Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:58® osprey
- Datum lovu: 28.11. 2009 | Revír: velká voda | Způsob lovu: Přívlač
S partou kamarádů jsem si byl poprvé zavláčet na jedné větší vodě. Na můj vkus až příliš velké. Chytil jsem pouze okouna a kudlu. Okoun tentokrát patřil mezi ty trošku lepší – 30 čísel měl. Počasí bylo velmi divoké s přemnohými efekty.
Vizuálně krásná vycházka, perfektní společnost, naučil jsem se i něco nového, jen těch ryb mohlo být víc…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:53® osprey
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: malá voda | Způsob lovu: Přívlač
Navštívil jsem kouzelnou říčku. Z dravých ryb jsem zastihl jen okouny do cca 25 – 26 cm, obvykle daleko menší. Bylo jich dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:05® golden carp
- Datum lovu: 28.11.2009 | Způsob lovu: Klasická položená
dnes dva kapříci kolem 45cm viz.fota
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 21:06:29 uživatelem golden carp.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:37® golden carp
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Přívlač
včera nic moc akorát pár okyšů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:18® tomashr
- Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Zase pár kapříků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 18:18® Sander
- Datum lovu: 28. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Krásnej den, ryby se ale absolutně nezvedaly, tak jsem se jal prožehlit hluboké nadjezí. Byl jsem odměněn hejnem tloušťů a dvěma potočáky. Moc mě to bavilo, rány od tloušťů v téměř dvometrové hloubce nemají chybu.
Pája chudák zkoušel nemožné, ale povídal cosi o bezrybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 17:45® BlueShark
- Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska 4. nához a tloušť hooodně pěknej, ale to co se stalo dál už pěkné nebylo, moje boloňka prišla o 30cm špičky (šlápl jsem si na vlasec a šloto ráz na ráz), takže to má díky mé chybě spočítaný a zkusím reklamaci u Colmicu. Chjo
Pak jsem vzal Tiny a šel zkusit okouny, za půl hodky 4 + 2 štičky, každý 5. nához se povedl a neshrabal bordel… jinak šly parádně na můj podzimní vkus. Přes týden jsem nebyl u vody, tak jsem zahnal absťák, ale PO UT ST to jistí volno
Petrův zdar, já jdu s klukama slavit narozky, to bude pálka
Ale ráno hurá na kapříky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. listopadu 2009 v 17:21® mira.ll
- Datum lovu: 28.11.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes při neúspěšné vláčce (jen jeden okyš
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 16:21:59 uživatelem mira.ll.), jsem na protější straně rybníka zpozoroval, že je nějak moc živo.Nejdřív začali skákat čudličky jako při zalovení,pak se ale v křovisku začalo mlít něco většího.Šel jsem se tam podívat,ale než jsem dorazil byl již klid.V tom ale vidim že se na břehu v křoví něco plácá. Byl to tlostolobik s ošklivou ránou na hlavě (viz.foto) Vedle něj ještě ležely vnitřnosti z jiné ryby. Podle mě je to práce norka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:16® spike
-
Dnešní chytačka byla ve znamení štiky a jedna se mi povedla. Je to moje první štika v životě
Tento příspěvek byl editován 27.11.2009 19:17:01 uživatelem spike.Měla 51cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. listopadu 2009 v 18:55® Barynka
- Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem si byla konečně po dvou týdnech zavláčet. Byla jsem na řeče, tam nic. Pak jsem zašla s bráchou na stoják a zabrala mi tam pěkná štička asi 65 cm. Tady jsou fotky a za hodinku nahraju video ze zdolávání a pouštění. Při zdolávání se stala taková kuriózní věc, že když jsem ji zdolávala tak k ní přijela druhá štika (menší), jezdila kolem ní, a jako by zjišťovala co se děje. Stalo se vám něco podobnýho? Nevíte proč to ta druhá dělala?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 20:21® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: PřívlačKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:06® Georgino
-
ještě tři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:05® Georgino
- Datum lovu: listopad | Způsob lovu: Přívlač
Moc to tu nežije, tak sem dám pár fotek z listopadových okounovaček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 0:07® osprey
- Datum lovu: 25.11. 2009 | Revír: voda? | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem potřeboval udělat nějaké fotky rybářských propriet s vodou na pozadí. Tak jsem pozdě odpoledne odjel k řece a když už jsem vážil tu cestu, vzal jsem si UL vláčák.
A kupodivu brali okouni. A čím víc k večeru, tím líp a větší. Nakonec jsem dal jednoho, co mu do třicítky moc nescházelo. Takových už u nás moc neplave.
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 23:08:57 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 ve 22:41® hering
- Datum lovu: 25.11:2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní feeder,celkem 4 záběry a jedna ryba se podívala na chvíli na břeh.Krásných 47cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 v 18:57® Sander
- Datum lovu: 25. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Škoda nevyužít dnešního počasí, byť jen na hodinku po práci. Byla to dobrá žehlírna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 ve 13:51® BigMike
- Datum lovu: 25.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Jeden dopolední, pak už jen štička a slušný bolen se vypnul. Neskutečné vedro:((((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. listopadu 2009 v 8:43® adam
- Datum lovu: 24.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená
vcera jsem byl zase na mnikach,kamarad chytil dva a ja jen candata 48cm, zatim nejvetsi z dunaje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:31® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jeden pros*aný záběr na gumu, kolega dostal jednoho candátka – cca 40 a já pak kapříka za bok. Tož vcelku bída, doufám, že nám pomůže ochlazení příští týden.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:13® osprey
- Datum lovu: 24.11. | Revír: za klávesnicí | Způsob lovu: Feeder
Nikdy jsem si nemyslel, že bych chytil nový druh ryby ve svém pokoji. A přece… Při prohlížení starších fotek jsem objevil fotku hrouzka, kterého jsem chytil kdysi na jižní Moravě. A najednou mi při tom koukání došlo, že to není normální hrouzek obecný, ale hrouzek běloploutvý. Takže mám chycený jeden druh navíc – fyzicky sice už rok a půl, ale úplně komplet je to vlastně až teď.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. listopadu 2009 v 16:04® adam
- Datum lovu: 23.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
vcera jen jeden mnik 40cm…a co bude dnes…:-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:21® inspo
- Datum lovu: 22.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Stejné místa jako v pátek, ale opět bezúspěšně. Voda krásně čistá, ale nidke nebylo vidět ani náznak rybí aktivity.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:15® Dodo
- Datum lovu: 20.11.09 | Revír: --------------------- | Způsob lovu: Přívlač
Páteční 46.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 ve 13:29® Piranha
- Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsem se stavil na Labi na hodinku a pul s musakem.Voda uz konecne opadla a jsou videt písníky, prelivy a perejky s nizsi hloubkou.To pred tydnem nebylo a taky to bylo na rybach videt, ale i tak jsem za posledni 4 vychazky vytahl okolo 120ky ryb.Vse byli tlousti, okouni a nejaci boleni.Zitra razim znovu a beru si brodaky, ne jako dnes.Jen mam trochu obavy z toho vetru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 ve 12:28® Padis
- Datum lovu: 22.11.09 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
V neděli pokus o ulovení nějakého lipana.Lipan se bohužel nekonal chyceno pár tlouštíků.Ale byl to moc pěkný poslední den na pstruhové vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. listopadu 2009 v 9:24® Zoles
- Datum lovu: 22.11. | Revír: .... | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera v meandrech a opet se splaveckem. Ryby se vyslovene krmili. Zas jsem se ale prez 50 nedostal.Holt je to mala ricka.Nej tloust 49.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 ve 22:52® adam
-
6 zaberu na dunaji ani jedna ryba…kamarad jednoho mnika, jeden rybar vedle chytil predevcirem mnika 60cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:52® výča
-
dnes nepřišla ani malá kudlička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:39® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem to zkusil jako v létě, ale ryby mě převezly! Jedinýho kapříka jsem chytil, když jsem balil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 19:16® mira.ll
- Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil s plotičkama na okouny.Chytil jsem 6 kousků nej. 41cm a štiku 59cm . Jeden okoun odhadem také okolo čtyřicítky se mi vyhákl.Pěkné zachytáníčko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.