Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. prosince 2009 v 18:14® Georgino
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač
Letos asi poslední vláčka na stojáku a rozloučení s okounama. Několik pěkných se povedlo takže spokojenost. A další vycházka s vláčákem zase až za půl roku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. prosince 2009 v 16:34® Mega-Fish
- Datum lovu: 11.12 | Revír: 421035 | Způsob lovu: Přívlač
Takže dnešní lov bez ryby zkoušl jsem kopyta všechno co jsem měl a nic potom jsem zkoušel smáčky(poprvé v životě)a taky nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. prosince 2009 ve 13:58® BigMike
-
Dnes absolutní 0 !!! Nádherné počasí, voda také byla cítit rybinou, ještě nádhernější místa jsem prochytával a velké, kulaté VIC! Odpoledne asi ještě mrknu, může to být letos naposledy!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:48® albin
- Datum lovu: tento týden | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Sice na ryby chodím skoro denně,ale fotky nejsou k chlubení,jen na památky.Nedá mi to abych se ale nepodělil o nafocený záběr okouna.Nejdřív gumičku jen pronásledoval a neustále u ní postával,tak jsem připravil foťák.Při silnějším poskočení a nechání gumy v klidu ji slupl ze dna a tradá pryč.Na konci je ten fešák už u nohou(mých samozřejmě).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. prosince 2009 v 10:25® Mega-Fish
- Datum lovu: 9.12 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem byl zkusit vláčku z rapalkama a nic řeka průzračná a potok zkalenej je to vidět na fotce je to u ustí potoka a řeky aspon že jsem byl venku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. prosince 2009 ve 14:42® BigMike
- Datum lovu: 9.12.2009 | Revír: Č.potok | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pro změnu Černovičák. Pod Sedlečkem se hrabou s dálnicí – neskutečně zakalená voda. Já štičku asi 40 cm, otec candátka 30 cm, obludy a okouni nikde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. prosince 2009 v 19:28® osprey
- Datum lovu: 8.12. 2009 | Revír: proud | Způsob lovu: Přívlač
Poté, co jsem včera potrápil neviňátka, jsem se dneska nechal vzbudit dřív a před prací to narubal k řece a hodinu prohazoval flek, kde by podle některých nepřímých náznaků mohla být růžová ryba (takový ten větší pstruh). Náčiní mělo solidní kalibr, proti ťupání s gumičkami na dvanáctce vlasci je tohle kapku jiný šálek čaje… Záběr nepřišel (což mě opravdu, ale opravdu překvapilo). Cestou domů jsem loupl toho woba do jedné tišinky a zvedla se za ním kudla. Tak jsem vyštrachal smáka od včerejška a vyfotil jsem ji. Na víc už nebyl čas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:52® Barynka
- Datum lovu: 6.12.2009 | Revír: Morava 15 | Způsob lovu: Přívlač
Byla jsem zkusit nový wobby a vláčka se celkem vydařila:) jeden okounek ale taky jsem měla záběr od štiky ale ten se bohužel nevydařil, a štika nedobrala nástrahu..:( což mě celkem mrzí, ale co…chytím další
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:43® pipa
- Datum lovu: starší | Způsob lovu: Přívlač
Malem bych zapoměl asi tak dva tejdny zpět sem zas konečně překecal tři zubače. potěšili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:47® jarryn21
- Datum lovu: pátek | Způsob lovu: Přívlač
Krapánek to šlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:15® Sander
- Datum lovu: 7. prosince 2009
Zkusil jsem po dlouhé době ověřený flek, mníci spolu s tloušti spolupracovali spolehlivě, dokonce až tak, že mi nenechali vklidu vypít ani jeden ze tří šálků čaje z termosky
Velikost u obou druhů ale standartní. Nějak na ty velké tresky nemám letos čich.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:05® Joko
-
BigMike> Tak to nahlídni do mrazáku, jednoho bys tam měl mít, ne? Včera jsem uvláčel na řece 4 štiky,1 okouna. Nej 65cm, letos druhá co šla se mnou domů.Ale cíleně na candáta by to někam chtělo. Možná o víkendu prubnu řeku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:36® osprey
- Datum lovu: 7.12. 2009 | Revír: TAM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krátký výlet přes poledne na jednu okouní jámu. Chtěl jsem otestovat, co u nás pruhovaní v tuhle roční dobu žerou, ale padalo do nich skoro všechno. Spíš to bylo o vedení nástrahy a okamžiku záseku, zpočátku se mi dost ryb vyplo. Baterka ve foťáku mi naštěstí vyplivla až po vyfocení největší ryby (rovných 30 cm). K tomu na mělčině dvě kudličky.
Příště bych měl zase zkusit nějakou náročnější rybařinu s pořádnou cílovou rybou. Bojím se, že ale pak napodobím kolegu BigMika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 15:50® BigMike
-
Abyste věděli: už pár dní se nemohu potkat s rybou, zejména s cílovou rybou – candátem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 v 15:30® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: na touživím... | Způsob lovu: Plavaná
Dnes sem vyměnil vlačak za klacek s kačenkou a tadle malička měla chut..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 13:03® výča
-
včerejší vláčka nebila moc ůspěšná ale jedna kudla přeci přišla večer dodám foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 23:36® mira.ll
- Datum lovu: 6.12. | Revír: stoják + Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dnes čisté zero
, ani náznak záběru…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 v 19:36® Fugas
- Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Hustá mlha se nekonala, okounům to však vůbec nevadilo a byli při chuti. Horší je že mi zase ukradli loď, tentokrát asi definitivně. Stopa vedla do lesa k autu… Ach jo
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:39:26 uživatelem Fugas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 v 18:45® Kazan
- Datum lovu: 6.12.09 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka na Nežárce 1štika, větší spadla, ale vím o ní
2okouni kolem 30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 v 17:30® Prutos
- Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se konalo trošku hledání, dost prodírání se, krapet váznutí, malino trhání a stejně malinko zdolávání. I přes trochu nevlídné počasí fajn dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 v 16:36® Tomik
- Datum lovu: Dnes
Dnešní procházka se psem dopadla na výbornou pátým hodem tento slizounek. Poctivě za hubu. Moc potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 14:17® spike
- Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka přinesla 1 okouna na břehu, 1 vyháknutého a jeden zážitek který mě bude hodně dlouho mrzet. Voda byla krásně čistá a odhalila některé vázky poblíž břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 14:07® hraji
- Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
U příležitosti Mikuláše jsme se sešli asi naposledy v tomto roce u naší řeky. Voda byla čistá jako akvárium, hladina klidná a počasí na prosinec takřka ideální. Plavačkáře tentokrát doplnil kolegy Kuk se dvěma feedery. Protože jsme se věnovali víc povídání a občerstvení, lov nebyl nijak oslnivý, ale každý si ryby chytil. Polévka byla dobrá a horká, čaj správně silný a káva černá jako tma, takže se poslední akce vydařila. Mikulášský pohár nakonec vyhrál kamarád pavouk, ale odměna v podobě čokoládových figurek Mikuláše čekala na všechny lovící.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 14:06® skwor
-
Soukromák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 14:04® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4
venku dost hnusně, ale ryby dnes na S4 nebraly skoro vůbec, ač pod lávkou, tak jsem byl za bezrybku, zkusil jsem 3 místa, turbína táhla jak hrom, tak jsem šel pod splav, tam se zase v kruhu motaly 3 hromady větví, tak jsem zahl zpět pod most na P břeh. Na každém fleku jsem vymodlil 2 záběry, ale sekatelný byl jen 1, taže zero. Masňáka, rohlík, rybička mrtvola. Pak si pröti mně sedly dva fídry a během asi 30–40minut nesekl ani jeden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 13:13® bukaj
- Datum lovu: 6.12.2009 | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes vyrazil na rybník po závodech a ani rybička. Jediný co mě může těšit, že kromě dvou štik jsem neviděl žádnou rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 13:06® pipa
- Datum lovu: minulej tejden | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Po delší pauze bez záběru potěšili,hlavně ten cejnak na kopytko..
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 12:08:33 uživatelem pipa.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. prosince 2009 ve 12:52® olda
- Datum lovu: 6,12.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na Labi šest nenasytů,hezky jsem zmoknul ale stálo to zato,tak zas za týden.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:48® osprey
- Datum lovu: 5.12. 2009 | Revír: Velká voda | Způsob lovu: Přívlač
Na dnešek jsem byl pozván kamarády na takovou menší vláčecí vycházku. Moc si toho pozvání vážím a navíc to byla skvělá akce. Ryb se nachytalo spíš jen tak, aby se neřeklo. Já měl tři okouny do 30 cm a štičku na popa. Ale ten útok na nástrahu na hladině růžové od vycházejícího slunce, ten stál za to. Slušný byl i následný adrenalin – čekal jsem okouna a nebylo lanko. Naštěstí to vzala pěkně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 v 19:45® Sander
- Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Přehrada
S bývalým spolužákem už nějaký ten rok jezdíme na tradiční zimní žehlírnu na přehradu, a až letos ji můžeme hodnotit kladně. Počasí nádherný, ryby ještě hezčí a bylo jich dohromady šest (dva Petr, já zbytek).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.