Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. listopadu 2009 v 19:01® hecht
- Datum lovu: 22.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Sander mě předběhl, jeden z posledních pokusů na pstruhovce. Dopoledne sice mlha ale ryba šla, odpoledne slunečno ale začal jsem chytat lelky a veverky.Procházka se Sanderem byla ale pěkná.Složení jsem měl pestré, lipani, potočák, duhák, tloušť a plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 18:10® olda
- Datum lovu: 22.11.09 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Plavaná
Plavaná na housku pár kousků se povedlo,kmen 0,18 forpas 0,16
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 18:06® Sander
- Datum lovu: 22. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Z dnešní šumavské anabáze.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 17:45® MILHAUSKACHNA
- Způsob lovu: Přívlač
MĚLA NECELEJCH 70 CM
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 11:16® výča
-
tak v čera na pstrouškách já bezrybka a tatka 3 kousky kolem 25.cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 10:45® petrcech
- Datum lovu: včera | Revír: tam za vodou v rákosí.... | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera jsem byl po dlouhé době na rybách, setřepal se pěknější okoun, a pár candátů, braly jaksi opatrně, rozkousali mi u několika twistrů ocásky. U vody bylo živo, srny, bažanti atd… Bohužel bych je na takovou vzdálenost nedokázal pěkně vyfotit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 0:19@ ???
-
při lovu nástražních rybek jsme byli svědci ulovení štiky o delce 96cm na Novomlýnských nádržích
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. listopadu 2009 v 0:10@ ???
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 21. listopadu 2009 ve 21:13® adam
- Datum lovu: 21.11.2009 | Revír: dunaj | Způsob lovu: Klasická položená
dnes na dumaji jem jeden candatek 15cm!! to je neco z takove reky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. listopadu 2009 ve 20:25® osprey
- Datum lovu: 21.11. 2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se za mnou stavil kamarád Míra Dvořák (MP-E65mm), abychom směnili kus použité fototechniky za hrst oběživa. Vzájemného setkání jsme využili k návštěvě divokých partií Orlíku, kde jsem od roku 2001 nebyl. Bylo potěšující zjistit, že to ještě fyzicky zvládám a mít vedle sebe parťáka, který dokáže vnímat tu krásu kolem a nereptá, že ho chci zabít.
Ryby moc nespolupracovaly. Nějakou shodou náhod jsem vydoloval dva malé pruhatce a jednoho slušnějšího kolem 30 cm, za kterým se přijelo podívat celé hejno (nádherný pohled).
Byl to ale nádherný den, ztracený v mlhách, bělavém kamení a porostech mokvajícího mechu. Jen těch fišek mohlo přijít víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. listopadu 2009 v 18:25® olda
- Datum lovu: 21.11.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na Labi po delší době
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. listopadu 2009 v 18:05® Sander
- Datum lovu: 21. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Z dnešní tloušťovačky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. listopadu 2009 v 15:37® Scanix
- Datum lovu: 21.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dopoledna s dcerkou kamaradem na rece, pocasi prekrasne, voda uplne pohadkova, jen ryby se moc nesnazily, jen par okysu okolo 20cm. Po obede jsem uz jen s malou vyrazil na stojak a lapli jsem nejake okounky a par sticek, spokojenost v tak letnim pocasi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. listopadu 2009 ve 12:30® inspo
- Datum lovu: 20.11.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera po dlouhé době asi na tři hodky u vody. Počasí nádherné, voda čistá už bez listí, jen ryby stávkovaly.
Navázal jsem jen vizuální kontakt na místní poměry se slučnou štikou. Několik metrů jela tak cenťák za wobem, když jsem zrychlil, tak zrychlila, když jsem zpomalil tak zpomalila a dojela mi tak až pod nohy, ale nezabrala. Pak mi zůstala stát pod nohama, tak jsem rychle nabil gumu a začal ji tancovat před tlamou. No guma ji evidentně zajímala, ale asi už něco takového viděla a asi po minutě se na to vyprdla a odjela do hlubin. Mrška jedna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. listopadu 2009 ve 22:22® Zoles
- Datum lovu: dnes | Revír: ma mala milovana | Způsob lovu: Feeder
Dnes hod feeder na ricce. 3 kaprici, nasadaci. Je hezky ze i takovy potucky zarybnujou,skoda jen ze to do jara vydry vsechno zmasej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. listopadu 2009 v 19:46® MILHAUSKACHNA
- Datum lovu: ASI NEDAVNO | Revír: SOUKROMÝ | Způsob lovu: Přívlač
MĚŘILA 81 CM
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. listopadu 2009 v 0:02® osprey
- Datum lovu: 19.11.2009 | Revír: P voda | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem vykopal z domu svoje po nemoci rozlámané tělo a dovlekl ho k řece, abych se ještě podíval na lipany. Dýchal jsem cestou jak nemocnej pes, ale dorazil jsem asi na hodinu čistého lovu. Voda čistá, sem tam vidět rybu, nesbíralo skoro nic. Pomalu jsem šel a šel a nakonec jsem uviděl stát lipana jak malovaného, do 35 cm mohl chybět jen kousíček. Deset minut jsem se díval, jak tam kousek ode mě plave a sbírá. Totální nádhera. A pak jsem ho normálně a sprostě chytil. Doufám, jak jen to jde, že tam bude sbírat pořád…
Pak jsem se motal dál. Potkal jsem několik malých ryb, na které jsem neházel a nakonec jsem chytil ještě jednoho lipana slušnějších rozměrů.
Dál už nikde nic nekroužkovalo, courat někam nebyl čas, tak jsem se chvilku díval, jak se třou siveni a táhnul zpátky domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 23:01® hering
- Datum lovu: 19.11.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem se konečně dočkal mníka 50+.No a teď se budu pokoušet o 60+.
Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 22:02:11 uživatelem hering.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 22:34® adam
- Datum lovu: 19.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
nikdo nebyl na rybach??…dnes se opakoval scenar ze vcerejska,hned po nahozeni prutu na soumraku prisel zaber- mnik 40cm, potom hodku nic a prisel candatek o 10cm vetsi nez vcera…kamarat zase chyct jednoho mnika…to sami jak vcera zajimave…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 ve 21:59® adam
- Datum lovu: 18.11.2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená
tak dnes na dunaji jen jeden mnik cca 40cm, kamarad to sami…ja jeste jeden mini candatek 21cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 ve 20:20® Ftmči
- Datum lovu: 16.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Pravděpodobně letošní poslední pokus o lipana nedopadl nikterak slavně. Já jsem chytil 2 malé lipánky, potočáka a světlým bodem byl krásně zbarvený duhák cca 30cm, který byl můj první na mušák a zároveň i první duhák, kterého jsem chytil na tomto revíru, ani jsem ho nezmasil
. Kamarád Kuba měl po dvou potočácích a jednom lipánkovi. Déšť nás předčasně zahnal do příjemné hospůdky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 v 17:23® standas
- Datum lovu: 18.11.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Silný vítr mně donutil hledat místo v závětří,volba padla na jednu z mála tůněk u berounky,ryby zde braly malý ale zato fest.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. listopadu 2009 v 15:44® vagi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 18. listopadu 2009 v 15:34® vagi
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: U nás | Způsob lovu: Přívlač
Úterní smáčkový útok na další 40ku se nezdařil. Několik ryb spadlo, mezi nimi možná dvě byly. Ale víte, jak to je. Spadlá ryba se vždy zdá větší.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2009 14:37:43 uživatelem vagi.Ale i tak max. spokojenost. Nachytáno cca 30 pruhatců, z toho 10 přes 30, nej 35.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 22:22® BigMike
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak abych také něco málo přidal – 68 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:33® mira.ll
- Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska se mi „dařilo“. Po příjezdu k řece jsem zjistil že nemám prut(celkem dost důležitá věc k rybolovu
). No dobrá ,zpátky domů . Prut už mám,tak ještě navlíct broďáky – zjišťuji ale ,že jsou roztržené
. No a ryby ? Měl jsem pět záběrů na kopyto,jeden na smáčka ale ani jeden jsem neproměnil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:19® Zauwi
-
a to je vše
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:17® Zauwi
-
a další foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:17® Zauwi
- Datum lovu: 17.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Odpoledne po práci jsem konečně vyrazil poznat dosud pro mě neznámou řeku. Počasí bylo celkem ucházející, řeka nádherná, vody akorát, sestavil jsem prut, navázal mouchy, hupsnul do broďáků a šlo se na ně. Bohužel ryby nebraly, a to asi proto , že tam nejsou. Chyceno celkem 8 ryb ve složení 2× potok, 5 x tloušť a jeden proudník. Cílová ryba byl lipan, kterého jsem teda ani nezahlédnul. Takže oproti očekávání celkem zklamání…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:10® Holajz2
- Datum lovu: dnes a v neděli | Revír: Lupěné a Mohel
V neděli malinkej candátek, snad necelých 35 cm. Dnes jsem doufal, že po odhájení přijde nějakej kapřík, ale ani ťuk! Snad ve čtvrtek to přijde…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.