Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 10. ledna 2010 ve 14:53® Piranha
Piranha
Datum lovu: vcera | Revír: U Patloš | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Vcera dirkovajda u patlose.Ven sli jen duhaci, nic jinyho.Ale bylo fajn a sranda.Jo, to kdyz vozralej Monaster se mota po rybniku a spadne drzkou do dirky, tak to lezi smichy na zemi cela chytajici banda :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30232.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 10. ledna 2010 v 10:33® Petula
    Petula

2010

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30226.jpg
      Neděle 10. ledna 2010 v 10:32® Petula
      Petula

2010

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30223.jpg
        Neděle 10. ledna 2010 v 0:51® osprey
        osprey
        Datum lovu: 9.1. 2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsem byl s kolegy Sanderem a hechtem pokřtít svůj custom dírkový proutek. Vzhledem ke vzdálenosti a podmínkám jsme dorazili dost pozdě a aktivita ryb byla velmi slabá.

Většinu dne jsem zkoušel najít něco umělého, co by ryby vůbec byly ochotné sežrat. Majitelé nastražených červů, těst, rybek apod. jakž takž něco tahali, z vláčejících vynikal hecht se smáčkem v barvě neonky, který se rybám narozdíl od většiny ostatních nástrah docela líbil.

Nakonec jsem dostal tři záběry a dvě ryby (duhák a siven) skončily na ledu. Poctivě přiznám, že následně v igelitce.

Fotil jsem málo, byla taková zima, že mě to ani nebavilo. Pár fotek ale mám.

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 23:51:44 uživatelem osprey.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30219.jpg
          Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:59® osprey
          osprey
          Datum lovu: 5.1. 2009 | Revír: Ice river

V úterý jsem cestou z města natáhl trasu asi o 3 km a vzal to kolem řeky. Pěkné scenérie, ale k nahození to nesvádělo. Nadjezí zamrzlá, v proudech tuny plující tříště.

Ale místy se krajina dík námraze tvářila i celkem fotogenicky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30148.jpg
            Neděle 3. ledna 2010 ve 23:20® osprey
            osprey
            Datum lovu: 3.1. 2010 | Revír: vedle zasněženého pole | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl vyzkoušet novou povolenku. V rámci sebevzdělávání jsem nezačal plavanou jako obvykle, ale pro začátek jsem nahodil feeder. Protože jsem musel zapakovat přívlač a vyhrabat „nedravé techniky“, měl jsem v tom trošku bordel a nechal cívky s návazcovými materiály na stole. U vody jsem zjistil, že mám jen černý kmenový vlasec 0.14 mm. Jet pro návazcové vlasce domů, to už bych tam zůstal. Takže jsem tam dal tu čtrnáctku a čekal, co to udělá. Kupodivu, první záběr jsem dostal během 10 minut a proměnil – tlouštík. Druhého jsem nesekl a pak mi začaly brát jiné bílé ryby. A tam už jsem si s tou čtrnáckou neškrtl. Asi po dvou hodinách jsem přebil na plavanou. Za další dvě hodiny jsem měl dva záběry, jedna ryba se mi vypnula, druhou jsem zdolal – opět tlouštík, o něco větší než ten první.

Takže sezóna zahájena, ovšem pocity rozpačité. Podmínky nebyly špatné, ale asi už to neumím…

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 22:25:40 uživatelem osprey.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30064.jpg
              Neděle 3. ledna 2010 ve 20:10® Dawee
              Dawee
              Datum lovu: 3. 1. 2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Plavaná

tak sem se dneska rozloučil se zimníma prázdninama

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30058.jpg
                Neděle 3. ledna 2010 v 17:06® Char
                Char
                Datum lovu: 26.9.09 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Pár fotek z mého loučení se sezounou, povedlo se přes deset tlouštíků na rohlík.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30054.jpg
                  Neděle 3. ledna 2010 v 15:36® Kazan
                  Datum lovu: 3.1.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl vyvětrat novou povolenku, na Lužnici se splávečkem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img30042.jpg
                    Pátek 1. ledna 2010 ve 13:21® Shrek
                    Shrek
                    Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Včera perfektní chytačka – dvě ostroretky 51 a 53 cm. K tomu jedna parma kolem 50 a další se mi vyhákla nad podběrákem, ta prý byla větší – chytačka naprosto parádní.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 23:50® Holajz2
                      Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: rybník Oborník | Způsob lovu: Plavaná

Odpoledne jsem byl na čerstvém vzduchu. Ryby se na mě úplně vykašlaly, ale procházka účel splnila.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:50® regulus
                        regulus
                        Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se konečně utrhl, alespoň ukončit sezónu, když jsem se za celej rok k vodě skoro nedostal. No co, krásnej pobyt na čerstvým vzduchu, počasí sice moc kámoš nebylo, ale hovnochyt jsem nebyl.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29987.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29986.jpg
                          Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:25® Bandog
                          Bandog
                          Datum lovu: Dnes | Revír: Lhota u Černošina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

rozlučka se starym rokem a rybama :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29980.jpg
                            Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:00® VODA
                            VODA
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29972.jpg
                              Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 20:58® VODA
                              VODA
                              Datum lovu: 31.1209 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná

pak ze neberou:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29968.jpg
                                Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:59® kety.vydra
                                kety.vydra
                                Datum lovu: 31.12. | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Rozloučení se sezónou bylo bez báběru,ale aspoň se vyvedlo počasí.Teď nastoupí kormoráni,nad přehradou jich kroužilo cca 150:-((

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:49® Zoles
                                  Zoles
                                  Datum lovu: 31.12 | Revír: káva | Způsob lovu: Plavaná

Nemam to ve zviku ale dnes jsem chytl píp.Mozna to je tim ze jsem ani nenahodil. Zkouknul jsem 3 reky a vse nechytatelne.Slany kafe v rekach nesnasim.Tomu rikam rozlouceni jak ma bejt. Vsem spolubojovnikum preji do noveho roku hodne zdrvi a hodne ryb.pivo

Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 17:49:45 uživatelem Zoles.
                                    Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:14® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem se byl preci jen dnes rozloucit s mistni rekou, vydala mi jedinou rybu, coz sice za tu neco pres hodku lovu neni buhvico, ale potesila. Tak privlaci zdar a v novem roce jim zase natrhnete tlamky a nacechrejte ploutvicky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29950.jpg
                                      Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:28® dam
                                      dam
                                      Způsob lovu: Přívlač

Poslední letošní tlouštík na přívlač, přeji všem rybářům do Nového roku jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29948.jpg
                                        Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:27® BigMike
                                        Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední Lužnice nevydala nic. Strašně zakalená, zvedlá voda a brzy přišla i mlha. Cormorány jsem zdařile plašil, aby se za půl hodky vrátili a dělali jako by nic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29946.jpg
                                          Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:45® HaD
                                          HaD

Přejeme všem návštěvníků našeho serveru CHYTEJ.cz do roku 2010 hodně štěstí a především pevné zdraví!

http://www.chytej.cz/…0-chytej-cz/

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:44® Losfedos
                                            Losfedos
                                            Datum lovu: 31.12 | Způsob lovu: Přívlač

Posledni letosni vlacka.Bude to dlouha pauza az do 16.6.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29929.jpg
                                              Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:07® libryb
                                              libryb
                                              Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Na závěr aspoň jedna silvestrovská štička

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29926.jpg
                                                Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 12:55® Poldík
                                                Poldík
                                                Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak na závěr Cejn kolem čtyřiceti cm,krásná tečka za letošním rokem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29924.jpg
                                                  Středa 30. prosince 2009 ve 23:03® swashik
                                                  Datum lovu: 30.12. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

zdravim tak dnes vychazka k vode s tatou celkem uspech tatovi neco zacalo tahat za karaska,v tom záber na druhým prutu na žlutou kuličku a protože to hrozne klouzalo tak zavadil o prut s nastraženým karáskem.Na kuličku vytaženej tlouštík.Prut s karáskem nic po vytažení zjistil,že karásek přišel o celej ocas.Pak ještě 2 tloušti a 1 cejn celkem spolehliva rozlucka s vodou

tak petruv zdar a pristi rok at se vydari

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29915.jpg
                                                    Středa 30. prosince 2009 ve 20:04® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni, pravdepodobne posledni rybacka tohoto roku se nesla ve znameni tloustu, 3 jsem vytahl, jeden se vypl tesne pred vylovenim a k tomu nekolik zaberu nezuzitkoval. Kolega lapil nejake okyse a kudlu a pripravil si na zitra sanderbaity s bolonkou. Pekny lov az na ten celoodpoledni dest. Priste to uz bude nejspis lov s rohlikem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29910.jpg
                                                      Středa 30. prosince 2009 ve 20:00® Robur
                                                      Robur
                                                      Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: Sx

plavaná a položená tak jsem dnes ukončil sezónu, ještě se večer projdu se psem a odevzdám sumář. Pokus o mníka nevyšel, ale nikdy bych neřekl, že budu zakončovat 30. 12. v 18:00. Krásně tam bylo.

Voda, ty si dej předsevzetí do nového roku, že do Z lovu budeš psát o lovu. PO SIlvestru nebudu mrhat svým časem a jen to mažu. Hlavně že tam máš napsané, způsob lovu plavaná.

Středa 30. prosince 2009 v 19:15® Beer.Beda
                                                        Beer.Beda
                                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní návštěva super úspěšného fleku byla opravdu super.Za 4 hodiny u vody chyceno ±40 ryb.nej tloušť 48 dále spousta plotic,cejnků, cejnů a tři podoustve.Prostě uzavření řeky jak má být.

Středa 30. prosince 2009 v 17:18® Ficak
                                                          Ficak
                                                          Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: Blanice-Vlašim | Způsob lovu: Plavaná

Ahoj lidi, dnes jsem se byl podívat na hodinku k vodě,a jen jedna rybička,ale prohnal jsem je :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29900.jpg