Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:32® adam
adam
Datum lovu: 10.1.2009 | Revír: balvansky kanal | Způsob lovu: Plavaná

tak jsme byli pokrtit moji novou celoslovenskou povolenku na jednom kanalu kde byl kousek rozmrzlej..chytali jsme hlavne plotice,par belic a 1ho karase…pivo

foto les: apalsky poloostrov,narodni rezervace na soutoku Váhu a Staré Nitri…krasa i bez prutu

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30296.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30298.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 10. ledna 2010 v 15:47® hecht
    hecht
    Datum lovu: 9.1.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak Sander a Osprey už podali info o včerejší akci. Pokud srovnám včerejší aktivitu ryb, tak už jsem zažil lepší, ale i horší.Ukázalo se že nezáleželo jen na tom, že byl první termín v sezoně.Do aktivity zasáhlo více to, že ryba byla vysazena už víc jak měsíc, plus loňští ,,starousedlí­ci''.Výsledek to ovlivnilo tím, že už se nevrhali pořád na vše co nějak smrdělo, nebo se hýbalo.Nejhezčí rybu měl Sander, viz foto. Jak se říká, konec dobrý, všechno dobré.Ten dnešní konec byl jak by řekl Sander epesní, po mlynářsku – mňam.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30235.jpg
      Neděle 10. ledna 2010 ve 14:53® Piranha
      Piranha
      Datum lovu: vcera | Revír: U Patloš | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Vcera dirkovajda u patlose.Ven sli jen duhaci, nic jinyho.Ale bylo fajn a sranda.Jo, to kdyz vozralej Monaster se mota po rybniku a spadne drzkou do dirky, tak to lezi smichy na zemi cela chytajici banda :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30232.jpg
        Neděle 10. ledna 2010 v 10:33® Petula
        Petula

2010

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30226.jpg
          Neděle 10. ledna 2010 v 10:32® Petula
          Petula

2010

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30223.jpg
            Neděle 10. ledna 2010 v 0:51® osprey
            osprey
            Datum lovu: 9.1. 2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsem byl s kolegy Sanderem a hechtem pokřtít svůj custom dírkový proutek. Vzhledem ke vzdálenosti a podmínkám jsme dorazili dost pozdě a aktivita ryb byla velmi slabá.

Většinu dne jsem zkoušel najít něco umělého, co by ryby vůbec byly ochotné sežrat. Majitelé nastražených červů, těst, rybek apod. jakž takž něco tahali, z vláčejících vynikal hecht se smáčkem v barvě neonky, který se rybám narozdíl od většiny ostatních nástrah docela líbil.

Nakonec jsem dostal tři záběry a dvě ryby (duhák a siven) skončily na ledu. Poctivě přiznám, že následně v igelitce.

Fotil jsem málo, byla taková zima, že mě to ani nebavilo. Pár fotek ale mám.

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 23:51:44 uživatelem osprey.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30219.jpg
              Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:59® osprey
              osprey
              Datum lovu: 5.1. 2009 | Revír: Ice river

V úterý jsem cestou z města natáhl trasu asi o 3 km a vzal to kolem řeky. Pěkné scenérie, ale k nahození to nesvádělo. Nadjezí zamrzlá, v proudech tuny plující tříště.

Ale místy se krajina dík námraze tvářila i celkem fotogenicky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30148.jpg
                Neděle 3. ledna 2010 ve 23:20® osprey
                osprey
                Datum lovu: 3.1. 2010 | Revír: vedle zasněženého pole | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl vyzkoušet novou povolenku. V rámci sebevzdělávání jsem nezačal plavanou jako obvykle, ale pro začátek jsem nahodil feeder. Protože jsem musel zapakovat přívlač a vyhrabat „nedravé techniky“, měl jsem v tom trošku bordel a nechal cívky s návazcovými materiály na stole. U vody jsem zjistil, že mám jen černý kmenový vlasec 0.14 mm. Jet pro návazcové vlasce domů, to už bych tam zůstal. Takže jsem tam dal tu čtrnáctku a čekal, co to udělá. Kupodivu, první záběr jsem dostal během 10 minut a proměnil – tlouštík. Druhého jsem nesekl a pak mi začaly brát jiné bílé ryby. A tam už jsem si s tou čtrnáckou neškrtl. Asi po dvou hodinách jsem přebil na plavanou. Za další dvě hodiny jsem měl dva záběry, jedna ryba se mi vypnula, druhou jsem zdolal – opět tlouštík, o něco větší než ten první.

Takže sezóna zahájena, ovšem pocity rozpačité. Podmínky nebyly špatné, ale asi už to neumím…

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 22:25:40 uživatelem osprey.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30064.jpg
                  Neděle 3. ledna 2010 ve 20:10® Dawee
                  Dawee
                  Datum lovu: 3. 1. 2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Plavaná

tak sem se dneska rozloučil se zimníma prázdninama

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30058.jpg
                    Neděle 3. ledna 2010 v 17:06® Char
                    Char
                    Datum lovu: 26.9.09 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Pár fotek z mého loučení se sezounou, povedlo se přes deset tlouštíků na rohlík.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30054.jpg
                      Neděle 3. ledna 2010 v 15:36® Kazan
                      Datum lovu: 3.1.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl vyvětrat novou povolenku, na Lužnici se splávečkem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30042.jpg
                        Pátek 1. ledna 2010 ve 13:21® Shrek
                        Shrek
                        Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Včera perfektní chytačka – dvě ostroretky 51 a 53 cm. K tomu jedna parma kolem 50 a další se mi vyhákla nad podběrákem, ta prý byla větší – chytačka naprosto parádní.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 23:50® Holajz2
                          Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: rybník Oborník | Způsob lovu: Plavaná

Odpoledne jsem byl na čerstvém vzduchu. Ryby se na mě úplně vykašlaly, ale procházka účel splnila.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:50® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se konečně utrhl, alespoň ukončit sezónu, když jsem se za celej rok k vodě skoro nedostal. No co, krásnej pobyt na čerstvým vzduchu, počasí sice moc kámoš nebylo, ale hovnochyt jsem nebyl.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29987.jpg
                              Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:25® Bandog
                              Bandog
                              Datum lovu: Dnes | Revír: Lhota u Černošina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

rozlučka se starym rokem a rybama :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29980.jpg
                                Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:00® VODA
                                VODA
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29972.jpg
                                  Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 20:58® VODA
                                  VODA
                                  Datum lovu: 31.1209 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná

pak ze neberou:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29968.jpg
                                    Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:59® kety.vydra
                                    kety.vydra
                                    Datum lovu: 31.12. | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Rozloučení se sezónou bylo bez báběru,ale aspoň se vyvedlo počasí.Teď nastoupí kormoráni,nad přehradou jich kroužilo cca 150:-((

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:49® Zoles
                                      Zoles
                                      Datum lovu: 31.12 | Revír: káva | Způsob lovu: Plavaná

Nemam to ve zviku ale dnes jsem chytl píp.Mozna to je tim ze jsem ani nenahodil. Zkouknul jsem 3 reky a vse nechytatelne.Slany kafe v rekach nesnasim.Tomu rikam rozlouceni jak ma bejt. Vsem spolubojovnikum preji do noveho roku hodne zdrvi a hodne ryb.pivo

Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 17:49:45 uživatelem Zoles.
                                        Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:14® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem se byl preci jen dnes rozloucit s mistni rekou, vydala mi jedinou rybu, coz sice za tu neco pres hodku lovu neni buhvico, ale potesila. Tak privlaci zdar a v novem roce jim zase natrhnete tlamky a nacechrejte ploutvicky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29950.jpg
                                          Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:28® dam
                                          dam
                                          Způsob lovu: Přívlač

Poslední letošní tlouštík na přívlač, přeji všem rybářům do Nového roku jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29948.jpg
                                            Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:27® BigMike
                                            Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední Lužnice nevydala nic. Strašně zakalená, zvedlá voda a brzy přišla i mlha. Cormorány jsem zdařile plašil, aby se za půl hodky vrátili a dělali jako by nic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29946.jpg
                                              Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:45® HaD
                                              HaD

Přejeme všem návštěvníků našeho serveru CHYTEJ.cz do roku 2010 hodně štěstí a především pevné zdraví!

http://www.chytej.cz/…0-chytej-cz/

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:44® Losfedos
                                                Losfedos
                                                Datum lovu: 31.12 | Způsob lovu: Přívlač

Posledni letosni vlacka.Bude to dlouha pauza az do 16.6.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29929.jpg
                                                  Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:07® libryb
                                                  libryb
                                                  Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Na závěr aspoň jedna silvestrovská štička

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29926.jpg
                                                    Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 12:55® Poldík
                                                    Poldík
                                                    Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak na závěr Cejn kolem čtyřiceti cm,krásná tečka za letošním rokem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29924.jpg
                                                      Středa 30. prosince 2009 ve 23:03® swashik
                                                      Datum lovu: 30.12. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

zdravim tak dnes vychazka k vode s tatou celkem uspech tatovi neco zacalo tahat za karaska,v tom záber na druhým prutu na žlutou kuličku a protože to hrozne klouzalo tak zavadil o prut s nastraženým karáskem.Na kuličku vytaženej tlouštík.Prut s karáskem nic po vytažení zjistil,že karásek přišel o celej ocas.Pak ještě 2 tloušti a 1 cejn celkem spolehliva rozlucka s vodou

tak petruv zdar a pristi rok at se vydari

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29915.jpg
                                                        Středa 30. prosince 2009 ve 20:04® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni, pravdepodobne posledni rybacka tohoto roku se nesla ve znameni tloustu, 3 jsem vytahl, jeden se vypl tesne pred vylovenim a k tomu nekolik zaberu nezuzitkoval. Kolega lapil nejake okyse a kudlu a pripravil si na zitra sanderbaity s bolonkou. Pekny lov az na ten celoodpoledni dest. Priste to uz bude nejspis lov s rohlikem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29910.jpg
                                                          Středa 30. prosince 2009 ve 20:00® Robur
                                                          Robur
                                                          Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: Sx

plavaná a položená tak jsem dnes ukončil sezónu, ještě se večer projdu se psem a odevzdám sumář. Pokus o mníka nevyšel, ale nikdy bych neřekl, že budu zakončovat 30. 12. v 18:00. Krásně tam bylo.

Voda, ty si dej předsevzetí do nového roku, že do Z lovu budeš psát o lovu. PO SIlvestru nebudu mrhat svým časem a jen to mažu. Hlavně že tam máš napsané, způsob lovu plavaná.