Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:38® HaD
-
Tak přátelé, kamarádi, rybáři! Přeji Vám klidné svátky a hodně zdraví v roce 2010!
A protože jste byli celý rok moc hodní, dostanete všichni během dnešní noci na CHYTEJ.CZ dlouho připravovaný dárek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. prosince 2009 v 11:54profil byl smazán
- Datum lovu: Léto 2009 | Revír: Norsko | Způsob lovu: Přívlač
HaD – Davide, podle té fotky s okounem tipuji, žes byl pěkně vymrzlý…nehořelo u vás náhodou proto, aby hasiči udržovali oheň než dorazíš domů, aby ses zahřál? Přeji hezké Vánoce a zdraví do Nového roku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. prosince 2009 ve 14:48® HaD
- Datum lovu: 20.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 14:46® HaD
- Datum lovu: 20.12.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po roce těšení jsem se konečně dostal na Orlík na okouny. Ani se mi včera moc nechtělo a tušil, že bude zamrznuto. Nakonec jsem se nechal přemluvit a vyrazili jsme dnes v šest ráno. Před sedmou jsme byli v Olešné na místě a… bylo zamrznuto
Pár telefonů a zjistil jsem, že Štědronín a okolí je OK. Přesun a krásné dopoledne s několika okouny a štikami na prutě bylo přerušené zprávou, že nám asi hoří trám v komíně a doma máme hasiče. Chjo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 18:35® Zoles
- Datum lovu: 20.12 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
Ani me nemuze pouhich –12 odradit.Horsi je ze skoro cela reka je pod ledem.Na tech par metrech jsem ale neco malo nachytal.Adam-to je smutne,jeste ze kdys jsem tam byl ja tak to slo aspon trosku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 17:57® adam
-
tri vychazky na dunaji a vahu ve tme a mrazu ,uple bez zaberu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 16:56® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes to bolo skor za trest. doteraz rozmrzam. este , ze rybky spolupracovali. chytene v dvojici asi 10 zubacikov volzskych. na obrazkoch krajne velkosti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 v 16:08® Sander
- Datum lovu: 20. prosince 2009
Jsem pro každou srandu, na teploměru –12°C, ale fiškám je to fuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. prosince 2009 ve 14:14® mira.ll
- Datum lovu: 19.12.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem šel se psem na procházku k řece a vzal si s sebou i prut. Téměř celá řeka zamrzla, ale pod jezem to šlo,ale jen pár náhozů
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. prosince 2009 ve 23:16® cormoran
- Datum lovu: 19. prosince 2009
Tak stejně jako loni jsem se ráno vydal na pochůzku po zamrzlých rybnících a trochu odlehčil ozdobený stromy. Některá dobrá místa byla kvůli tloušťce ledu zatím nedostupná, tak to ještě prubnu zítra. Párkrát jsem narazil na místo, kde si nejspíš někdo vyhlídnul lepší štiku a usilovně na ní chodil, jak prozrazovaly stromy obsypaný sušenýma rybkama všeho druhu…
Po obědě jsem dokonce oprášil i dírkařskej proutek, ale vydržel jsem sotva dvacet minut. Led jěšte není dost pevnej, celkem dost praskal a prohýbal se, za pár minut byla kolem dírky louže, že jsem musel vypadnout jako bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. prosince 2009 ve 20:06® Zoles
- Datum lovu: 18.12. | Revír: ZČ
Jsem po praci letel k rece.Po prijezdu zjistil ze uz je zamrznuta.Bylo 15:30 tak jsem jel dom.Tomu rikam supr lov. Zitra skusim jinej usek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. prosince 2009 v 11:36® kraui
- Datum lovu: 18.12.2009 | Revír: Odra 3A | Způsob lovu: Plavaná
Dneska hodinku a půl, jeden línek jinak mrtvo. Aní zahřívaní tekutou stravou:) nepomohlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. prosince 2009 v 18:09® sethy
- Datum lovu: 16.12.2009 | Revír: Štěrkáč někde na moravě | Způsob lovu: Přívlač
Dneska cca od 11:30 (v 11:40 začala chumelit a nepřestalo) do 15:30 vláčka se Štěpánem. Po projití několika kilometrů, propadnuti do x zamrzlých kaluží a vypité slivovičce se Štěpán rozhodl, že vyrazí domů. Já ošlehám větrem, s kolem vedle sebe a vidinou několika kilometrů domů jsem ještě vytrval (když už su tu, tak vydržím) a vyplatilo se. Zvedl jsem si osobak okouna z 42,5 na něco málo přes 43cm, radost mám o to větší, že zabral na můj první uvázanej jigostreamer (dík tomíku za svěráček a materiál) Bohužel po prvnch nic moc fotkach zmrzl foťák:( (ten naviják mate, je to velikost 4000, vyrazili jsme na canose)
Tento příspěvek byl editován 16.12.2009 17:11:38 uživatelem sethy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. prosince 2009 v 7:25® Petula
-
prosinec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. prosince 2009 ve 20:50® adam
- Datum lovu: 15.12.2009 | Revír: váh | Způsob lovu: Klasická položená
dens jeden mnicek na vahu…aspon neco..zitra jdu na dunaj..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. prosince 2009 v 19:57® BigMike
- Datum lovu: 15.12.2009 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes jednu 60 cm co mi to tuhle uťafla vyďobnul, další už nechtěly, okouni také bez nálady.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:28® Dodo
- Datum lovu: 13.12.09 | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní mrznoucí ráno, ale příjemné
( 37cm ).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. prosince 2009 ve 22:08® adam
- Datum lovu: 5.12.-12.12.2099 | Revír: váh a dunaj,komarno | Způsob lovu: Klasická položená
tak jsme s brachou stravili tyden na mnikach ..zase mne prevalcoval tak trochu..chytili jsme nakych 12ks…nej brachovo 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. prosince 2009 ve 21:27® BigMike
- Datum lovu: 13.12.2009 | Revír: Lužnice a tak | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne 2,5 h.u Lužnice – ve 3 lidech 1 okas asi 20 cm. Očka zamrzala, pletenka jakž takž držela, dětský olejíček na cívce trošku pomáhal. Odpoledne na potoce 1 h.už s vlascem 0,18 bez lanka. Vzal na očka silikonový sprej (moc nepomáhá – lepší ponořit špičku na chvilku do vody),ale měl jsem radši nechat pletenku, jsem s ní jistější. O to více zamrzel záběr slušné štiky okolo 60 cm – po asi 10 s.ukousla tw.a bylo vymalováno. Přešel jsem na w.12 cm makrela a už nic. Jak se stmívalo a ztrácel jsem odhad, prohnal jsem pár veverek, naštěstí nic neutrhnul a valil dom. Snad se ještě letos k vodě mrknu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. prosince 2009 ve 20:51® osprey
- Datum lovu: 13.12. 2009 | Revír: Sibiř | Způsob lovu: Přívlač
Na poslední chvíli jsem letos stačil nafotit ještě pár fotek z lovu okounů na marmyšky.
Nebyla to už moc psina. Bylo pod nulou, voda někde zamrzlá, jinde zamrzající.
Na jednom místě ryby braly dobře, na dalším jsem čtvrt hodiny bádal až jsem našel způsob, jak jim to naservírovat, aby to vzali a dalším se se mnou prostě nebavily.
Účel splněn, několik dobrých fotek jsem spáchal. To, co přikládám, je druhá kategorie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. prosince 2009 v 15:32® mira.ll
- Datum lovu: 13.12.2009 | Revír: Radbuza 5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem tak dvě hoďky vláčel na stojáku bez záběru,pak ještě chvilku na řece. Tam se nechala přemluvit jedna padesátka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. prosince 2009 v 15:16® kraui
- Datum lovu: 13.12. 2009 | Revír: TESCO
Dnešní rybačka tesco hrabova
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 ve 22:58® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes možná rozloučení se stojákem. Candátek 52cm moc potěšil. Zítra už možná kopýtko dopadne na led…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 ve 21:28® Barynka
- Datum lovu: 12.12.2009 | Revír: Morava 15 | Způsob lovu: Přívlač
Takže dneska se mi podařila štika 63cm a konečně jsem mohla nějakou větší rybu vyfotit novým foťáčkem:)) Vzala třpytku a měla to poměrně zažraný ale naštěstí tam držel jen jeden háček…hrozně moc mě potěšila…:) pustila jsem ji zpět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 v 18:34® Kubajs
- Datum lovu: 12.12.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Zkouška matchky se myslím povedla na výbornou,ikdyž jsem v rybu nedoufal povedlo se ulovit dva krásné tlouštíky kolem 25cm.Proutek pracoval krásně a zdolávání bylo s 0,08vlascem fakt parádní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 v 15:58® džigit
- Datum lovu: 11.12.-12.12.2009 | Revír: Ostrava-rybník v lese | Způsob lovu: Feeder
Druhá zkušenost na nový feeder.Přes týden jsem zakoupil,včera před noční a dnes po noční zkouška a zároveň sběr vědomosti od zkušenějších.Včera 2× záběr bez ryby,dnes už lepší.Ve dvojko 10 kapříků a 4 plotičky/já jen 2×kapr a zbytek
/Pek sněhová vánice.Doufám,že to ještě nebyla rozlučka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 v 15:00® olda
- Datum lovu: 12.12 09 | Revír: Labe 4/5 Ústí nad Labem | Způsob lovu: Plavaná
Po týdnu plavka na hnojáčky a housku, 2 fešáci a docela kosa nejvíc mne štval vítr určitě pocházel ze sibiře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. prosince 2009 ve 12:17® Boleslav
- Revír: Salmijärvi
Mě zamrzlo už v říjnu:) Ale na druhou stranu budu zase moci vláčet hned jak roztaje, tj. snad od dubna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. prosince 2009 ve 20:09® BigMike
- Datum lovu: 11.12. | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem přeci jen už za tmy vydoloval na w. (domácí 12 cm makrelku) jednu kudlu okolo 60 cm, možná letos poslední!!! I když věřím, že to povolí (ještě ani nezamrzlo:)a to hlavní teprve přijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. prosince 2009 v 18:41® osprey
- Datum lovu: 11.12. 2009 | Revír: Kdesi v lesi | Způsob lovu: Přívlač
S ohledem na blížící se ochlazení jsem byl spáchat poslední klasickou vláčecí vycházku v tomto roce.
Vybral jsem jakousi terra incognita, kde toho ryby z mých krabiček moc neviděly a vlítnul na to. Dno bylo ovšem hladovější než ryby. Utrhal jsem mraky nástrah, chytil pár čudlí a náladu mi spravilo jen to, že se mezi ně jakýmsi zázrakem vmísil jeden pruhovaný krasavec.
Tento příspěvek byl editován 11.12.2009 19:05:40 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.