Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:31® Robur
- Datum lovu: dnes
tak dnes vláčka, zkoušel jsem najít na jednom revír duháky a našel potočáky, výsledek 3 potoci a tloušť, ale pes se činil, takže dost často byl o krok napřed a vše vyplašil. Prut jsem měl tak špatný, vůbec mně to nesedlo.Každopádně několik kousků nedobralo a tušim dva mohly mít i přes 30. Bodoval wober, guma i rotna, akroát ryby braly dost opatrně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 v 18:46® petr.esox
- Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem dal pravděpodobně rozlučku pro tuto sezónu. Jedna štička 55 (plave dál), utrhlé 2 gumy, u vody klid a pohoda i když na prosinec celkem hodně rybářů (většina chytala na rybku).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 v 18:02® Scanix
- Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vymalovany, pohodovy i kdyz chladny den jsem stravil na rybach se svym dobrym pritelem Milanem. Rybarsky jsem se pomerne trapil a i pres pomerne velky pocet zaberu jsem zdolal jedinou rybku, aspon ze tak. Kolega ulovil 2 podobne kudly a 3 okouny, narozdil ode me potrhal par gum a tez vse nezasekl (pro srovnani, ja lovil na 0,18mm mono s lankem, on na 0.14mm mono bez lanka).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 14:17® bukaj
- Datum lovu: 5.12.2009 | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na závodech tři hodiny a ani záběr. Okolo občas chytl někdo pstruha nebo malou štičku. Já jsem se snažil ale čistá nula.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 14:16® Piranha
- Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
A mame v UL i krasny a zivy raky.Voda je delsi dobu v poradku a je to videt rok co rok.Vraci se tam novy resp. puvodni zivocichove a i rybam se dari lepe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 14:14® Piranha
- Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dneska a par minulych vychazek k labi.Docela kosa ale dalo se to vydrzet.S kolegou Monasterem se pochytali nejaci tlousti proudnici a okouni.Vse na nymfy ruznych barev.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 13:22® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Plavaná Labe 4/5 pouze tento krasavec jinak asi tři záběry jsem nezužitkoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. prosince 2009 ve 23:31® čabi
- Datum lovu: 4.12. | Revír: Bezdrevský potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na malinkou rybičku jedna malinká štička cca 48.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. prosince 2009 v 19:58® osprey
- Datum lovu: 4.12. 2009 | Revír: v civilizaci | Způsob lovu: Plavaná
Musel jsem do města a protože vím, jak nám tu rubrika Z lovu zeje prázdnotou, vzal jsem si matchku a stavil se mezi všemi těmi pošusty u jedné jamky na řece. Vylupl jsem pár rybek a běžel dál.
Gertruda von Plotitz byla docela ucházející – šilhala někam ke 35 cm, zbytek standard.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. prosince 2009 v 19:05® Sander
- Datum lovu: 4. prosince 2009
Mník se dle očekávání nepovedl, ale úplně bez ryb ten kus řeky není.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:13® adam
- Datum lovu: 4.12.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená
tady je par rabek z poslednich vychazek, mnik 50cm,stika 60cm,.. dnes bylo zajimave pocasi u dunaje,mlha a zima ale mnikum chutnalo..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. prosince 2009 ve 20:01® osprey
- Datum lovu: 2.12. 2009 | Revír: mezi jezy | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes vykonal cestu do města, v jejímž rámci jsem vyzvedl synovi kolo po garanční prohlídce. Byv takto obohacen o dopravní prostředek, vzal jsem to domů kolem vody a proházel pár slibných míst. Brali okouni vyobrazené velikosti, ale dost líně, takže bylo třebat tahat nástrahy velmi zvolna a kvůli těm několika dravčíkům, co nakonec dobrali, jsem utrhl víc, než mi bylo milo. Pak jsem ale dostal záběr, o kterém jsem byl přesvědřen, že je to štika. Z vody na mě ovšem vykoukl parádní tloušťák. Zdolal jsem ho, naměřil 53 cm a následně zmršil všechny fotky, ani nevím proč. Je fakt, že bylo málo světla, ryba se mlela, já pospíchal… Co jsem nakonec spáchal, je na posledním snímku vidět dost jasně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. prosince 2009 ve 14:30® golden carp
- Datum lovu: 2.12.2009 | Způsob lovu: Klasická položená
dnes bylo brzo vidět a tak sem si vyrazil na ryby moc sem toho jeste nevidel takze sem musel pouzit nové pípáky,pípáky sem vyzkoušel a fungují ale rybám se moc nechtělo takže sem chytl rýmu a 2 kousky cejna do 15cm takže nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. prosince 2009 v 18:03® Scanix
- Datum lovu: 1.12.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem zabehl jen za barak. Vyloupl 2 tlouste na gumku (nej cca 45), pote jsem sledoval prehlidky dlanovych okounku snazicich se pozrid superbanjo, jeden vetsi to dokazal, dalsi 3 zabery uz jsem nezuzitkoval, byla to drina. Kolega na navsteve z Mostu lapil candatka na zapujcene kopyto a to bylo vse
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. prosince 2009 v 17:45® BlueShark
- Datum lovu: 1.12.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes hodinu vláčka a až na jednu dorostenkyni štiku ani ťuk…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. prosince 2009 v 16:00® golden carp
-
dnes sem se snazil o štiku ale nechtelo se jí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. prosince 2009 ve 12:57® BigMike
- Datum lovu: Dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak DeStinka má první zářez
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. prosince 2009 v 11:21® inspo
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Tak tentokrát mě od nuly zachránila jedna kudla kolem 30 cm. Nějak je ten letošní podzim slabý. Nakonec mě od vody vyhnaly padající větve, takže nebýt toho větru, možná by se ještě něco povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:50® golden carp
-
dnes ani jeden záběr je to špatný ale pár okounů bylo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:41® MILHAUSKACHNA
- Datum lovu: 29.11.2009 | Revír: HRACHOLUSKY | Způsob lovu: Kaprařina
HRACHOLUSKY
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. listopadu 2009 v 11:06® Padis
- Datum lovu: 29.11.09 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvilku pokus o nějakou tu rybku.Povedli se 2 štičky okolo 50 cm.A 2 štičky mě připravili o smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 23:38® frenki
- Datum lovu: nedávno | Revír: žerky | Způsob lovu: Přívlač
S Koudakem na Žerkach, něco se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:57® ollo
- Revír: Dunaj, Gabčikovo | Způsob lovu: Přívlač
Dunaj, Gabčikovo
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 19:58:56 uživatelem ollo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:07® MILHAUSKACHNA
- Datum lovu: ASI NEDAVNO | Revír: HRACHOLUSKY | Způsob lovu: Kaprařina
DNESKA ZASE NIC
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 18:51® Char
- Datum lovu: 28.-29.11. | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem byl poškádlit okouny, ale moc se nevedlo zřejmě kvůli poklesu hladiny vody, chyceno zhruba 5 mensích kousků 15–20 cm, tak jsem obral pařezy a doplnil zásoby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 17:37® petrcech
- Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl po delší době na větší vodě. U břehu se mi za gumou otočila šedesátka štika. Nějakou dobu jsem strávil chytáním pod mostem, když jsem se chystal odejít, lekl jsem se, předtím jsem si toho nevšiml, ale potom jo, dno bylo doslova poseté třícítkami ukounů(nebylo jich třicet, ale měli okolo třiceti) nebyhně stáli s hlavou zabořenou do kamínků, a nevšímali si okolí. Jinak se nic nepovedlo, ale pěkně jsem se provětral na čerstvém vzduchu.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 16:38:34 uživatelem petrcech.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 17:17® Prutos
- Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pokus o candáta dopadl celkem dle očekávání…pár hodin házení, pár urvaných gum, jeden urvaný nils a pár nevelkých dravečků, doslova.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 17:07® skwor
- Datum lovu: 29.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Za celou vycházku jediný záběr, o to víc potěšil. 37cm, pro mě nový osobák a z řeky nejcennější ryba letos.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 16:16® olda
- Datum lovu: 29,11,09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes o vous lepší jak včera asi ten nejlepší se mi vypl ale jinak velká spokojenost,až se trochu plavku naučím tak to bude určo ještě lepší Labe na to má potenciál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 14:07® proutnik
-
hmmm vcera sem po dlouhe dobe chytnul macka
jinak bobri zase delaj bordel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.