Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 23:02® osprey
- Datum lovu: 19.11.2009 | Revír: P voda | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem vykopal z domu svoje po nemoci rozlámané tělo a dovlekl ho k řece, abych se ještě podíval na lipany. Dýchal jsem cestou jak nemocnej pes, ale dorazil jsem asi na hodinu čistého lovu. Voda čistá, sem tam vidět rybu, nesbíralo skoro nic. Pomalu jsem šel a šel a nakonec jsem uviděl stát lipana jak malovaného, do 35 cm mohl chybět jen kousíček. Deset minut jsem se díval, jak tam kousek ode mě plave a sbírá. Totální nádhera. A pak jsem ho normálně a sprostě chytil. Doufám, jak jen to jde, že tam bude sbírat pořád…
Pak jsem se motal dál. Potkal jsem několik malých ryb, na které jsem neházel a nakonec jsem chytil ještě jednoho lipana slušnějších rozměrů.
Dál už nikde nic nekroužkovalo, courat někam nebyl čas, tak jsem se chvilku díval, jak se třou siveni a táhnul zpátky domů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 22:01® hering
- Datum lovu: 19.11.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem se konečně dočkal mníka 50+.No a teď se budu pokoušet o 60+.
Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 22:02:11 uživatelem hering.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:34® adam
- Datum lovu: 19.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
nikdo nebyl na rybach??…dnes se opakoval scenar ze vcerejska,hned po nahozeni prutu na soumraku prisel zaber- mnik 40cm, potom hodku nic a prisel candatek o 10cm vetsi nez vcera…kamarat zase chyct jednoho mnika…to sami jak vcera zajimave…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 ve 20:59® adam
- Datum lovu: 18.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
tak dnes na dunaji jen jeden mnik cca 40cm, kamarad to sami…ja jeste jeden mini candatek 21cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 v 19:20® Ftmči
- Datum lovu: 16.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Pravděpodobně letošní poslední pokus o lipana nedopadl nikterak slavně. Já jsem chytil 2 malé lipánky, potočáka a světlým bodem byl krásně zbarvený duhák cca 30cm, který byl můj první na mušák a zároveň i první duhák, kterého jsem chytil na tomto revíru, ani jsem ho nezmasil
. Kamarád Kuba měl po dvou potočácích a jednom lipánkovi.
Déšť nás předčasně zahnal do příjemné hospůdky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 v 16:23® standas
- Datum lovu: 18.11.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Silný vítr mně donutil hledat místo v závětří,volba padla na jednu z mála tůněk u berounky,ryby zde braly malý ale zato fest.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 ve 14:44® vagi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 ve 14:34® vagi
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: U nás | Způsob lovu: Přívlač
Úterní smáčkový útok na další 40ku se nezdařil. Několik ryb spadlo, mezi nimi možná dvě byly. Ale víte, jak to je. Spadlá ryba se vždy zdá větší.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2009 14:37:43 uživatelem vagi.
Ale i tak max. spokojenost. Nachytáno cca
30 pruhatců, z toho 10 přes 30, nej 35.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:22® BigMike
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak abych také něco málo přidal – 68 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:33® mira.ll
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska se mi „dařilo“. Po příjezdu k řece jsem zjistil že nemám prut(celkem dost důležitá věc k rybolovu
). No dobrá ,zpátky domů . Prut už mám,tak ještě navlíct
broďáky – zjišťuji ale ,že jsou roztržené
. No a ryby ? Měl jsem pět záběrů na kopyto,jeden na smáčka ale ani
jeden jsem neproměnil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:19® Zauwi
-
a to je vše

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:17® Zauwi
-
a další foto

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:17® Zauwi
- Datum lovu: 17.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Odpoledne po práci jsem konečně vyrazil poznat dosud pro mě neznámou řeku. Počasí bylo celkem ucházející, řeka nádherná, vody akorát, sestavil jsem prut, navázal mouchy, hupsnul do broďáků a šlo se na ně. Bohužel ryby nebraly, a to asi proto , že tam nejsou. Chyceno celkem 8 ryb ve složení 2× potok, 5 x tloušť a jeden proudník. Cílová ryba byl lipan, kterého jsem teda ani nezahlédnul. Takže oproti očekávání celkem zklamání…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:10® Holajz2
- Datum lovu: dnes a v neděli | Revír: Lupěné a Mohel
V neděli malinkej candátek, snad necelých 35 cm. Dnes jsem doufal, že po odhájení přijde nějakej kapřík, ale ani ťuk! Snad ve čtvrtek to přijde…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:03® vondras
-
dnes opět v Praze po ránu několik kaprů kolem 2,50kg pak šmitec dravci vůbec navíc znovu to teče jak blázen asi upouštějí přehrady !!!??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 19:57® adam
-
sorry ale nejak tomu tady hrabe,prosim reguluse aby to tady nak po mne vyčistil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 19:49® adam
- Datum lovu: listopad2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
pivo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 19:46® adam
- Datum lovu: listopad2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
a tady jsou nake moje ulovyk..mnik50cm…
a chytl jsem kamen na červyKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 19:42® adam
- Datum lovu: listopad2009 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
tak tady jsou nake fotky nasich ulovku…
brachovo kapr,a cejn 58cm
… tohle nas cekalo kdyz jsme se vraceli
unaveni z ryb, bez znaceni a najednou tohle…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 18:44@ ???
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem si zajel na ryby a hned při prvním náhozu štika 85cm =)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 18:35® Char
- Datum lovu: víkend | Revír: velká louže
O víkendu jsem byl opět prohazovat oblíbená místa a zkoumat další slibné úseky, spousta malých okounků útočilo na popy i gumky, zdařilo se asi 15 kousků mezi 30–36 cm, přijela se kouknout i štíča ale na nástrahy nereagovala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 18:17® Char
- Datum lovu: víkend | Revír: velká louže
Povedlo se pár pěknech okyšů, nej 36 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 17:53® BlueShark
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska hezký den u vody s Pepínem (Monaster) a Luďou (LUDA)
PO 10 minutové vláčce jsem nasadil splávek a už to fičelo. Co hod po
proudu to tloušť, 5 prvních hodů 5 ryb a šestý při záseku praskl
návazec 0.11, ale nasadil jsem pak silnější radši. Luďa se na to nemohl
dívat a tak si zapůjčil pár drobností a rohlík a lupal taky, moc krásné
ryby. Ja za tu hodku a půl dobrých 30 kousků, Luďa cca 10, bohužel dnes
neměly chuť na mušky a tak Pepík nic, ale chytal statečně 
Na vláčku k večeru čistá nula, kámoš štičku kolem pajdy, já ani drb a to půl hodky při stmívání rabovali vodu candáti jak blázni… tak jindy

Dnes bez fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 17:48® Libor
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsem na rychlo odběhl Qodě abych zahnal rybářský absťák. Za slabou hodinku jsem neviděl ani šupinu. Kamarád koupal rybičky celé dopoledne bez záběru. Nutno ale dodat že wobblery BigMike pracují skvěle
Na milovanou řeku není čas 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 17:08® tomashr
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Ještě nějaké fotky kolem kapříků na Sázavě…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 v 15:44® Scanix
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes recce pod Rimovem, fakt pekna voda, pocasi super, jen kompletne bez ryb…Ve dvou par okounku tak 10–15cm a jen jednoho 25+, k tomu jsme kazdy (kolega i ja) lapili jednoho bolinka a to vse…nicmene prijemnej slunecnej relax a o tom to je

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:16® Zoles
- Datum lovu: veekend | Revír: svazovkyZČ | Způsob lovu: Plavaná
Takze prace,prace,prace. Na ryby moc casu neni a kdys je tak zas neni energie davat na net. Takze po sobotnim uspechu na mistni pidiricce kdy jsem behem 2h vytahal cca 50ks tloustu,plotic a proudniku-klasika,jsem na nedeli zmenil vkus a vyrazil na uplne nejtezsi reku co znam. Behem 4h jsem dostal 11 ryb ve slozeni- viz foto. Na danej revir povazuji za megauspech. Prezto me plavacka prestava bavit a zbytek sezony budu venovat privlaci. Snat poslu i nake foto.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:40® Leník
- Datum lovu: 15.11.2009 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Plavaná
Moje osmá a zatím největší, můj šťastný výraz hovoří za vše.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 18:46:10 uživatelem Leník.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:34® hraji
- Datum lovu: 15. listopadu 2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Nedělní nádherné odpoledne mě vytáhlo na krátkou chvíli k vodě. Vzal jsem si pouze bič, 5 litrů krmení a dvě deci pinek. Ryby braly naprosto báječně, za necelé tři hodiny jsem chytil 74 kusů ryb osmi různých druhů a krásně jsem si zachytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.