Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. prosince 2009 ve 22:36® mira.ll
mira.ll
Datum lovu: 6.12. | Revír: stoják + Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnes čisté zero :-O , ani náznak záběru…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 6. prosince 2009 v 18:36® Fugas
    Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Hustá mlha se nekonala, okounům to však vůbec nevadilo a byli při chuti. Horší je že mi zase ukradli loď, tentokrát asi definitivně. Stopa vedla do lesa k autu… Ach jo:-O 8-(

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:39:26 uživatelem Fugas.
    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29408.jpg
      Neděle 6. prosince 2009 v 17:45® Kazan
      Datum lovu: 6.12.09 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka na Nežárce 1štika, větší spadla, ale vím o ní :-) 2okouni kolem 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29407.jpg
        Neděle 6. prosince 2009 v 16:30® Prutos
        Prutos
        Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se konalo trošku hledání, dost prodírání se, krapet váznutí, malino trhání a stejně malinko zdolávání. I přes trochu nevlídné počasí fajn dopoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29405.jpg
          Neděle 6. prosince 2009 v 15:36® Tomik
          Tomik
          Datum lovu: Dnes

Dnešní procházka se psem dopadla na výbornou pátým hodem tento slizounek. Poctivě za hubu. Moc potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29402.jpg
            Neděle 6. prosince 2009 ve 13:17® spike
            spike
            Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka přinesla 1 okouna na břehu, 1 vyháknutého a jeden zážitek který mě bude hodně dlouho mrzet. Voda byla krásně čistá a odhalila některé vázky poblíž břehu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:07® hraji
              hraji
              Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

U příležitosti Mikuláše jsme se sešli asi naposledy v tomto roce u naší řeky. Voda byla čistá jako akvárium, hladina klidná a počasí na prosinec takřka ideální. Plavačkáře tentokrát doplnil kolegy Kuk se dvěma feedery. Protože jsme se věnovali víc povídání a občerstvení, lov nebyl nijak oslnivý, ale každý si ryby chytil. Polévka byla dobrá a horká, čaj správně silný a káva černá jako tma, takže se poslední akce vydařila. Mikulášský pohár nakonec vyhrál kamarád pavouk, ale odměna v podobě čokoládových figurek Mikuláše čekala na všechny lovící.

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:06® skwor
                skwor

Soukromák

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29397.jpg
                  Neděle 6. prosince 2009 ve 13:04® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: dnes | Revír: s4

venku dost hnusně, ale ryby dnes na S4 nebraly skoro vůbec, ač pod lávkou, tak jsem byl za bezrybku, zkusil jsem 3 místa, turbína táhla jak hrom, tak jsem šel pod splav, tam se zase v kruhu motaly 3 hromady větví, tak jsem zahl zpět pod most na P břeh. Na každém fleku jsem vymodlil 2 záběry, ale sekatelný byl jen 1, taže zero. Masňáka, rohlík, rybička mrtvola. Pak si pröti mně sedly dva fídry a během asi 30–40minut nesekl ani jeden

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:13® bukaj
                    bukaj
                    Datum lovu: 6.12.2009 | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil na rybník po závodech a ani rybička. Jediný co mě může těšit, že kromě dvou štik jsem neviděl žádnou rybu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:06® pipa
                      pipa
                      Datum lovu: minulej tejden | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Po delší pauze bez záběru potěšili,hlavně ten cejnak na kopytko..

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 12:08:33 uživatelem pipa.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29390.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29391.jpg
                        Neděle 6. prosince 2009 v 11:52® olda
                        olda
                        Datum lovu: 6,12.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na Labi šest nenasytů,hezky jsem zmoknul ale stálo to zato,tak zas za týden.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29384.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29385.jpg
                          Sobota 5. prosince 2009 ve 20:48® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: 5.12. 2009 | Revír: Velká voda | Způsob lovu: Přívlač

Na dnešek jsem byl pozván kamarády na takovou menší vláčecí vycházku. Moc si toho pozvání vážím a navíc to byla skvělá akce. Ryb se nachytalo spíš jen tak, aby se neřeklo. Já měl tři okouny do 30 cm a štičku na popa. Ale ten útok na nástrahu na hladině růžové od vycházejícího slunce, ten stál za to. Slušný byl i následný adrenalin – čekal jsem okouna a nebylo lanko. Naštěstí to vzala pěkně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29365.jpg
                            Sobota 5. prosince 2009 v 18:45® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Přehrada

S bývalým spolužákem už nějaký ten rok jezdíme na tradiční zimní žehlírnu na přehradu, a až letos ji můžeme hodnotit kladně. Počasí nádherný, ryby ještě hezčí a bylo jich dohromady šest (dva Petr, já zbytek).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29362.jpg
                              Sobota 5. prosince 2009 v 18:31® Robur
                              Robur
                              Datum lovu: dnes

tak dnes vláčka, zkoušel jsem najít na jednom revír duháky a našel potočáky, výsledek 3 potoci a tloušť, ale pes se činil, takže dost často byl o krok napřed a vše vyplašil. Prut jsem měl tak špatný, vůbec mně to nesedlo.Každopádně několik kousků nedobralo a tušim dva mohly mít i přes 30. Bodoval wober, guma i rotna, akroát ryby braly dost opatrně.

Sobota 5. prosince 2009 v 17:46® petr.esox
                                Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dal pravděpodobně rozlučku pro tuto sezónu. Jedna štička 55 (plave dál), utrhlé 2 gumy, u vody klid a pohoda i když na prosinec celkem hodně rybářů (většina chytala na rybku).

Sobota 5. prosince 2009 v 17:02® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni vymalovany, pohodovy i kdyz chladny den jsem stravil na rybach se svym dobrym pritelem Milanem. Rybarsky jsem se pomerne trapil a i pres pomerne velky pocet zaberu jsem zdolal jedinou rybku, aspon ze tak. Kolega ulovil 2 podobne kudly a 3 okouny, narozdil ode me potrhal par gum a tez vse nezasekl (pro srovnani, ja lovil na 0,18mm mono s lankem, on na 0.14mm mono bez lanka).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29357.jpg
                                    Sobota 5. prosince 2009 ve 13:17® bukaj
                                    bukaj
                                    Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na závodech tři hodiny a ani záběr. Okolo občas chytl někdo pstruha nebo malou štičku. Já jsem se snažil ale čistá nula.

Sobota 5. prosince 2009 ve 13:16® Piranha
                                      Piranha
                                      Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

A mame v UL i krasny a zivy raky.Voda je delsi dobu v poradku a je to videt rok co rok.Vraci se tam novy resp. puvodni zivocichove a i rybam se dari lepe.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29353.jpg
                                        Sobota 5. prosince 2009 ve 13:14® Piranha
                                        Piranha
                                        Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska a par minulych vychazek k labi.Docela kosa ale dalo se to vydrzet.S kolegou Monasterem se pochytali nejaci tlousti proudnici a okouni.Vse na nymfy ruznych barev.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29350.jpg
                                          Sobota 5. prosince 2009 ve 12:22® olda
                                          olda
                                          Datum lovu: dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Plavaná Labe 4/5 pouze tento krasavec jinak asi tři záběry jsem nezužitkoval.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29345.jpg
                                            Pátek 4. prosince 2009 ve 22:31® čabi
                                            čabi
                                            Datum lovu: 4.12. | Revír: Bezdrevský potok | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na malinkou rybičku jedna malinká štička cca 48.

Pátek 4. prosince 2009 v 18:58® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 4.12. 2009 | Revír: v civilizaci | Způsob lovu: Plavaná

Musel jsem do města a protože vím, jak nám tu rubrika Z lovu zeje prázdnotou, vzal jsem si matchku a stavil se mezi všemi těmi pošusty u jedné jamky na řece. Vylupl jsem pár rybek a běžel dál.

Gertruda von Plotitz byla docela ucházející – šilhala někam ke 35 cm, zbytek standard.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29341.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29342.jpg
                                                Pátek 4. prosince 2009 v 18:05® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 4. prosince 2009

Mník se dle očekávání nepovedl, ale úplně bez ryb ten kus řeky není.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29340.jpg
                                                  Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:13® adam
                                                  adam
                                                  Datum lovu: 4.12.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená

tady je par rabek z poslednich vychazek, mnik 50cm,stika 60cm,.. dnes bylo zajimave pocasi u dunaje,mlha a zima ale mnikum chutnalo..pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29337.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29338.jpg
                                                    Středa 2. prosince 2009 v 19:01® osprey
                                                    osprey
                                                    Datum lovu: 2.12. 2009 | Revír: mezi jezy | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vykonal cestu do města, v jejímž rámci jsem vyzvedl synovi kolo po garanční prohlídce. Byv takto obohacen o dopravní prostředek, vzal jsem to domů kolem vody a proházel pár slibných míst. Brali okouni vyobrazené velikosti, ale dost líně, takže bylo třebat tahat nástrahy velmi zvolna a kvůli těm několika dravčíkům, co nakonec dobrali, jsem utrhl víc, než mi bylo milo. Pak jsem ale dostal záběr, o kterém jsem byl přesvědřen, že je to štika. Z vody na mě ovšem vykoukl parádní tloušťák. Zdolal jsem ho, naměřil 53 cm a následně zmršil všechny fotky, ani nevím proč. Je fakt, že bylo málo světla, ryba se mlela, já pospíchal… Co jsem nakonec spáchal, je na posledním snímku vidět dost jasně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29328.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29329.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29330.jpg
                                                      Středa 2. prosince 2009 ve 13:30® golden carp
                                                      Datum lovu: 2.12.2009 | Způsob lovu: Klasická položená

dnes bylo brzo vidět a tak sem si vyrazil na ryby moc sem toho jeste nevidel takze sem musel pouzit nové pípáky,pípáky sem vyzkoušel a fungují ale rybám se moc nechtělo takže sem chytl rýmu a 2 kousky cejna do 15cm takže nic moc

Úterý 1. prosince 2009 v 17:03® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 1.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem zabehl jen za barak. Vyloupl 2 tlouste na gumku (nej cca 45), pote jsem sledoval prehlidky dlanovych okounku snazicich se pozrid superbanjo, jeden vetsi to dokazal, dalsi 3 zabery uz jsem nezuzitkoval, byla to drina. Kolega na navsteve z Mostu lapil candatka na zapujcene kopyto a to bylo vse ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29320.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29321.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29322.jpg
                                                          Úterý 1. prosince 2009 v 16:45® BlueShark
                                                          BlueShark
                                                          Datum lovu: 1.12.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes hodinu vláčka a až na jednu dorostenkyni štiku ani ťuk…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29318.jpg
                                                            Úterý 1. prosince 2009 v 15:00® golden carp

dnes sem se snazil o štiku ale nechtelo se jí