Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 30. prosince 2009 v 19:15® Beer.Beda
Beer.Beda
Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní návštěva super úspěšného fleku byla opravdu super.Za 4 hodiny u vody chyceno ±40 ryb.nej tloušť 48 dále spousta plotic,cejnků, cejnů a tři podoustve.Prostě uzavření řeky jak má být.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 30. prosince 2009 v 17:18® Ficak
    Ficak
    Datum lovu: 30.12.2009 | Revír: Blanice-Vlašim | Způsob lovu: Plavaná

Ahoj lidi, dnes jsem se byl podívat na hodinku k vodě,a jen jedna rybička,ale prohnal jsem je :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29900.jpg
      Úterý 29. prosince 2009 ve 21:47® mira.ll
      mira.ll
      Datum lovu: 29.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dneska bezrybka :-(( , ale jinak pěkná procházka . Jo vlasně jednu rybku jsem přece jen dostal – plastovou ze stromu :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29892.jpg
        Úterý 29. prosince 2009 ve 20:18® kostnak
        kostnak
        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes ma vanuz rozbil 11:3 a este sa pritom skodoradostne usmieval. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29885.jpg
          Úterý 29. prosince 2009 v 19:48® Bandog
          Bandog
          Datum lovu: 27-29.12.

3 dni Vranovska přehrada,cileně vlačka povedli se okouni i nějaka štika,Radek nam to ukazal :-)) štika 90cm/vracena spět/

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29883.jpg
            Úterý 29. prosince 2009 v 16:50® Poldík
            Poldík
            Datum lovu: 29.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem jako mnozí z vás vyrazil promrskat vodu.Sice jsem nic nechytil,ale zaregistroval jsem kuriózní věc.Na stromech nerostou jen jitrnice,ale i igelitky v kterých je rybářský odpad!!To už je fakt hustý,co někteří z nás vymyslí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29876.jpg
              Úterý 29. prosince 2009 v 16:42® MILHAUSKACHNA
              MILHAUSKACHNA
              Datum lovu: 28,12,2009 | Způsob lovu: Přívlač

nic jsem nechytl ale je tam pěkně

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29874.jpg
                Úterý 29. prosince 2009 v 15:06® Padis
                Padis
                Datum lovu: 29.12.09 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rozloučení s letošním rokem.Počasí pěkné sluníčko svítilo od nuly mě zachránil okounek.Ale i tak pěkná chvíle u vody.

Úterý 29. prosince 2009 ve 13:33® golden carp
                  Datum lovu: 28.12.09 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

vcera poprvé za zivot na dírkách byl to zazitek protoze se podemnou podlomit led a byl sem po ramena ve vode a byla dost studená a nakonec sme ulovily malého kapříka a dvy okyše(cca.35cm),…

Pondělí 28. prosince 2009 ve 22:58® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 28.12.2009 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes z rana jsem vyrazil s dalsimi 3mi kolegy na Orleas, neznaje mistnich pomeru jsme meli v jednom z kolegu pruvodce, ktery na vyvezl na peknou zatoku, kde sam ulovil 2 mensi candaty a jednoho okyse, ja jsem pozdeji kontroval 3mi kousky okounu (nej cca 35) a par nezuzitkovanymi zabery, zbyli dva kolegove skoncili se zerem. Pekny to lov, za coz nasemu pruvodci velky dik, po delsi dobe jsem si sahl aspon na rybu :-)

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 22:00:11 uživatelem Scanix.
                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29865.jpg
                      Pondělí 28. prosince 2009 ve 22:16® frenki
                      frenki
                      Datum lovu: 27.12. | Revír: mrazivá voda | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme po dlouhé době, s Koudym vyrazili provětrat vláčaky, nějaké ryby jsme pochytali,a povedl se i jeden mamlas, joo proto mě to baví!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29860.jpg
                        Pondělí 28. prosince 2009 v 17:55® BigMike
                        Datum lovu: 28.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dopoledne ani ťukanec, odpoledne jedna štička, okolo zevlují hejna kormoránů – mám totál po náladě když je vidím! Štička už od nich také dostala co proto.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29845.jpg
                          Pondělí 28. prosince 2009 ve 12:23® adam
                          adam
                          Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Plavaná

vcera na jine ricce to bylo slabsi, s brachou dohromady 28ryb…nic vetsiho.:-|

Pondělí 28. prosince 2009 ve 12:18® Piranha
                            Piranha
                            Datum lovu: 27.12.09 | Revír: Smědá MP | Způsob lovu: Muškaření

Vcera jsem vyjel s Monasterem naposledy prohnat Lipany a tak jsme diky doporuceni od Monfišáků vybrali Smědou MP. Rano ryby nejak stagnovaly tak jsme vyjeli dal, az na cesko polske hranice a tam pod jezem jsem vymusii za bricho cejny :-93; Potom jsme jeli zase na misto, kde jsme meli sicha s Monfišema a tam se mi povedli 3 Lipánci do 20cm.Pak nam kluci ukazali jak se chyta velka ryba a kazdej vyndal Lipana mezi 40–50cm.Krasny ryby a krasne barevny. Peknej den stravenej u vody jsme zakoncili U Medveda a nacpali se k prasknuti.

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 11:19:33 uživatelem Piranha.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29838.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29839.jpg
                              Pondělí 28. prosince 2009 v 9:15® Jistec
                              Jistec
                              Datum lovu: 27.12 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Dobrý den, včera jsem byl naposledy na candatech pod 1 zvíkovským mostem a muzu rici ze berou za 4 hodiny na mraze se podívalo ven 8 pěkných candatu. Brzy přidám fota do sveho profilu

Neděle 27. prosince 2009 ve 22:00® hraji
                                hraji
                                Datum lovu: 27.12.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes po obědě jsem zkusil nové místo, po počátečním ladění sestavy se na břeh podívalo pár hezkých ostroretek. Je potřeba je hledat v silném hlubokém proudu.

Sobota 26. prosince 2009 ve 23:23® maramara
                                  Datum lovu: 26.12. | Revír: hasičska nádrž :D

dneska ráno jsem si chtel chytit u nas na nadrži par cejnu na dravce přídu mlha ja chytam cejny tam na dně na průjezd nahozuju najednou rána přídu blíž k vodě a tam led tak jsem to rychle a nenapadne zbalil a odešel :-D D řikam hm.. skvělý

Sobota 26. prosince 2009 ve 20:18® adam
                                    adam
                                    Datum lovu: dnes | Revír: zc | Způsob lovu: Plavaná

dnes jsme s brachou Zolesem chytili 57 ryb, prohral jsem 28:29… =-| pstruzi,lipani,tlou­sti…

Sobota 26. prosince 2009 v 19:19® Char
                                      Char

Sander> moc pěkný fotky, o candátech ani nemluvě, asi nám s Hechtem budeš muset udělat školení jak na candoše :-)

Sobota 26. prosince 2009 v 19:10® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 26. prosince 2009

Naposledy jsme zkusili vyžehlit candáta. Nějaké to vyržínko se povedlo, ale třešnička na dortu chyběla. Jediná větší ryba se kamarádovi zamotala do vázky.

Ovšem bylo nádherně, dokud svítilo slunce. Jakmile zapadlo, do hodiny hladinu pokryl led. Kompletně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29810.jpg
                                          Sobota 26. prosince 2009 v 18:46® mira.ll
                                          mira.ll
                                          Datum lovu: 26.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Počasí dnes nádherné, nějaká rybka taky zabrala – pohoda.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29805.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29807.jpg
                                            Sobota 26. prosince 2009 v 17:30® Char
                                            Char
                                            Datum lovu: dnes | Revír: zdejší potok | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem se před odjezdem na hory byl rozloučit s vodou, zašel jsem s půlkou rohlíku na potok a vytáhl 12 tlouštˇů, největší měl 44cm. Voda zvedlá a kalná, ale ryby moc potěšily.

Sobota 26. prosince 2009 v 16:56® bukaj
                                              bukaj
                                              Datum lovu: 26.12. | Revír: Polička | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem asi 1 a půl hodiny poprvé muškařil, sice jsem nic nechytl ale bavilo mě to víc než když se nic nechytne jinou technikou

Pátek 25. prosince 2009 ve 23:25® Zoles
                                                Zoles
                                                Datum lovu: 25.12 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes dopo docela fajn lov s brachou.Ve dvou cca 40 rybek.Sli salmoni a tlousti.Ryba dne muj PO mel ke 40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29792.jpg
                                                  Pátek 25. prosince 2009 ve 20:28® BigMike
                                                  Datum lovu: 25.12.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno abnormálně nízký tlak. Od 15:00 do 16:30 u vody – nic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29785.jpg
                                                    Pátek 25. prosince 2009 v 16:57® kostnak
                                                    kostnak

takto to mam rad, ked je to vsehochut. chytene asi 7 ryb, 5 druhov.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29781.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29782.jpg
                                                      Pátek 25. prosince 2009 ve 12:51® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 24.12.

Zimní Berounka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29778.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29779.jpg
                                                        Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
                                                        HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 15:52® adam
                                                          adam
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná

dnes 2hodinova vanocni vychazka s brachou na male ricce prinesla 20ryb, vyhral jsem 11:9 :-D , sli plotice a tlousti

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:44® kostnak
                                                            kostnak

vianocny

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29768.jpg