Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:37® golden carp
Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Přívlač

včera nic moc akorát pár okyšů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:18® tomashr
    Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Zase pár kapříků :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29255.jpg
      Sobota 28. listopadu 2009 v 18:18® Sander
      Sander
      Datum lovu: 28. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Krásnej den, ryby se ale absolutně nezvedaly, tak jsem se jal prožehlit hluboké nadjezí. Byl jsem odměněn hejnem tloušťů a dvěma potočáky. Moc mě to bavilo, rány od tloušťů v téměř dvometrové hloubce nemají chybu.

Pája chudák zkoušel nemožné, ale povídal cosi o bezrybce.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29253.jpg
        Sobota 28. listopadu 2009 v 17:45® BlueShark
        BlueShark
        Datum lovu: 28.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska 4. nához a tloušť hooodně pěknej, ale to co se stalo dál už pěkné nebylo, moje boloňka prišla o 30cm špičky (šlápl jsem si na vlasec a šloto ráz na ráz), takže to má díky mé chybě spočítaný a zkusím reklamaci u Colmicu. Chjo :-(( Pak jsem vzal Tiny a šel zkusit okouny, za půl hodky 4 + 2 štičky, každý 5. nához se povedl a neshrabal bordel… jinak šly parádně na můj podzimní vkus. Přes týden jsem nebyl u vody, tak jsem zahnal absťák, ale PO UT ST to jistí volno :-))

Petrův zdar, já jdu s klukama slavit narozky, to bude pálka :-)) Ale ráno hurá na kapříky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29252.jpg
          Sobota 28. listopadu 2009 v 17:21® mira.ll
          mira.ll
          Datum lovu: 28.11.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes při neúspěšné vláčce (jen jeden okyš :-(( ), jsem na protější straně rybníka zpozoroval, že je nějak moc živo.Nejdřív začali skákat čudličky jako při zalovení,pak se ale v křovisku začalo mlít něco většího.Šel jsem se tam podívat,ale než jsem dorazil byl již klid.V tom ale vidim že se na břehu v křoví něco plácá. Byl to tlostolobik s ošklivou ránou na hlavě (viz.foto) Vedle něj ještě ležely vnitřnosti z jiné ryby. Podle mě je to práce norka.

Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 16:21:59 uživatelem mira.ll.
          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29250.jpg
            Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:16® spike
            spike

Dnešní chytačka byla ve znamení štiky a jedna se mi povedla. Je to moje první štika v životě:-) Měla 51cm

Tento příspěvek byl editován 27.11.2009 19:17:01 uživatelem spike.
            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29233.jpg
              Pátek 27. listopadu 2009 v 18:55® Barynka
              Datum lovu: 27.11.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem si byla konečně po dvou týdnech zavláčet. Byla jsem na řeče, tam nic. Pak jsem zašla s bráchou na stoják a zabrala mi tam pěkná štička asi 65 cm. Tady jsou fotky a za hodinku nahraju video ze zdolávání a pouštění. Při zdolávání se stala taková kuriózní věc, že když jsem ji zdolávala tak k ní přijela druhá štika (menší), jezdila kolem ní, a jako by zjišťovala co se děje. Stalo se vám něco podobnýho? Nevíte proč to ta druhá dělala?

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29225.jpg
                Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 20:21® kostnak
                kostnak
                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
                :-)
                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29212.jpg
                  Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:06® Georgino
                  Georgino

ještě tři :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29205.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29206.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29207.jpg
                    Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 10:05® Georgino
                    Georgino
                    Datum lovu: listopad | Způsob lovu: Přívlač

Moc to tu nežije, tak sem dám pár fotek z listopadových okounovaček.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29202.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29204.jpg
                      Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 0:07® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 25.11. 2009 | Revír: voda? | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem potřeboval udělat nějaké fotky rybářských propriet s vodou na pozadí. Tak jsem pozdě odpoledne odjel k řece a když už jsem vážil tu cestu, vzal jsem si UL vláčák.

A kupodivu brali okouni. A čím víc k večeru, tím líp a větší. Nakonec jsem dal jednoho, co mu do třicítky moc nescházelo. Takových už u nás moc neplave.

Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 23:08:57 uživatelem osprey.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29200.jpg
                        Středa 25. listopadu 2009 ve 22:41® hering
                        hering
                        Datum lovu: 25.11:2009 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní feeder,celkem 4 záběry a jedna ryba se podívala na chvíli na břeh.Krásných 47cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29195.jpg
                          Středa 25. listopadu 2009 v 18:57® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 25. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Škoda nevyužít dnešního počasí, byť jen na hodinku po práci. Byla to dobrá žehlírna.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29186.jpg
                            Středa 25. listopadu 2009 ve 13:51® BigMike
                            Datum lovu: 25.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Jeden dopolední, pak už jen štička a slušný bolen se vypnul. Neskutečné vedro:((((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29179.jpg
                              Středa 25. listopadu 2009 v 8:43® adam
                              adam
                              Datum lovu: 24.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená

vcera jsem byl zase na mnikach,kamarad chytil dva a ja jen candata 48cm, zatim nejvetsi z dunaje…:-|

Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:31® Holajz2
                                Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jeden pros*aný záběr na gumu, kolega dostal jednoho candátka – cca 40 a já pak kapříka za bok. Tož vcelku bída, doufám, že nám pomůže ochlazení příští týden.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29178.jpg
                                  Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:13® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 24.11. | Revír: za klávesnicí | Způsob lovu: Feeder

Nikdy jsem si nemyslel, že bych chytil nový druh ryby ve svém pokoji. A přece… Při prohlížení starších fotek jsem objevil fotku hrouzka, kterého jsem chytil kdysi na jižní Moravě. A najednou mi při tom koukání došlo, že to není normální hrouzek obecný, ale hrouzek běloploutvý. Takže mám chycený jeden druh navíc – fyzicky sice už rok a půl, ale úplně komplet je to vlastně až teď.

Úterý 24. listopadu 2009 v 16:04® adam
                                    adam
                                    Datum lovu: 23.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená

vcera jen jeden mnik 40cm…a co bude dnes…:-

Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:21® inspo
                                      Datum lovu: 22.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač

Stejné místa jako v pátek, ale opět bezúspěšně. Voda krásně čistá, ale nidke nebylo vidět ani náznak rybí aktivity.

Pondělí 23. listopadu 2009 v 17:15® Dodo
                                        Dodo
                                        Datum lovu: 20.11.09 | Revír: --------------------- | Způsob lovu: Přívlač

Páteční 46.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29175.jpg
                                          Pondělí 23. listopadu 2009 ve 13:29® Piranha
                                          Piranha
                                          Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem se stavil na Labi na hodinku a pul s musakem.Voda uz konecne opadla a jsou videt písníky, prelivy a perejky s nizsi hloubkou.To pred tydnem nebylo a taky to bylo na rybach videt, ale i tak jsem za posledni 4 vychazky vytahl okolo 120ky ryb.Vse byli tlousti, okouni a nejaci boleni.Zitra razim znovu a beru si brodaky, ne jako dnes.Jen mam trochu obavy z toho vetru.

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 12:28® Padis
                                            Padis
                                            Datum lovu: 22.11.09 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření

V neděli pokus o ulovení nějakého lipana.Lipan se bohužel nekonal chyceno pár tlouštíků.Ale byl to moc pěkný poslední den na pstruhové vodě.

Pondělí 23. listopadu 2009 v 9:24® Zoles
                                              Zoles
                                              Datum lovu: 22.11. | Revír: .... | Způsob lovu: Plavaná

Tak vcera v meandrech a opet se splaveckem. Ryby se vyslovene krmili. Zas jsem se ale prez 50 nedostal.Holt je to mala ricka.Nej tloust 49.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29174.jpg
                                                Neděle 22. listopadu 2009 ve 22:52® adam
                                                adam

6 zaberu na dunaji ani jedna ryba…kamarad jednoho mnika, jeden rybar vedle chytil predevcirem mnika 60cm

Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:52® výča

dnes nepřišla ani malá kudlička.

Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:39® Holajz2
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem to zkusil jako v létě, ale ryby mě převezly! Jedinýho kapříka jsem chytil, když jsem balil…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29170.jpg
                                                      Neděle 22. listopadu 2009 v 19:16® mira.ll
                                                      mira.ll
                                                      Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil s plotičkama na okouny.Chytil jsem 6 kousků nej. 41cm a štiku 59cm . Jeden okoun odhadem také okolo čtyřicítky se mi vyhákl.Pěkné zachytáníčko :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29169.jpg
                                                        Neděle 22. listopadu 2009 v 19:01® hecht
                                                        hecht
                                                        Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Sander mě předběhl, jeden z posledních pokusů na pstruhovce. Dopoledne sice mlha ale ryba šla, odpoledne slunečno ale začal jsem chytat lelky a veverky.Procházka se Sanderem byla ale pěkná.Složení jsem měl pestré, lipani, potočák, duhák, tloušť a plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29165.jpg
                                                          Neděle 22. listopadu 2009 v 18:10® olda
                                                          olda
                                                          Datum lovu: 22.11.09 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Plavaná

Plavaná na housku pár kousků se povedlo,kmen 0,18 forpas 0,16

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29162.jpg
                                                            Neděle 22. listopadu 2009 v 18:06® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 22. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Z dnešní šumavské anabáze.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29158.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29159.jpg