Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.414 příspěvků, z toho 18414 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. prosince 2009 v 16:34® Mega-Fish
Mega-Fish
Datum lovu: 11.12 | Revír: 421035 | Způsob lovu: Přívlač

Takže dnešní lov bez ryby zkoušl jsem kopyta všechno co jsem měl a nic potom jsem zkoušel smáčky(poprvé v životě)a taky nic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 11. prosince 2009 ve 13:58® BigMike

Dnes absolutní 0 !!! Nádherné počasí, voda také byla cítit rybinou, ještě nádhernější místa jsem prochytával a velké, kulaté VIC! Odpoledne asi ještě mrknu, může to být letos naposledy!

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:48® albin
      albin
      Datum lovu: tento týden | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Sice na ryby chodím skoro denně,ale fotky nejsou k chlubení,jen na památky.Nedá mi to abych se ale nepodělil o nafocený záběr okouna.Nejdřív gumičku jen pronásledoval a neustále u ní postával,tak jsem připravil foťák.Při silnějším poskočení a nechání gumy v klidu ji slupl ze dna a tradá pryč.Na konci je ten fešák už u nohou(mých samozřejmě).:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29475.jpg
        Čtvrtek 10. prosince 2009 v 10:25® Mega-Fish
        Mega-Fish
        Datum lovu: 9.12 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem byl zkusit vláčku z rapalkama a nic řeka průzračná a potok zkalenej je to vidět na fotce je to u ustí potoka a řeky aspon že jsem byl venku

Středa 9. prosince 2009 ve 14:42® BigMike
          Datum lovu: 9.12.2009 | Revír: Č.potok | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pro změnu Černovičák. Pod Sedlečkem se hrabou s dálnicí – neskutečně zakalená voda. Já štičku asi 40 cm, otec candátka 30 cm, obludy a okouni nikde.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29465.jpg
            Úterý 8. prosince 2009 v 19:28® osprey
            osprey
            Datum lovu: 8.12. 2009 | Revír: proud | Způsob lovu: Přívlač

Poté, co jsem včera potrápil neviňátka, jsem se dneska nechal vzbudit dřív a před prací to narubal k řece a hodinu prohazoval flek, kde by podle některých nepřímých náznaků mohla být růžová ryba (takový ten větší pstruh). Náčiní mělo solidní kalibr, proti ťupání s gumičkami na dvanáctce vlasci je tohle kapku jiný šálek čaje… Záběr nepřišel (což mě opravdu, ale opravdu překvapilo). Cestou domů jsem loupl toho woba do jedné tišinky a zvedla se za ním kudla. Tak jsem vyštrachal smáka od včerejška a vyfotil jsem ji. Na víc už nebyl čas.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29456.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29457.jpg
              Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:52® Barynka
              Datum lovu: 6.12.2009 | Revír: Morava 15 | Způsob lovu: Přívlač

Byla jsem zkusit nový wobby a vláčka se celkem vydařila:) jeden okounek ale taky jsem měla záběr od štiky ale ten se bohužel nevydařil, a štika nedobrala nástrahu..:( což mě celkem mrzí, ale co…chytím další ;-)

Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:43® pipa
                pipa
                Datum lovu: starší | Způsob lovu: Přívlač

Malem bych zapoměl asi tak dva tejdny zpět sem zas konečně překecal tři zubače. potěšili :->

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29443.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29444.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29445.jpg
                  Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:47® jarryn21
                  jarryn21
                  Datum lovu: pátek | Způsob lovu: Přívlač

Krapánek to šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29440.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29442.jpg
                    Pondělí 7. prosince 2009 v 19:15® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 7. prosince 2009

Zkusil jsem po dlouhé době ověřený flek, mníci spolu s tloušti spolupracovali spolehlivě, dokonce až tak, že mi nenechali vklidu vypít ani jeden ze tří šálků čaje z termosky :-)

Velikost u obou druhů ale standartní. Nějak na ty velké tresky nemám letos čich.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29437.jpg
                      Pondělí 7. prosince 2009 v 19:05® Joko

BigMike> Tak to nahlídni do mrazáku, jednoho bys tam měl mít, ne? Včera jsem uvláčel na řece 4 štiky,1 okouna. Nej 65cm, letos druhá co šla se mnou domů.Ale cíleně na candáta by to někam chtělo. Možná o víkendu prubnu řeku.

Pondělí 7. prosince 2009 v 18:36® osprey
                        osprey
                        Datum lovu: 7.12. 2009 | Revír: TAM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes krátký výlet přes poledne na jednu okouní jámu. Chtěl jsem otestovat, co u nás pruhovaní v tuhle roční dobu žerou, ale padalo do nich skoro všechno. Spíš to bylo o vedení nástrahy a okamžiku záseku, zpočátku se mi dost ryb vyplo. Baterka ve foťáku mi naštěstí vyplivla až po vyfocení největší ryby (rovných 30 cm). K tomu na mělčině dvě kudličky.

Příště bych měl zase zkusit nějakou náročnější rybařinu s pořádnou cílovou rybou. Bojím se, že ale pak napodobím kolegu BigMika. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29435.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29436.jpg
                          Pondělí 7. prosince 2009 v 15:50® BigMike

Abyste věděli: už pár dní se nemohu potkat s rybou, zejména s cílovou rybou – candátem.

Pondělí 7. prosince 2009 v 15:30® pipa
                            pipa
                            Datum lovu: dnes | Revír: na touživím... | Způsob lovu: Plavaná

Dnes sem vyměnil vlačak za klacek s kačenkou a tadle malička měla chut..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29430.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29429.jpg
                              Pondělí 7. prosince 2009 ve 13:03® výča

včerejší vláčka nebila moc ůspěšná ale jedna kudla přeci přišla večer dodám foto.

Neděle 6. prosince 2009 ve 23:36® mira.ll
                                mira.ll
                                Datum lovu: 6.12. | Revír: stoják + Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnes čisté zero :-O , ani náznak záběru…

Neděle 6. prosince 2009 v 19:36® Fugas
                                  Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Hustá mlha se nekonala, okounům to však vůbec nevadilo a byli při chuti. Horší je že mi zase ukradli loď, tentokrát asi definitivně. Stopa vedla do lesa k autu… Ach jo:-O 8-(

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:39:26 uživatelem Fugas.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29408.jpg
                                    Neděle 6. prosince 2009 v 18:45® Kazan
                                    Datum lovu: 6.12.09 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka na Nežárce 1štika, větší spadla, ale vím o ní :-) 2okouni kolem 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29407.jpg
                                      Neděle 6. prosince 2009 v 17:30® Prutos
                                      Prutos
                                      Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se konalo trošku hledání, dost prodírání se, krapet váznutí, malino trhání a stejně malinko zdolávání. I přes trochu nevlídné počasí fajn dopoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29405.jpg
                                        Neděle 6. prosince 2009 v 16:36® Tomik
                                        Tomik
                                        Datum lovu: Dnes

Dnešní procházka se psem dopadla na výbornou pátým hodem tento slizounek. Poctivě za hubu. Moc potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29402.jpg
                                          Neděle 6. prosince 2009 ve 14:17® spike
                                          spike
                                          Datum lovu: 6.12.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka přinesla 1 okouna na břehu, 1 vyháknutého a jeden zážitek který mě bude hodně dlouho mrzet. Voda byla krásně čistá a odhalila některé vázky poblíž břehu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 14:07® hraji
                                            hraji
                                            Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

U příležitosti Mikuláše jsme se sešli asi naposledy v tomto roce u naší řeky. Voda byla čistá jako akvárium, hladina klidná a počasí na prosinec takřka ideální. Plavačkáře tentokrát doplnil kolegy Kuk se dvěma feedery. Protože jsme se věnovali víc povídání a občerstvení, lov nebyl nijak oslnivý, ale každý si ryby chytil. Polévka byla dobrá a horká, čaj správně silný a káva černá jako tma, takže se poslední akce vydařila. Mikulášský pohár nakonec vyhrál kamarád pavouk, ale odměna v podobě čokoládových figurek Mikuláše čekala na všechny lovící.

Neděle 6. prosince 2009 ve 14:06® skwor
                                              skwor

Soukromák

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29397.jpg
                                                Neděle 6. prosince 2009 ve 14:04® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: dnes | Revír: s4

venku dost hnusně, ale ryby dnes na S4 nebraly skoro vůbec, ač pod lávkou, tak jsem byl za bezrybku, zkusil jsem 3 místa, turbína táhla jak hrom, tak jsem šel pod splav, tam se zase v kruhu motaly 3 hromady větví, tak jsem zahl zpět pod most na P břeh. Na každém fleku jsem vymodlil 2 záběry, ale sekatelný byl jen 1, taže zero. Masňáka, rohlík, rybička mrtvola. Pak si pröti mně sedly dva fídry a během asi 30–40minut nesekl ani jeden

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:13® bukaj
                                                  bukaj
                                                  Datum lovu: 6.12.2009 | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil na rybník po závodech a ani rybička. Jediný co mě může těšit, že kromě dvou štik jsem neviděl žádnou rybu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:06® pipa
                                                    pipa
                                                    Datum lovu: minulej tejden | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Po delší pauze bez záběru potěšili,hlavně ten cejnak na kopytko..

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 12:08:33 uživatelem pipa.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29390.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29391.jpg
                                                      Neděle 6. prosince 2009 ve 12:52® olda
                                                      olda
                                                      Datum lovu: 6,12.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na Labi šest nenasytů,hezky jsem zmoknul ale stálo to zato,tak zas za týden.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29384.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29385.jpg
                                                        Sobota 5. prosince 2009 ve 21:48® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 5.12. 2009 | Revír: Velká voda | Způsob lovu: Přívlač

Na dnešek jsem byl pozván kamarády na takovou menší vláčecí vycházku. Moc si toho pozvání vážím a navíc to byla skvělá akce. Ryb se nachytalo spíš jen tak, aby se neřeklo. Já měl tři okouny do 30 cm a štičku na popa. Ale ten útok na nástrahu na hladině růžové od vycházejícího slunce, ten stál za to. Slušný byl i následný adrenalin – čekal jsem okouna a nebylo lanko. Naštěstí to vzala pěkně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29365.jpg
                                                          Sobota 5. prosince 2009 v 19:45® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 5. prosince 2009 | Revír: Přehrada

S bývalým spolužákem už nějaký ten rok jezdíme na tradiční zimní žehlírnu na přehradu, a až letos ji můžeme hodnotit kladně. Počasí nádherný, ryby ještě hezčí a bylo jich dohromady šest (dva Petr, já zbytek).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29362.jpg
                                                            Sobota 5. prosince 2009 v 19:31® Robur
                                                            Robur
                                                            Datum lovu: dnes

tak dnes vláčka, zkoušel jsem najít na jednom revír duháky a našel potočáky, výsledek 3 potoci a tloušť, ale pes se činil, takže dost často byl o krok napřed a vše vyplašil. Prut jsem měl tak špatný, vůbec mně to nesedlo.Každopádně několik kousků nedobralo a tušim dva mohly mít i přes 30. Bodoval wober, guma i rotna, akroát ryby braly dost opatrně.