Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:46® adam
adam
Datum lovu: listopad2009 | Revír: dunaj(komarno)..... | Způsob lovu: Klasická položená

a tady jsou nake moje ulovyk..mnik50cm…
a chytl jsem kamen na červy

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:42® adam
    adam
    Datum lovu: listopad2009 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder

tak tady jsou nake fotky nasich ulovku…
    brachovo kapr,a cejn 58cm pivo … tohle nas cekalo kdyz jsme se vraceli unaveni z ryb, bez znaceni a najednou tohle…:-(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29047.jpg
      Úterý 17. listopadu 2009 v 19:44@ ???
      Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem si zajel na ryby a hned při prvním náhozu štika 85cm =)

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:35® Char
        Char
        Datum lovu: víkend | Revír: velká louže

O víkendu jsem byl opět prohazovat oblíbená místa a zkoumat další slibné úseky, spousta malých okounků útočilo na popy i gumky, zdařilo se asi 15 kousků mezi 30–36 cm, přijela se kouknout i štíča ale na nástrahy nereagovala.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29044.jpg
          Úterý 17. listopadu 2009 v 19:17® Char
          Char
          Datum lovu: víkend | Revír: velká louže

Povedlo se pár pěknech okyšů, nej 36 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29041.jpg
            Úterý 17. listopadu 2009 v 18:53® BlueShark
            BlueShark
            Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska hezký den u vody s Pepínem (Monaster) a Luďou (LUDA) :-) PO 10 minutové vláčce jsem nasadil splávek a už to fičelo. Co hod po proudu to tloušť, 5 prvních hodů 5 ryb a šestý při záseku praskl návazec 0.11, ale nasadil jsem pak silnější radši. Luďa se na to nemohl dívat a tak si zapůjčil pár drobností a rohlík a lupal taky, moc krásné ryby. Ja za tu hodku a půl dobrých 30 kousků, Luďa cca 10, bohužel dnes neměly chuť na mušky a tak Pepík nic, ale chytal statečně :-)

Na vláčku k večeru čistá nula, kámoš štičku kolem pajdy, já ani drb a to půl hodky při stmívání rabovali vodu candáti jak blázni… tak jindy :-)

Dnes bez fotek…

Úterý 17. listopadu 2009 v 18:48® Libor
              Libor
              Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem na rychlo odběhl Qodě abych zahnal rybářský absťák. Za slabou hodinku jsem neviděl ani šupinu. Kamarád koupal rybičky celé dopoledne bez záběru. Nutno ale dodat že wobblery BigMike pracují skvěle :-) Na milovanou řeku není čas :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29038.jpg
                Úterý 17. listopadu 2009 v 18:08® tomashr
                Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Ještě nějaké fotky kolem kapříků na Sázavě…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29037.jpg
                  Úterý 17. listopadu 2009 v 16:44® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 17.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes recce pod Rimovem, fakt pekna voda, pocasi super, jen kompletne bez ryb…Ve dvou par okounku tak 10–15cm a jen jednoho 25+, k tomu jsme kazdy (kolega i ja) lapili jednoho bolinka a to vse…nicmene prijemnej slunecnej relax a o tom to je ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29034.jpg
                    Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:16® Zoles
                    Zoles
                    Datum lovu: veekend | Revír: svazovkyZČ | Způsob lovu: Plavaná

Takze prace,prace,prace. Na ryby moc casu neni a kdys je tak zas neni energie davat na net. Takze po sobotnim uspechu na mistni pidiricce kdy jsem behem 2h vytahal cca 50ks tloustu,plotic a proudniku-klasika,jsem na nedeli zmenil vkus a vyrazil na uplne nejtezsi reku co znam. Behem 4h jsem dostal 11 ryb ve slozeni- viz foto. Na danej revir povazuji za megauspech. Prezto me plavacka prestava bavit a zbytek sezony budu venovat privlaci. Snat poslu i nake foto.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29022.jpg
                      Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:40® Leník
                      Leník
                      Datum lovu: 15.11.2009 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Plavaná

Moje osmá a zatím největší, můj šťastný výraz hovoří za vše.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 18:46:10 uživatelem Leník.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29019.jpg
                        Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:34® hraji
                        hraji
                        Datum lovu: 15. listopadu 2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Nedělní nádherné odpoledne mě vytáhlo na krátkou chvíli k vodě. Vzal jsem si pouze bič, 5 litrů krmení a dvě deci pinek. Ryby braly naprosto báječně, za necelé tři hodiny jsem chytil 74 kusů ryb osmi různých druhů a krásně jsem si zachytal.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:33® Leník
                          Leník
                          Datum lovu: 14.11.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Plavaná

O víkendu další dva štičí zákusy do prutu. Letos sedmá. 46 cm.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 18:34:31 uživatelem Leník.
                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29017.jpg
                            Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:18® Robur
                            Robur
                            Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Přívlač

tož pod trestem smrti při vyzrazení jsem se dověděl o rybasu, kde na 2h, nasadili asi 100 štik, takže jsem večer změnil plány z fídru na přívlač a ráno chutě vyrazil. Tedy napřed v 7:00 došla SMS, že soused nemůže, tak jsem s klukem vyrazili sami. Druhá krize přišla 20km za Brnem, kde jsem zapomněli odbočit a zajeli si asi 10 km, ale pak už jsem dorazili k poslednímu záchytnému bodu G, odkud to mělo být 1 km k revíru. Od záchytného budu měl vést k rybasu chodníček. Nic jsem ale neviděl, krom cesty, po které jsem chtěl jet dle mapy. Napřed jsem se na cestu vydali pěšky, ale když jsem došli se synem blíž, tak jsem do toho odmítli smočit botičky a vrátil se pro auto, které kaši přemohlo /vivat Dacia/ a jeli podél lesa, kde jsem odhadl jednu z lesních cest jako vedoucí k rybasu. Posléze jsem auto odstavil a řekl, že dál to dojdem. V kruhu jsem to docházeli asi hodinu, což ocenil jen Lexa. Nakonec jsem potkali dřevorubce, který nás poslal úplně jinam, takže jsem daným směrem opět našli auto a pokračovali udaným směrem vozem. Konečně jsem u rybníku, ale ejhle, je to trochu jiný revír než cílená lokalita. To už jsem ale narazili na domordce, kteří nás opět poslali k poslednímu výchozímu bodu a to běžnou okreskou i s informací, kam se máme dívat. Takže se opět nacházíme v posledním výchozím bodu G a prožívám orgasmus, páč chodníček je v hlubší trávě objeven. Posléze ale mizí a přechází v mezipolní pěšinu, která netuší, že už mám jedne orgasmus za sebou a nekompromisně mne zajebe i se synem od bláta ještě poněkud více, ale hráz už je na dohled. Není to tak úplně obyčejná hráz, je to takový remízek, kde pole pokračuje i s polní bahenní pěšinkou /nevím, co za kokota musí orat jílové pole/ asi 200m ke skutečnému rybníčku. Už je tam asi 6 vláčkařů, kteří měli původně dorazit až po nás, ale takhle je voda už velmi slušně ochytaná. Nezáživný rybolov nebudu popisovat, oni měli od 3 do 6 štik na osobu, takže jsem jako jediný dokázal chytit hovno, ale cítím se morálním lovcem těch štik. Dobrou zprávou bylo, že cestou zpět jsem našli další chodníček, který nás travou dovedl až k autu. No nic, zítra jdu na mníka.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 19:47:43 uživatelem Robur.
                              Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:57® tomashr
                              Datum lovu: 14.11.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Všude spousty nasazených kaprů, tak si své první kapry ulovil i synátor…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29015.jpg
                                Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:54® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 16.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Ja dnes vyuzil sve volno od 10:00 do 11:30 a pak od 14:00 do 16:00, dopoledne na rece, bida s nouzi, 2 okounky a ukousla sticka, kterou jsem posleze vyprovokoval jeste k zaberu, ale nezasekl, kolega se mnou jednoho okounka a to bylo vse. Odpoledne jsem si na stojaku spravil chut, lapeni 4 okysove a 13 stik, sice velikostne nic moc (do cca 55), ale alespon to bralo. Prvni foto stastny lovec s s „trofeji 55“ :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29013.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29014.jpg
                                  Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:07® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 16. listopadu 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní plavaná pro mě byla utrpení. Ryby sice braly o 106, tloušti, plotice, narazil jsem i na hejno karasů, ale všude byli rybáři, což jsem na té říčce ještě neviděl. Chytal každý kdo má ruce, prut nebo navázanou pytlačku. Modlil jsem se ať začne pršet, nebo vyžehlím páďo tlouště, abych měl důvod jet z těch závodů pryč. Nakonec se obě dvě věci staly skutečností.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29006.jpg
                                    Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:01® Robur
                                    Robur
                                    Datum lovu: včera | Revír: MNík na J Mravě

tak včerejší akce mník začala úlovkem 2 ploti a karase, takže mám 3 nástražní rybky. S tmou jsem složil bič a nachystal rputy na položenou. Vše se odehrálo na novém fleku, kde je podstatně více kamenů. Dost jsem trhal, ale policajt sem tam poskočil, ale jízda žádná. KDyž už jsem sekl, tak to bylo ve vázce, tak klidně začněte ve všeobecné sepkulovat, zda to ty svině zatáhnou bleskurychle pod nějaký šutr či nikoliv. Cca kolem 17:30 lámu prut při dalším vyprošťování vázky a dál chytám jen na torzo udice. V 18:00 zkouším rybku oživit potáhnutím a jak policajt dopadne zpět, tak se ihned rozjíždí vzhůru. jak je o mně známo, neomylně sekám a mám mníka odhadem 40 cm. Když se mu dívám do huby, tak vidím 1 ze svých utržených vlasců a samozřejmě i šňůru, na kterou byl zdolán. Oboje, včetně zarážek má až kdesi hluboko, takže ho odstřihávám a hážu zpět. Jinak nám asi nefunguje mikrovlnka, bo při rozmražení rybek se v levelu rozmražovače během 5 minut totálně rozvařily, takže jsem doma rychle vyklidil pole a nechal za sebou jen trochu smradu. Asi začnu chytat v noci na plavačku.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 15:22® spike
                                      spike
                                      Datum lovu: 16.11.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to vypadalo že bude celý den poprchávat ale naštěstí se to vyčasilo a já mohl jet k vodě na vláčku. Výsledek byl tloušť 30 a 3 neseknuté záběry.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 14:23:38 uživatelem spike.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28998.jpg
                                        Neděle 15. listopadu 2009 ve 22:39® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 15.11.2009 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Rano po delsi dobe s kolegou na P, shrnu to, jednim slovem bida, at jsem pouzil jakykoliv vzor, bez odezvy…jeden okounek a k tomu dva zabery od asi pstrouzku, kdo vi :-) Po obede jsem oblezl vse za barakem, tez velke trapeni…no nakonec jsem premluvil jeste 5 okysu velikostne viz foto a jednu na smrt vyhublou kudlu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28991.jpg
                                          Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:28® Fugas
                                          Datum lovu: 15.11 | Revír: MP řeka

Tak jsem si po letech sáhnul na parmu. Měla sice jen něco málo přes půl metru, ale radost byla veliká. K tomu ještě něco tlouštů, pár okounů a bolínek. Krásné dopoledne to bylo:-) .

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:22® Barynka
                                            Datum lovu: 15.11.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač

Takže dneska konečně po dlouhé době další štika na rybičku. Mohla mít tak kolem 50ti cm neměřila jsem jenom jsem ju odhákla pustila:) a pak jsem šla na jiný místo a tam se podařil můj 1. jelec jesen na rybku. Toho jsem vyhákla hnedka ve vodě a pustila:) Krásna chytačka na rybičku:))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28987.jpg
                                              Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:02® Ftmči
                                              Ftmči
                                              Datum lovu: 15.10.2009 | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Muškaření

Další docela podařený den s mušákem, až na skutečnost, že o lipana jsem opět ani nezavadil. Pochytal jsem docela dost okounů na nymfy, na sucho pak tlouštíky a proudníky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28983.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28984.jpg
                                                Neděle 15. listopadu 2009 v 19:18® mira.ll
                                                mira.ll
                                                Datum lovu: 15.11.2009 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle víkend jsem se dostal na ryby až dnes po 16té hodině,jelikož jsem makal v práci. Ale odměnou mi byla tahle štikule. :->

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 18:18:59 uživatelem mira.ll.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28980.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28982.jpg
                                                  Neděle 15. listopadu 2009 v 18:26® vondras

dnes kolem Prahy 5ks kapra tak kolem 2,50kg + několik netrefenejch záběrů vše skončilo po 10,00hod moc spokojenosti a přání aby ty ryby přežily aspon vánoce zítra bude opět pro zpestření plavačka !!??

Neděle 15. listopadu 2009 v 18:22® Kubajs
                                                    Kubajs
                                                    Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak 2hodinky na Labi se štástným začátkem,ale o něco smutnějším koncem hned na druhý nához Bolen 63cm,který mi udělal velkou radost a do konce ještě nějaké ataky vše na rotačku 00 na gumy ani drb a woblery taky ani h

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:26® Zauwi
                                                      Zauwi

ještě foto úspěšné mušky, po cca 30 rybách je OK

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28979.jpg
                                                        Neděle 15. listopadu 2009 v 17:25® Zauwi
                                                        Zauwi
                                                        Datum lovu: 15.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska opak toho co bylo včera, malinko se zvedla a ryby začaly krásně brát, chyceno pár potočáků, spousta lipanů, jelci a duhák…zajímavé bylo že o půl čtvrté, jak když utne přestaly cokoliv zobat…tak jsem to zabalil a jel dom…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28978.jpg
                                                          Neděle 15. listopadu 2009 v 16:46® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 15. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Nevím kde se tam vzalo tolik lipanů, ale byly chvíle, kdy jich šlo z vody i 10, aniž bych musel hýbnout malíčkem u nohy. Škoda zdomácnělého duháka, který mi narovnal háček. Už jsem přemýšlel na jaký způsob ho kulinářsky upravím.

Pájo dík že jsi mě vytáhl, moc se mi nechtělo, ale nakonec to byla jedna z podařených žehlíren.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28976.jpg