Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:22® Tomik
-
Dnes chvili se smačky, povedlo se par okounů dlaňové velikosti a jedno malý štíhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:27® kubas
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo z vláčky ze Svratky. Cílová ryba byl duhák, ale ten se nekonal a nakonec chyceni 2 candáti. Jeden vyfocen puštěn a druhý u břehu upadl. Docela pěkná procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 19:39® Robur
- Datum lovu: dnes a včera | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
tak nám udělali školení u Dyje. V pátek jsem natěšen vyrazil k vodě. Hned na prvním fleku se ukázala štika cca 70 možná 80, ale překecat se nedala. Pak jsem urval rotačku, gumu a gumu a vyprovokoval další okulení štičky. Minula a už se neukázala. Oranžová rapala končí na duhém břehu a už tam zůstává. Opět závar za gumou a pak se objevila štika a mocně gumu uchopila napříč, chvíli se držela, ale pak jsem ji šidítko sebral bo měla tak 30cm. Jdu dál a tahám se chvíli se štikou cca 5O cm, ale setřepala se. Tak si to zase šmatlu dál, sem tam střídám nástrahy i vedení a nic, pak přichází jeden top flek, kde jsem nechal jen gumu na dně a jdu na další top flek. Jo mezitím jsem vyplašil nějakou štiku u břehu, ale asi ne velkou. Nicméně na topfleku opět drbanec do kopýtka tak šedesátky, ale záběry jsou fakt divné. Vracím se zpět, přejdu na druhý břeh, seberu urvanou oranžádu a jdu zkoušet tu velkou štiku, ale nic. Posunu se o 20 metrů a váznu v trávě, opět ale chyba, byl to opatrný záběr 50ky, která se setřepe. Sedám do auta a jedu o kilák jinam. Během 2O minut padá tma a já jsem prodrbal další dva záběry, které vždy vypadají jak vázka, takže nesekám a ryby padají. Posledních pár náhozů jsem rozhodnut seknout vše a ihned 3. nához proměňuji ve štiku 58 a vracím ji vodě. Druhý den se na úsek vracím a během 3 hodin dostávám štičky 30, 40 a 40, trhám 1 gumu, zachraňuji woba ze stromu a ztrácím mikinu. Počasí super, víno na školení hrozné, ještě jsem sehnal burčák a v jiném vinném sklepě koupil 3 archivní dobrůtky, tedy doufám. Konec hlášení.
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 19:00:37 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 19:00® Piranha
- Datum lovu: 14.11. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Dneska se bylo naposledny zamusit na pstruhovce.Pocasi se vyvedlo na jednicku a vsech nas pet rybaricich si celkem zachytalo.Brali prevazne lipani a obcas se ukazal i potocak a duhac.Kamos i jednoho sivena.Celkem venku v peti lidech okolo 80ky ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 18:16® Zauwi
- Datum lovu: 14.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Celý den krásně svítilo sluníčko, a já musím jít na ryby až když zaleze…ryby nebraly, chyceni 2 potočáci a jeden tloušť za ocas a jeden urvanej lipan kolem 45cm. Zítra to zkusím kolem poledne, doufám, že to půjde líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:56® Sander
- Datum lovu: 14. listopadu 2009 | Revír: ospreyriver | Způsob lovu: Plavaná
První záběr byla velikanánská ostroretka z říše snů…no, vem ji čert potvoru, moje chyba…pak už následovala klasická žehlírna prcanic, červenoprcanic, jesenů a tloušťů. Hezký to bylo, až na ty tuny listí. S čistou hladinou ale nachytá každý jouda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:54® vondras
-
chytám už dost let ale abych v tuto dobu ještě chytal sumce a to dost uspěšně nepamatuji dnes ještě 5 ks kolem 1m na gumy jo dobrý to dnes bylo !!!???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 17:19® Beer.Beda
- Datum lovu: dnes | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem dnes vyzkoušel tmavé krmení a docela mile překvapilo.Chyceni 4 kapři, 12 karasů nej 43 a nějaká plotička.Pěkné počasí, pěkný pár hodin na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 16:17® Dejwík2504
- Datum lovu: 14.11.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si s taťkou zašel asi na 3 hodinky na feeder a výsledkem bylo asi 8 menších kapříků okolo 40cm, 2 karasi a plotička
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 15:21:57 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 22:03® cormoran
- Datum lovu: 13. 11. 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Holajzovi tu chybí 76-ka, tak šup sem s ní…Moc potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:31® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Ale nebylo to všechno. Chvíli nato přišel kamarád – vrstevník, též mlíčňák. Míry 77 (4kg) a 75 (3,7kg). Fantastický tanec s twistery.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:28® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl skoro rybářský orgasmus…
Téměř deset let jsem čekal na takový zážitek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 20:46® carpz
-
nedavno jsem byl vlačet nic jsem nehyt, ale vše porval no vše zustali mi 2 voblery tak jdu nakupovat at se daři petrů zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. listopadu 2009 ve 14:35® CasperForever
- Datum lovu: 13.11.2009 | Revír: Moje oblíbené místečko... | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní vláčka se docela povedla… šel sem od 8 do 10:30 a chytil sem 4 štičky… Jedna 45cm a ostatní kolem 40cm.Už se těším na příští rok až budou otrochu větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 16:22® Kazan
- Datum lovu: 11.12.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Lužnici, pár okounů a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 19:12® osprey
- Datum lovu: 11.11. 2009 | Revír: tam, co už jsem dlouho nebyl | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl podívat na kolegy v bývalém zaměstnání. Abych cestou neupadl, vzal jsem si na opírání prut (Dragon Destiny 270/2 – 14g – doporučuju, opírá se o něj fakt dobře) a cestou zpátky jsem prohodil fleky, kde jsem se vždycky stavoval po práci.
Byly tam i dnes – za 15 minut 2 okouni, jedna kudla spadlá a jedna 50+ zdolaná. Zaplať Pánbůh za ně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 17:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 17:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska krásné listopadové datum a výprava za tlouštěma, bylo parádně, bez větru. Půl hodka vláčky a jedno málé štíče. Pak spláveček a tloušťáci na sebe nenechali dlouho čekat.
Celkem vytaženo 7 ryb, nejmenší 43cm a největší 53cm. Jeden mě porazil a 0.12 utrhl po parádním 4. výpadu. Nejkrásnější byl tloušť 51cm, který byl o dost macatější než největší měřený. Můj odhad kolem 1.5kg krásná buchtička a z vody jsem ho dostával cca 14minut, 7 výpadů od břehu. Musí těm krásným rybám poděkovat a odměna jim je jejich domov – Labe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:33® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Nějaké fotky z poslední doby z vláčky, bobkařiny a výlovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:32® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Pár fotek z bobkařiny, vláčky a výlovu. Ilustrační, foceno mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:03® Leník
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Jedna z víkendových štičích princezen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:39® sus1
- Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Feeder
Tak a tet za fišboony.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 v 19:51® sus1
- Datum lovu: 10.11.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska sem byl na rybach,výlov se nekonal,tak sem zašel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:57® dawe4
- Datum lovu: 7.11.09
svět se zbláznil a ryby taky … chytal jsem na mrtvou rybičku ze dna a kolega taky .. dostali jsme celkem tři podivné ale úplně stejné záběry … u prvního se ryba vyhákla kus od břehu, u druhého hned po záseku a třetí jsem dotáhl tak blízko břehu, že jsem se šokem zjistil že táhnu kapra
Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:57:46 uživatelem dawe4.… stalo se mi to poprvé ale už jsem o tom slyšel …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 15:36® sgt.mooody
-
Jedna včerejší 62cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:40® Fugas
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Během nedělní návštěvy rodičů jsem si odskočil zkontrolovat svá oblíbená místečka. Vody poměrně dost, tak jsem zkoušel maxinástrahy ve vidině minimálně metrovky
, ta se nakonec nekonala
. Tak jsem sáhl po druhém prutu a usmáčkoval něco okounů okolo 30( plavou dál). Krásné odpoledne to bylo, měl jsem i dobrý pocit z výbavy, tak jsem si to užíval. A když motorizovaní kolegové k večeru zaparkovali v zátokách svoje prskolety, nastalo široko daleko nádherné podzimní ticho, to miluju
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:54® Zoles
- Datum lovu: 8.11. | Revír: ZC | Způsob lovu: Feeder
Tak jsme vcera s brachou, Adamem navstivili par zapadoceskejch reviru. Vysledkem bylo par nevelkejch parmicek,naky tlousti a cejni. Brachovo nej cejn 48 a muj 54. Foto posle Adam ze SR.Docela fajn den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 22:31® Ftmči
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Muškaření
Dneska docela fajn muškaření. Ryby vůbec nesbíraly, takže jsem se musel uchýlit k nynfě. Nejvíc jsem lapil okounků (asi 20), pak nějaké tlouštíky, proudníky, oukleje a 2 potočáky. V závěru mi to ukousla štička. Byla to první štička na mouchu, takže docela překvapení. Bohužel hlavní cíl lipan opět 0. To už je snad prokletí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:42® mira.ll
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Úhlava
Jj ,je vidět že i na Úhlavě se bobrům líbí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:33® mira.ll
- Datum lovu: 7. a 8. 11. 2009 | Revír: rybník a řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera na rybníce dvě kudly, dneska jsem se vydal na Úhlavu a mizérie.Jedna štička na první hod, pak ještě dva záběry neproměněné,jinak ani ň.
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 20:35:33 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.