 | Způsob lovu: Přívlač

nic jsem nechytl ale je tam pěkně

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29874.jpg
                                          Úterý 29. prosince 2009 ve 14:06® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 29.12.09 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rozloučení s letošním rokem.Počasí pěkné sluníčko svítilo od nuly mě zachránil okounek.Ale i tak pěkná chvíle u vody.

Úterý 29. prosince 2009 ve 12:33® golden carp
                                            Datum lovu: 28.12.09 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

vcera poprvé za zivot na dírkách byl to zazitek protoze se podemnou podlomit led a byl sem po ramena ve vode a byla dost studená a nakonec sme ulovily malého kapříka a dvy okyše(cca.35cm),…

Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:58® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 28.12.2009 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes z rana jsem vyrazil s dalsimi 3mi kolegy na Orleas, neznaje mistnich pomeru jsme meli v jednom z kolegu pruvodce, ktery na vyvezl na peknou zatoku, kde sam ulovil 2 mensi candaty a jednoho okyse, ja jsem pozdeji kontroval 3mi kousky okounu (nej cca 35) a par nezuzitkovanymi zabery, zbyli dva kolegove skoncili se zerem. Pekny to lov, za coz nasemu pruvodci velky dik, po delsi dobe jsem si sahl aspon na rybu :-)

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 22:00:11 uživatelem Scanix.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29865.jpg
                                                Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:16® frenki
                                                frenki
                                                Datum lovu: 27.12. | Revír: mrazivá voda | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme po dlouhé době, s Koudym vyrazili provětrat vláčaky, nějaké ryby jsme pochytali,a povedl se i jeden mamlas, joo proto mě to baví!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29860.jpg
                                                  Pondělí 28. prosince 2009 v 16:55® BigMike
                                                  Datum lovu: 28.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dopoledne ani ťukanec, odpoledne jedna štička, okolo zevlují hejna kormoránů – mám totál po náladě když je vidím! Štička už od nich také dostala co proto.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29845.jpg
                                                    Pondělí 28. prosince 2009 v 11:23® adam
                                                    adam
                                                    Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Plavaná

vcera na jine ricce to bylo slabsi, s brachou dohromady 28ryb…nic vetsiho.:-|

Pondělí 28. prosince 2009 v 11:18® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: 27.12.09 | Revír: Smědá MP | Způsob lovu: Muškaření

Vcera jsem vyjel s Monasterem naposledy prohnat Lipany a tak jsme diky doporuceni od Monfišáků vybrali Smědou MP. Rano ryby nejak stagnovaly tak jsme vyjeli dal, az na cesko polske hranice a tam pod jezem jsem vymusii za bricho cejny :-93; Potom jsme jeli zase na misto, kde jsme meli sicha s Monfišema a tam se mi povedli 3 Lipánci do 20cm.Pak nam kluci ukazali jak se chyta velka ryba a kazdej vyndal Lipana mezi 40–50cm.Krasny ryby a krasne barevny. Peknej den stravenej u vody jsme zakoncili U Medveda a nacpali se k prasknuti.

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 11:19:33 uživatelem Piranha.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29838.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29839.jpg
                                                        Pondělí 28. prosince 2009 v 8:15® Jistec
                                                        Jistec
                                                        Datum lovu: 27.12 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Dobrý den, včera jsem byl naposledy na candatech pod 1 zvíkovským mostem a muzu rici ze berou za 4 hodiny na mraze se podívalo ven 8 pěkných candatu. Brzy přidám fota do sveho profilu

Neděle 27. prosince 2009 ve 21:00® hraji
                                                          hraji
                                                          Datum lovu: 27.12.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes po obědě jsem zkusil nové místo, po počátečním ladění sestavy se na břeh podívalo pár hezkých ostroretek. Je potřeba je hledat v silném hlubokém proudu.