Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. srpna 2005 ve 22:37
-
domácí revír. Dnes lov na malém potoce, napřed jsem zkoušel sušit, ale bez výsledku. Pak jsem u splavu nasadil golda a začal koncert malých pstruhů. Nádhera, šli skoro na hod. O pár tůněk výš jsem přezbrojil na marmyšku (poprvé). Tak razantní záběry od velkých pstruhů jsem už dlouho neměl. Jeden P. O. ji dokonce urval háček, ale předtím si stihl omotat hlavu do návazce
ukázal jsem mu teflonovou postýlku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2005 ve 20:44® HaD
-
Tajný revír
Za asi 2 hodinky vláčky s cyankálou 2 EMTE celkem 7 štik (cca 40 cm, cca 45 cm, cca 50 cm, cca 55 cm, cca 55 cm, cca 65 cm a 71 cm) a asi 8 okounů od 10 do 20 cm. Prostě pohádka a neměl jsem lanko a žádná mi to neukousla, jen mi ještě asi 4 spadly. Fotka největší bude později.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2005 v 18:32® Tomik
-
dnes pulhodinova UL vlacka na twistriky 6 okounu nej 25cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2005 ve 13:01® Tomash
-
Konečně jsem čapnul bolena, respektivě boleny. Za 2 hodiny vláčky dva krasavci 51 a 55cm. Zabrali na woblery Nils Master 8cm – každý na různou barvu. Fotky dodám, až vyvolám foťák. Super, super, SUPER lov!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 20:59® Chose
-
a zkoušel jsem háčky bez protihrotu a ryby navzdory poznatkům chytejáckých kolegů fakt moc nepadaly…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 20:58® Chose
-
tady s kolegou..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 20:57® Chose
-
další
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 20:56® Chose
-
a tady ti kapříci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 20:54® Chose
-
Štěpanice-dneska s jedním z příbuzných na kapřících-brali kapři ze samovýtěru,15–30cm,dva míráci a jeden před mým příchodem utržen. takže celkem dobré…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 14:55® vlkodlak
-
Jasně že všeci putovali zpět do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 14:48® vlkodlak
-
Dyje 14 (pod Vranovem) většinou na olivku. potočáci 25–40 většího se mě nepodařilo vytáhnout ale fakt super rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 14:43® vlkodlak
-
Dyje 14 (pod Vranovem) většinou na olivku. potočáci 25–40 většího se mě nepodařilo vytáhnout ale fakt super rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2005 ve 14:36® Milky
-
> jaryn: Fuj, to je kacířské!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 23:05® jaryn
-
Dnes Lužnice pod jezem – bezrybky. Zdendo gratuluji. Je vidět, že to je v rukou. Ten kecal HAD o tom akorát píše.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 22:59® Daemon
-
Ohře Asi ve 21:05 záběr sumce na bójku, ale strhl mi plotici. Žádnou velkou jsem už neměl, tak jsem jel domů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 22:15® BoBo-Falknow
-
Jeden z hezčích, největšího jsem nefotil, bo jsem byl línej brodit z5 na břeh.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 22:14® BoBo-Falknow
-
Dnes výprava s Rudou na Svatavku. Teklo poměrně dost vody, takže souboje s rybkama byli dost urputné. Jelikož mne ještě ze střechy bolí celý člověk, vzal jsem místo mouchy vláčku, takže chytačka byla moucha kontra vláčka. Nutno říct, že souboj to byl velmi vyrovnaný, neboť skončil 11:10 ve prospěch vláčky. Rybky kousaly velmi solidně, vytáhli jsme několik pstruhů kolem třiceti a Ruda udělal dvě dublety. Nej zážitek byl výskok pstruha 30+, těsně po záseku na rotajdu. Jelikož to bylo cca půl metru od muškařícího Rudy, tak si asi musel měnit prádlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 22:12® mirmen
-
řeka, feeder, 3 vycházky. Vnadění kuku nebo steril. hráškem, nástraha kombinace kuku+červi nebo hrášek+červi. Cca 15 kapříků, nej.55 cm, nějací cejni , nej. do 50 cm, plotice apod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 22:01® Mirek
-
Jesenice Popování od 17 hod. do 21 hod. Pět nádherných štičích ataků. Tři štiky uloveny. 45,52,57cm. Ale to hlavní. Konečně úspěch s okouny. Sice jenom čtyři kousky, ale nějak to začít musí!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 20:35® Radim
-
vrátil sem se z Bulhar nějací malí sumíci šli, ale nic většího!!!!! Tak a teď přecházím na pijavice!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 18:02® Kazan
-
Ploučnice Dva duháci, okounek, candátek, touštíci, po koupeli včetně vyráchání mobilu, digiťáku atd. lov přerušen. Naštěstí vše chodí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 ve 12:12® Vaclav
-
HaD: To já také, našinec je pořád ve vývinu. Ale ty fotky se mi líbí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:59® HaD
-
> Václav:
pořád se učím
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:58® Vaclav
-
HaD: Dost dobré fotky. Je vidět, že ti něco říká kompozice snímku, a také že D70 halt umí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:29® Tomik
-
Krásnej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:18® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:18® HaD
-
ahoj někdy příště
-
pusinku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:17® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:17® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.