Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:17® Prutos
- Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pokus o candáta dopadl celkem dle očekávání…pár hodin házení, pár urvaných gum, jeden urvaný nils a pár nevelkých dravečků, doslova.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 17:07® skwor
- Datum lovu: 29.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Za celou vycházku jediný záběr, o to víc potěšil. 37cm, pro mě nový osobák a z řeky nejcennější ryba letos.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 v 16:16® olda
- Datum lovu: 29,11,09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes o vous lepší jak včera asi ten nejlepší se mi vypl ale jinak velká spokojenost,až se trochu plavku naučím tak to bude určo ještě lepší Labe na to má potenciál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 14:07® proutnik
-
hmmm vcera sem po dlouhe dobe chytnul macka
jinak bobri zase delaj bordel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:58® osprey
- Datum lovu: 28.11. 2009 | Revír: velká voda | Způsob lovu: Přívlač
S partou kamarádů jsem si byl poprvé zavláčet na jedné větší vodě. Na můj vkus až příliš velké. Chytil jsem pouze okouna a kudlu. Okoun tentokrát patřil mezi ty trošku lepší – 30 čísel měl. Počasí bylo velmi divoké s přemnohými efekty.
Vizuálně krásná vycházka, perfektní společnost, naučil jsem se i něco nového, jen těch ryb mohlo být víc…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:53® osprey
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: malá voda | Způsob lovu: Přívlač
Navštívil jsem kouzelnou říčku. Z dravých ryb jsem zastihl jen okouny do cca 25 – 26 cm, obvykle daleko menší. Bylo jich dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:05® golden carp
- Datum lovu: 28.11.2009 | Způsob lovu: Klasická položená
dnes dva kapříci kolem 45cm viz.fota
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 21:06:29 uživatelem golden carp.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:37® golden carp
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Přívlač
včera nic moc akorát pár okyšů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:18® tomashr
- Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Zase pár kapříků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 18:18® Sander
- Datum lovu: 28. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Krásnej den, ryby se ale absolutně nezvedaly, tak jsem se jal prožehlit hluboké nadjezí. Byl jsem odměněn hejnem tloušťů a dvěma potočáky. Moc mě to bavilo, rány od tloušťů v téměř dvometrové hloubce nemají chybu.
Pája chudák zkoušel nemožné, ale povídal cosi o bezrybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 17:45® BlueShark
- Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska 4. nához a tloušť hooodně pěknej, ale to co se stalo dál už pěkné nebylo, moje boloňka prišla o 30cm špičky (šlápl jsem si na vlasec a šloto ráz na ráz), takže to má díky mé chybě spočítaný a zkusím reklamaci u Colmicu. Chjo
Pak jsem vzal Tiny a šel zkusit okouny, za půl hodky 4 + 2 štičky, každý 5. nához se povedl a neshrabal bordel… jinak šly parádně na můj podzimní vkus. Přes týden jsem nebyl u vody, tak jsem zahnal absťák, ale PO UT ST to jistí volno
Petrův zdar, já jdu s klukama slavit narozky, to bude pálka
Ale ráno hurá na kapříky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 17:21® mira.ll
- Datum lovu: 28.11.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes při neúspěšné vláčce (jen jeden okyš
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 16:21:59 uživatelem mira.ll.), jsem na protější straně rybníka zpozoroval, že je nějak moc živo.Nejdřív začali skákat čudličky jako při zalovení,pak se ale v křovisku začalo mlít něco většího.Šel jsem se tam podívat,ale než jsem dorazil byl již klid.V tom ale vidim že se na břehu v křoví něco plácá. Byl to tlostolobik s ošklivou ránou na hlavě (viz.foto) Vedle něj ještě ležely vnitřnosti z jiné ryby. Podle mě je to práce norka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:16® spike
-
Dnešní chytačka byla ve znamení štiky a jedna se mi povedla. Je to moje první štika v životě
Tento příspěvek byl editován 27.11.2009 19:17:01 uživatelem spike.Měla 51cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. listopadu 2009 v 18:55® Barynka
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem si byla konečně po dvou týdnech zavláčet. Byla jsem na řeče, tam nic. Pak jsem zašla s bráchou na stoják a zabrala mi tam pěkná štička asi 65 cm. Tady jsou fotky a za hodinku nahraju video ze zdolávání a pouštění. Při zdolávání se stala taková kuriózní věc, že když jsem ji zdolávala tak k ní přijela druhá štika (menší), jezdila kolem ní, a jako by zjišťovala co se děje. Stalo se vám něco podobnýho? Nevíte proč to ta druhá dělala?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 20:21® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: PřívlačKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:06® Georgino
-
ještě tři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:05® Georgino
- Datum lovu: listopad | Způsob lovu: Přívlač
Moc to tu nežije, tak sem dám pár fotek z listopadových okounovaček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 0:07® osprey
- Datum lovu: 25.11. 2009 | Revír: voda? | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem potřeboval udělat nějaké fotky rybářských propriet s vodou na pozadí. Tak jsem pozdě odpoledne odjel k řece a když už jsem vážil tu cestu, vzal jsem si UL vláčák.
A kupodivu brali okouni. A čím víc k večeru, tím líp a větší. Nakonec jsem dal jednoho, co mu do třicítky moc nescházelo. Takových už u nás moc neplave.
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 23:08:57 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 ve 22:41® hering
- Datum lovu: 25.11:2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní feeder,celkem 4 záběry a jedna ryba se podívala na chvíli na břeh.Krásných 47cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 v 18:57® Sander
- Datum lovu: 25. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Škoda nevyužít dnešního počasí, byť jen na hodinku po práci. Byla to dobrá žehlírna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 ve 13:51® BigMike
- Datum lovu: 25.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Jeden dopolední, pak už jen štička a slušný bolen se vypnul. Neskutečné vedro:((((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 v 8:43® adam
- Datum lovu: 24.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená
vcera jsem byl zase na mnikach,kamarad chytil dva a ja jen candata 48cm, zatim nejvetsi z dunaje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:31® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jeden pros*aný záběr na gumu, kolega dostal jednoho candátka – cca 40 a já pak kapříka za bok. Tož vcelku bída, doufám, že nám pomůže ochlazení příští týden.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:13® osprey
- Datum lovu: 24.11. | Revír: za klávesnicí | Způsob lovu: Feeder
Nikdy jsem si nemyslel, že bych chytil nový druh ryby ve svém pokoji. A přece… Při prohlížení starších fotek jsem objevil fotku hrouzka, kterého jsem chytil kdysi na jižní Moravě. A najednou mi při tom koukání došlo, že to není normální hrouzek obecný, ale hrouzek běloploutvý. Takže mám chycený jeden druh navíc – fyzicky sice už rok a půl, ale úplně komplet je to vlastně až teď.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 v 16:04® adam
- Datum lovu: 23.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
vcera jen jeden mnik 40cm…a co bude dnes…:-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:21® inspo
- Datum lovu: 22.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Stejné místa jako v pátek, ale opět bezúspěšně. Voda krásně čistá, ale nidke nebylo vidět ani náznak rybí aktivity.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:15® Dodo
- Datum lovu: 20.11.09 | Revír: --------------------- | Způsob lovu: Přívlač
Páteční 46.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 ve 13:29® Piranha
- Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsem se stavil na Labi na hodinku a pul s musakem.Voda uz konecne opadla a jsou videt písníky, prelivy a perejky s nizsi hloubkou.To pred tydnem nebylo a taky to bylo na rybach videt, ale i tak jsem za posledni 4 vychazky vytahl okolo 120ky ryb.Vse byli tlousti, okouni a nejaci boleni.Zitra razim znovu a beru si brodaky, ne jako dnes.Jen mam trochu obavy z toho vetru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 ve 12:28® Padis
- Datum lovu: 22.11.09 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
V neděli pokus o ulovení nějakého lipana.Lipan se bohužel nekonal chyceno pár tlouštíků.Ale byl to moc pěkný poslední den na pstruhové vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 9:24® Zoles
- Datum lovu: 22.11. | Revír: .... | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera v meandrech a opet se splaveckem. Ryby se vyslovene krmili. Zas jsem se ale prez 50 nedostal.Holt je to mala ricka.Nej tloust 49.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.