Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 25. listopadu 2009 ve 12:51® BigMike
Datum lovu: 25.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Jeden dopolední, pak už jen štička a slušný bolen se vypnul. Neskutečné vedro:((((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29179.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 25. listopadu 2009 v 7:43® adam
    adam
    Datum lovu: 24.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená

vcera jsem byl zase na mnikach,kamarad chytil dva a ja jen candata 48cm, zatim nejvetsi z dunaje…:-|

Úterý 24. listopadu 2009 v 19:31® Holajz2
      Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jeden pros*aný záběr na gumu, kolega dostal jednoho candátka – cca 40 a já pak kapříka za bok. Tož vcelku bída, doufám, že nám pomůže ochlazení příští týden.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29178.jpg
        Úterý 24. listopadu 2009 v 19:13® osprey
        osprey
        Datum lovu: 24.11. | Revír: za klávesnicí | Způsob lovu: Feeder

Nikdy jsem si nemyslel, že bych chytil nový druh ryby ve svém pokoji. A přece… Při prohlížení starších fotek jsem objevil fotku hrouzka, kterého jsem chytil kdysi na jižní Moravě. A najednou mi při tom koukání došlo, že to není normální hrouzek obecný, ale hrouzek běloploutvý. Takže mám chycený jeden druh navíc – fyzicky sice už rok a půl, ale úplně komplet je to vlastně až teď.

Úterý 24. listopadu 2009 v 15:04® adam
          adam
          Datum lovu: 23.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená

vcera jen jeden mnik 40cm…a co bude dnes…:-

Pondělí 23. listopadu 2009 v 16:21® inspo
            Datum lovu: 22.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač

Stejné místa jako v pátek, ale opět bezúspěšně. Voda krásně čistá, ale nidke nebylo vidět ani náznak rybí aktivity.

Pondělí 23. listopadu 2009 v 16:15® Dodo
              Dodo
              Datum lovu: 20.11.09 | Revír: --------------------- | Způsob lovu: Přívlač

Páteční 46.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29175.jpg
                Pondělí 23. listopadu 2009 ve 12:29® Piranha
                Piranha
                Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem se stavil na Labi na hodinku a pul s musakem.Voda uz konecne opadla a jsou videt písníky, prelivy a perejky s nizsi hloubkou.To pred tydnem nebylo a taky to bylo na rybach videt, ale i tak jsem za posledni 4 vychazky vytahl okolo 120ky ryb.Vse byli tlousti, okouni a nejaci boleni.Zitra razim znovu a beru si brodaky, ne jako dnes.Jen mam trochu obavy z toho vetru.

Pondělí 23. listopadu 2009 v 11:28® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 22.11.09 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření

V neděli pokus o ulovení nějakého lipana.Lipan se bohužel nekonal chyceno pár tlouštíků.Ale byl to moc pěkný poslední den na pstruhové vodě.

Pondělí 23. listopadu 2009 v 8:24® Zoles
                    Zoles
                    Datum lovu: 22.11. | Revír: .... | Způsob lovu: Plavaná

Tak vcera v meandrech a opet se splaveckem. Ryby se vyslovene krmili. Zas jsem se ale prez 50 nedostal.Holt je to mala ricka.Nej tloust 49.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29172.jpg
                      Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:52® adam
                      adam

6 zaberu na dunaji ani jedna ryba…kamarad jednoho mnika, jeden rybar vedle chytil predevcirem mnika 60cm

Neděle 22. listopadu 2009 ve 20:52® výča

dnes nepřišla ani malá kudlička.

Neděle 22. listopadu 2009 ve 20:39® Holajz2
                          Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem to zkusil jako v létě, ale ryby mě převezly! Jedinýho kapříka jsem chytil, když jsem balil…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29170.jpg
                            Neděle 22. listopadu 2009 v 18:16® mira.ll
                            mira.ll
                            Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil s plotičkama na okouny.Chytil jsem 6 kousků nej. 41cm a štiku 59cm . Jeden okoun odhadem také okolo čtyřicítky se mi vyhákl.Pěkné zachytáníčko :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29167.jpg
                              Neděle 22. listopadu 2009 v 18:01® hecht
                              hecht
                              Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Sander mě předběhl, jeden z posledních pokusů na pstruhovce. Dopoledne sice mlha ale ryba šla, odpoledne slunečno ale začal jsem chytat lelky a veverky.Procházka se Sanderem byla ale pěkná.Složení jsem měl pestré, lipani, potočák, duhák, tloušť a plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29163.jpg
                                Neděle 22. listopadu 2009 v 17:10® olda
                                olda
                                Datum lovu: 22.11.09 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Plavaná

Plavaná na housku pár kousků se povedlo,kmen 0,18 forpas 0,16

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29160.jpg
                                  Neděle 22. listopadu 2009 v 17:06® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 22. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Z dnešní šumavské anabáze.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29158.jpg
                                    Neděle 22. listopadu 2009 v 16:45® MILHAUSKACHNA
                                    MILHAUSKACHNA
                                    Způsob lovu: Přívlač

MĚLA NECELEJCH 70 CM

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29157.jpg
                                      Neděle 22. listopadu 2009 v 10:16® výča

tak v čera na pstrouškách já bezrybka a tatka 3 kousky kolem 25.cm

Neděle 22. listopadu 2009 v 9:45® petrcech
                                        petrcech
                                        Datum lovu: včera | Revír: tam za vodou v rákosí.... | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera jsem byl po dlouhé době na rybách, setřepal se pěknější okoun, a pár candátů, braly jaksi opatrně, rozkousali mi u několika twistrů ocásky. U vody bylo živo, srny, bažanti atd… Bohužel bych je na takovou vzdálenost nedokázal pěkně vyfotit.

Sobota 21. listopadu 2009 ve 23:19@ ???

při lovu nástražních rybek jsme byli svědci ulovení štiky o delce 96cm na Novomlýnských nádržích

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29149.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29147.jpg
                                            Sobota 21. listopadu 2009 ve 23:10@ ???
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29146.jpg
                                              Sobota 21. listopadu 2009 ve 20:13® adam
                                              adam
                                              Datum lovu: 21.11.2009 | Revír: dunaj | Způsob lovu: Klasická položená

dnes na dumaji jem jeden candatek 15cm!! to je neco z takove reky…:-(

Sobota 21. listopadu 2009 v 19:25® osprey
                                                osprey
                                                Datum lovu: 21.11. 2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se za mnou stavil kamarád Míra Dvořák (MP-E65mm), abychom směnili kus použité fototechniky za hrst oběživa. Vzájemného setkání jsme využili k návštěvě divokých partií Orlíku, kde jsem od roku 2001 nebyl. Bylo potěšující zjistit, že to ještě fyzicky zvládám a mít vedle sebe parťáka, který dokáže vnímat tu krásu kolem a nereptá, že ho chci zabít. :-)

Ryby moc nespolupracovaly. Nějakou shodou náhod jsem vydoloval dva malé pruhatce a jednoho slušnějšího kolem 30 cm, za kterým se přijelo podívat celé hejno (nádherný pohled).

Byl to ale nádherný den, ztracený v mlhách, bělavém kamení a porostech mokvajícího mechu. Jen těch fišek mohlo přijít víc.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29136.jpg
                                                  Sobota 21. listopadu 2009 v 17:25® olda
                                                  olda
                                                  Datum lovu: 21.11.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na Labi po delší době

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29132.jpg
                                                    Sobota 21. listopadu 2009 v 17:05® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 21. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Z dnešní tloušťovačky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29129.jpg
                                                      Sobota 21. listopadu 2009 ve 14:37® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 21.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledna s dcerkou kamaradem na rece, pocasi prekrasne, voda uplne pohadkova, jen ryby se moc nesnazily, jen par okysu okolo 20cm. Po obede jsem uz jen s malou vyrazil na stojak a lapli jsem nejake okounky a par sticek, spokojenost v tak letnim pocasi…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29127.jpg
                                                        Sobota 21. listopadu 2009 v 11:30® inspo
                                                        Datum lovu: 20.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera po dlouhé době asi na tři hodky u vody. Počasí nádherné, voda čistá už bez listí, jen ryby stávkovaly.

Navázal jsem jen vizuální kontakt na místní poměry se slučnou štikou. Několik metrů jela tak cenťák za wobem, když jsem zrychlil, tak zrychlila, když jsem zpomalil tak zpomalila a dojela mi tak až pod nohy, ale nezabrala. Pak mi zůstala stát pod nohama, tak jsem rychle nabil gumu a začal ji tancovat před tlamou. No guma ji evidentně zajímala, ale asi už něco takového viděla a asi po minutě se na to vyprdla a odjela do hlubin. Mrška jedna. :-)

Pátek 20. listopadu 2009 ve 21:22® Zoles
                                                          Zoles
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: ma mala milovana | Způsob lovu: Feeder

Dnes hod feeder na ricce. 3 kaprici, nasadaci. Je hezky ze i takovy potucky zarybnujou,skoda jen ze to do jara vydry vsechno zmasej.=-|

Pátek 20. listopadu 2009 v 18:46® MILHAUSKACHNA
                                                            MILHAUSKACHNA
                                                            Datum lovu: ASI NEDAVNO | Revír: SOUKROMÝ | Způsob lovu: Přívlač

MĚŘILA 81 CM

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29121.jpg