Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 26. prosince 2009 ve 22:23® maramara
- Datum lovu: 26.12. | Revír: hasičska nádrž :D
dneska ráno jsem si chtel chytit u nas na nadrži par cejnu na dravce přídu mlha ja chytam cejny tam na dně na průjezd nahozuju najednou rána přídu blíž k vodě a tam led tak jsem to rychle a nenapadne zbalil a odešel
D řikam hm.. skvělýKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 19:18® adam
- Datum lovu: dnes | Revír: zc | Způsob lovu: Plavaná
dnes jsme s brachou Zolesem chytili 57 ryb, prohral jsem 28:29…
pstruzi,lipani,tlousti…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 18:19® Char
-
Sander> moc pěkný fotky, o candátech ani nemluvě, asi nám s Hechtem budeš muset udělat školení jak na candoše
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 18:10® Sander
- Datum lovu: 26. prosince 2009
Naposledy jsme zkusili vyžehlit candáta. Nějaké to vyržínko se povedlo, ale třešnička na dortu chyběla. Jediná větší ryba se kamarádovi zamotala do vázky.
Ovšem bylo nádherně, dokud svítilo slunce. Jakmile zapadlo, do hodiny hladinu pokryl led. Kompletně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 17:46® mira.ll
- Datum lovu: 26.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Počasí dnes nádherné, nějaká rybka taky zabrala – pohoda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 16:30® Char
- Datum lovu: dnes | Revír: zdejší potok | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se před odjezdem na hory byl rozloučit s vodou, zašel jsem s půlkou rohlíku na potok a vytáhl 12 tlouštˇů, největší měl 44cm. Voda zvedlá a kalná, ale ryby moc potěšily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. prosince 2009 v 15:56® bukaj
- Datum lovu: 26.12. | Revír: Polička | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem asi 1 a půl hodiny poprvé muškařil, sice jsem nic nechytl ale bavilo mě to víc než když se nic nechytne jinou technikou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. prosince 2009 ve 22:25® Zoles
- Datum lovu: 25.12 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes dopo docela fajn lov s brachou.Ve dvou cca 40 rybek.Sli salmoni a tlousti.Ryba dne muj PO mel ke 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. prosince 2009 v 19:28® BigMike
- Datum lovu: 25.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno abnormálně nízký tlak. Od 15:00 do 16:30 u vody – nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. prosince 2009 v 15:57® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
takto to mam rad, ked je to vsehochut. chytene asi 7 ryb, 5 druhov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. prosince 2009 v 11:51® skwor
- Datum lovu: 24.12.
Zimní Berounka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. prosince 2009 v 16:22® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:52® adam
- Datum lovu: dnes | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
dnes 2hodinova vanocni vychazka s brachou na male ricce prinesla 20ryb, vyhral jsem 11:9
, sli plotice a tloustiKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:44® kostnak
vianocny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. prosince 2009 ve 12:38® HaD
-
Tak přátelé, kamarádi, rybáři! Přeji Vám klidné svátky a hodně zdraví v roce 2010!
A protože jste byli celý rok moc hodní, dostanete všichni během dnešní noci na CHYTEJ.CZ dlouho připravovaný dárek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. prosince 2009 v 10:54profil byl smazán
- Datum lovu: Léto 2009 | Revír: Norsko | Způsob lovu: Přívlač
HaD – Davide, podle té fotky s okounem tipuji, žes byl pěkně vymrzlý…nehořelo u vás náhodou proto, aby hasiči udržovali oheň než dorazíš domů, aby ses zahřál? Přeji hezké Vánoce a zdraví do Nového roku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:48® HaD
- Datum lovu: 20.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:46® HaD
- Datum lovu: 20.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po roce těšení jsem se konečně dostal na Orlík na okouny. Ani se mi včera moc nechtělo a tušil, že bude zamrznuto. Nakonec jsem se nechal přemluvit a vyrazili jsme dnes v šest ráno. Před sedmou jsme byli v Olešné na místě a… bylo zamrznuto
Pár telefonů a zjistil jsem, že Štědronín a okolí je OK. Přesun a
krásné dopoledne s několika okouny a štikami na prutě bylo přerušené
zprávou, že nám asi hoří trám v komíně a doma máme
hasiče. Chjo…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 17:35® Zoles
- Datum lovu: 20.12 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
Ani me nemuze pouhich –12 odradit.Horsi je ze skoro cela reka je pod ledem.Na tech par metrech jsem ale neco malo nachytal.Adam-to je smutne,jeste ze kdys jsem tam byl ja tak to slo aspon trosku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 16:57® adam
-
tri vychazky na dunaji a vahu ve tme a mrazu ,uple bez zaberu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 15:56® kostnak
dnes to bolo skor za trest. doteraz rozmrzam. este , ze rybky spolupracovali. chytene v dvojici asi 10 zubacikov volzskych. na obrazkoch krajne velkosti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 15:08® Sander
- Datum lovu: 20. prosince 2009
Jsem pro každou srandu, na teploměru –12°C, ale fiškám je to fuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 ve 13:14® mira.ll
- Datum lovu: 19.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem šel se psem na procházku k řece a vzal si s sebou i prut. Téměř celá řeka zamrzla, ale pod jezem to šlo,ale jen pár náhozů
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. prosince 2009 ve 22:16® cormoran
- Datum lovu: 19. prosince 2009
Tak stejně jako loni jsem se ráno vydal na pochůzku po zamrzlých rybnících a trochu odlehčil ozdobený stromy. Některá dobrá místa byla kvůli tloušťce ledu zatím nedostupná, tak to ještě prubnu zítra. Párkrát jsem narazil na místo, kde si nejspíš někdo vyhlídnul lepší štiku a usilovně na ní chodil, jak prozrazovaly stromy obsypaný sušenýma rybkama všeho druhu…
Po obědě jsem dokonce oprášil i dírkařskej proutek, ale vydržel jsem sotva dvacet minut. Led jěšte není dost pevnej, celkem dost praskal a prohýbal se, za pár minut byla kolem dírky louže, že jsem musel vypadnout jako bezrybka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. prosince 2009 v 19:06® Zoles
- Datum lovu: 18.12. | Revír: ZČ
Jsem po praci letel k rece.Po prijezdu zjistil ze uz je zamrznuta.Bylo 15:30 tak jsem jel dom.Tomu rikam supr lov. Zitra skusim jinej usek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. prosince 2009 v 10:36® kraui
- Datum lovu: 18.12.2009 | Revír: Odra 3A | Způsob lovu: Plavaná
Dneska hodinku a půl, jeden línek jinak mrtvo. Aní zahřívaní tekutou stravou:) nepomohlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. prosince 2009 v 17:09® sethy
- Datum lovu: 16.12.2009 | Revír: Štěrkáč někde na moravě | Způsob lovu: Přívlač
Dneska cca od 11:30 (v 11:40 začala chumelit a nepřestalo) do 15:30 vláčka se Štěpánem. Po projití několika kilometrů, propadnuti do x zamrzlých kaluží a vypité slivovičce se Štěpán rozhodl, že vyrazí domů. Já ošlehám větrem, s kolem vedle sebe a vidinou několika kilometrů domů jsem ještě vytrval (když už su tu, tak vydržím) a vyplatilo se. Zvedl jsem si osobak okouna z 42,5 na něco málo přes 43cm, radost mám o to větší, že zabral na můj první uvázanej jigostreamer (dík tomíku za svěráček a materiál) Bohužel po prvnch nic moc fotkach zmrzl foťák:( (ten naviják mate, je to velikost 4000, vyrazili jsme na canose)
Tento příspěvek byl editován 16.12.2009 17:11:38 uživatelem sethy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. prosince 2009 v 6:25® Petula
-
prosinec

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. prosince 2009 v 19:50® adam
- Datum lovu: 15.12.2009 | Revír: váh | Způsob lovu: Klasická položená
dens jeden mnicek na vahu…aspon neco..zitra jdu na dunaj..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. prosince 2009 v 18:57® BigMike
- Datum lovu: 15.12.2009 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes jednu 60 cm co mi to tuhle uťafla vyďobnul, další už nechtěly, okouni také bez nálady.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.