Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 14:53® Piranha
- Datum lovu: vcera | Revír: U Patloš | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Vcera dirkovajda u patlose.Ven sli jen duhaci, nic jinyho.Ale bylo fajn a sranda.Jo, to kdyz vozralej Monaster se mota po rybniku a spadne drzkou do dirky, tak to lezi smichy na zemi cela chytajici banda
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. ledna 2010 v 10:33® Petula
-
2010
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. ledna 2010 v 10:32® Petula
-
2010
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. ledna 2010 v 0:51® osprey
- Datum lovu: 9.1. 2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem byl s kolegy Sanderem a hechtem pokřtít svůj custom dírkový proutek. Vzhledem ke vzdálenosti a podmínkám jsme dorazili dost pozdě a aktivita ryb byla velmi slabá.
Většinu dne jsem zkoušel najít něco umělého, co by ryby vůbec byly ochotné sežrat. Majitelé nastražených červů, těst, rybek apod. jakž takž něco tahali, z vláčejících vynikal hecht se smáčkem v barvě neonky, který se rybám narozdíl od většiny ostatních nástrah docela líbil.
Nakonec jsem dostal tři záběry a dvě ryby (duhák a siven) skončily na ledu. Poctivě přiznám, že následně v igelitce.
Fotil jsem málo, byla taková zima, že mě to ani nebavilo. Pár fotek ale mám.
Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 23:51:44 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:59® osprey
- Datum lovu: 5.1. 2009 | Revír: Ice river
V úterý jsem cestou z města natáhl trasu asi o 3 km a vzal to kolem řeky. Pěkné scenérie, ale k nahození to nesvádělo. Nadjezí zamrzlá, v proudech tuny plující tříště.
Ale místy se krajina dík námraze tvářila i celkem fotogenicky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. ledna 2010 ve 23:20® osprey
- Datum lovu: 3.1. 2010 | Revír: vedle zasněženého pole | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl vyzkoušet novou povolenku. V rámci sebevzdělávání jsem nezačal plavanou jako obvykle, ale pro začátek jsem nahodil feeder. Protože jsem musel zapakovat přívlač a vyhrabat „nedravé techniky“, měl jsem v tom trošku bordel a nechal cívky s návazcovými materiály na stole. U vody jsem zjistil, že mám jen černý kmenový vlasec 0.14 mm. Jet pro návazcové vlasce domů, to už bych tam zůstal. Takže jsem tam dal tu čtrnáctku a čekal, co to udělá. Kupodivu, první záběr jsem dostal během 10 minut a proměnil – tlouštík. Druhého jsem nesekl a pak mi začaly brát jiné bílé ryby. A tam už jsem si s tou čtrnáckou neškrtl. Asi po dvou hodinách jsem přebil na plavanou. Za další dvě hodiny jsem měl dva záběry, jedna ryba se mi vypnula, druhou jsem zdolal – opět tlouštík, o něco větší než ten první.
Takže sezóna zahájena, ovšem pocity rozpačité. Podmínky nebyly špatné, ale asi už to neumím…
Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 22:25:40 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. ledna 2010 ve 20:10® Dawee
- Datum lovu: 3. 1. 2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Plavaná
tak sem se dneska rozloučil se zimníma prázdninama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. ledna 2010 v 17:06® Char
- Datum lovu: 26.9.09 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Pár fotek z mého loučení se sezounou, povedlo se přes deset tlouštíků na rohlík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. ledna 2010 v 15:36® Kazan
- Datum lovu: 3.1.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl vyvětrat novou povolenku, na Lužnici se splávečkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. ledna 2010 ve 13:21® Shrek
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Včera perfektní chytačka – dvě ostroretky 51 a 53 cm. K tomu jedna parma kolem 50 a další se mi vyhákla nad podběrákem, ta prý byla větší – chytačka naprosto parádní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 23:50® Holajz2
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: rybník Oborník | Způsob lovu: Plavaná
Odpoledne jsem byl na čerstvém vzduchu. Ryby se na mě úplně vykašlaly, ale procházka účel splnila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:50® regulus
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se konečně utrhl, alespoň ukončit sezónu, když jsem se za celej rok k vodě skoro nedostal. No co, krásnej pobyt na čerstvým vzduchu, počasí sice moc kámoš nebylo, ale hovnochyt jsem nebyl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:25® Bandog
- Datum lovu: Dnes | Revír: Lhota u Černošina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
rozlučka se starym rokem a rybama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:00® VODA
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 20:58® VODA
- Datum lovu: 31.1209 | Revír: soukromak | Způsob lovu: Plavaná
pak ze neberou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:59® kety.vydra
- Datum lovu: 31.12. | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Rozloučení se sezónou bylo bez báběru,ale aspoň se vyvedlo počasí.Teď nastoupí kormoráni,nad přehradou jich kroužilo cca 150
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:49® Zoles
- Datum lovu: 31.12 | Revír: káva | Způsob lovu: Plavaná
Nemam to ve zviku ale dnes jsem chytl píp.Mozna to je tim ze jsem ani nenahodil. Zkouknul jsem 3 reky a vse nechytatelne.Slany kafe v rekach nesnasim.Tomu rikam rozlouceni jak ma bejt. Vsem spolubojovnikum preji do noveho roku hodne zdrvi a hodne ryb.
Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 17:49:45 uživatelem Zoles.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 18:14® Scanix
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem se byl preci jen dnes rozloucit s mistni rekou, vydala mi jedinou rybu, coz sice za tu neco pres hodku lovu neni buhvico, ale potesila. Tak privlaci zdar a v novem roce jim zase natrhnete tlamky a nacechrejte ploutvicky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:28® dam
- Způsob lovu: Přívlač
Poslední letošní tlouštík na přívlač, přeji všem rybářům do Nového roku jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:27® BigMike
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední Lužnice nevydala nic. Strašně zakalená, zvedlá voda a brzy přišla i mlha. Cormorány jsem zdařile plašil, aby se za půl hodky vrátili a dělali jako by nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:45® HaD
-
Přejeme všem návštěvníků našeho serveru CHYTEJ.cz do roku 2010 hodně štěstí a především pevné zdraví!
http://www.chytej.cz/…0-chytej-cz/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:44® Losfedos
- Datum lovu: 31.12 | Způsob lovu: Přívlač
Posledni letosni vlacka.Bude to dlouha pauza az do 16.6.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 15:07® libryb
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Na závěr aspoň jedna silvestrovská štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 12:55® Poldík
- Datum lovu: 31.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak na závěr Cejn kolem čtyřiceti cm,krásná tečka za letošním rokem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. prosince 2009 ve 23:03® swashik
- Datum lovu: 30.12. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená
zdravim tak dnes vychazka k vode s tatou celkem uspech tatovi neco zacalo tahat za karaska,v tom záber na druhým prutu na žlutou kuličku a protože to hrozne klouzalo tak zavadil o prut s nastraženým karáskem.Na kuličku vytaženej tlouštík.Prut s karáskem nic po vytažení zjistil,že karásek přišel o celej ocas.Pak ještě 2 tloušti a 1 cejn celkem spolehliva rozlucka s vodou
tak petruv zdar a pristi rok at se vydari
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. prosince 2009 ve 20:04® Scanix
- Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni, pravdepodobne posledni rybacka tohoto roku se nesla ve znameni tloustu, 3 jsem vytahl, jeden se vypl tesne pred vylovenim a k tomu nekolik zaberu nezuzitkoval. Kolega lapil nejake okyse a kudlu a pripravil si na zitra sanderbaity s bolonkou. Pekny lov az na ten celoodpoledni dest. Priste to uz bude nejspis lov s rohlikem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. prosince 2009 ve 20:00® Robur
- Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: Sx
plavaná a položená tak jsem dnes ukončil sezónu, ještě se večer projdu se psem a odevzdám sumář. Pokus o mníka nevyšel, ale nikdy bych neřekl, že budu zakončovat 30. 12. v 18:00. Krásně tam bylo.
Voda, ty si dej předsevzetí do nového roku, že do Z lovu budeš psát o lovu. PO SIlvestru nebudu mrhat svým časem a jen to mažu. Hlavně že tam máš napsané, způsob lovu plavaná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. prosince 2009 v 19:15® Beer.Beda
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní návštěva super úspěšného fleku byla opravdu super.Za 4 hodiny u vody chyceno ±40 ryb.nej tloušť 48 dále spousta plotic,cejnků, cejnů a tři podoustve.Prostě uzavření řeky jak má být.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. prosince 2009 v 17:18® Ficak
- Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: Blanice-Vlašim | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj lidi, dnes jsem se byl podívat na hodinku k vodě,a jen jedna rybička,ale prohnal jsem je
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.