Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 17:26® Zauwi
-
ještě foto úspěšné mušky, po cca 30 rybách je OK
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. listopadu 2009 v 17:25® Zauwi
- Datum lovu: 15.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska opak toho co bylo včera, malinko se zvedla a ryby začaly krásně brát, chyceno pár potočáků, spousta lipanů, jelci a duhák…zajímavé bylo že o půl čtvrté, jak když utne přestaly cokoliv zobat…tak jsem to zabalil a jel dom…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. listopadu 2009 v 16:46® Sander
- Datum lovu: 15. listopadu 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Nevím kde se tam vzalo tolik lipanů, ale byly chvíle, kdy jich šlo z vody i 10, aniž bych musel hýbnout malíčkem u nohy. Škoda zdomácnělého duháka, který mi narovnal háček. Už jsem přemýšlel na jaký způsob ho kulinářsky upravím.
Pájo dík že jsi mě vytáhl, moc se mi nechtělo, ale nakonec to byla jedna z podařených žehlíren.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. listopadu 2009 v 11:22® Tomik
-
Dnes chvili se smačky, povedlo se par okounů dlaňové velikosti a jedno malý štíhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:27® kubas
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo z vláčky ze Svratky. Cílová ryba byl duhák, ale ten se nekonal a nakonec chyceni 2 candáti. Jeden vyfocen puštěn a druhý u břehu upadl. Docela pěkná procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 19:39® Robur
- Datum lovu: dnes a včera | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
tak nám udělali školení u Dyje. V pátek jsem natěšen vyrazil k vodě. Hned na prvním fleku se ukázala štika cca 70 možná 80, ale překecat se nedala. Pak jsem urval rotačku, gumu a gumu a vyprovokoval další okulení štičky. Minula a už se neukázala. Oranžová rapala končí na duhém břehu a už tam zůstává. Opět závar za gumou a pak se objevila štika a mocně gumu uchopila napříč, chvíli se držela, ale pak jsem ji šidítko sebral bo měla tak 30cm. Jdu dál a tahám se chvíli se štikou cca 5O cm, ale setřepala se. Tak si to zase šmatlu dál, sem tam střídám nástrahy i vedení a nic, pak přichází jeden top flek, kde jsem nechal jen gumu na dně a jdu na další top flek. Jo mezitím jsem vyplašil nějakou štiku u břehu, ale asi ne velkou. Nicméně na topfleku opět drbanec do kopýtka tak šedesátky, ale záběry jsou fakt divné. Vracím se zpět, přejdu na druhý břeh, seberu urvanou oranžádu a jdu zkoušet tu velkou štiku, ale nic. Posunu se o 20 metrů a váznu v trávě, opět ale chyba, byl to opatrný záběr 50ky, která se setřepe. Sedám do auta a jedu o kilák jinam. Během 2O minut padá tma a já jsem prodrbal další dva záběry, které vždy vypadají jak vázka, takže nesekám a ryby padají. Posledních pár náhozů jsem rozhodnut seknout vše a ihned 3. nához proměňuji ve štiku 58 a vracím ji vodě. Druhý den se na úsek vracím a během 3 hodin dostávám štičky 30, 40 a 40, trhám 1 gumu, zachraňuji woba ze stromu a ztrácím mikinu. Počasí super, víno na školení hrozné, ještě jsem sehnal burčák a v jiném vinném sklepě koupil 3 archivní dobrůtky, tedy doufám. Konec hlášení.
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 19:00:37 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 19:00® Piranha
- Datum lovu: 14.11. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Dneska se bylo naposledny zamusit na pstruhovce.Pocasi se vyvedlo na jednicku a vsech nas pet rybaricich si celkem zachytalo.Brali prevazne lipani a obcas se ukazal i potocak a duhac.Kamos i jednoho sivena.Celkem venku v peti lidech okolo 80ky ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 18:16® Zauwi
- Datum lovu: 14.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Celý den krásně svítilo sluníčko, a já musím jít na ryby až když zaleze…ryby nebraly, chyceni 2 potočáci a jeden tloušť za ocas a jeden urvanej lipan kolem 45cm. Zítra to zkusím kolem poledne, doufám, že to půjde líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:56® Sander
- Datum lovu: 14. listopadu 2009 | Revír: ospreyriver | Způsob lovu: Plavaná
První záběr byla velikanánská ostroretka z říše snů…no, vem ji čert potvoru, moje chyba…pak už následovala klasická žehlírna prcanic, červenoprcanic, jesenů a tloušťů. Hezký to bylo, až na ty tuny listí. S čistou hladinou ale nachytá každý jouda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:54® vondras
-
chytám už dost let ale abych v tuto dobu ještě chytal sumce a to dost uspěšně nepamatuji dnes ještě 5 ks kolem 1m na gumy jo dobrý to dnes bylo !!!???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:19® Beer.Beda
- Datum lovu: dnes | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem dnes vyzkoušel tmavé krmení a docela mile překvapilo.Chyceni 4 kapři, 12 karasů nej 43 a nějaká plotička.Pěkné počasí, pěkný pár hodin na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 16:17® Dejwík2504
- Datum lovu: 14.11.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si s taťkou zašel asi na 3 hodinky na feeder a výsledkem bylo asi 8 menších kapříků okolo 40cm, 2 karasi a plotička
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 15:21:57 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 22:03® cormoran
- Datum lovu: 13. 11. 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Holajzovi tu chybí 76-ka, tak šup sem s ní…Moc potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:31® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Ale nebylo to všechno. Chvíli nato přišel kamarád – vrstevník, též mlíčňák. Míry 77 (4kg) a 75 (3,7kg). Fantastický tanec s twistery.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:28® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl skoro rybářský orgasmus…
Téměř deset let jsem čekal na takový zážitek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 20:46® carpz
-
nedavno jsem byl vlačet nic jsem nehyt, ale vše porval no vše zustali mi 2 voblery tak jdu nakupovat at se daři petrů zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 14:35® CasperForever
- Datum lovu: 13.11.2009 | Revír: Moje oblíbené místečko... | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní vláčka se docela povedla… šel sem od 8 do 10:30 a chytil sem 4 štičky… Jedna 45cm a ostatní kolem 40cm.Už se těším na příští rok až budou otrochu větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 16:22® Kazan
- Datum lovu: 11.12.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Lužnici, pár okounů a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 19:12® osprey
- Datum lovu: 11.11. 2009 | Revír: tam, co už jsem dlouho nebyl | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl podívat na kolegy v bývalém zaměstnání. Abych cestou neupadl, vzal jsem si na opírání prut (Dragon Destiny 270/2 – 14g – doporučuju, opírá se o něj fakt dobře) a cestou zpátky jsem prohodil fleky, kde jsem se vždycky stavoval po práci.
Byly tam i dnes – za 15 minut 2 okouni, jedna kudla spadlá a jedna 50+ zdolaná. Zaplať Pánbůh za ně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 17:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 17:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska krásné listopadové datum a výprava za tlouštěma, bylo parádně, bez větru. Půl hodka vláčky a jedno málé štíče. Pak spláveček a tloušťáci na sebe nenechali dlouho čekat.
Celkem vytaženo 7 ryb, nejmenší 43cm a největší 53cm. Jeden mě porazil a 0.12 utrhl po parádním 4. výpadu. Nejkrásnější byl tloušť 51cm, který byl o dost macatější než největší měřený. Můj odhad kolem 1.5kg krásná buchtička a z vody jsem ho dostával cca 14minut, 7 výpadů od břehu. Musí těm krásným rybám poděkovat a odměna jim je jejich domov – Labe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:33® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Nějaké fotky z poslední doby z vláčky, bobkařiny a výlovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:32® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Pár fotek z bobkařiny, vláčky a výlovu. Ilustrační, foceno mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:03® Leník
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Jedna z víkendových štičích princezen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:39® sus1
- Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Feeder
Tak a tet za fišboony.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 v 19:51® sus1
- Datum lovu: 10.11.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska sem byl na rybach,výlov se nekonal,tak sem zašel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:57® dawe4
- Datum lovu: 7.11.09
svět se zbláznil a ryby taky … chytal jsem na mrtvou rybičku ze dna a kolega taky .. dostali jsme celkem tři podivné ale úplně stejné záběry … u prvního se ryba vyhákla kus od břehu, u druhého hned po záseku a třetí jsem dotáhl tak blízko břehu, že jsem se šokem zjistil že táhnu kapra
Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:57:46 uživatelem dawe4.… stalo se mi to poprvé ale už jsem o tom slyšel …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 15:36® sgt.mooody
-
Jedna včerejší 62cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:40® Fugas
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Během nedělní návštěvy rodičů jsem si odskočil zkontrolovat svá oblíbená místečka. Vody poměrně dost, tak jsem zkoušel maxinástrahy ve vidině minimálně metrovky
, ta se nakonec nekonala
. Tak jsem sáhl po druhém prutu a usmáčkoval něco okounů okolo 30( plavou dál). Krásné odpoledne to bylo, měl jsem i dobrý pocit z výbavy, tak jsem si to užíval. A když motorizovaní kolegové k večeru zaparkovali v zátokách svoje prskolety, nastalo široko daleko nádherné podzimní ticho, to miluju
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:54® Zoles
- Datum lovu: 8.11. | Revír: ZC | Způsob lovu: Feeder
Tak jsme vcera s brachou, Adamem navstivili par zapadoceskejch reviru. Vysledkem bylo par nevelkejch parmicek,naky tlousti a cejni. Brachovo nej cejn 48 a muj 54. Foto posle Adam ze SR.Docela fajn den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.